Subota, 23.08.2014.

18:53

Lezbijke češće postižu orgazam od ostalih žena

Izvor: Huffington Post

Lezbijke èešæe postižu orgazam od ostalih žena IMAGE SOURCE
IMAGE DESCRIPTION

49 Komentari

Sortiraj po:

JednaOd

pre 9 godina

@Zivot prema Dott-u

Vecu glupost u zivotu nisam procitala! Zivo me zanima iz kakvog Vi to iskustva pricate, tj. da li se muskarac koji je dosao do te nebuloze nekakvim posmatranjem, razmisljanjem, uporedjivanjem...ili ste zena koja ima takve fantazije.
Mogu Vam reci za svoje iskustvo. Prodavala sam svoje telo zarad privida normalnosti, spavala sam sa dva muskarca. Emocije nula, uzbudjenost nula, samim tim i orgazam nula. Bila sam samo sa jednom zenom i tek onda videla sta je to sto cini odnos. Po mom iskustvu, do orgazma je dovodilo, pored emocija, to sto je partnerka bila u potpunosti posvecena meni i tome da dovede do vrhunca; dakle posmatrala me, pratila, osecala i radila u tom pravcu. Npr., ona nema istovremeno nadrazivanje nervnih zavrsetaka u svojim prstima, ne prepusta se svom zadovoljstvu, vec meni udovoljava dok to ne postigne.
Licno iskustvo!!

Zivot prema Dott-u

pre 9 godina

Kljucan razlog zasto lezbejke cesce dozivljavaju orgazam je zato sto ne iskljucuju mastu.
(Zivot prema Dott-u, 24. avgust 2014 15:46)

Ovaj moj komentar izgleda nije shvacen na pravi nacin, evo objasnjenja:
Zena kad vodi ljubav sa muskarcem, ne masta vec opsti sa onim ko joj je u zagrljaju i uziva u njemu i njegovim dodirima, koliko uspeva da je on pobudi toliko ce i uzivati, koliko su emocije prisutnije nadrazaji receptora ce biti jaci a orgazam izvesniji.
Kad se samozadovoljava, tad svakako razmislja o svom muskarcu ukoliko je emocija dovoljno jaka da je dovede do orgazma, ukoliko nije, onda ce mastati o imaginarnom muskarcu kakvog bi zelela imati, pa opet doziveti orgazam.
Kad to cini sa devojkom, istopolnim partnerom, ostaje joj prostor mastanja za svojim idealnim muskarcem, pa jos i milovanja svoje nezne patnerke samo ce je jos dodatno stimulisati.
Tu je i razlika izmedju gejeva i lezbejki, lezbejke u svojim mastanjima dok vode ljubav imaju(cesto, ne uvek) muskarca u glavi, dok gejevi nikad nemaju (gotovo nikad) zenu u glavi. Izmedju ostalog i zbog toga su gejevi brutalniji od lezbejki i teze prihvatljiviji oblik seksualnog opstenja kao pojava.

Narcis

pre 9 godina

Mozda su muskarci truba u krevetu ali me samo zanim sto su zene toliko ubedjene da su one sjajne?A ovom logikom i muskarci bolje poznaju anatomiju drugih muskaraca pa se onda istom moze reci da ce bolje zadovoljiti jedan drugog.

montoya zajecar

pre 9 godina

Drga gospodjo, a sta je sa decom koja su u pubertetu zbunjena I neopredeljena na vreme iz bilo kog razloga, dali mislite da da drustvo treba da da fer priliku I strejt igej populaciji da uticu na njihov izbor, ja ne, ja vam nebih u toj situaciji dao pravo glas I zato mi smeta paradiranje, jer mislim da je to reklamiranje I vrbovanje, a verujte da ima dosta onih koji to rade iz obesti, koji se sa tim nisu rodili, protiv njih nemem nista, osim paradiranja naravno

montoya zajecar

pre 9 godina

Drga gospodjo, a sta je sa decom koja su u pubertetu zbunjena I neopredeljena na vreme iz bilo kog razloga, dali mislite da da drustvo treba da da fer priliku I strejt igej populaciji da uticu na njihov izbor, ja ne, ja vam nebih u toj situaciji dao pravo glas I zato mi smeta paradiranje, jer mislim da je to reklamiranje I vrbovanje, a verujte da ima dosta onih koji to rade iz obesti, koji se sa tim nisu rodili, protiv njih nemem nista, osim paradiranja naravno

ja

pre 9 godina

@Vesna Meni je samo potreban muskarac u krevetu, ne mora nista da radi, samo legne i ja sve odradim, moje zadovoljstvo zagarantovano. Tako da muskarac i moze da bude truba, sta god to znacilo. Nikad mi nije bilo jasno kako zena moze da ne dozivi orgazam kad ima sve sto joj je potrebno. Moj muz ne mora ni da se pomeri, samo mu kazem da se prepusti meni i uziva, mada vise uzivam ja. Sta to tacno ocekujete od muskarca? S

hehehehe

pre 9 godina

A Vesni su odgovorili samo muškarci :) Tipično, čačnula je gde ne treba haha, čak iako se zeza.
Inače, većina muških nema veze u krevetu, što se vidi po komentarima žena, mojih poznanica, drugarica, udatih žena itd. Istina boli. Lupajte minuse, slobodno :) Većina teže postiže erekciju, ili seks traje dva minuta, ili su jako grubi, usmereni na sebe, ne vole oralni seks, prekratka predigra. Znam da je "normalnom" muškarcu to možda teško da shvati jer ima i takvih, ali prosto se treba pomiriti sa tim, to je činjenica - većina NIJE dobra u krevetu i kraj. Manjina jeste i njima skidam kapu. Problem je samo što većina misli da spada u manjinu :)

Zoki

pre 9 godina

Veco, koji je referentni uzorak muskaraca na kom si radila istrazivanje? Ali ok, tvoj komentar je jos i duhovit, ja ga bar tako shvatam, pa ti tako i odgovaram,bez namere da te vredjam. Ja negde mislim da si se zafrkavala. Ali Marija.....sta rece? Zena zna bolje od muskarca sta zeni prija? Kada jednom sretnes pravog coveka, postideces se svog komentara. Pamti sta sam ti rekao.

zena

pre 9 godina

Ova vest mi nije nimalo cudna. Medjutim, i ne radi se, zapravo, o razlici u velikom procentu. Zena tacno zna sta prija drugoj zeni i sta treba da radi. Opustenost i komunikacija sa muskarcem su najvazniji. Ukoliko on dovoljno zna sta radi a i vi mu stavite do znanja sta zelite i sta vam prija, mislim da ce obe strane biti zadovoljne. Otvorenost zene za seks i otvorenost u samom seksu su vrlo bitni. Mislim da to muskarce zna da raspameti i da su tad jos spremniji da ucine sve da zeni bude sto lepse. Evo, neka muskarci kazu sami, mozda ja nisam u pravu.

Jelena

pre 9 godina

Čitajući ove komentare, zaključujem da među našim ženama ima mnogo prezira prema muškarcima. Nije čudno što su nezainteresovani.
Drage dame, niste vi toliko dobre ribe kao što ste umislile. Nije dovoljno ispeglati kosu, napumpati grudi, dupe i usta, ličiti na pevaljke i kačiti selfije na FB.
Biti žena je mnogo više, lepše i neuhvatljivije od vašeg imidža.
Uključite mozak, za početak, i potražite autentičnu ženu u sebi.
Kada je nađete, shvatićete koliko su ovi tekstovi o lezbijskom orgazmima smešni.

Psn

pre 9 godina

Tuga za devojke/žene koje imaju negativno iskustvo sa muškarcima u ovim komentarima. Sa druge strane, imam par poznanika koji nikako da upoznaju normalnu devojku. Verujem da bi ok bili kada bi pravu/pravog sreli..

montoya zajecar

pre 9 godina

ma je.....se skim vam volja, ako ste gej radite to krisom, jer necete naici na iskreno odobravanje ni za 1000 000 godina, u to sam siguran, pogotovo u srbiji, sto meni licno prija, a ako neko iz te populacije vrbuje moju decu dobice po nosuu od mene. Sto se zavrsnice tice stvar je individualna, neke zene i ne teze ka tome, neke imaju vece probleme pa im to nije narocito vazno, ja bih se prijavio da se takmicim sa nekom zenom da ko ce pre trecu zenu dovesti do vrhunca, u nekom rialitiju recimo

@montoya zajecar

pre 9 godina

dragi montoja, biti gej ili strejt nije stvar izbora. takav se rodiš.
Razmisli kada si ti odabrao da ti se dopadaju devojke? Nikada. Jednostavno ti se oduvek dopadaju. Isto je i sa gej ljudima. Nije to, jednog dana ti dosadi da budes strejt i onda te neko "vrbuje" i ti postaneš gej. Evo recimo tebe niko ne bi mogao da vrbuje, zar ne?

Tamara

pre 9 godina

Prosto zato sto lezbejke moraju bolje da izuce oralni sex, obzirom da nemaju drugu alternativu :-). Muskarci se fokusiraju na to kako ce da pumpaju in-out, a tu cesto nista od orgazma...

Jedna Riđokosa

pre 9 godina

Tačno je da muškarci samo legnu u krevet i čekaju da devojka/žena zadovolji njihove fizičke potrebe.
Legnu kao mrtvi, moraš da ih skineš, pa onda sebe da skineš, bilo bi dobro da još malo i zapleses i naravno da mu staviš prezervativ.
Ako on bude sebi stavljao, osusice mu se prsti na rukama.
Tako funkcionise ljubav na Balkanu.
Posle završenog čina, on se hvali drugarima kakav je frajer.
Strašno!

Chavela

pre 9 godina

Mislim da su komunikacija i zelja da drugoj strani bude lepo jako vazni. Sto se mog iskustva tice,ako bilo sta kazem-ispasce da se hvalim,hihi :)

polaznica kursa B92 "kako zadovoljiti sve i svakoga a zauzvrat nista ne ocekivati"

pre 9 godina

To je valjda zato sto B92 svako malo daje lekcije kako da zene udovolje partneru. Kad bi bilo malo obuke i za muskarce, mozda bismo i mi hetero cure dozivele nesto lepo u tom seksu...

Globalno zagejavanje sve jace

pre 9 godina

EE al ce sada da navale u lezbejke, bas je to in :)
Ko finansira ovakva istrazivanja, sta im je cilj i sta se tu tacno propagira i zasto?
Gej lobi je jedan od najjacih lobija na svetu.

Maрија

pre 9 godina

Логично, жена зна шта жени прија боље него мушкарац, не видим шта је ту спорно. Исто тако мушкарац је у сексу са мушкарцем опуштенији јер не мора да се брине да неће довољно трајати и сличне глупости, једноставно се боље разумеју у том погледу и не заснивају очекивања на серијама/филмовима. Било би паметније да се ради на бољој комуникацији између мушкарца и жене, едукацији људи и разградњи дебилне идеје да су мушкарци 100 посто одговорни за секс и да аутоматски знају како сваку жену понаособ да задовоље него да се пљују овакве вести јер су ионако прилично очигледне. Када престане да се набија притисак на нешто што треба да буде опуштено и пријатно сви ће више уживати у сексу, без обзира на пол и сексуалну оријентацију

Ispiranje onoga sto je od mozga ostalo

pre 9 godina

Сјајна вест. Хајде сада жене, идите у лезбејке. Тамо је лепше. Вест до вести, све до несвести. Испирајте мозгове, само опран мозак је добар мозак.

sacekace i vas petar l.

pre 9 godina

Zar i ti sine Brute! Primecujem pojacani trend tekstova na temu seksa u dnevnoj stampi. Ako je to u svrhu povecanja nataliteta ili obrazovanja, ok. Ali sad, ovo mi dodje kao reklama! Od sutra menjam orjentaciju!

(:

pre 9 godina

Pa logicno, bolje poznaju zensku anatomiju i po sebi znaju sta najvise prija a muskarci jadni po osecaju to moraju da nagadjaju :D
A nisu mi jasne zene koje glume orgazme a onda kukaju sto muskarci "ne umeju da ih zadovolje"

polaznica kursa B92 "kako zadovoljiti sve i svakoga a zauzvrat nista ne ocekivati"

pre 9 godina

To je valjda zato sto B92 svako malo daje lekcije kako da zene udovolje partneru. Kad bi bilo malo obuke i za muskarce, mozda bismo i mi hetero cure dozivele nesto lepo u tom seksu...

Maрија

pre 9 godina

Логично, жена зна шта жени прија боље него мушкарац, не видим шта је ту спорно. Исто тако мушкарац је у сексу са мушкарцем опуштенији јер не мора да се брине да неће довољно трајати и сличне глупости, једноставно се боље разумеју у том погледу и не заснивају очекивања на серијама/филмовима. Било би паметније да се ради на бољој комуникацији између мушкарца и жене, едукацији људи и разградњи дебилне идеје да су мушкарци 100 посто одговорни за секс и да аутоматски знају како сваку жену понаособ да задовоље него да се пљују овакве вести јер су ионако прилично очигледне. Када престане да се набија притисак на нешто што треба да буде опуштено и пријатно сви ће више уживати у сексу, без обзира на пол и сексуалну оријентацију

(:

pre 9 godina

Pa logicno, bolje poznaju zensku anatomiju i po sebi znaju sta najvise prija a muskarci jadni po osecaju to moraju da nagadjaju :D
A nisu mi jasne zene koje glume orgazme a onda kukaju sto muskarci "ne umeju da ih zadovolje"

Ispiranje onoga sto je od mozga ostalo

pre 9 godina

Сјајна вест. Хајде сада жене, идите у лезбејке. Тамо је лепше. Вест до вести, све до несвести. Испирајте мозгове, само опран мозак је добар мозак.

Tamara

pre 9 godina

Prosto zato sto lezbejke moraju bolje da izuce oralni sex, obzirom da nemaju drugu alternativu :-). Muskarci se fokusiraju na to kako ce da pumpaju in-out, a tu cesto nista od orgazma...

Globalno zagejavanje sve jace

pre 9 godina

EE al ce sada da navale u lezbejke, bas je to in :)
Ko finansira ovakva istrazivanja, sta im je cilj i sta se tu tacno propagira i zasto?
Gej lobi je jedan od najjacih lobija na svetu.

Jelena

pre 9 godina

Čitajući ove komentare, zaključujem da među našim ženama ima mnogo prezira prema muškarcima. Nije čudno što su nezainteresovani.
Drage dame, niste vi toliko dobre ribe kao što ste umislile. Nije dovoljno ispeglati kosu, napumpati grudi, dupe i usta, ličiti na pevaljke i kačiti selfije na FB.
Biti žena je mnogo više, lepše i neuhvatljivije od vašeg imidža.
Uključite mozak, za početak, i potražite autentičnu ženu u sebi.
Kada je nađete, shvatićete koliko su ovi tekstovi o lezbijskom orgazmima smešni.

Jedna Riđokosa

pre 9 godina

Tačno je da muškarci samo legnu u krevet i čekaju da devojka/žena zadovolji njihove fizičke potrebe.
Legnu kao mrtvi, moraš da ih skineš, pa onda sebe da skineš, bilo bi dobro da još malo i zapleses i naravno da mu staviš prezervativ.
Ako on bude sebi stavljao, osusice mu se prsti na rukama.
Tako funkcionise ljubav na Balkanu.
Posle završenog čina, on se hvali drugarima kakav je frajer.
Strašno!

hehehehe

pre 9 godina

A Vesni su odgovorili samo muškarci :) Tipično, čačnula je gde ne treba haha, čak iako se zeza.
Inače, većina muških nema veze u krevetu, što se vidi po komentarima žena, mojih poznanica, drugarica, udatih žena itd. Istina boli. Lupajte minuse, slobodno :) Većina teže postiže erekciju, ili seks traje dva minuta, ili su jako grubi, usmereni na sebe, ne vole oralni seks, prekratka predigra. Znam da je "normalnom" muškarcu to možda teško da shvati jer ima i takvih, ali prosto se treba pomiriti sa tim, to je činjenica - većina NIJE dobra u krevetu i kraj. Manjina jeste i njima skidam kapu. Problem je samo što većina misli da spada u manjinu :)

@montoya zajecar

pre 9 godina

dragi montoja, biti gej ili strejt nije stvar izbora. takav se rodiš.
Razmisli kada si ti odabrao da ti se dopadaju devojke? Nikada. Jednostavno ti se oduvek dopadaju. Isto je i sa gej ljudima. Nije to, jednog dana ti dosadi da budes strejt i onda te neko "vrbuje" i ti postaneš gej. Evo recimo tebe niko ne bi mogao da vrbuje, zar ne?

Chavela

pre 9 godina

Mislim da su komunikacija i zelja da drugoj strani bude lepo jako vazni. Sto se mog iskustva tice,ako bilo sta kazem-ispasce da se hvalim,hihi :)

zena

pre 9 godina

Ova vest mi nije nimalo cudna. Medjutim, i ne radi se, zapravo, o razlici u velikom procentu. Zena tacno zna sta prija drugoj zeni i sta treba da radi. Opustenost i komunikacija sa muskarcem su najvazniji. Ukoliko on dovoljno zna sta radi a i vi mu stavite do znanja sta zelite i sta vam prija, mislim da ce obe strane biti zadovoljne. Otvorenost zene za seks i otvorenost u samom seksu su vrlo bitni. Mislim da to muskarce zna da raspameti i da su tad jos spremniji da ucine sve da zeni bude sto lepse. Evo, neka muskarci kazu sami, mozda ja nisam u pravu.

ja

pre 9 godina

@Vesna Meni je samo potreban muskarac u krevetu, ne mora nista da radi, samo legne i ja sve odradim, moje zadovoljstvo zagarantovano. Tako da muskarac i moze da bude truba, sta god to znacilo. Nikad mi nije bilo jasno kako zena moze da ne dozivi orgazam kad ima sve sto joj je potrebno. Moj muz ne mora ni da se pomeri, samo mu kazem da se prepusti meni i uziva, mada vise uzivam ja. Sta to tacno ocekujete od muskarca? S

sacekace i vas petar l.

pre 9 godina

Zar i ti sine Brute! Primecujem pojacani trend tekstova na temu seksa u dnevnoj stampi. Ako je to u svrhu povecanja nataliteta ili obrazovanja, ok. Ali sad, ovo mi dodje kao reklama! Od sutra menjam orjentaciju!

montoya zajecar

pre 9 godina

ma je.....se skim vam volja, ako ste gej radite to krisom, jer necete naici na iskreno odobravanje ni za 1000 000 godina, u to sam siguran, pogotovo u srbiji, sto meni licno prija, a ako neko iz te populacije vrbuje moju decu dobice po nosuu od mene. Sto se zavrsnice tice stvar je individualna, neke zene i ne teze ka tome, neke imaju vece probleme pa im to nije narocito vazno, ja bih se prijavio da se takmicim sa nekom zenom da ko ce pre trecu zenu dovesti do vrhunca, u nekom rialitiju recimo

Psn

pre 9 godina

Tuga za devojke/žene koje imaju negativno iskustvo sa muškarcima u ovim komentarima. Sa druge strane, imam par poznanika koji nikako da upoznaju normalnu devojku. Verujem da bi ok bili kada bi pravu/pravog sreli..

Narcis

pre 9 godina

Mozda su muskarci truba u krevetu ali me samo zanim sto su zene toliko ubedjene da su one sjajne?A ovom logikom i muskarci bolje poznaju anatomiju drugih muskaraca pa se onda istom moze reci da ce bolje zadovoljiti jedan drugog.

Zoki

pre 9 godina

Veco, koji je referentni uzorak muskaraca na kom si radila istrazivanje? Ali ok, tvoj komentar je jos i duhovit, ja ga bar tako shvatam, pa ti tako i odgovaram,bez namere da te vredjam. Ja negde mislim da si se zafrkavala. Ali Marija.....sta rece? Zena zna bolje od muskarca sta zeni prija? Kada jednom sretnes pravog coveka, postideces se svog komentara. Pamti sta sam ti rekao.

montoya zajecar

pre 9 godina

Drga gospodjo, a sta je sa decom koja su u pubertetu zbunjena I neopredeljena na vreme iz bilo kog razloga, dali mislite da da drustvo treba da da fer priliku I strejt igej populaciji da uticu na njihov izbor, ja ne, ja vam nebih u toj situaciji dao pravo glas I zato mi smeta paradiranje, jer mislim da je to reklamiranje I vrbovanje, a verujte da ima dosta onih koji to rade iz obesti, koji se sa tim nisu rodili, protiv njih nemem nista, osim paradiranja naravno

montoya zajecar

pre 9 godina

Drga gospodjo, a sta je sa decom koja su u pubertetu zbunjena I neopredeljena na vreme iz bilo kog razloga, dali mislite da da drustvo treba da da fer priliku I strejt igej populaciji da uticu na njihov izbor, ja ne, ja vam nebih u toj situaciji dao pravo glas I zato mi smeta paradiranje, jer mislim da je to reklamiranje I vrbovanje, a verujte da ima dosta onih koji to rade iz obesti, koji se sa tim nisu rodili, protiv njih nemem nista, osim paradiranja naravno

JednaOd

pre 9 godina

@Zivot prema Dott-u

Vecu glupost u zivotu nisam procitala! Zivo me zanima iz kakvog Vi to iskustva pricate, tj. da li se muskarac koji je dosao do te nebuloze nekakvim posmatranjem, razmisljanjem, uporedjivanjem...ili ste zena koja ima takve fantazije.
Mogu Vam reci za svoje iskustvo. Prodavala sam svoje telo zarad privida normalnosti, spavala sam sa dva muskarca. Emocije nula, uzbudjenost nula, samim tim i orgazam nula. Bila sam samo sa jednom zenom i tek onda videla sta je to sto cini odnos. Po mom iskustvu, do orgazma je dovodilo, pored emocija, to sto je partnerka bila u potpunosti posvecena meni i tome da dovede do vrhunca; dakle posmatrala me, pratila, osecala i radila u tom pravcu. Npr., ona nema istovremeno nadrazivanje nervnih zavrsetaka u svojim prstima, ne prepusta se svom zadovoljstvu, vec meni udovoljava dok to ne postigne.
Licno iskustvo!!

Zivot prema Dott-u

pre 9 godina

Kljucan razlog zasto lezbejke cesce dozivljavaju orgazam je zato sto ne iskljucuju mastu.
(Zivot prema Dott-u, 24. avgust 2014 15:46)

Ovaj moj komentar izgleda nije shvacen na pravi nacin, evo objasnjenja:
Zena kad vodi ljubav sa muskarcem, ne masta vec opsti sa onim ko joj je u zagrljaju i uziva u njemu i njegovim dodirima, koliko uspeva da je on pobudi toliko ce i uzivati, koliko su emocije prisutnije nadrazaji receptora ce biti jaci a orgazam izvesniji.
Kad se samozadovoljava, tad svakako razmislja o svom muskarcu ukoliko je emocija dovoljno jaka da je dovede do orgazma, ukoliko nije, onda ce mastati o imaginarnom muskarcu kakvog bi zelela imati, pa opet doziveti orgazam.
Kad to cini sa devojkom, istopolnim partnerom, ostaje joj prostor mastanja za svojim idealnim muskarcem, pa jos i milovanja svoje nezne patnerke samo ce je jos dodatno stimulisati.
Tu je i razlika izmedju gejeva i lezbejki, lezbejke u svojim mastanjima dok vode ljubav imaju(cesto, ne uvek) muskarca u glavi, dok gejevi nikad nemaju (gotovo nikad) zenu u glavi. Izmedju ostalog i zbog toga su gejevi brutalniji od lezbejki i teze prihvatljiviji oblik seksualnog opstenja kao pojava.

Ispiranje onoga sto je od mozga ostalo

pre 9 godina

Сјајна вест. Хајде сада жене, идите у лезбејке. Тамо је лепше. Вест до вести, све до несвести. Испирајте мозгове, само опран мозак је добар мозак.

montoya zajecar

pre 9 godina

ma je.....se skim vam volja, ako ste gej radite to krisom, jer necete naici na iskreno odobravanje ni za 1000 000 godina, u to sam siguran, pogotovo u srbiji, sto meni licno prija, a ako neko iz te populacije vrbuje moju decu dobice po nosuu od mene. Sto se zavrsnice tice stvar je individualna, neke zene i ne teze ka tome, neke imaju vece probleme pa im to nije narocito vazno, ja bih se prijavio da se takmicim sa nekom zenom da ko ce pre trecu zenu dovesti do vrhunca, u nekom rialitiju recimo

Globalno zagejavanje sve jace

pre 9 godina

EE al ce sada da navale u lezbejke, bas je to in :)
Ko finansira ovakva istrazivanja, sta im je cilj i sta se tu tacno propagira i zasto?
Gej lobi je jedan od najjacih lobija na svetu.

Jedna Riđokosa

pre 9 godina

Tačno je da muškarci samo legnu u krevet i čekaju da devojka/žena zadovolji njihove fizičke potrebe.
Legnu kao mrtvi, moraš da ih skineš, pa onda sebe da skineš, bilo bi dobro da još malo i zapleses i naravno da mu staviš prezervativ.
Ako on bude sebi stavljao, osusice mu se prsti na rukama.
Tako funkcionise ljubav na Balkanu.
Posle završenog čina, on se hvali drugarima kakav je frajer.
Strašno!

sacekace i vas petar l.

pre 9 godina

Zar i ti sine Brute! Primecujem pojacani trend tekstova na temu seksa u dnevnoj stampi. Ako je to u svrhu povecanja nataliteta ili obrazovanja, ok. Ali sad, ovo mi dodje kao reklama! Od sutra menjam orjentaciju!

montoya zajecar

pre 9 godina

Drga gospodjo, a sta je sa decom koja su u pubertetu zbunjena I neopredeljena na vreme iz bilo kog razloga, dali mislite da da drustvo treba da da fer priliku I strejt igej populaciji da uticu na njihov izbor, ja ne, ja vam nebih u toj situaciji dao pravo glas I zato mi smeta paradiranje, jer mislim da je to reklamiranje I vrbovanje, a verujte da ima dosta onih koji to rade iz obesti, koji se sa tim nisu rodili, protiv njih nemem nista, osim paradiranja naravno

