Aktuelno 69

23.04.2024.

20:10

Bole oči od kiča: Razgledajte najskuplje opremljen stan u Beogradu VIDEO

"Zidovi od krokodilske kože, stolica košta kao dobar automobil, kuhinjski aparati koji vrede kao stan u centru Beograda", glasi oglas za stan od 125 kvadrata u kuli West 65 na Novom Beogradu.

Izvor: Telegraf.rs

Bole oči od kiča: Razgledajte najskuplje opremljen stan u Beogradu VIDEO
Shutterstock/BalkansCat

Podeli:

Agent poručuje da se "ovog puta ne prodaju kvadrati, već pravo pravcato umetničko delo". Ipak, da nije uspeo sve da uveri u to, govore komentari poput: "Bole oči od kiča", "Bog daje pare kome ne treba.." i "Oslepela sam", prenosi Telegraf.

Iako agent nije rekao kolika je cena nekretnine, odnosno ostavio je na gledaocima videa da pogode, ipak se potrudio da naglasi vrednost ovog "luksuznog" stana. Naime, svaka druga reč je "preskup", a spominju se i brojni dizajneri čija imena je teško i ponoviti.

"Preskupi Sicis mozaici na zidovima, Boca de lobo sto i stolice od mermera, Gargenau kuhinjski aparati, Zana Hadid lusteri...", samo su neki od tih "luksuznih" elemenata stana koji se spominju u videu.

Stan poseduje dve master spavaće sobe, a u jednoj od njih je i "open-concept" kupatilo, pa ko voli nek izvoli. U stanu prevladava crna boja sa crvenim detaljima. Tu si i prozori koji se peskiraju na klik.

Naravno, o ukusima ne treba raspravljati - ali ovakav video teško da ikoga može da ostavi imunim na komentare.

Pa su se tako našli oni koji bi arhitekti oduzeli licencu, ali i oni koji ovakav stan nazivaju "rajem na zemlji".

"Od svega ovoga bih volela da imam jedino ove prozore sa peskiranjem. A arhitekti koji je na ovo stavio potpis oduzeti licencu", stoji u jednom od komentara dok drugi korisnik ima samo reči hvale:

"Oduševljena sam nekretninom u ovoj luksuznoj zgradi! Pogled s prozora je apsolutno fascinantan, pruža neverovatan osećaj svaki put. Ovo je definitivno više od samo doma - ovo je raj na zemlji!".

Ima i onih koji nisu odoleli da se ne našale:

"Zamena za kuću na periferiji, sa zidovima od mlade teleće kože i najsavremenijim bazenom punjenim kišnicom? Eventualna doplata", prenosi portal.

Podeli:

69 Komentari

Možda vas zanima

Svet

"Nemci, prekinite": Ustale članice EU

Grupa srednjoevropskih zemalja traži od Evropske komisije da Nemačkoj naloži ukidanje nameta na izvoz gasa, jer potkopava njihovu energetsku sigurnost, prema dokumentu koji je Rojters dobio na uvid.

19:17

29.5.2024.

1 d

Srbija

Velika prevara u Srbiji: Evo kako varaju

Republički fond za penzijsko i invalidsko osiguranje obaveštava penzionere i ostale građane Srbije da nije tačna informacija koja je ovih dana objavljena na društvenim mrežama da će im biti isplaćena naknada od 6.000 dinara.

10:34

30.5.2024.

13 h

Svet

Oglasila se Rusija: "Biće promena"

Izmene poreskog zakona u Rusiji, koje je predložilo ministarstvo finansija te zemlje, uticaće na donošenje odluke o određivanju referentnih kamatnih stopa, objavila je Ruska centralna banka, a preneo je danas Interfaks.

22:16

29.5.2024.

1 d

Podeli: