Društvo 0

28.04.2024.

19:56

Deca iz Čačka oduševila Srbiju: Kada su pronašla ovo, odmah su utrčali u zgradu VIDEO

Nedavno je objavljen snimak sa sigurnosnih kamera na društvenim mrežama koji je oduševio sve.

Izvor: B92.net

Deca iz Čačka oduševila Srbiju: Kada su pronašla ovo, odmah su utrčali u zgradu VIDEO
RINA

Podeli:

Naime, na snimku se vidi da su deca ispred jedne zgade u Čačku naišli na sumu novca, koju su uzeli i uneli u hodnik zgrade kako bi ostavili vlasniku i tako su pokazali mnogima kako izgleda biti pošten.

"Opet lepa vest iz Čačka....Malo su se premišljali, malo brojali, ali na kraju su ispali sjajne komšije pa vratili novac u hol zgrade (pretpostavljajući da je nekome iz zgrade ispao). Svaka čast!", navodi se u objavi video na sajtu Reddit.

Kako se može videti na snimku, nekoliko dece je hodajući pored zgrade primetilo sumu novca razbacanu na stepeništu. Nakon nekoliko sekundi, sa novcem ulaze u zgradu i ostavljaju ga na vrh poštanskih sandučića.

Postupak ovih dečaka pozdravili su mnogi, koji su priznali da su nekada i sami kao deca postupili kako treba.

"Ovo je primer kakvu decu treba vaspitavati. Sve se uči, niko nije automatski dobar ili loš", "Ima nade za ovaj narod", "Bravo deco! Ovo me je podsetilo kada je pre par godina, nama klincima u kraju otišla lopta ispod kola, kad tamo novčanik sa tipa 1.000 evra, plus kartice i ako se dobro secam lična karta. Prepoznali smo ženu iz kraja sa slike i vratili. Dobili smo svi po jednu čokoladu", samo su neki od komentara.

Podeli:

0 Komentari

Možda vas zanima

Podeli: