Da li ste Džeki ili Merilin?

I Žaklina Kenedi Onazis i Merilin Monro su volele muškarce - i muškarci su im uzvraćali ljubav. U mnogim stvarima ove žene su bile potpuno različite, ali su posedovale i dosta sličnih kvaliteta koji su im pomogli da stvore auru boginje kojoj muškarci nisu mogli da odole, smatra Pamela Kio, autorka knjige Are You a Jackie or a Marilyn? Timeless Lessons on Love, Power and Style” (Da li ste Džeki ili Merilin? Vanvremene lekcije o ljubavi, moći i stilu).

Prikazati ovde celokupan tekst članka

Pošaljite komentar

 1. Znam puno žena koje imaju obe strane u sebi. I ja sam jedna od njih. Često žene krenu na jednu stranu, pa u životu razviju i drugu. Razmislite: ako nikad niste ranjivi i ne pokazujete osećanja, terate druge od sebe, jer ispada da vam drugi nisu potrebni, a ako ste previše ranjivi i zavisni, zamorite muškarca da stalno brine o vama. Pravi muškarci sanjaju o kompletnoj ženi, da bi se kompletno ispoljili i kao heroji za svoju nežniju polovinu, a nekad sebi dozvolili da iz njih izadje i onaj ranjivi dečak, dok uz sebe imaju pouzdanu ženu koja će ih razmumeti.
   (I Džeki i Merlin, 3. septembar 2012 17:58)

  # Link komentara

 2. “Ja sam lepa ali nisam božanstvena. Grešim, ali nisam zla. Dobra sam, ali nisam andjeo.“
  (Merilin Monro)
   (La fée, 3. septembar 2012 17:37)

  # Link komentara

 3. za muza dzeki, za ljubavnike merilin
  (xo, 3. septembar 2012 16:57)

  # Link komentara

Umesto trubača, pod šatrom di-džej (u Indiji)

26.12.2014. | Izvor: Beta | Komentari: 0
Foto: Freeimages.com

Sezona venčanja u Indiji koja u zimskim mesecima donosi najviše posla tradicionalnim duvačkim orkestrima, nije više tako siguran izvor prihoda za indijske muzičare.

Vesti

Razbijena banda mačkokradica, oslobođeno 1.000

26.12.2014. | Komentari: 0

Više stotina mačaka ponovo se našlo u naručju svojih vlasnika, nakon što je grupa ljubitelja životinja pomogla kineskoj policiji da razbiju bandu mačkokradica i oslobode oko 1.000 životinja.

Vozili smo

Citroen C4 1.6 HDi 92 Attraction

26.12.2014. | Komentari: 9
Dimenzije (dužina/širina/visina): 4329/1789/1489 mm. Međuosovinsko rastojanje: 2608 mm

Sa cenom od 14.990 evra, Citroen C4 je trenutno jedan od najjeftinijih dizelaša u klasi. Bazna oprema je skromna ali auto ipak ima dosta toga da ponudi. Između ostalog, veoma meko podešeno ogibljenje i veliki prtljažnik.