Veze i odnosi

Šta privlači žene?

Ako volite ljubavne romane, verovatno ste pročitali da glavne junakinje uživaju u dugim šetnjama, mesečini i seksu pod svetlošću sveća. Međutim, stvarnost je daleko komplikovanija.

Petak, 24.02.2012.

12:00

Izvor: B92

Default images

Podeli:

Sta privlaci zene? Muskarce moze uzbuditi i samo pogled na golu zenu, ali zenama su primamljive neke stvari koje izmicu nevicnom oku. Predstavljamo vam 10 najvaznijih. 1. Pranje sudova Mozda zvuci kao klise, ali je istina. Zenama se jako dopada kada njihov muskarac stegne kecelju i stane za sudoperu. 2. Poslovni razgovori Zenama se jako dopada kada vide da njihov muskarac moze biti strog i poslovan, narocito ako je prema njima uvek prijatan i nezan. 3. Vezbanje Muskarci koji vezbaju salju zenama poruku da brinu o svom telu. Mozda zene zato prizeljkuju da ih vode u krevet i to dok su jos oznojeni i zadihani. 4. Kuvanje Muskarci koji cene hranu i znaju da kuvaju su izuzetno pozeljni. Narocito ako znaju da prave kolace. 5. Kafa u krevetu Ima li nesto lepse nego da muskarac voljenoj zeni donese kafu u krevet? 6. Zvakaca guma Neke zene tvrde da ih privlaci nacin na koji muskarci zvacu zvakacu gumu. 7. Drugi jezik Muskarce koji govore vise jezika zene smatraju veoma privlacnim. 8. Igranje sa decom Nista nije tako slatko kao prizor muskarca okruzenog decom koji uziva u igri s njima. 9. Ispijanje „na eks“ Muskarci koji dobro podnose alkohol deluju muzevno i vise nego seksi. 10. Oblacenje Zanimljivo je posmatrati muskarca kako se skida, ali je mozda jos uzbudljivije gledati ga kako se oblaci. Ako volite ljubavne romane, verovatno ste procitali da glavne junakinje uzivaju u dugim setnjama, mesecini i seksu pod svetloscu sveca. Medjutim, stvarnost je daleko komplikovanija. Ako volite ljubavne romane, verovatno ste procitali da glavne junakinje uzivaju u dugim setnjama, mesecini i seksu pod svetloscu sveca. Medjutim, stvarnost je daleko komplikovanija.

Muškarce može uzbuditi i samo pogled na golu ženu, ali ženama su primamljive neke stvari koje izmiču nevičnom oku.

Predstavljamo vam 10 najvažnijih.

1. Pranje sudova

Možda zvuči kao kliše, ali je istina. Ženama se jako dopada kada njihov muškarac stegne kecelju i stane za sudoperu.

2. Poslovni razgovori

Ženama se jako dopada kada vide da njihov muškarac može biti strog i poslovan, naročito ako je prema njima uvek prijatan i nežan.

3. Vežbanje

Muškarci koji vežbaju šalju ženama poruku da brinu o svom telu. Možda žene zato priželjkuju da ih vode u krevet i to dok su još oznojeni i zadihani.

4. Kuvanje

Muškarci koji cene hranu i znaju da kuvaju su izuzetno poželjni. Naročito ako znaju da prave kolače.

5. Kafa u krevetu

Ima li nešto lepše nego da muškarac voljenoj ženi donese kafu u krevet?

6. Žvakaća guma

Neke žene tvrde da ih privlači način na koji muškarci žvaću žvakaću gumu.

7. Drugi jezik

Muškarce koji govore više jezika žene smatraju veoma privlačnim.

8. Igranje sa decom

Ništa nije tako slatko kao prizor muškarca okruženog decom koji uživa u igri s njima.

9. Ispijanje „na eks“

Muškarci koji dobro podnose alkohol deluju muževno i više nego seksi.

10. Oblačenje

Zanimljivo je posmatrati muškarca kako se skida, ali je možda još uzbudljivije gledati ga kako se oblači.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.