Servisne informacije 0

29.03.2024.

8:33

Radovi na 13 lokacija: Sređuje se oko 6 kilometara saobraćajnica u Beogradu

U Barajevu se trenutno izvode radovi u 13 saobraćajnica, a putari sređuju skoro šest kilometara ulica u ovoj beogradskoj opštini.

Izvor: Novosti

Radovi na 13 lokacija: Sređuje se oko 6 kilometara saobraćajnica u Beogradu
Zigmunds Dizgalvis/Shutterstock

Podeli:

Pojedine saobraćajnice biće rekonstruisane, neke asfaltirane, a biće izgrađeno pet novih.

Izdvajanjem novca za uređenje saobraćajnica Opština želi da poboljša životne uslove u ovom delu grada. Kako su saopštili u GO Barajevo, u sklopu ovih radova putari će izgraditi pet novih saobraćajnica. Ulica Milisava Čamdžije u Velikom Borku biće urađena u dužini od 720 metara, a u istom mestu biće urađena i Vladimira Čamdžića Vave.

"Planirana je i izgradnja 400 metara Beogradske ulice u Glumčevom brdu. U planu je izgradnja i nekategorisanog puta Marije Vasić u Guncatima u dužini od skoro 200 metara", saopštili su u ovoj opštini.

"Biće izgrađeno i 200 metara Vojvođanske ulice u Meljaku. Što se tiče rekonstrukcija, u planu je sređivanje ulica Sime Markovića i Milosava Ivkovića u Barajevu, Izvorske ulice u Guncatima i Dragomira Milovanovića Mirka u Boždarevcu".

Novi asfalt biće postavljen u Tutinskoj i delu Ulice Miće Mijailovića u Vraniću, Ulici Vladislava Nikolića u Baćevcu i delu Đorđa Milosavljevića koji vodi ka crkvi u Meljaku.

Kako su saopštili u Opštini Barajevo, na ovaj način žele da poboljšaju kvalitet života u ovom delu grada.

Podeli:

0 Komentari

Možda vas zanima

Podeli: