Ekonomija 0

16.04.2024.

14:30

Traži se više od 350 radnika: Evo kada počinje Sajam zapošljavanja u Čačku

Nacionalna služba za zapošljavanje, Filijala Čačak organizuje sutra prvi ovogodišnji Sajam zapošljavanja na području Moravičkog okruga, u periodu od 11 do 14 časova u holu Kulturnog centra u Čačku.

Izvor: Tanjug

Traži se više od 350 radnika: Evo kada počinje Sajam zapošljavanja u Čačku
qunamax/Shutterstock.com

Podeli:

Učešće je do sada prijavilo preko  40  poslodavaca sa potrebama za  zapošljavanjem više od 350 novih radnika.

Traženi su vaspitači, ekonomisti, CAD dizajneri, inženjeri elektro i mašinske struke, operateri u metaloprerađivačkoj i mašinskoj proizvodnji, prehrambenoj, grafičkoj i ugostiteljskoj delatnosti, a potrebe su iskazane i za prodavacima, modelarima, šivačima, vozačima, magacionerima, radnicima u administraciji i dr.

Iz čačanske filijale Nacionalne službe za zapošljavanje pozivaju  nezaposlena lica i tražioce promene zaposlenja da posete Sajam zapošljavanja   i iskoriste mogućnost da većem broju poslodavaca dostave svoje biografije, a u neposrednom razgovoru i predstave svoje kvalifikacije, znanje i radno iskustvo.

0 Komentari

Možda vas zanima

Ekonomija

Oni najviše zarađuju u Nišu

Prema najnovijim podacima Republičkog zavoda za statistiku prosečna neto zarada stanovnika Niša iznosila je u februaru ove godine 90.438 dinara, što je za 3.687 dinara manje od republičkog proseka.

12:11

28.4.2024.

1 d

Podeli: