Srbija

Subota, 13.01.2024.

13:29

Proradio sistem velike banke u Srbiji: Uklonjene poteškoće u plaćanju

Poznata banka u Srbiji obavestila je je svoje korisnike da je došlo do zastoja u radu aplikacije i digitalnog bankarstva, ali je problem rešen u toku dana.

Izvor: Blic, B92.net

Proradio sistem velike banke u Srbiji: Uklonjene poteškoće u plaćanju
Ilustracija: Shutterstock/tuthelens

Kako piše u obaveštenju koje je banka objavila na svom Fejsbuk profilu, aplikacija digitalnog bankarstva ponovo je dostupna, uklonjene su poteškoće u obavljanju plaćanja platnim karticama na fizičkim i onlajn prodajnim mestima, kao i prilikom uplata i isplata gotovine na bankomatima.

Problem je pogodio ne samo korisnike Inteza banke, već se nije moglo plaćati ni drugim karticama na mestima gde su POS terminali Inteza banke, saznaje B92.net.

Na sajtu banke istaknuto je sledeće obaveštenje:

"Obaveštavamo vas da je aplikacija digitalnog bankarstva ponovo dostupna, kao i da su uklonjene poteškoće u obavljanju plaćanja platnim karticama na fizičkim i onlajn prodajnim mestima, kao i prilikom uplata i isplata gotovine na bankomatima. Hvala vam na strpljenju i razumevanju"

"Naše kolege intezivno rade na rešavanju ovih problema kako bismo što pre omogućili neometano obavljanje transakcija platnim karticama i korišćenje usluga putem digitalnih kanala”, rečeno je prethodno iz Banka Inteze na njihovom Fejsbuk profilu.

Neki korisnici javili su se redakciji iz prodavnicama u kojima, avaj, nisu uspeli da plate za već odabranu odeću.

Kako su nam javili nezadovoljni klijenti banke, aplikaciji banke nije moguće pristupiti, a kao upozorenje se navodi "interna serverska greška".

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

39 Komentari

Možda vas zanima

Aktuelno

Koliko košta izgradnja montažne kuće?

Popularnost montažnih kuća poslednjih decenija kontinuirano raste, i za to postoji više razloga. Dug vek trajanja, brzina izgradnje, prirodni materijali i energetska efikasnost – samo su neki od njih.

16:15

9.5.2024.

1 d

Podeli: