Srbija 0

27.03.2024.

16:26

Poznata banka upozorava: "Ne nasedajte – ovo je prevara"

Mobi banka je obavestila svoje klijente da se na društvenim mrežama pojavio lažni profil koji koristi ime i logo ove banke i upozorila korisnike da ne ostavljaju svoje lične podatke.

Izvor: B92.net

Poznata banka upozorava: "Ne nasedajte – ovo je prevara"
shutterstock, MK photograp55

Podeli:

"Na društvenim mrežama pojavio se lažni profil koji koristi ime i logo Mobi Banke, i poziva korisnike da, povodom obeležavanja jubileja, popune lažnu anketu na nebezbednom sajtu kako bi ostvarili pravo na navodnu novčanu nagradu kao i nagradu u vidu mobilnih telefona", navodi se u saoštenju banke.

Banka je obavestila koristinike i upozorila da ne ostavljaju svoje lične podatke i ne popunjavaju ovu anketu.

"U cilju bezbednosti vaših podataka, molimo vas da ne pristupate ovoj anketi i ne ostavljate svoje lične podatke. Dodatno, podsećamo vas da svoje podatke i kredencijale za pristup aplikacijama ne otkrivate nikome i ne čuvate u pretraživaču. U slučaju da ste već pristupili sajtu i uneli podatke sa svoje kartice ili ostavili svoje kredencijale,molimo vas da odmah proverite povezane uređaje u aplikaciji Banke na putanji Moja banka/Povezani uređaji i uklonite nepoznate. Takođe molimo vas da se u što kraćem roku obratite našem Kontakt centru na broj 063/9005 ili putem Web aplikacije", navodi se u saopštenju Mobi banke.
 
"Ujedno, koristimo ovu priliku da još jednom istaknemo da Mobi Banka ima samo jedan zvanični profil na društvenim mrežama Facebook i Instagram, gde možete pronaći sve relevantne informacije", dodaje se.
 

0 Komentari

Možda vas zanima

Srbija

Oni su sada jedini vlasnici Knjaz Miloša

Mattoni 1873, najveći proizvođač mineralne vode i bezalkoholnih napitaka u Centralnoj Evropi, preuzeo je od kompanije PepsiCo manjinski udeo (46,43 odsto) u Knjaz Milošu, postavši jedini vlasnik.

18:20

26.4.2024.

14 h

Podeli: