Hamond i Mej iz bolnice nasmejali fanove: Ne vredi, i dalje radi

Voditelj Amazonove emisije o automobilima "Grand Tour“ i nekadašnjeg "Top Gear“-a Ričard Hamond nalazi se u bolnici zbog zadobijenih povreda nakon udesa u Švajcarskoj.

Život

Izvor: B92

Ponedeljak, 12.06.2017.

20:44

Hamond i Mej iz bolnice nasmejali fanove: Ne vredi, i dalje radi
Foto: Getty

On se već video-snimkom oglasio iz bolnice navodeći da nije mrtav izvinivši se pritom svojoj supruzi i ćerki "što je takav“.

Da ne zapostavlja svoje fanove na društvenim mrežama potvrdio je još jednom objavom, kojom je zapravo pokušao da se našali. Na svom Fejsbuk profilu objavio je fotografiju sa svojim kolegom i prijateljem Džejmsom Mejom koji u ruci drži kabl.

"Hteo sam da učinim uslugu svetu i isključim ga, ali on i dalje radi“, rekao je Mej. Fotografija je nasmejala njihove fanove koji nisu propustili priliku i da je prokomentarišu.

Podsetimo, nesreća se dogodila kada je automobil, u kom se voditelj nalazio, sleteo sa puta, prevrnuo se, a zatim i zapalio. Srećom, Hamond je uspeo da se izvuče pre nego je vatra buknula.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 8

Pogledaj komentare

8 Komentari

Možda vas zanima

Podeli: