Svet 1

20.06.2024.

10:23

Iskoristite priliku: Zarada od 3.000 evra mesečno, a nije potrebno radno iskustvo

Preko oglasa se traži kozmetičar, fitnes instruktor, maser odnosno maserka i doktor medi-spa za rad na kruzeru, a mesečna zarada iznosi i do 3.000 evra.

Izvor: Kurir.rs

Iskoristite priliku: Zarada od 3.000 evra mesečno, a nije potrebno radno iskustvo
Shutterstock/Tupungato

Podeli:

Dosta naših državljana mašta o radu na brodu prvenstveno zbog visokih plata, bakšiša, ali i ambijenta, putovanja i obilaska gotovo celog sveta, preosi Kurir.rs.

Mnogi od njih su i stupili u rad na kruzeru, zaradili dobru sumu novca i obezbedili sebi nekretninu. Oni koji bi želeli da rade na brodu treba da znaju i koje uslove moraju da ispune.

Trenutno se na oglasima traže radnici za rad na kruzerima sa pet i sedam zvezdica za jednu spa-kompaniju u kojima se navodi mesečna zarada od 2.000 do 3.000 dolara mesečno.

Što se tiče uslova u oglasu navodi se konverzacijski nivo engleskog jezika, diploma iz tražene struke, važeći pasoš, a radno iskustvo nije neophodno.

Za prijavu za intervju potrebno je poslati CV na engleskom elektronskim putem.

"Trening je onlajn i ne plaća se, a postoji i mogućnost da odmah počnete sa radom na brodu. Kompanija pokriva troškove za avio-kartu do broda i troškove izdavanja američke vize", piše u oglasu.

Srbi koji su radili na brodu ranije su govorili da plata prvenstveno zavisi od pozicije, ali da se kreće od 2.000 dolara pa čak do 10.000 dolara mesečno. Onaj ko radi na poziciji, na primer, fitnes instruktora, uz procenat može da zaradi minimum 4.000 dolara. Poznato je i da ljudi sa Balkana dosta dobro prolaze na kruzerima upravo zbog dobre komunikacije, piše portal.

Podeli:

1 Komentari

Možda vas zanima

Srbija

Srbija dobija novu saobraćajnicu

Ministar građevinarstva, saobraćaja i infrastrukture Goran Vesić najavio je da će polovinom novembra biti izdata građevinska dozvola za brzu saobraćajnicu "Vožd Karađorđe" i da bi radovi mogli da počnu već do kraja godine.

20:30

14.7.2024.

19 h

Svet

Nemci se "rešavaju" Kineza

Nemačka će u narednih pet godina ukloniti komponente koje proizvode kineske kompanije Huavej i ZTE iz svoje 5G bežične mreže.

19:56

13.7.2024.

1 d

Svet

Putin doneo odluku

Ruski predsednik Vladimir Putin potpisao je zakon kojim se predviđa povećanje poreza na dobit preduzeća sa 20 na 25 odsto, objavljeno je na zvaničnom sajtu za pravne informacije.

14:37

14.7.2024.

1 d

Podeli: