Ponedeljak, 20.06.2011.

15:50

35 stvari koje žene žele da oni razumeju

Izvor: B92

35 stvari koje žene žele da oni razumeju IMAGE SOURCE
IMAGE DESCRIPTION

31 Komentari

Sortiraj po:

oty

pre 12 godina

spisako ko spisak..ok je ,moze,ne mora ali preporucljivo je..
Sto rece -pa i da je 135-:
- Vecina stavki predstavljaju nacin zivljenja ..
Zato se ne zanosite sa glupim izjavama ...-itd.
Na stranu i tih 35 pomalo povrsno nabacanih stavki.
ALI - najzanimljiviji deo su svakako pojedini komentari (necim izazvanih ) pojedinih ,nazovimo - muskih primeraka-
Cast izuzecima ali uglavnom ..Zalosno,plitko,ograniceno,ogorceno,nezrelo.
Ne znamo godiste ovih ogorcenih ratobornih bistrih - muskarcina- ali nadam se ,iskreno se nadam da ne prelaze brojku od 15-20..samo tom intelektualnom nivou bi takvi komentari mogli da prodju ..eto da im se odbiju na neiskustvo itd.
Ako je drugacije..zalosno.
Knjigicu u ruke(za pocetak Muskarci su sa Marsa ,zene su sa Venere-Dzon Grej)i pici u krug jedno 200 puta
pa opet ispocetka..mozda se nesto korisno i nakalemi na tu pustos nekad zvanu um.
P.S.I da ne bude zabune -otvoris knjigu i citas recenicu po recenicu..no no trcis sa njom u krug.: ))

ne slušajte je i samo maksimalno oštro

pre 12 godina

@ nekad gospodar,danas sluga
da, treba menjati nešto...otkad sam shvatio motivacionu podlogu žena, uopšte ne uzimam za ozbiljno bilo šta što kažu ili urade jer je velika verovatnoća da ne govore ono što misle, ili rade nešto namerno da bi meni kao stavile do znanja, insinuiraju svoju atraktivnost u očima drugih, kako bi meni, jeli, nabili ljubomoru i to da navodno moram da je držim ko malo vode na dlanu, da je ne bi drugi uzeo...zbog tih stvari ostavljam ih kad mi dune, i nijedna mi ništa od toga što se ponašam kao da ne postoje, osim u eksplicitnim situacijama, nije to zamerila, već kao prava životinja, još me više želela. Ali nikad mi nisu oprostile one prema kojima sam bio kulturan i kojima sam posvećivao pažnju, ali nisam bio pun love i nisam ih ignorisao. Moja preporuka je...

nekad gospodar,danas sluga

pre 12 godina

pa do pre samo 30 godina muškarci su bili glave,i žena se upravljala prema njihovom raspoloženju.do pre 60 mogao si da radiš šta si hteo sa njom.koji crni uslovi.

pa muškarci,ko nam je kriv,dopustili smo slabijem polu u svim oblastima,da nosi pantalone i pokaže svje pravo lice,kontrolisano hiljadama godina od strane muškaraca.e sad da trpimo..ili da menjamo nešto.

Alfa

pre 12 godina

da mi neka nabroji ovih 35 stvari samo bi je sacekalo na kraju jedno STFU & GTFO... to sam sto jesam, prihvati ili plivaj dalje...

iskusan

pre 12 godina

Osnovni problem nije u tome što mi muškarci smatramo da je u redu da budemo smrdljivi, nemarni prema sebi i vama i sve ostalo što je pobrojano...problem je što vi devojke stavljate ove zahteve ispred suštinskih ljudskih kvaliteta. Očekujete da vam neko bude poput robe koja treba da miriše, da je izazovna, da je seksi, zanimljiva, platežno sposobna...i ako neko zadovoljava ove vaše štiklirane zahteve bačene na papir, taj je ok...ili će biti ok u početku dok mu ne zamerite da je suviše dobar prema vama. To što ovaj spisak ne reflektuje čoveka u suštini, već samo pojavni oblik i neke navike, izgleda vama ne ulazi u glavu, jer šta znači voleti nekog nezavisno od ovih trivijalnosti - vi nemate pojma. Ovaj spisak upravo reflektuje trivijalnost ljubavnog odnosa kako ga žene vide, možemo se mi buniti i negodovati, ali takve ste uglavnom. Zato neka vas ne čudi kad su muškarci prema vama nepristupačni ili prosti i nemarni. To što vi sebe volite da posmatrate kao sofisticirane ribe pune performansi i kvaliteta koje se od "savremene žene očekuju", znajte da od pravog muškarca takav stav prema njemu samom ne možete očekivati, a pogotovo ne da to rade vama za “ljubav”.

gmbh

pre 12 godina

Ovakvi tekstovi samo pospesuju generalizaciju i stereotipizaciju, koje jako negativno uticu na odnos izmedju ljudi. Jeste da moze statistika da se izvodi, racuna radi, ali, razmislite, ne zabavljate se sa statistikom, vec sa osobom, a svaka je posebna i jedinstvena. Jadni oni koji prema ovakvim tekstovima kroje svoj zivot.
I, da, ja bas volim da musko nosi bele sportske carape (ne uz odelo, naravno). Bele carape od cistog pamuka se iskuvavaju i onda mnogo manje smrde :D

pa i da je 135!

pre 12 godina

E zbog ovih komentara koje sam ja odavno znala, tvrdim i dalje da je svet otisao bestraga! Vecina stavki predstavljaju nacin zivljenja a ne podsetnik u mobilnom telefonu da treba da sredite svoje medjunozje ili da ubacite duzu predigru!
Zato se ne zanosite sa glupim izjavama da ne mozete da procitate tekst do kraja, jer radite li onda ista do kraja??

Y

pre 12 godina

Strašno!
Znači, smorila sam se na pola. Ne znam o kojim ženama se ovde radi, koga autorica ove brojanice zastupa, ali mene sigurno ne. Mada, liči i na rezultat ženskog kafenisanja na zadatu temu.

Muškarci su toliko jednostavni za razumevanje (da ne kažem upotrebu) da se svo ovo nabrajanje svodi na tragikomično projiciranje.

TERMINATOR

pre 12 godina

Jel Vi to nama sve po spisku? Pa evo ja znam neke momke koji su tako postupali, ma baš ovako kako je navedeno, ali od devojaka su bili brutalno ismejavani, ponižavani i vređani. E zato su ti momci otišli u "ilegalu" jer su za Vas ženski svete, postali OTPISANI. Ja znam da bi mnoge od Vas sada rado želele da vide POVRATAK OTPISANIH, ali mislim da će te na emitovanje tog serijala dobrano sačekati, a pitanje je da li će ikada više i biti emitovan. Takvih momaka više nema, sve se menja pa i dobri ljudi, prihvatite nas takve kakvi smo ili budite same, trećeg nema!!!

Boxi

pre 12 godina

Dobio ja jutros befel od moje devojke da "obvezatno" pročitam ovo "sočinjenije". Mi, znate, povremeno diskutujemo o tekstovima objavljenim na ovim stranicama sajta, i ti razgovori, u zavisnosti od inspirativnosti teme, umeju biti i svađalački oštri ali i veoma korisni. OD mnostva napabirčenih tekstova kojim ste nas zasipali u poslednje vreme, ovaj je jedan od boljih. Iskreno rečeno, nemam ja ama baš ništa protiv niti jedne stavke od ovih pobrojanih (ali-ipak/što je previše-previše-je) 35. Mislim i verujem da imam čulo za sve ovde navedeno i u svemu navedenom sam prepoznao neku situaciju iz ličnog iskustva u muško-ženskim odnosima na koju sam reagovao ispravno i vodeci računa o njoj. Ono što ovde nije navedeno, a bitno je dodati, je nerealno očekivanje žena da u svakoj situaciji i svakom trenutku vi, kao muškarac, imate apsolutno pravovremenu, gotovo munjevitu i uz to ispravnu reakciju na svaki njen postavljeni zahtev-stav-očekivanje. Znate, drage moje dame, i mi, nemarni muskarci, ponekad imamo loš dan, probleme koje nas muče, karatki gubitak samopouzdanja, ili nam je prosto RAM memorija zauzeta nekim u tom trenutku za nas bitnim stvarima i mislima. Nema muškarca koji se u nekom trenutku nije susreo sa onim "biraj: utakmica sa društvom ili ja" momentom ...ili njenim, oh, uvek nepogrešivim osećanjem, da me više interesuje surfovanje netom, nego ona... Koliko god ih voleli, sa koliko god ih komplimenata, pažnje i nežnosti obasipali, zene će u nekom trenutku, iz nekog razloga osetiti potrebu da vas provere, preslišaju vaša osećanja, i iznova i iznova utvrdjuju koliko su vam privlačne,itd, itd ... Svakodnevno ih hvalite i komplimentirajte i videćete - već sutradan će se resetovati, sve receno zaboraviti i tražiti novu i novu porciju istog, ali jednom, uh, samo jednom se izrazite nezgrapno, i samo u jednom trenu budite van koncentracije i aludirajte na to da bi, ipak, mogla malo, samo malkice da povede racuna o svojoj figuri... vi ste se zaglibili u živo blato višemesecnog dokazivanja da je volite, da vam je lepa i privlačna, da neželite ni jednu drugu pored nje ...i, i pored svega, nikada, ali nikada vam to neće zaboraviti ... I, da dodam, da mi je neko, pod pretnjom povišice plate od 200 % dao u zadatak da sam smislim "35 stvari koje muskarci zele da one razumeju", priznajem da ne bih uspeo. Drage moje dame, za vas imam samo jedan savet sažet u akronimu : KISS.. Keep it short and simple .

realni

pre 12 godina

36.Volimo pare i ako ih nam obezbedite u dovoljnim količinama oprostićemo vam neispiunjenje bilo koje od prethodno pomenutih 35.tačaka

Umri muski

pre 12 godina

A sto ne bismo odgovorili na ove divne sugestije:

1)Privlacite nas vise nego sto mislite, cak i ako ne izgledate kao manekenke. Umesto da kukate, ostanite istog duha ako ne i tela. I to je nesto.
2)Imamo i mi oscilacije. Samo ne emocionalne nego zivcane. Idete nam na zivce kad oscilirate.
3) Nedostaje nam ''riba'' koju smo zavodili. Treba nam izazov. Pa, muskarci smo.
4) I mi obozavamo zenske u ulozi sobarice ili medicinske sestre, a kad smo to dobili?
5) Najmanje izazovno je kad nosite odecu kao da ste Tvigi a ono sve puca okolo.
6) Zelimo dobru akciju i zensku koja je mazna, sarmantna i podatna, ne samo objekat koji ceka paznju.
7) Volimo da nas zenska nazove i predlozi nesto originalno. Koliko vas ima takvih?
8)To je jedino sto radite, razmisljate.
9) Ko mi kaze!
10) Ne treba nam seks sa debelim, nesigurnim i otudjenim od nas zenama. Ako se tako osecate, sto se zalite ako ni mi nismo ocarani.
11) Ako ste raspolozene i nasmejane, necemo ni primetiti sta nosite. Samo pokazujete da ne znate sta je nama vazno.
12) Ne osecamo potrebu da dokazujemo da smo muskarci time sto cemo nesto popraviti. Nismo nista manji i ako ne znamo sve na svetu. Da vi niste neke svemocne super-zenske?
13) Nosicemo pantalone htele vi to ili ne. Zna se cija se postuje, kao sto i mi znamo da vas ispostujemo u svemu sto iskreno zatrazite.
14) Sta covek da kaze na ovo?
15) Svako voli na svoj nacin. Koliko vi znate o tome sta i kako mi volimo?
16) Nemojte da nosite farmerke i majice. Budite uvek spremne.
17) Ako vash muskarac ne pamti rodjendane a spreman je da vas zastiti svuda i na svakom mestu, pa sta vi u stvari hocete?
18) Kad biste vi pazile na liniju makar koliko i mi, nigde kraja nasoj sreci...
19) I ja tebi
20) Pa jeste rekle da volimo tehnologiju???
21) Kavaljeri treba da idu sa damama. Gde nema dama, sta ce kavaljeri?
22) Mi ne volimo dlake svuda i na svakom mestu: po jastucima, carsavima, vesu, podu, tepihu.... Ali necemo vam se zaliti zbog toga. Znate, mi vas prihvatamo takve kakve ste...
23)E ova vam je najbolja od svih. Vama je smesno kad nas ujedete do srzi, ali pamtite ruzne reci????
24) I sta onda? Da pocnemo da osciliramo zajedno?
25) A odakle ti ta kolekcija? Znam da nije od mene.
26) Nemoj samo da trazite i da ga gledamo sa vama.
27) Muskarac nikad ne kasni. On uvek stize kada treba.
28) Nije ni celulit.
29) Koliko para toliko muzike.
30) Ovo zvuci kao hotelska soba...
31) Sta cekamo?
32) Pa mi to i radimo, razume se.
33) Kad budete mogle da idete u setnju a da se ne zove shoping, javite se.
34) Ko se trudi?
35) Poverenje je dvosmerna ulica. Mi ne trazimo paznju, ali trazimo postovanje.

I na kraju, kao pravi dzentlmen, da vam kazem da sve ovo ne shvatate bukvalno, nego bas onako kako biste zelele i mi vas da razumemo.

Bazz

pre 12 godina

Stigao do pola i smorio se... Moram da prokomentarisem stavku br. 1:

Odakle li vam samo ideja da se muskarci loze na plastiku? Drage moje dame, sto ste prirodnije i spontanije, to ste nam i lepse ;). To sto cu ja pogledati drugu, ne znaci da cu odmah skociti na nju, na sred ulice. Zaista se trudim da diskretnije "zveram" u druge devojke kada sam u pratnji svoje (ako vec moram da zveram :D).

Inace, krajnje je zanimljivo da se pola ovih stavki protivureci sa prethodnim tekstovima objavljenim na ovom sajtu... Izgleda da pisci ovih "uputa" nemaju pojma o odnosu muskarca i zene.

whoiswho

pre 12 godina

Ovo pod tackom 5 (Jedna od najmanje izazovnih stvari jeste da nosite bele čarape) je potpuno bez veze. Recimo kada izadjem na basket ili tenis ja uvek nosim bele carape i jos nisam primetio da je to devojkama bilo odbojno. Drugo je kada se bele carape ne uklapaju uz boju odela i cipela.
Sto se tice ostalog, smatram da svaka veza evoluira i vremenom se sve vise prilagodjavaju jedno drugome sa svim prednostima i manama.

šta je to,smotane,vuču se ko creva,svaki čas menjaju raspoloženje?

pre 12 godina

hoćete i muzičku želju?
sve je više muškaraca koji postaju nezavisni od psihološke potrebe za ženom i vezom,i shvataju pravu suštinu devojaka.vi samo želite kakve ste nesposobne,da se uvalite nekome na brigu(državi ili muškarcu),da vam zameni tatu i mamu,i da šeni 24časa oko vas,da bi mu u prigodnom momentu,kad vam isti dosadi,a to se bogami brzo desi,zabile nož u ledja sa drugim.žalim slučaj,taj film sve će manje da gledate.ne zaboravimo da je čovek,dakle muškarac, savršeno biće u prilagodjavanju, i da će naš odgovor biti sigurno samo u našem interesu.Ja bih predlozio traženje Azijatkinje za ženu, koje su poslušne i nezahtevne,a mnogo pružaju.ja lično o tome razmišljam.

Teniser

pre 12 godina

Teniseri nose bele carape :D :D :D
Sta cemo s njima? :D :D :D
Mislim koji kriterijum... Naravno da neces obuci bele carape uz svecano odelo, za to ti ni ne treba zena da bi i sam ukapirao. :D :D :D Ali sta cu obuci kad odem sa zenom na tenis u beloj majici, belom sortsu i tenisicama? Crne carape? Ili sucmuraste? :D
Inace onaj muskarac koji ispuni sve ove uslove dobija po pravilu nadimak "papucar", a "papucar" je uvek rezervni, nikad jedini ljuvanik svoje zene. Pa vi vidite isplatil' se poslusati svaki zenski savet ;)

Byk

pre 12 godina

A sad evo i pravila muske strane.


Ovo su nasa pravila!
Molimo obratite paznju.. sva su NAMERNO pod brojem "1"!


1. Muskarci NISU citaci misli.

1. Naucite da korististe WC dasku.
Odrasle ste devojke. Ako je gore, spustite je dole.
Nama je potrebna gore, vama dole.
Mi se ne zalimo sto je vi ostavljate dole.

1. Sport nedeljom: to vam je kao pun mesec ili oseka i plima.
To je tako.

1. Plakanje je ucena.

1. Trazi ono sto zelis.
Ali znaj ovo:
Tanane aluzije ne pale!
Jake aluzije ne pale!
Jasne aluzije ne pale!
Samo reci sta zelis!

1. DA i NE su savrseno prihvatljivi odgovori na skoro svako pitanje.

1. Nama se obratite s problemom samo ako zelite da se resi. To je ono sto mi radimo.
Saosecanje ocekujte od vasih drugarica, one tome sluze.


1. Bilo sta sto smo rekli pre 6 meseci je nedopustivo kao argument.
U stvari, sve receno se anulira i postaje nevazece posle 7 dana.


1. Ako mislite da ste debele, onda verovatno i jeste.
Ne pitajte nas.

1. Ako nesto sto smo rekli moze da se razume na dva nacina, a jedan od njih vas cini tuznim ili ljutim, mislili smo na onaj drugi.

1. Mozete nas ili pitati da nesto uradimo ili da kazete kako zelite da bude uradjeno.
Ne oboje.
Ako vec znate kako nesto da uradite najbolje, onda uradite sami.

1. Kad god je moguce, molimo vas recite sve sto imate da kazete - TOKOM reklama.

1. Christopheru Columbusu NISU trebale smernice, a ne trebaju ni nama.

1. SVI muskarci vide samo 16 boja, kao default podesavanja Windows-a!
Kajsija, na primer, je voce, a NE boja. Tikva je takodje voce. Pojma nemamo sta vam je to slezova boja.

1. Ako svrbi, bice pocesano.
Mi to tako radimo.

1. Ako pitamo sta nije u redu, a vi kazete "nista", mi cemo se tako i ponasati - kao da nije nista.
Znamo da lazete, tako da nije vredno svadje.

1. Ako postavite pitanje na koje ne zelite odgovor, ocekujte odgovor koji ne zelite da cujete.

1. Kada moramo da idemo negde, sta god da obuces je dobro... STVARNO!

1. Ne pitajte nas o cemu mislimo, osim ako niste spremne da diskutujete o temama kao sto su fudbal, trke, kosarka i sl.

1. Imas dovoljno garderobe.

1. Imas previse cipela.

1. Ja sam u formi i imam dobru figuru. Okruglo JE figura!

1. Hvala sto si citala ovo.

zmajUTD

pre 12 godina

Ne podnosim ove "Mans health", "Blic zena", "Kosmopolitan" tekstove, mnogo izvestaceno i neprimenljivo u praksi. Sve to lepo zvuci, ali danasnja zena nema nameru da bleji u zvezdano nebo, a o cudnim pogledima kod otvaranja vrata da i ne pricam. U najmanje 20 slucajeva, od ovih 35 nabrojanih, bicete dobrano ismejani, pa se onda pitajte gde su nestali dzentlmeni, romantika i ko je tu kriv.

SLO

pre 12 godina

Želimo dužu predigru. Volimo i na brzaka, ali su nam draži sveće, muzika, masaža i iznad svega oralni seks.

za moju ovo poslednje i ne važi baš xD da se razumemo, napravi ona uslugo meni ali obrnuto nikako neče =(( xD

Byk

pre 12 godina

A sad evo i pravila muske strane.


Ovo su nasa pravila!
Molimo obratite paznju.. sva su NAMERNO pod brojem "1"!


1. Muskarci NISU citaci misli.

1. Naucite da korististe WC dasku.
Odrasle ste devojke. Ako je gore, spustite je dole.
Nama je potrebna gore, vama dole.
Mi se ne zalimo sto je vi ostavljate dole.

1. Sport nedeljom: to vam je kao pun mesec ili oseka i plima.
To je tako.

1. Plakanje je ucena.

1. Trazi ono sto zelis.
Ali znaj ovo:
Tanane aluzije ne pale!
Jake aluzije ne pale!
Jasne aluzije ne pale!
Samo reci sta zelis!

1. DA i NE su savrseno prihvatljivi odgovori na skoro svako pitanje.

1. Nama se obratite s problemom samo ako zelite da se resi. To je ono sto mi radimo.
Saosecanje ocekujte od vasih drugarica, one tome sluze.


1. Bilo sta sto smo rekli pre 6 meseci je nedopustivo kao argument.
U stvari, sve receno se anulira i postaje nevazece posle 7 dana.


1. Ako mislite da ste debele, onda verovatno i jeste.
Ne pitajte nas.

1. Ako nesto sto smo rekli moze da se razume na dva nacina, a jedan od njih vas cini tuznim ili ljutim, mislili smo na onaj drugi.

1. Mozete nas ili pitati da nesto uradimo ili da kazete kako zelite da bude uradjeno.
Ne oboje.
Ako vec znate kako nesto da uradite najbolje, onda uradite sami.

1. Kad god je moguce, molimo vas recite sve sto imate da kazete - TOKOM reklama.

1. Christopheru Columbusu NISU trebale smernice, a ne trebaju ni nama.

1. SVI muskarci vide samo 16 boja, kao default podesavanja Windows-a!
Kajsija, na primer, je voce, a NE boja. Tikva je takodje voce. Pojma nemamo sta vam je to slezova boja.

1. Ako svrbi, bice pocesano.
Mi to tako radimo.

1. Ako pitamo sta nije u redu, a vi kazete "nista", mi cemo se tako i ponasati - kao da nije nista.
Znamo da lazete, tako da nije vredno svadje.

1. Ako postavite pitanje na koje ne zelite odgovor, ocekujte odgovor koji ne zelite da cujete.

1. Kada moramo da idemo negde, sta god da obuces je dobro... STVARNO!

1. Ne pitajte nas o cemu mislimo, osim ako niste spremne da diskutujete o temama kao sto su fudbal, trke, kosarka i sl.

1. Imas dovoljno garderobe.

1. Imas previse cipela.

1. Ja sam u formi i imam dobru figuru. Okruglo JE figura!

1. Hvala sto si citala ovo.

Umri muski

pre 12 godina

A sto ne bismo odgovorili na ove divne sugestije:

1)Privlacite nas vise nego sto mislite, cak i ako ne izgledate kao manekenke. Umesto da kukate, ostanite istog duha ako ne i tela. I to je nesto.
2)Imamo i mi oscilacije. Samo ne emocionalne nego zivcane. Idete nam na zivce kad oscilirate.
3) Nedostaje nam ''riba'' koju smo zavodili. Treba nam izazov. Pa, muskarci smo.
4) I mi obozavamo zenske u ulozi sobarice ili medicinske sestre, a kad smo to dobili?
5) Najmanje izazovno je kad nosite odecu kao da ste Tvigi a ono sve puca okolo.
6) Zelimo dobru akciju i zensku koja je mazna, sarmantna i podatna, ne samo objekat koji ceka paznju.
7) Volimo da nas zenska nazove i predlozi nesto originalno. Koliko vas ima takvih?
8)To je jedino sto radite, razmisljate.
9) Ko mi kaze!
10) Ne treba nam seks sa debelim, nesigurnim i otudjenim od nas zenama. Ako se tako osecate, sto se zalite ako ni mi nismo ocarani.
11) Ako ste raspolozene i nasmejane, necemo ni primetiti sta nosite. Samo pokazujete da ne znate sta je nama vazno.
12) Ne osecamo potrebu da dokazujemo da smo muskarci time sto cemo nesto popraviti. Nismo nista manji i ako ne znamo sve na svetu. Da vi niste neke svemocne super-zenske?
13) Nosicemo pantalone htele vi to ili ne. Zna se cija se postuje, kao sto i mi znamo da vas ispostujemo u svemu sto iskreno zatrazite.
14) Sta covek da kaze na ovo?
15) Svako voli na svoj nacin. Koliko vi znate o tome sta i kako mi volimo?
16) Nemojte da nosite farmerke i majice. Budite uvek spremne.
17) Ako vash muskarac ne pamti rodjendane a spreman je da vas zastiti svuda i na svakom mestu, pa sta vi u stvari hocete?
18) Kad biste vi pazile na liniju makar koliko i mi, nigde kraja nasoj sreci...
19) I ja tebi
20) Pa jeste rekle da volimo tehnologiju???
21) Kavaljeri treba da idu sa damama. Gde nema dama, sta ce kavaljeri?
22) Mi ne volimo dlake svuda i na svakom mestu: po jastucima, carsavima, vesu, podu, tepihu.... Ali necemo vam se zaliti zbog toga. Znate, mi vas prihvatamo takve kakve ste...
23)E ova vam je najbolja od svih. Vama je smesno kad nas ujedete do srzi, ali pamtite ruzne reci????
24) I sta onda? Da pocnemo da osciliramo zajedno?
25) A odakle ti ta kolekcija? Znam da nije od mene.
26) Nemoj samo da trazite i da ga gledamo sa vama.
27) Muskarac nikad ne kasni. On uvek stize kada treba.
28) Nije ni celulit.
29) Koliko para toliko muzike.
30) Ovo zvuci kao hotelska soba...
31) Sta cekamo?
32) Pa mi to i radimo, razume se.
33) Kad budete mogle da idete u setnju a da se ne zove shoping, javite se.
34) Ko se trudi?
35) Poverenje je dvosmerna ulica. Mi ne trazimo paznju, ali trazimo postovanje.

I na kraju, kao pravi dzentlmen, da vam kazem da sve ovo ne shvatate bukvalno, nego bas onako kako biste zelele i mi vas da razumemo.

šta je to,smotane,vuču se ko creva,svaki čas menjaju raspoloženje?

pre 12 godina

hoćete i muzičku želju?
sve je više muškaraca koji postaju nezavisni od psihološke potrebe za ženom i vezom,i shvataju pravu suštinu devojaka.vi samo želite kakve ste nesposobne,da se uvalite nekome na brigu(državi ili muškarcu),da vam zameni tatu i mamu,i da šeni 24časa oko vas,da bi mu u prigodnom momentu,kad vam isti dosadi,a to se bogami brzo desi,zabile nož u ledja sa drugim.žalim slučaj,taj film sve će manje da gledate.ne zaboravimo da je čovek,dakle muškarac, savršeno biće u prilagodjavanju, i da će naš odgovor biti sigurno samo u našem interesu.Ja bih predlozio traženje Azijatkinje za ženu, koje su poslušne i nezahtevne,a mnogo pružaju.ja lično o tome razmišljam.

Teniser

pre 12 godina

Teniseri nose bele carape :D :D :D
Sta cemo s njima? :D :D :D
Mislim koji kriterijum... Naravno da neces obuci bele carape uz svecano odelo, za to ti ni ne treba zena da bi i sam ukapirao. :D :D :D Ali sta cu obuci kad odem sa zenom na tenis u beloj majici, belom sortsu i tenisicama? Crne carape? Ili sucmuraste? :D
Inace onaj muskarac koji ispuni sve ove uslove dobija po pravilu nadimak "papucar", a "papucar" je uvek rezervni, nikad jedini ljuvanik svoje zene. Pa vi vidite isplatil' se poslusati svaki zenski savet ;)

zmajUTD

pre 12 godina

Ne podnosim ove "Mans health", "Blic zena", "Kosmopolitan" tekstove, mnogo izvestaceno i neprimenljivo u praksi. Sve to lepo zvuci, ali danasnja zena nema nameru da bleji u zvezdano nebo, a o cudnim pogledima kod otvaranja vrata da i ne pricam. U najmanje 20 slucajeva, od ovih 35 nabrojanih, bicete dobrano ismejani, pa se onda pitajte gde su nestali dzentlmeni, romantika i ko je tu kriv.

Boxi

pre 12 godina

Dobio ja jutros befel od moje devojke da "obvezatno" pročitam ovo "sočinjenije". Mi, znate, povremeno diskutujemo o tekstovima objavljenim na ovim stranicama sajta, i ti razgovori, u zavisnosti od inspirativnosti teme, umeju biti i svađalački oštri ali i veoma korisni. OD mnostva napabirčenih tekstova kojim ste nas zasipali u poslednje vreme, ovaj je jedan od boljih. Iskreno rečeno, nemam ja ama baš ništa protiv niti jedne stavke od ovih pobrojanih (ali-ipak/što je previše-previše-je) 35. Mislim i verujem da imam čulo za sve ovde navedeno i u svemu navedenom sam prepoznao neku situaciju iz ličnog iskustva u muško-ženskim odnosima na koju sam reagovao ispravno i vodeci računa o njoj. Ono što ovde nije navedeno, a bitno je dodati, je nerealno očekivanje žena da u svakoj situaciji i svakom trenutku vi, kao muškarac, imate apsolutno pravovremenu, gotovo munjevitu i uz to ispravnu reakciju na svaki njen postavljeni zahtev-stav-očekivanje. Znate, drage moje dame, i mi, nemarni muskarci, ponekad imamo loš dan, probleme koje nas muče, karatki gubitak samopouzdanja, ili nam je prosto RAM memorija zauzeta nekim u tom trenutku za nas bitnim stvarima i mislima. Nema muškarca koji se u nekom trenutku nije susreo sa onim "biraj: utakmica sa društvom ili ja" momentom ...ili njenim, oh, uvek nepogrešivim osećanjem, da me više interesuje surfovanje netom, nego ona... Koliko god ih voleli, sa koliko god ih komplimenata, pažnje i nežnosti obasipali, zene će u nekom trenutku, iz nekog razloga osetiti potrebu da vas provere, preslišaju vaša osećanja, i iznova i iznova utvrdjuju koliko su vam privlačne,itd, itd ... Svakodnevno ih hvalite i komplimentirajte i videćete - već sutradan će se resetovati, sve receno zaboraviti i tražiti novu i novu porciju istog, ali jednom, uh, samo jednom se izrazite nezgrapno, i samo u jednom trenu budite van koncentracije i aludirajte na to da bi, ipak, mogla malo, samo malkice da povede racuna o svojoj figuri... vi ste se zaglibili u živo blato višemesecnog dokazivanja da je volite, da vam je lepa i privlačna, da neželite ni jednu drugu pored nje ...i, i pored svega, nikada, ali nikada vam to neće zaboraviti ... I, da dodam, da mi je neko, pod pretnjom povišice plate od 200 % dao u zadatak da sam smislim "35 stvari koje muskarci zele da one razumeju", priznajem da ne bih uspeo. Drage moje dame, za vas imam samo jedan savet sažet u akronimu : KISS.. Keep it short and simple .

Bazz

pre 12 godina

Stigao do pola i smorio se... Moram da prokomentarisem stavku br. 1:

Odakle li vam samo ideja da se muskarci loze na plastiku? Drage moje dame, sto ste prirodnije i spontanije, to ste nam i lepse ;). To sto cu ja pogledati drugu, ne znaci da cu odmah skociti na nju, na sred ulice. Zaista se trudim da diskretnije "zveram" u druge devojke kada sam u pratnji svoje (ako vec moram da zveram :D).

Inace, krajnje je zanimljivo da se pola ovih stavki protivureci sa prethodnim tekstovima objavljenim na ovom sajtu... Izgleda da pisci ovih "uputa" nemaju pojma o odnosu muskarca i zene.

SLO

pre 12 godina

Želimo dužu predigru. Volimo i na brzaka, ali su nam draži sveće, muzika, masaža i iznad svega oralni seks.

za moju ovo poslednje i ne važi baš xD da se razumemo, napravi ona uslugo meni ali obrnuto nikako neče =(( xD

realni

pre 12 godina

36.Volimo pare i ako ih nam obezbedite u dovoljnim količinama oprostićemo vam neispiunjenje bilo koje od prethodno pomenutih 35.tačaka

whoiswho

pre 12 godina

Ovo pod tackom 5 (Jedna od najmanje izazovnih stvari jeste da nosite bele čarape) je potpuno bez veze. Recimo kada izadjem na basket ili tenis ja uvek nosim bele carape i jos nisam primetio da je to devojkama bilo odbojno. Drugo je kada se bele carape ne uklapaju uz boju odela i cipela.
Sto se tice ostalog, smatram da svaka veza evoluira i vremenom se sve vise prilagodjavaju jedno drugome sa svim prednostima i manama.

Y

pre 12 godina

Strašno!
Znači, smorila sam se na pola. Ne znam o kojim ženama se ovde radi, koga autorica ove brojanice zastupa, ali mene sigurno ne. Mada, liči i na rezultat ženskog kafenisanja na zadatu temu.

Muškarci su toliko jednostavni za razumevanje (da ne kažem upotrebu) da se svo ovo nabrajanje svodi na tragikomično projiciranje.

TERMINATOR

pre 12 godina

Jel Vi to nama sve po spisku? Pa evo ja znam neke momke koji su tako postupali, ma baš ovako kako je navedeno, ali od devojaka su bili brutalno ismejavani, ponižavani i vređani. E zato su ti momci otišli u "ilegalu" jer su za Vas ženski svete, postali OTPISANI. Ja znam da bi mnoge od Vas sada rado želele da vide POVRATAK OTPISANIH, ali mislim da će te na emitovanje tog serijala dobrano sačekati, a pitanje je da li će ikada više i biti emitovan. Takvih momaka više nema, sve se menja pa i dobri ljudi, prihvatite nas takve kakvi smo ili budite same, trećeg nema!!!

gmbh

pre 12 godina

Ovakvi tekstovi samo pospesuju generalizaciju i stereotipizaciju, koje jako negativno uticu na odnos izmedju ljudi. Jeste da moze statistika da se izvodi, racuna radi, ali, razmislite, ne zabavljate se sa statistikom, vec sa osobom, a svaka je posebna i jedinstvena. Jadni oni koji prema ovakvim tekstovima kroje svoj zivot.
I, da, ja bas volim da musko nosi bele sportske carape (ne uz odelo, naravno). Bele carape od cistog pamuka se iskuvavaju i onda mnogo manje smrde :D

pa i da je 135!

pre 12 godina

E zbog ovih komentara koje sam ja odavno znala, tvrdim i dalje da je svet otisao bestraga! Vecina stavki predstavljaju nacin zivljenja a ne podsetnik u mobilnom telefonu da treba da sredite svoje medjunozje ili da ubacite duzu predigru!
Zato se ne zanosite sa glupim izjavama da ne mozete da procitate tekst do kraja, jer radite li onda ista do kraja??

ne slušajte je i samo maksimalno oštro

pre 12 godina

@ nekad gospodar,danas sluga
da, treba menjati nešto...otkad sam shvatio motivacionu podlogu žena, uopšte ne uzimam za ozbiljno bilo šta što kažu ili urade jer je velika verovatnoća da ne govore ono što misle, ili rade nešto namerno da bi meni kao stavile do znanja, insinuiraju svoju atraktivnost u očima drugih, kako bi meni, jeli, nabili ljubomoru i to da navodno moram da je držim ko malo vode na dlanu, da je ne bi drugi uzeo...zbog tih stvari ostavljam ih kad mi dune, i nijedna mi ništa od toga što se ponašam kao da ne postoje, osim u eksplicitnim situacijama, nije to zamerila, već kao prava životinja, još me više želela. Ali nikad mi nisu oprostile one prema kojima sam bio kulturan i kojima sam posvećivao pažnju, ali nisam bio pun love i nisam ih ignorisao. Moja preporuka je...

nekad gospodar,danas sluga

pre 12 godina

pa do pre samo 30 godina muškarci su bili glave,i žena se upravljala prema njihovom raspoloženju.do pre 60 mogao si da radiš šta si hteo sa njom.koji crni uslovi.

pa muškarci,ko nam je kriv,dopustili smo slabijem polu u svim oblastima,da nosi pantalone i pokaže svje pravo lice,kontrolisano hiljadama godina od strane muškaraca.e sad da trpimo..ili da menjamo nešto.

Alfa

pre 12 godina

da mi neka nabroji ovih 35 stvari samo bi je sacekalo na kraju jedno STFU & GTFO... to sam sto jesam, prihvati ili plivaj dalje...

iskusan

pre 12 godina

Osnovni problem nije u tome što mi muškarci smatramo da je u redu da budemo smrdljivi, nemarni prema sebi i vama i sve ostalo što je pobrojano...problem je što vi devojke stavljate ove zahteve ispred suštinskih ljudskih kvaliteta. Očekujete da vam neko bude poput robe koja treba da miriše, da je izazovna, da je seksi, zanimljiva, platežno sposobna...i ako neko zadovoljava ove vaše štiklirane zahteve bačene na papir, taj je ok...ili će biti ok u početku dok mu ne zamerite da je suviše dobar prema vama. To što ovaj spisak ne reflektuje čoveka u suštini, već samo pojavni oblik i neke navike, izgleda vama ne ulazi u glavu, jer šta znači voleti nekog nezavisno od ovih trivijalnosti - vi nemate pojma. Ovaj spisak upravo reflektuje trivijalnost ljubavnog odnosa kako ga žene vide, možemo se mi buniti i negodovati, ali takve ste uglavnom. Zato neka vas ne čudi kad su muškarci prema vama nepristupačni ili prosti i nemarni. To što vi sebe volite da posmatrate kao sofisticirane ribe pune performansi i kvaliteta koje se od "savremene žene očekuju", znajte da od pravog muškarca takav stav prema njemu samom ne možete očekivati, a pogotovo ne da to rade vama za “ljubav”.

oty

pre 12 godina

spisako ko spisak..ok je ,moze,ne mora ali preporucljivo je..
Sto rece -pa i da je 135-:
- Vecina stavki predstavljaju nacin zivljenja ..
Zato se ne zanosite sa glupim izjavama ...-itd.
Na stranu i tih 35 pomalo povrsno nabacanih stavki.
ALI - najzanimljiviji deo su svakako pojedini komentari (necim izazvanih ) pojedinih ,nazovimo - muskih primeraka-
Cast izuzecima ali uglavnom ..Zalosno,plitko,ograniceno,ogorceno,nezrelo.
Ne znamo godiste ovih ogorcenih ratobornih bistrih - muskarcina- ali nadam se ,iskreno se nadam da ne prelaze brojku od 15-20..samo tom intelektualnom nivou bi takvi komentari mogli da prodju ..eto da im se odbiju na neiskustvo itd.
Ako je drugacije..zalosno.
Knjigicu u ruke(za pocetak Muskarci su sa Marsa ,zene su sa Venere-Dzon Grej)i pici u krug jedno 200 puta
pa opet ispocetka..mozda se nesto korisno i nakalemi na tu pustos nekad zvanu um.
P.S.I da ne bude zabune -otvoris knjigu i citas recenicu po recenicu..no no trcis sa njom u krug.: ))

šta je to,smotane,vuču se ko creva,svaki čas menjaju raspoloženje?

pre 12 godina

hoćete i muzičku želju?
sve je više muškaraca koji postaju nezavisni od psihološke potrebe za ženom i vezom,i shvataju pravu suštinu devojaka.vi samo želite kakve ste nesposobne,da se uvalite nekome na brigu(državi ili muškarcu),da vam zameni tatu i mamu,i da šeni 24časa oko vas,da bi mu u prigodnom momentu,kad vam isti dosadi,a to se bogami brzo desi,zabile nož u ledja sa drugim.žalim slučaj,taj film sve će manje da gledate.ne zaboravimo da je čovek,dakle muškarac, savršeno biće u prilagodjavanju, i da će naš odgovor biti sigurno samo u našem interesu.Ja bih predlozio traženje Azijatkinje za ženu, koje su poslušne i nezahtevne,a mnogo pružaju.ja lično o tome razmišljam.

Byk

pre 12 godina

A sad evo i pravila muske strane.


Ovo su nasa pravila!
Molimo obratite paznju.. sva su NAMERNO pod brojem "1"!


1. Muskarci NISU citaci misli.

1. Naucite da korististe WC dasku.
Odrasle ste devojke. Ako je gore, spustite je dole.
Nama je potrebna gore, vama dole.
Mi se ne zalimo sto je vi ostavljate dole.

1. Sport nedeljom: to vam je kao pun mesec ili oseka i plima.
To je tako.

1. Plakanje je ucena.

1. Trazi ono sto zelis.
Ali znaj ovo:
Tanane aluzije ne pale!
Jake aluzije ne pale!
Jasne aluzije ne pale!
Samo reci sta zelis!

1. DA i NE su savrseno prihvatljivi odgovori na skoro svako pitanje.

1. Nama se obratite s problemom samo ako zelite da se resi. To je ono sto mi radimo.
Saosecanje ocekujte od vasih drugarica, one tome sluze.


