Veze i odnosi

Ovo svaki dobar ljubavnik mora da zna

Ako želite da budete bolji ljubavnik, ponekad morate direktno pitati partnera šta želi i šta je uzbuđuje, a barem je krevet mesto na kom nemate čega da se sramite.

Petak, 28.03.2014.

21:25

Autor: Tportal

Default images

Podeli:

Nije sramota da pitate

Nemaju samo muškarci tajne želje, fantazije i male okidače koji ih dovode do ludila. Neke žene vole nežnost, druge malo grubosti, a treće nešto treće… Upravo iz ovog razloga ne sme da vas bude sramota da pitate partnera šta je uzbuđuje i šta voli u krevetu. I nećete pogrešiti, jer žena obožava kada muškarac brine o njenim potrebama.

Praksom do savršenstva

Dobar izgled i povezanost s partnerom bitni su, ali kao i sa svime ostalim u životu, praksom ćete doći do optimuma. Dakle, piše Ask Man, češćim intimnim odnosima otkrićete šta oboje uzbuđuje i pali do vrhunca.

Ohrabrite je

Većina je žena otvorenog uma kada je seks u pitanju i ne boje se da isprobaju nove stvari ako se osećaju ugodno i voljeno. Zato nije na odmet izraziti osećanja koje imate za partnera kako bi stekla malo više samopouzdanja.

I poze su bitne

Određene poze uzbudiće je više nego neke druge, a to se opet svodi na razgovor i komunikaciju. Neka vas ne bude sramota da pitate sve - pa ni koja joj poza više odgovara.

Ljubite se

Poljupci puni emocija idealni su za početak predigre. Kada ste se uopšte ljubili kao da ste na prvom sastanku, dugo i sočno?

Mazite se

Ako želite da je mazite i uzbudite, naučnici tvrde da postoje erogene zone koje su osetljive kod svake žene - vrat, uši i zadnjica.

Veličina penisa

Suprotno uvreženom mišljenju da je ženama važna veličina penisa, one se pre brinu o tehnici. Ako imate penis manji od proseka, poradite na tehnici i sigurno nećete biti na gubitku.

Upotrebite ruke

Dobra predigra garantuje vrhunac za pamćenje. A za dobru predigru najbolji su alat ruke. Uzbudite partnera tako što ćete je barem pet minuta dirati na svim mestima osim onog glavnog.

Foto: Image courtesy of stockimages / FreeDigitalPhotos.net

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.