Jelena

pre 9 godina

Čitajući ove komentare, zaključujem da među našim ženama ima mnogo prezira prema muškarcima. Nije čudno što su nezainteresovani.
Drage dame, niste vi toliko dobre ribe kao što ste umislile. Nije dovoljno ispeglati kosu, napumpati grudi, dupe i usta, ličiti na pevaljke i kačiti selfije na FB.
Biti žena je mnogo više, lepše i neuhvatljivije od vašeg imidža.
Uključite mozak, za početak, i potražite autentičnu ženu u sebi.
Kada je nađete, shvatićete koliko su ovi tekstovi o lezbijskom orgazmima smešni.

montoya zajecar

pre 9 godina

Drga gospodjo, a sta je sa decom koja su u pubertetu zbunjena I neopredeljena na vreme iz bilo kog razloga, dali mislite da da drustvo treba da da fer priliku I strejt igej populaciji da uticu na njihov izbor, ja ne, ja vam nebih u toj situaciji dao pravo glas I zato mi smeta paradiranje, jer mislim da je to reklamiranje I vrbovanje, a verujte da ima dosta onih koji to rade iz obesti, koji se sa tim nisu rodili, protiv njih nemem nista, osim paradiranja naravno

Maрија

pre 9 godina

Логично, жена зна шта жени прија боље него мушкарац, не видим шта је ту спорно. Исто тако мушкарац је у сексу са мушкарцем опуштенији јер не мора да се брине да неће довољно трајати и сличне глупости, једноставно се боље разумеју у том погледу и не заснивају очекивања на серијама/филмовима. Било би паметније да се ради на бољој комуникацији између мушкарца и жене, едукацији људи и разградњи дебилне идеје да су мушкарци 100 посто одговорни за секс и да аутоматски знају како сваку жену понаособ да задовоље него да се пљују овакве вести јер су ионако прилично очигледне. Када престане да се набија притисак на нешто што треба да буде опуштено и пријатно сви ће више уживати у сексу, без обзира на пол и сексуалну оријентацију

Zoki

pre 9 godina

Veco, koji je referentni uzorak muskaraca na kom si radila istrazivanje? Ali ok, tvoj komentar je jos i duhovit, ja ga bar tako shvatam, pa ti tako i odgovaram,bez namere da te vredjam. Ja negde mislim da si se zafrkavala. Ali Marija.....sta rece? Zena zna bolje od muskarca sta zeni prija? Kada jednom sretnes pravog coveka, postideces se svog komentara. Pamti sta sam ti rekao.

ja

pre 9 godina

@Vesna Meni je samo potreban muskarac u krevetu, ne mora nista da radi, samo legne i ja sve odradim, moje zadovoljstvo zagarantovano. Tako da muskarac i moze da bude truba, sta god to znacilo. Nikad mi nije bilo jasno kako zena moze da ne dozivi orgazam kad ima sve sto joj je potrebno. Moj muz ne mora ni da se pomeri, samo mu kazem da se prepusti meni i uziva, mada vise uzivam ja. Sta to tacno ocekujete od muskarca? S

Tamara

pre 9 godina

Prosto zato sto lezbejke moraju bolje da izuce oralni sex, obzirom da nemaju drugu alternativu :-). Muskarci se fokusiraju na to kako ce da pumpaju in-out, a tu cesto nista od orgazma...

Zivot prema Dott-u

pre 9 godina

Kljucan razlog zasto lezbejke cesce dozivljavaju orgazam je zato sto ne iskljucuju mastu.
(Zivot prema Dott-u, 24. avgust 2014 15:46)

Ovaj moj komentar izgleda nije shvacen na pravi nacin, evo objasnjenja:
Zena kad vodi ljubav sa muskarcem, ne masta vec opsti sa onim ko joj je u zagrljaju i uziva u njemu i njegovim dodirima, koliko uspeva da je on pobudi toliko ce i uzivati, koliko su emocije prisutnije nadrazaji receptora ce biti jaci a orgazam izvesniji.
Kad se samozadovoljava, tad svakako razmislja o svom muskarcu ukoliko je emocija dovoljno jaka da je dovede do orgazma, ukoliko nije, onda ce mastati o imaginarnom muskarcu kakvog bi zelela imati, pa opet doziveti orgazam.
Kad to cini sa devojkom, istopolnim partnerom, ostaje joj prostor mastanja za svojim idealnim muskarcem, pa jos i milovanja svoje nezne patnerke samo ce je jos dodatno stimulisati.
Tu je i razlika izmedju gejeva i lezbejki, lezbejke u svojim mastanjima dok vode ljubav imaju(cesto, ne uvek) muskarca u glavi, dok gejevi nikad nemaju (gotovo nikad) zenu u glavi. Izmedju ostalog i zbog toga su gejevi brutalniji od lezbejki i teze prihvatljiviji oblik seksualnog opstenja kao pojava.

(:

pre 9 godina

Pa logicno, bolje poznaju zensku anatomiju i po sebi znaju sta najvise prija a muskarci jadni po osecaju to moraju da nagadjaju :D
A nisu mi jasne zene koje glume orgazme a onda kukaju sto muskarci "ne umeju da ih zadovolje"

polaznica kursa B92 "kako zadovoljiti sve i svakoga a zauzvrat nista ne ocekivati"

pre 9 godina

To je valjda zato sto B92 svako malo daje lekcije kako da zene udovolje partneru. Kad bi bilo malo obuke i za muskarce, mozda bismo i mi hetero cure dozivele nesto lepo u tom seksu...

@montoya zajecar

pre 9 godina

dragi montoja, biti gej ili strejt nije stvar izbora. takav se rodiš.
Razmisli kada si ti odabrao da ti se dopadaju devojke? Nikada. Jednostavno ti se oduvek dopadaju. Isto je i sa gej ljudima. Nije to, jednog dana ti dosadi da budes strejt i onda te neko "vrbuje" i ti postaneš gej. Evo recimo tebe niko ne bi mogao da vrbuje, zar ne?

hehehehe

pre 9 godina

A Vesni su odgovorili samo muškarci :) Tipično, čačnula je gde ne treba haha, čak iako se zeza.
Inače, većina muških nema veze u krevetu, što se vidi po komentarima žena, mojih poznanica, drugarica, udatih žena itd. Istina boli. Lupajte minuse, slobodno :) Većina teže postiže erekciju, ili seks traje dva minuta, ili su jako grubi, usmereni na sebe, ne vole oralni seks, prekratka predigra. Znam da je "normalnom" muškarcu to možda teško da shvati jer ima i takvih, ali prosto se treba pomiriti sa tim, to je činjenica - većina NIJE dobra u krevetu i kraj. Manjina jeste i njima skidam kapu. Problem je samo što većina misli da spada u manjinu :)

Psn

pre 9 godina

Tuga za devojke/žene koje imaju negativno iskustvo sa muškarcima u ovim komentarima. Sa druge strane, imam par poznanika koji nikako da upoznaju normalnu devojku. Verujem da bi ok bili kada bi pravu/pravog sreli..

Narcis

pre 9 godina

Mozda su muskarci truba u krevetu ali me samo zanim sto su zene toliko ubedjene da su one sjajne?A ovom logikom i muskarci bolje poznaju anatomiju drugih muskaraca pa se onda istom moze reci da ce bolje zadovoljiti jedan drugog.

Chavela

pre 9 godina

Mislim da su komunikacija i zelja da drugoj strani bude lepo jako vazni. Sto se mog iskustva tice,ako bilo sta kazem-ispasce da se hvalim,hihi :)

zena

pre 9 godina

Ova vest mi nije nimalo cudna. Medjutim, i ne radi se, zapravo, o razlici u velikom procentu. Zena tacno zna sta prija drugoj zeni i sta treba da radi. Opustenost i komunikacija sa muskarcem su najvazniji. Ukoliko on dovoljno zna sta radi a i vi mu stavite do znanja sta zelite i sta vam prija, mislim da ce obe strane biti zadovoljne. Otvorenost zene za seks i otvorenost u samom seksu su vrlo bitni. Mislim da to muskarce zna da raspameti i da su tad jos spremniji da ucine sve da zeni bude sto lepse. Evo, neka muskarci kazu sami, mozda ja nisam u pravu.

JednaOd

pre 9 godina

@Zivot prema Dott-u

Vecu glupost u zivotu nisam procitala! Zivo me zanima iz kakvog Vi to iskustva pricate, tj. da li se muskarac koji je dosao do te nebuloze nekakvim posmatranjem, razmisljanjem, uporedjivanjem...ili ste zena koja ima takve fantazije.
Mogu Vam reci za svoje iskustvo. Prodavala sam svoje telo zarad privida normalnosti, spavala sam sa dva muskarca. Emocije nula, uzbudjenost nula, samim tim i orgazam nula. Bila sam samo sa jednom zenom i tek onda videla sta je to sto cini odnos. Po mom iskustvu, do orgazma je dovodilo, pored emocija, to sto je partnerka bila u potpunosti posvecena meni i tome da dovede do vrhunca; dakle posmatrala me, pratila, osecala i radila u tom pravcu. Npr., ona nema istovremeno nadrazivanje nervnih zavrsetaka u svojim prstima, ne prepusta se svom zadovoljstvu, vec meni udovoljava dok to ne postigne.
Licno iskustvo!!