Društvo 0

18.05.2024.

13:18

Evo kako napreduju radovi na Dečjem odmaralištu "Bogdan Milanović"

Građevinski radovi započeti prošle godine na izgradnji novog Dečijeg odmarališta "Bogdan Milanović" na Bešnjaji privode se kraju. Kragujevačka deca dobiće uskoro odmaralište po najnovijim standardima.

Izvor: B92.net

Evo kako napreduju radovi na Dečjem odmaralištu "Bogdan Milanović"
Grad Kragujevac

Podeli:

"Veliko mi je zadovoljstvo i jako sam ponosan što je objekat završen do krova jer će grad Kragujevac, a pre svega deca imati jedno novo i lepo uređeno odmaralište na Bešnjaji rekao je gradonačelnik", Nikola Dašić.

"Grubi građevinski radovi na odmaralištu koje je finansirao Slavoljub Milanović privode se kraju, a ostale radove koji podrazumevaju kompletan završetak objekta obaveza su grada Kragujevca", kazao je Dejan Ružić, zamenik gradonačelnika.

Grad Kragujevac

"Izgradnjom bunara imaćemo dovoljan kapacitet vode da bi odmaralište funkcionisalo i zadovoljilo potrebe protivpožarne zaštite, jer je Grad u obavezi da zvrši ceo sistem vodosnabdevanja koje će raditi JKP "Vodovod i kanalizacija".Odmaralištem će upravljati grad Kragujevac. Kada je završetak radova u pitanju u ugovoru nije naveden rok, ali zbog samih postupaka javnih nabavki nije realno da objekat završimo pre marta ili juna sledeće godine, što zavisi i od vremenskih uslova", rekao je Dejan Ružić.

Grad Kragujevac

0 Komentari

Možda vas zanima

Podeli: