Srbija

Utorak, 07.11.2006.

14:17

Kompanije nude posao studentima

"Kreiraj svoju budućnost" u saradnji sa domaćim i stranim firmama.

Izvor: B92

Default images

U sali Građevinskog fakulteta održao se sajam poslova tehničkih fakulteta "JobFair 06", sa idejom da poveže studente i kompanije, kao i da motiviše studente da po završetku studija ostanu i zaposle se u Srbiji.

„Projekat povezivanja studenata, budućih kvalitetnih kadrova, sa kompanijama koje nude posao i praksu, realizovan je i ove godine, po drugi put, na tom sajmu", rekla je Aleksandra Bojović iz udruženja BEST Beograd.

Studentska udruženja EESTEC (Istek) i BEST Beograd predstavila su studentima tehničkih fakulteta Beogradskog univerziteta, kao i diplomcima tehničkih fakulteta mogućnost da se zaposle i razvijaju karijeru u kompanijama koje rade u našoj zemlji.

„Na sajmu su se ove godine pojavile 22 kompanije, prošle godine ih je bilo deset, i sve nude studentima i posao i praksu“, kaže Bojovićeva i dodaje da je sajam posetilo preko 3000 studenata.

Ona je navela da su se studenti nakon komunikacije sa firmama, registrovali i da je u bazi kadrova ostavljeno oko 650 njihovih biografija.

Skupština grada Beograda podržava sajam poslova „JobFair 06 – Kreiraj svoju budućnost” i tako što nudi da zaposli mlade kadrove.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 0

Pogledaj komentare

0 Komentari

Možda vas zanima

Podeli: