Srbija 1

15.03.2024.

14:41

Počelo istraživanje ko je najbolji poslodavac u Srbiji

Počeo je još jedan Talent X, najveće istraživanje brenda poslodavaca, u kojem kandidati biraju kompanije koje su im najatraktivnije na tržištu Srbije.

Izvor: B92.net

Počelo istraživanje ko je najbolji poslodavac u Srbiji
Depositphotos/zeffss

Podeli:

Ovo istraživanje organizuje Infostud, kroz anketu koja će trajati od 13. 3. 2024. do 13. 4. 2024. godine.

Kandidati na ovaj način daju korisne informacije i samim kompanijama o tome šta očekuju od poslodavaca i na koji način bi mogli da unaprede uslove rada, razviju dodatno svoje vrednosti i tako poboljšaju organizacionu kulturu.

U istraživanju Talent X, titutlu VRH POSLODAVAC poneće 20 kompanija koje kandidati vide kao veoma atraktivne za rad u našoj zemlji. Naredni ciklus istraživanja održaće se za godinu i po.

Na kraju ankete čeka vas poziv da ostavite svoje kontakt-podatke, i na taj način stičete šansu da osvojite jedan od vrednih poklona:

Produženi vikend na Zlatiboru za dve osobe u hotelu “Mona”
Smart watch AMAZFIT GTS 4 Mini Black
Philips bežične slušalice TAT8505BK/00
10 Infostud poklon paketa iznenađenja

Ko su dobitnici poklona biće objavljeno najkasnije do 1. 7 .2024. na sajtu i na društvenim mrežama Infostuda, a potom će biti pozvani kako bi preuzeli nagradu, navode iz Infostuda.

Sve zainteresovane pozivaju da se aktivno uključe u istraživanje Talent X i popune anketu na sledećem linku.

Podeli:

1 Komentari

Možda vas zanima

Region

Loše vesti za korisnike ove banke

Privredna banka Zagreb (PBZ) odlučila je da podigne deo naknada svojim korisnicima za neke njihove usluge od 1. avgusta 2024. godine. Svojim korisnicma nisu posebno obrazložili zbog čega su se odlučili na ovaj potez.

14:52

18.5.2024.

1 d

Svet

Nemačka na udaru Rusije: "Uzimamo svoje"

Ruski sud naredio je da imovina, računi, nekretnine i akcije Dojče banke i Komercbanke budu zaplenjene u Rusiji, kao deo tužbe protiv nemačkih banaka, navodi se u sudskim dokumentima.

13:07

19.5.2024.

16 h

Svet

Odluka na stolu: Nemačka udara na Kinu?

Vodeći nemački političari, uključujući kancelara Olafa Šolca, razmatraće uskoro mogućnost donošenja odluke o primoravanju telekomunikacijskih operatera da obuzdaju upotrebu opreme koju proizvode kineski Huavej i ZTE.

9:46

18.5.2024.

1 d

Podeli: