Srbija 0

15.04.2024.

14:55

Raspisan javni poziv: Subvencije za kvalitetna priplodna grla

Ministarstvo poljoprivrede raspisalo je danas Javni poziv za subvencije za kvalitetna priplodna grla, koji će biti otvoren do 15. maja.

Izvor: Tanjug

Raspisan javni poziv: Subvencije za kvalitetna priplodna grla
Deposithotos/branex

Podeli:

Ovim pozivom, kako se navodi, opredeljena su sredstva za kvalitetne priplodne mlečne krave, kvalitetne priplodne tovne krave i bikove, kvalitetne priplodne ovce i ovnove, koze i jarčeve, kao i kvalitetne priplodne krmače i neraste.

Sredstva iz poziva su namenjena i za subvencije za roditeljske kokoške teškog i lakog tipa, kao i za roditeljske ćurke, kvalitetne priplodne matice riba šarana i kvalitetne priplodne matice pastrmke.

U saopštenju Ministarstva poljoprivrede Srbije se ističe da svi zainteresovani poljoprivredni proizvođači mogu podneti prijave za podsticaje na portalu ePodsticaji.

0 Komentari

Možda vas zanima

Svet

"Čeka nas najgori scenario"

Predsednik i izvršni direktor kompanije JPMorgan Chase Džejmi Dajmon kaže da bi američka privreda mogla da doživi "teško sletanje".

19:36

24.5.2024.

1 d

Svet

Dobili su naređenje: Zatvarajte sve

Kanada je naredila da dve tehnološke kanadske kompanije Bluvec Technologies i Pegauni Technology obustave poslovanje, zbog zabrinutosti za nacionalnu bezbednost, saopštilo je kanadsko ministarstvo za inovacije.

9:53

25.5.2024.

1 d

Svet

"Brže, gomilajte dok EU ne odreaguje"

Evropa gomila zalihe kafe kako bi izbegla teškoće koje bi mogle izbiti početkom naredne godine stupanjem na snagu uredbe Evropske unije o suzbijanju krčenja šuma, objavila je Međunarodna organizacija za kafu (ICO).

13:19

25.5.2024.

1 d

Podeli: