Srbija

Nedelja, 05.09.2021.

11:51

Kapija Šumadije uskoro u novom ruhu: Radovi na mostu koji spaja Topolu i Mladenovac FOTO

Ministar građevinarstva, saobraćaja i infrastrukture Tomislav Momirović obišao je danas lokaciju rekonstrukcije nadvožnjaka u gradskoj opštini Mladenovac.

Izvor: B92

Kapija Šumadije uskoro u novom ruhu: Radovi na mostu koji spaja Topolu i Mladenovac FOTO
Foto: MGSI/Ðorðe Krstiæ

"Zadovoljan sam napretkom radova na rekonstrukciji mosta, koji predstavlja kapiju Šumadije. Ovakvi mostovi ne mogu samo da se šminkaju, ne može rekonstrukcija da se improvizuje", rekao je tom prilikom Momirović, navodi se u saopštenju ministarstva.

"Mi sada gradimo hiljade kilometara auto-puteva, ali ako se ne završe ovakvi projekti, obilaznice oko gradova, lokalni puteve, nećemo ispuniti naš cilj. Zahvalan sam ljudima iz Puteva Srbije i Strabaga i očekujem i da ćemo ovo brzo završiti“, rekao je ministar Momirović i zamolio građane Mladenovca da imaju razumevanja za radove u toku.
Foto: MGSI/Ðorðe Krstiæ
Predsednik GO Mladenovac Vladan Glišić naglasio je da očekuje puštanje saobraćaja na ovom mostu za nekoliko nedelja i zahvalio se resornom ministarstvu i izvođaču radova na posvećenosti.
Foto: MGSI/Ðorðe Krstiæ
Rekonstrukcija ovog nadvožnjaka – mosta u Ulici Kralja Petra Prvog povezuje centar Mladenovca sa putem ka Topoli i nalazi se na deonici državnog puta II A reda br. 147, Mladenovac - Mladenovac (Selevac). Dužina nadvožnjaka je 215 metara, od toga sama konstrukcija je dužine 50 metara, a pristupne saobraćajnice sa obe strane su dužine 165 metara, saopšteno je.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 3

Pogledaj komentare

3 Komentari

Možda vas zanima

Region

Loše vesti za korisnike ove banke

Privredna banka Zagreb (PBZ) odlučila je da podigne deo naknada svojim korisnicima za neke njihove usluge od 1. avgusta 2024. godine. Svojim korisnicma nisu posebno obrazložili zbog čega su se odlučili na ovaj potez.

14:52

18.5.2024.

5 h

Podeli: