Srbija

Ponedeljak, 20.12.2021.

18:20

Mali: 50 proizvođača sertifikovalo svoje uređaje za e-fiskalizaciju

Ukupno 50 proizvođača je sertifikovalo svoje uređaje koje obveznici mogu da koriste u novom sistemu e-fiskalizacije, objavio je ministar finansija Siniša Mali.

Izvor: B92.net

Mali: 50 proizvođača sertifikovalo svoje uređaje za e-fiskalizaciju
Foto: Printskrin, Instagram/Siniša Mali

"Prema trenutnim podacima, ukupno 50 proizvođača je sertifikovalo svoje uređaje koje obveznici mogu da koriste u novom sistemu e-fiskalizacije", objavio je Mali na Instagramu.

Spisak svih sertifikovanih uredjaja obveznici fiskalizacije mogu da pronađu na sajtu @poreska_uprava purs.gov.rs, kako bi se odlučili koji model će da koriste, dodao je.

"Takođe, i dalje je u toku prijava poslovnih prostora, preko portala e-Porezi, kao i prijava za subvencije koja traje do 31. januara 2022. godine. Subvencije za nabavku uređaja isplaćujemo jednom nedeljno. Podsećamo da je rok za prelazak na novi model 30. april 2022. godine", napisao je Mali na toj društvenoj mreži.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 0

Pogledaj komentare

0 Komentari

Možda vas zanima

Svet

"Nemci, prekinite": Ustale članice EU

Grupa srednjoevropskih zemalja traži od Evropske komisije da Nemačkoj naloži ukidanje nameta na izvoz gasa, jer potkopava njihovu energetsku sigurnost, prema dokumentu koji je Rojters dobio na uvid.

19:17

29.5.2024.

13 h

Svet

"Nećemo da napustimo Rusiju"

Kineska kompanija "Hikvižn" ("Hikvision"), koja je jedan od glavnih dobavljača opreme za video nadzor, nije napustila rusko tržište, rekao je danas izvor blizak kompaniji.

16:12

28.5.2024.

1 d

Podeli: