Region 0

13.03.2024.

14:56

Hitno se povlači proizvod sa tržišta: Evo da li se prodaje i kod nas

Sa rafova prodavnica u hrvatskoj povučen je "Fructal sirup Dvojni C s 50% manje šećera, pakovanje od 1L" koji će biti zamenjen proizvodom drugog datuma.

Izvor: Index, Blic

Hitno se povlači proizvod sa tržišta: Evo da li se prodaje i kod nas
Shutterstock/Kzenon

Podeli:

Kako piše Indeks, kompanija Fructal je obavestila kupce o povlačenju proizvoda i istakla da je navedeni proizvod detaljno analiziran uz poštovanje najstrožih kontrola kvalitete i ispravnosti hrane te da je utvrđeno da navedeni proizvod nije štetan za konzumaciju.

Pregledom internet ponude domaćih marketa, ovaj sirup/sok se ne prodaje u Srbiji.

Vizuelne promene koje su kupci primetili, iz kompanije kažu, su rezultat primesa voćnog porekla. Ova odluka je rezultat nastojanja kompanije Fructal da kao društveno odgovorna kompanija izađe u susret svim kupcima i potrošačima, navodi se u obaveštenju na web-stranici KTC-a.

"Ako ste predmetne proizvode navedene serije kupili na prodajnim mestima KTC-a, molimo vas da se javite na prodajno mesto", navode iz tog trgovačkog lanca.

Podeli:

0 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Iznenađenje: Oni su "tajni" ruski saveznici

Britanski proizvođač rovokopača JCB nastavio je da proizvodi i isporučuje te radne mašine za rusko tržište mesecima nakon što je objavio da je zaustavio izvoz zbog rata Rusije u Ukrajini, prenosi Gardijan.

22:49

15.5.2024.

20 h

Svet

Britanija pada: Čeka ih krah?

Šefovi Banke Engleske (BoE) strahuju da je Britanija veoma izložena još jednom krahu finansijskog tržišta, izazvanog neizvesnošću unutar ključnog sektora koji je postao sve važniji – i sve izloženiji riziku – poslednjih godina.

23:00

14.5.2024.

1 d

Podeli: