Region 0

22.05.2024.

9:32

Počeo 13. Sarajevo biznis forum FOTO/VIDEO

U Sarajevu je počeo 13. Sarajevo biznis forum, a ekipa B92.net izveštava o svemu što se tamo događa.

Izvor: B92.net

Počeo 13. Sarajevo biznis forum FOTO/VIDEO
B92.net

Podeli:

SBF 2024. traje dva dana, 22. i 23. maja, i uključuje niz panela, radionica i prezentacija na kojima će se razgovarati o različitim aspektima poslovanja i investiranja.

B92.net

U sklopu 13. Sarajevo Business Foruma, prisutni će imati priliku da slušaju i aktivno učestvuju u ključnim temama regionalne perspektive članstva u EU, njegove šire implikacije na rast i integraciju, dobiti uvide u vladine strategije, programe i inicijative za podsticanje boljih ekonomskih izgleda, naveli su organizatori.

B92.net

U saradnji sa Ministarstvom komunikacija i prometa BiH, diskutovaće se o razvoju železničke infrastrukture, koja je u prošlosti bila zanemarena,  istraživati mogućnosti uvida u strategiju, kapacitete i način pristupa Digitalnoj Evropi za Bosnu i Hercegovinu, te ispitivati potencijale turističke industrije s posebnim naglaskom na franšize i zdravstveni turizam.

Izvor: B92.net

Podeli:

0 Komentari

Možda vas zanima

Svet

"Evropa gubi bitku"

Prošle nedelje čuli smo velike vesti iz Evropske centralne banke (ECB) koja je odlučila da smanji kamatne stope iako inflacija nije pala na dva posto.

8:26

17.6.2024.

1 d

Podeli: