Šta možeš u Beogradu za 94.000 evra? Kesa sa smećem (ni)je uključena FOTO

Cene nekretina vrtoglavo rastu, i to svi znamo. Međutim, nije neophodno odvojiti mnogo novca samo za luksuzne stanove na dobrim lokacijama. Dokaz tome su dva oglasa koja "prete" da postanu hit na Tviteru.

Moj kvadrat

Izvor: B92.net / K.K.

Sreda, 01.03.2023.

20:46

Šta možeš u Beogradu za 94.000 evra? Kesa sa smećem (ni)je uključena FOTO
Ilustracija: shutterstock, VMCgroup

Naime, na jednom sajtu za prodaju nekretnina obavljeni su oglasi za dva stana po ceni od 94.000 evra za 94 kvadrata i 84.000 evra za 84 kvadrata.

U moru preskupih nekretina hiljadu evra po kvadratu deluje idilično, zar ne? Međutim, ukoliko pogledate oglas, a zatim i fotografije, stvari postaju malo jasnije.

Skuplja opcija...

Stan koji se prodaje za 94.000 evra nalazi se na Karaburmi i na fotografijama koje su objavljene jasno su vidljiva nebrojena oštećenja, ali i buđ, vlaga, popucali zidovi, odlepljene tapete...

U ostavi se sve raspada, toalet baš i ne deluje inspirativno. Kuhinje gotovo da nema, a sve dopunjuje kesa sa smećem koja visi sa kvake. I sve to za "samo" 94.000 evra.

Stan se nalazi u prizemlju, zbog čega budućem kupcu neće smetati to što ne poseduje lift. Godina izgradnje je nepoznata. Stan ima 2 spavaće sobe.

...i opcija za one tanjeg novčanika

Da ne bude da je to sve tu je i malopre pomenuti oglas za stan od 84 kvadratnih metara. Cena 84.000 evra. Samo 1.000 evra po kvadratu.

Međutim, stanje stana je slično kao i kod prethodnog, s tim što ovde dobijate plafon koji deluje da će se obrušiti svake sekunde.

Kako se u oglasu može pročitati, ovaj dvosoban stan se nalazi u potkrovlju i ne postoji informacija o godini gradnje. Prodaje se prazan i uknjižen. Nekretnina se nalazi na parceli od 4,5 ara i ne poseduje lift.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

23 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Puca prijateljstvo: Kina okreće leđa Rusiji?

Kineski izvoz u Rusiju opao je u martu, prvi put od sredine 2022. godine, zbog sve većih pretnji Vašingtona da će uvesti sankcije Pekingu ako kineski izvozni proizvodi pomognu Moskvi u ratu protiv Ukrajine.

8:11

18.4.2024.

1 d

Podeli: