Hronika 0

25.04.2024.

10:08

Ovo mesto i dalje budi jezu meštanima: Godinu dana od teškog zločina u selu kod Čačka

Pre tačno godinu dana u selu Gornja Trepča kod Čačka dogodio se nezapmćen zločin, kada je Momčilo S. (55) sekirom ubio svog rođenog brata Milovana S. (58).

Izvor: RINA

Ovo mesto i dalje budi jezu meštanima: Godinu dana od teškog zločina u selu kod Čačka
RINA

Podeli:

Iako je prošlo godinu dana meštani ovog mirnog sela, svaki put kako kažu, osete neku jezu kad prođu pored napuštene kuće u kojoj se sve dogodilo.

"Nakon što je tada udario brata sekirom komšija nas je zvao preko ograde govoreći da brzo pozovu Hitnu pomoć. Ekipa je brzo stigla, ali nesrećnom čoveku nije bilo spasa. Nakon toga došla je policija i uhapsila počinioca, ali sekira nije odmah pronađena", prisećaju se komšije i kažu za agenciju RINA.

Oni dodaju da je bratoubica bio lečeni psihički bolesnik, da je o njemu računa vodio upravo ubijeni Milovan jer kako kažu, tada je bio na listi čekanja da ga prime u neku od zdravstvenih ustanova predviđenih za takve pacijente.

"Nije se ponašao baš normalno, ali opet nismo mogli ni da pomislimo da je sposoban za takav zločin. Čuli smo da je bratoubica preminuo u ustanovi u kojoj je nakon ubistva bio smešten", dodaju komšija.

Inače, porodica ove braće pre određeng vremena u selo Gornja Trepča doselila se sa Kosova i Metohije. Komšije navode da su živeli složno i u miru, a da su problemi počeli kad su nesrećnoj braći umrli roditelji.

Podeli:

0 Komentari

Možda vas zanima

Podeli: