Veze i odnosi

Pravila zabavljanja koja treba kršiti

Ako to niste već učinile, pravo je vreme da odbacite neka pravila zabavljanja.

Subota, 07.01.2012.

15:02

Izvor: B92

Default images

Podeli:

Pravila zabavljanja koja treba krsiti Cak iako vasa mama smatra da ona i dalje vaze, verujte nam (a i momcima) - njihovo vreme je isteklo. Evo koja pravila treba da prekrsite: Ne inicirajte kontakt Dok su sms-ovi pod uticajem alkohola i bezbrojna zivkanja sve sem seksi ponasanja, vecina muskaraca voli da mu ponekad posaljete poruku ili ga pozovete. Ako to uradite kako treba, on ce se jos vise zainteresovati za vas. U nekom trenutku treba da istupite i date mu do znanja da vas zanima. Nemojte biti agresivne, ali zabavne poruke i mejlovi su nesto sto momci vole da vide, bas kao i vi. Cekanje na seks do treceg izlaska Neki muskarci ne zele da im dama bas na prvom sastanku ponudi seks, ali ovo pravilo zavisi od slucaja do slucaja. Medjutim vecina pripadnika jaceg pola misli da nema niceg loseg u tome da mu se prepustite vec na prvom sastanku, jer ce oni misliti da vam se zaista svidjaju, a ako cekate, kod njega vec izazivate sumnju. Ne prihvatajte poziv koji stize u poslednji cas Nekada se smatralo da je zena koja ovo uradi ocajnica. Medjutim moderni momci ne misle tako. Ako vas pozove u petak popdne da to vece popijete pice, zasto biste ga odbile ako vec nemate planove? Ocekujete da muskarac plati Dok je vecina njih srecna sto moze da plati racun na prvom sastanku, ima zena koje se u tim trenucima ni ne hvataju za novcanik. Momci smatraju da je to nepristojno. Ako on plati veceru, ponudite mu da ga posle odvedete negde na pice. Neka univerzum odluci da li cete biti u vezi Svakodnevno proveravanje horoskopa moze biti zabavno u trenucima dosade, ali njegovo koriscenje kako biste odlucile da li da nastavite da vidjate mladica ili ne je zaista nezrelo. Mislite da sto vise vremena provodite zajedno to cete biti blizi Prirodno je da zelite da provodite sto vise vremena sa osobom koja vam se dopada, ali preterivanje sa vidjanjima u novoj vezi moze biti kontraproduktivno. Vidjate se samo sa odredjenim tipom muskarca Mnogo zena izlazi samo sa muskarcima odredjene visine, boje ociju i gradje i na taj nacin propustaju priliku da upoznaju sjajnu osobu ciji kvaliteti mozda ne ulaze pod ove "kriterijume". Pretpostavljate da vam je veza monogamna Nemojte tako nesto misliti ako vam muskarac ne saopsti da zeli da vidja samo vas. Ako se u isto vreme vidja i sa drugim devojkama, ucinite isto i izlazite sa jos nekim momcima. Pricate sve drugaricama Zene misle da sa svojim drugaricama treba da podele i najmanji detalj i onda slusaju njihove savete koji im mogu upropastiti odnos sa partnerom. Ako vas nesto interesuje - pitajte njega. Foto: photostock / FreeDigitalPhotos.net Ako to niste vec ucinile, pravo je vreme da odbacite neka pravila zabavljanja. Ako to niste vec ucinile, pravo je vreme da odbacite neka pravila zabavljanja.

Čak iako vaša mama smatra da ona i dalje važe, verujte nam (a i momcima) - njihovo vreme je isteklo.

Evo koja pravila treba da prekršite:

Ne inicirajte kontakt

Dok su sms-ovi pod uticajem alkohola i bezbrojna zivkanja sve sem seksi ponašanja, većina muškaraca voli da mu ponekad posaljete poruku ili ga pozovete.

Ako to uradite kako treba, on će se još više zainteresovati za vas. U nekom trenutku treba da istupite i date mu do znanja da vas zanima. Nemojte biti agresivne, ali zabavne poruke i mejlovi su nešto što momci vole da vide, baš kao i vi.

Čekanje na seks do trećeg izlaska

Neki muškarci ne žele da im dama baš na prvom sastanku ponudi seks, ali ovo pravilo zavisi od slučaja do slučaja. Međutim većina pripadnika jačeg pola misli da nema ničeg lošeg u tome da mu se prepustite već na prvom sastanku, jer će oni misliti da vam se zaista sviđaju, a ako čekate, kod njega već izazivate sumnju.

Ne prihvatajte poziv koji stiže u poslednji čas

Nekada se smatralo da je žena koja ovo uradi očajnica. Međutim moderni momci ne misle tako. Ako vas pozove u petak popdne da to veče popijete piće, zašto biste ga odbile ako već nemate planove?

Očekujete da muškarac plati

Dok je većina njih srećna što može da plati račun na prvom sastanku, ima žena koje se u tim trenucima ni ne hvataju za novčanik. Momci smatraju da je to nepristojno. Ako on plati večeru, ponudite mu da ga posle odvedete negde na piće.

Neka univerzum odluči da li ćete biti u vezi

Svakodnevno proveravanje horoskopa može biti zabavno u trenucima dosade, ali njegovo korišćenje kako biste odlučile da li da nastavite da viđate mladića ili ne je zaista nezrelo.

Mislite da što više vremena provodite zajedno to ćete biti bliži

Prirodno je da želite da provodite što više vremena sa osobom koja vam se dopada, ali preterivanje sa viđanjima u novoj vezi može biti kontraproduktivno.

Viđate se samo sa određenim tipom muškarca

Mnogo žena izlazi samo sa muškarcima određene visine, boje očiju i građe i na taj način propuštaju priliku da upoznaju sjajnu osobu čiji kvaliteti možda ne ulaze pod ove "kriterijume".

Pretpostavljate da vam je veza monogamna

Nemojte tako nešto misliti ako vam muškarac ne saopšti da želi da viđa samo vas. Ako se u isto vreme viđa i sa drugim devojkama, učinite isto i izlazite sa još nekim momcima.

Pričate sve drugaricama

Žene misle da sa svojim drugaricama treba da podele i najmanji detalj i onda slušaju njihove savete koji im mogu upropastiti odnos sa partnerom. Ako vas nešto interesuje - pitajte njega.

Foto: photostock / FreeDigitalPhotos.net

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.