Društvo 0

12.06.2024.

15:25

Treći Open Air Cinema pored Galerije – još jedno filmsko leto pod zvezdama

Na Sava Promenadi su ovog leta, od 14. juna do 26. avgusta, na repertoaru najbolji filmski hitovi za sve generacije, a festival se otvara 15. juna emitovanjem filma "Nedelja" u prisustvu glumaca.

Izvor: B92.net

Treći Open Air Cinema pored Galerije – još jedno filmsko leto pod zvezdama
Galerija

Podeli:

Treći po redu letnji bioskop pod zvezdama na Sava Promenadi biće otvoren od 14. juna do 26. avgusta. Na džinovskom platnu na zelenoj površini ispred ulaza 4 u Galeriju svakog petka i subote prikazivaće se neki od najgledanijih filmova svih vremena, ali i najnoviji hitovi svetske i domaće kinematografije.

Sve projekcije zakazane su za 20.30 časova, a ulaz je besplatan.

Svečano otvaranje Open Air Cinema powered by Superstar zakazano je za subotu, 15. jun, kada će biti prikazan film "Nedelja" o životu i muzičkoj karijeri jednog od najomiljenijih pevača na ovim prostorima Džeja Ramadanovskog. Specijalni gosti biće Husein Alijević Husa, Alen Selimi i Milica Janevski, koji su glumili u ovom filmu.

Program počinje u 20 sati kada je organizovano druženje sa glumcima uz muziku DJ-a ja i posluženje idealno za tople dane.

Ljubitelji kinematografije moći će da ovog leta na najlepšem mestu u Beogradu, pored Save,uživaju u 22 filmska ostvarenja, među kojima su i "Pirati sa Kariba", "Ratovi zvezda", "Openhajmer", "Barbi", ali i brojni domaći naslovi poput "Kako je propao rokenrol", "Bal na vodi", "Ljubav i moda", kao i prošlogodišnji srpski kandidat za nagradu Oskar – "Što se bore misli moje".

Kako bi iskustvo gledanja filmova na otvorenom bilo podignuto na najviši nivo, posetioci na svom mobilnom telefonu mogu instalirati aplikaciju "Listen Everywhere", ukoliko koriste Android uređaj, ili "Sennheiser MobileConnect", ukoliko koriste IOS sistem.

Repertoar je dostupan u Galerija aplikaciji.

Podeli:

0 Komentari

Možda vas zanima

Podeli: