Svet 1

20.06.2024.

21:27

Celih 5 kvadrata: Cena kirije će vas "oduvati" VIDEO

Jedan tiktoker je nedavno objavio snimak na kojem je pokazao kako izgleda stan od 5 kvadrata u Parizu u kojem je nekada živeo, a koji je iznajmljivao za 800 evra mesečno.

Izvor: Index Magazin

Celih 5 kvadrata: Cena kirije će vas "oduvati" VIDEO
Shutterstock/Song_about_summer

Podeli:

U minijaturnom stanu se nalazi krevet, a odmah do njega je kada, iznad koje je na polici veš mašina. Na policama naspram kreveta nalaze se police sa mikrotalasnom pećnicom i činijama, a pored kreveta je televizor.

Pratioce je najviše šokirala činjenica da stan nema toalet, a tiktoker je otkrio da u zgradi postoji samo jedan zajednički toalet koji se deli sa stanarima.

@petarcet97 for me its the shower right next to my pillow #paris #apartmentsearch #tinyhouse ♬ grooby ahh TikTok sound - Ken'z

"Ovo je zatvorska ćelija"

"Nadam se da je stan na vrhu Ajfelovog tornja", "Vau, ne možeš toliko da voliš Pariz", "Provela bih ceo dan napolju", "Jesi li uopšte nekoga pozvao u goste?", "Ovo je zatvorska ćelija" i "Mislio sam da je moja garsonjera u Tokiju mala, sada sam zahvalan", neki su od komentara.

Nakon što je snimak postao viralan, tiktoker je objavio još jedan snimak na kome je pokazao kako stan čak ima i prozor, a sa snimka se jasno vidi da se nalazi u potkrovlju zgrade.

Podeli:

Tagovi

1 Komentari

Možda vas zanima

Podeli: