Društvo 1

15.06.2024.

15:42

"Nisam verovala šta vidim, zapitala sam se samo jedno": Neobičan prizor iznenadio Čačane FOTO

Neobičan prizor zatekao je građane Čačka u samom centru kada su na ulici ugledali bajkera na motoru, u bajkerskom odelu ali sa maskom belog zeke na glavi.

Izvor: RINA

"Nisam verovala šta vidim, zapitala sam se samo jedno": Neobičan prizor iznenadio Čačane FOTO
RINA

Podeli:

"Nisam verovala šta vidim. Prvo sam pomislila kako je preslatko i da je istina ono što često možemo čuti, da uprkos svom opasnom imidžu imaju dobro i meko srce. Na drugi pogled sam pomislila, kako mu nije vrućina pod svim tim, jer je napolju bilo 30 stepeni", kaže za RINU Jelena Todorović iz Čačka.

Nije poznato da li je ovaj bajker sa simpatičnom maskom i na opasnoj mašini iz Čačka ili ne, ali ono što je izvesno jeste da se sitno odbrojava do velikog moto vikenda koji se održava upravo u gradu na Moravi pa je možda deo organizacije tog spektakla. Moto vikend održava se od 21. do 23. juna.

"Kada se ujedini sedam moto klubova u jednom gradu, onda to obećava ozbiljan moto skup. Poseban akcenat je dat na zajedništvo, dakle nema ličnog aspekta,  kao osnovni nedostatak našeg društva. Organizovanje skupa finansira lokalna samouprava, brojni sponzori i klubovi organizatori. Sva zarada mimo cene koštanja organizovanja skupa, ukoliko je bude bilo, ide u dobrotvorne svrhe", rekao je Dejan Marić jedan od organizatora.

RINA

On ističe da se skup organizuje na dobrovoljnoj osnovi i iz ljubavi prema motorima, a cilj organizovanja je prezentacija motociklističke kulture kroz zajedništvo, odnosno druženje i dobru zabavu.

"Poenta skupa nije trošak, niti zarada, već dobra volja i saradnja kroz zajedničko delovanje. Međusobna saradnja kroz slogu, poštovanje i ljubav bez interesa, to jest bez obzira na razlike koje posedujemo. I ništa drugo", zaključio je Marić.

Podeli:

1 Komentari

Možda vas zanima

Podeli: