Društvo 0

12.06.2024.

21:58

Evo kada počinje kupališna sezona na bazenima u Kruševcu

Letnja sezona na otvorenim bazenima Sportskog centra u Kruševcu počinje u petak, 14. juna, a sve kupače tog dana očekuje besplatan ulaz.

Izvor: Kruševac grad/M. J.

Evo kada počinje kupališna sezona na bazenima u Kruševcu
Andrei Armiagov/Shutterstock

Podeli:

Tokom letnje sezone, svi oni koji budu želeli da uživaju i da se rashlade na rekonstruisanim bazenima, moraće da izdvoje 300 dinara za dnevnu kartu, prenosi Kruševacgrad.com.

"Planirali smo početak letnje sezone za 1. jun, međutim morali smo da odložimo na dve nedelje, zbog loših vremenskih uslova. Prošle godine smo izvršili rekonstrukciju bazena, a sada smo za novu sezonu renovirali tobogan, dodali nove tuševe, dodajemo novi hlad uz dužinu Kosovske, a biće i novih tendi u okviru kafića", kaže Predrag Milenković, direktor Sportskog centra Kruševca.

Cena dnevne karte za otvorene bazene je 300 dinara. Radno vreme bazena je radnim danima od 10 do 19 časova, a vikendom od 9 do 19 časova. Zatvoreni bazeni radiće svakog dana od 12 do 16 časova.

Inače,  prošle godine izvršena je kompletna rekonstrukcija bazena i koštala je 58 miliona dinara, od toga, za kompletno renoviranje olimpijskog bazena izdvojena sredstva u iznosu od 36 miliona dinara iz budžeta Grada Kruševac, a 22 milona dinara, za dečiji i srednji bazen, obezbedilo je Ministrsvo državne uprave i lokalne samouprave.

Podeli:

0 Komentari

Možda vas zanima

Podeli: