Društvo 9

25.06.2024.

14:26

Mali obišao Nacionalni trening centar: Večeras smo uz našu fudbalsku reprezentaciju

Ministar finansija Siniša Mali, obišao je danas zajedno sa predsednikom Srbije Aleksandrom Vučićem, novoizgrađeni Nacionalni trening centar - multifunkcionalnu dvoranu u okviru Zavoda za sport i medicinu sporta na Košutnjaku.

Izvor: B92.net

Mali obišao Nacionalni trening centar: Večeras smo uz našu fudbalsku reprezentaciju
TANJUG/ STRAHINJA AĆIMOVIĆ/ bs

Podeli:

"Sa uloženih 20 miliona evra, sportisti imaju na raspolaganju multifilunkcionalnu salu, tekvondo trening centar, džudo trening centar, teretanu, streljanu i medicinsku blok", naveo je Mali na svom Instagram nalogu.

"Srbija je zemlja sporta i zato nam je reprezentativni sport toliko važan jer je jedan od najjačih mobilizatora promocije naše zemlje u svetu! Ceo svet zna za Djokovića, Jokića, Ivanu Španović, Anu Ivanović i sve naše šampione na koje smo toliko ponosni!", dodao je.

Naveo je da će naši sportisti tek donostiti medalje.

"Samim tim moraju imati dobre uslove za treninge, ali je bitno i da se deca što više bave sportom. Nastavićemo da ulažemo u srpski sport kao što ćemo nastaviti da srčano navijamo za sve naše sportiste. Za početak, večeras smo uz našu fudbalsku reprezentaciju!", zaključio je Mali.

Podeli:

9 Komentari

Možda vas zanima

Društvo

"Zbogom komarci"

Ekipe Sektora ekologije i unapređenja životne sredine JKP "Gradska čistoća“ Beograd će i danas sprovoditi akciju suzbijanja odraslih jedinki komaraca na teritoriji grada Beograda uređajima sa zemlje, ukoliko vremenski uslovi to budu dozvolili.

11:05

13.7.2024.

1 d

Servisne informacije

Potpuno izmenjen režim rada gradskog prevoza

Zbog izvođenja radova na redovnom održavanju u Bulevaru Mihajla Pupina (gledano u smeru ka Terazijskom tunelu), od 12. jula, od 22 časa do 14. jula, do 22 časa, doći će do promena u radu linija javnog prevoza, saopštavaju iz Sekretarijata za javni prevoz.

15:10

13.7.2024.

1 d

Podeli: