Život

Utorak, 08.01.2013.

14:18

Srpska bilderka reklamira MAC šminku

Industrija lepote je bila pomalo iznenađena kada je čuvena kozmetička kuća MAC za svoju najnoviju ikonu odabrala Jelenu Abu (Abbou), srpsko-američku bodibilderku čije se mišićavo telo baš i ne uklapa u uvreženu sliku o modelu za šminku.

Izvor: B92

Default images

Međutim, za one koji su upoznati sa svetom ženskog bodibildinga ovo ima savršenog smisla. „Mnoge od nas koriste MAC šminku”, kazala je Mone Kolber, šminkerka i nekadašnja bodibilderka. „Ona je osmišljena za scenske nastupe”. Što znači da se neće „istopiti” pod svetlima reflektora i da će istaknuti svaki mišić - ali i svaku boru, ako niste stavili dobro podlogu.

Jelena je tako nasledila mnogo poznatije zvezde poput Niki Minaž i Lejdi Gage koje su pre nje bile zaštitna lica ove kozmetičke kuće.

Nova kolekcija nazvana „Strength” (Snaga) sastoji se od kompletne šminke, od senki za oči do karmina, a MAC podstiče svoje korisnice da „prošire svoju ženstvenost paletom koja je neustrašiva, elegantna i snažna.

Zauzmite moćan stav, istaknite se, redefinišite pojam lepote - i učinite to sa takvom snagom kojoj je nemoguće odoleti”.
Jelena Abu rođena je kao Jelena Đorđević 1977. godine u Gornjem Milanovcu. Kako je napisala na svom sajtu, sa 20 je otišla u SAD da se okuša u karijeri fitnes modela.

„Prvih nekoliko godina u novoj sredini bilo je naporno, ali nikada nisam odustala od svojih snova i od rada na sebi. Kada sam upoznala Marka, mog sparing partnera koji će postati i moj suprug, počela sam da učestvujem na fitnes takmičenjima i da radim kao lični trener. Istovremeno sam slala svoje fotografije raznim agencijama. Pozivi su počeli da stižu i ubrzo sam imala prvo snimanje za Oxygen... Od tada sam se pojavila u brojim magazinima i reklamama i trenutno živim svoj san”.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

20 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Rusija: Kinezi, nerazumni ste

Veliki sporazum o gasovodu između Rusije i Kine navodno je u zastoju zbog onoga što Moskva smatra "nerazumnim zahtevima Pekinga u pogledu cena i nivoa snabdevanja".

8:35

3.6.2024.

20 h

Podeli: