Srbija 0

20.06.2024.

13:59

MTEL Nemačka otvorio nove poslovnice u Minhenu i Bohumu

Posle svečanog otvaranja prvih poslovnica aprila meseca u Menhengladbahu i Dizeldorfu, MTEL Nemačka, članica Telekom Srbija grupe, otvorila je vrata svojih novih poslovnica u Minhenu i Bohumu.

Izvor: B92.net

MTEL Nemačka otvorio nove poslovnice u Minhenu i Bohumu
Promo/Una Vasković

Podeli:

Korisnike iz ovih gradova očekuje moderan prodajni prostor, gde se u prijatnom i funkcionalnom ambijentu mogu informisati o svim telekomunikacionim uslugama i aktuelnim kampanjama, navodi se u saopštenju.

Kompanija MTEL Nemačka u svojim novootvorenim prodajnim mestima korisnicima nudi jedinstvene usluge mobilne telefonije (pripejd i postpejd) i televizije, koncipirane tako da zadovolje sve potrebe modernog korisnika. Pažljivo kreirana ponuda za korisnike koji žive i rade u Nemačkoj, a poreklom su sa naših prostora, odlikuje se nemačkim kvalitetom na koji su oni navikli, ali nudi i brojne povoljnosti koje u njihove domove i svakodnevni život donose bolju povezanost sa zavičajem.

Promo/Una Vasković

"U skladu sa strategijom da budemo što dostupniji našim ljudima u Nemačkoj, za samo mesec dana od otvaranja prvih poslovnica, naša vrata su širom otvorena i korisnicima u Minhenu i Bohumu. O zainteresovanosti korisnika za usluge koje smo ponudili nemačkom tržištu najbolje govori broj novih korisnika koji svakoga dana raste, što nas dodatno osnažuje u posvećenosti da naše usluge budu vrhunskog, nemačkog kvaliteta. Korisnici su posebno zainteresovani za pogodnosti u domenu mobilne telefonije, jer su im razgovori sa rodbinom i prijateljima u MTEL mrežama u Nemačkoj, Švajcarskoj, Austriji, Bosni i Hercegovini, Crnoj Gori i Severnoj Makedoniji, kao i mts mreži u Srbiji, besplatni u okviru odabranog paketa, a približavanjem sezone godišnjih odmora interesovanje raste i za „Roaming Plus“, koji obuhvata dodatne GB za omiljene destinacije kao što su Turska, Albanija, Egipat i mnoge druge. Do kraja godine planiramo da imamo 30 poslovnica u Nemačkoj i desetine hiljada zadovoljnih korisnika“, poručuju iz MTEL-a Nemačka.

Korisnici u svim poslovnicama kompanije MTEL u Nemačkoj, Austriji i Švajcarskoj mogu da kupe i novu vrstu TAG uređaja koji se mogu povezati sa platnom karticom, što će ljudima iz dijaspore, koji preko leta dolaze u Srbiju, Bosnu i Hercegovinu i Crnu Goru, znatno olakšati putovanje.

Pored poslovnica, usluge MTEL Nemačka su dostupne i putem sajta www.mtelgermany.de/sr, kao i preko razgranate mreže distributera, poput Lekerlanda, koji obuhvata Nemačku poštu, najveći deo benzinskih pumpi (OMW,ENI) i veliki broj kioska/trafika širom Nemačke.

Podeli:

0 Komentari

Možda vas zanima

Srbija

"Srbija je suštinski postala članica EU"

Srbija je, potpisivanjem Memoranduma o strateškom partnerstvu sa EU o održivim sirovinama, lancima proizvodnje baterija i električnim vozilima - suštinski postala članica EU, poručio je ministar građevinarstva, saobraćaja i infrastrukture Goran Vesić.

13:03

21.7.2024.

1 d

Podeli: