Veze i odnosi

Da li više volite dobru zadnjicu ili lepe grudi?

Odgovor na pitanje iz naslova je veoma lično ali je i vrlo zanimljivo kada ga stavite u internacionalni kontekst.

Subota, 13.12.2014.

19:45

Izvor: B92

Default images

Podeli:

Foto: daily sunny-Flickr.com/Thomas S.-Flickr.com

Sajtovi PornHub i YouPorn rešili su da izračunaju ovu statistiku i saznaju koji delovi sveta više cene zadnjicu a koji grudi ili nešto treće...

Grudi na severu, zadnjice na jugu

Na prvi pogled mape, čini se da grudi vladaju u delovima severne hemisfere dok su zadnjice "voljene" u južnim delovima.

Zanimljivo je da cela Afrika, sa izuzetkom Egipta, voli zadnjice što je takođe slučaj i u Južnoj Americi, ali ne i Argentini gde grudi ipak suvereno vladaju.

Kada ih podelite na kontinentalnom nivou, jasno je da da se za grudima žudi više na istoku, sa izuzetkom Afrike koja voli zadnji deo tela kao i ostatak zapada.

Interaktivna mapa detaljno pokazuje, od zemlje do temlje, ko voli šta. I u ovom "izvlačenju" nismo podeljeni samo na grudi i zadnjice već imamo i ozbiljne obožavaoce stopala, nogu, trudnice i vagine.

Kada je naša zemlja u pitanju, grudi tu suvereno vladaju - Srbija se našla na 107 mestu u poretku svih zemalja sveta dok se na listi ljubitelja zadnjice našla na 175. mestu.

Naše komšije Bosanci više vole zadnjice od grudi dok Mađari ubedljivo više cene lepe ženske grudi od zadnjice. Susedi Hrvati su na visokom 68. mestu kada su ženske grudi u pitanju a Crnogorci nešto malo ispred nas na 102. mestu.

Kakvi su vaši afiniteti?

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.