1. Bilo sta sto smo rekli pre 6 meseci je nedopustivo kao argument.
U stvari, sve receno se anulira i postaje nevazece posle 7 dana.


1. Ako mislite da ste debele, onda verovatno i jeste.
Ne pitajte nas.

1. Ako nesto sto smo rekli moze da se razume na dva nacina, a jedan od njih vas cini tuznim ili ljutim, mislili smo na onaj drugi.

1. Mozete nas ili pitati da nesto uradimo ili da kazete kako zelite da bude uradjeno.
Ne oboje.
Ako vec znate kako nesto da uradite najbolje, onda uradite sami.

1. Kad god je moguce, molimo vas recite sve sto imate da kazete - TOKOM reklama.

1. Christopheru Columbusu NISU trebale smernice, a ne trebaju ni nama.

1. SVI muskarci vide samo 16 boja, kao default podesavanja Windows-a!
Kajsija, na primer, je voce, a NE boja. Tikva je takodje voce. Pojma nemamo sta vam je to slezova boja.

1. Ako svrbi, bice pocesano.
Mi to tako radimo.

1. Ako pitamo sta nije u redu, a vi kazete "nista", mi cemo se tako i ponasati - kao da nije nista.
Znamo da lazete, tako da nije vredno svadje.

1. Ako postavite pitanje na koje ne zelite odgovor, ocekujte odgovor koji ne zelite da cujete.

1. Kada moramo da idemo negde, sta god da obuces je dobro... STVARNO!

1. Ne pitajte nas o cemu mislimo, osim ako niste spremne da diskutujete o temama kao sto su fudbal, trke, kosarka i sl.

1. Imas dovoljno garderobe.

1. Imas previse cipela.

1. Ja sam u formi i imam dobru figuru. Okruglo JE figura!

1. Hvala sto si citala ovo.

Teniser

pre 12 godina

Teniseri nose bele carape :D :D :D
Sta cemo s njima? :D :D :D
Mislim koji kriterijum... Naravno da neces obuci bele carape uz svecano odelo, za to ti ni ne treba zena da bi i sam ukapirao. :D :D :D Ali sta cu obuci kad odem sa zenom na tenis u beloj majici, belom sortsu i tenisicama? Crne carape? Ili sucmuraste? :D
Inace onaj muskarac koji ispuni sve ove uslove dobija po pravilu nadimak "papucar", a "papucar" je uvek rezervni, nikad jedini ljuvanik svoje zene. Pa vi vidite isplatil' se poslusati svaki zenski savet ;)

pa i da je 135!

pre 12 godina

E zbog ovih komentara koje sam ja odavno znala, tvrdim i dalje da je svet otisao bestraga! Vecina stavki predstavljaju nacin zivljenja a ne podsetnik u mobilnom telefonu da treba da sredite svoje medjunozje ili da ubacite duzu predigru!
Zato se ne zanosite sa glupim izjavama da ne mozete da procitate tekst do kraja, jer radite li onda ista do kraja??

zmajUTD

pre 12 godina

Ne podnosim ove "Mans health", "Blic zena", "Kosmopolitan" tekstove, mnogo izvestaceno i neprimenljivo u praksi. Sve to lepo zvuci, ali danasnja zena nema nameru da bleji u zvezdano nebo, a o cudnim pogledima kod otvaranja vrata da i ne pricam. U najmanje 20 slucajeva, od ovih 35 nabrojanih, bicete dobrano ismejani, pa se onda pitajte gde su nestali dzentlmeni, romantika i ko je tu kriv.

realni

pre 12 godina

36.Volimo pare i ako ih nam obezbedite u dovoljnim količinama oprostićemo vam neispiunjenje bilo koje od prethodno pomenutih 35.tačaka

Umri muski

pre 12 godina

A sto ne bismo odgovorili na ove divne sugestije:

1)Privlacite nas vise nego sto mislite, cak i ako ne izgledate kao manekenke. Umesto da kukate, ostanite istog duha ako ne i tela. I to je nesto.
2)Imamo i mi oscilacije. Samo ne emocionalne nego zivcane. Idete nam na zivce kad oscilirate.
3) Nedostaje nam ''riba'' koju smo zavodili. Treba nam izazov. Pa, muskarci smo.
4) I mi obozavamo zenske u ulozi sobarice ili medicinske sestre, a kad smo to dobili?
5) Najmanje izazovno je kad nosite odecu kao da ste Tvigi a ono sve puca okolo.
6) Zelimo dobru akciju i zensku koja je mazna, sarmantna i podatna, ne samo objekat koji ceka paznju.
7) Volimo da nas zenska nazove i predlozi nesto originalno. Koliko vas ima takvih?
8)To je jedino sto radite, razmisljate.
9) Ko mi kaze!
10) Ne treba nam seks sa debelim, nesigurnim i otudjenim od nas zenama. Ako se tako osecate, sto se zalite ako ni mi nismo ocarani.
11) Ako ste raspolozene i nasmejane, necemo ni primetiti sta nosite. Samo pokazujete da ne znate sta je nama vazno.
12) Ne osecamo potrebu da dokazujemo da smo muskarci time sto cemo nesto popraviti. Nismo nista manji i ako ne znamo sve na svetu. Da vi niste neke svemocne super-zenske?
13) Nosicemo pantalone htele vi to ili ne. Zna se cija se postuje, kao sto i mi znamo da vas ispostujemo u svemu sto iskreno zatrazite.
14) Sta covek da kaze na ovo?
15) Svako voli na svoj nacin. Koliko vi znate o tome sta i kako mi volimo?
16) Nemojte da nosite farmerke i majice. Budite uvek spremne.
17) Ako vash muskarac ne pamti rodjendane a spreman je da vas zastiti svuda i na svakom mestu, pa sta vi u stvari hocete?
18) Kad biste vi pazile na liniju makar koliko i mi, nigde kraja nasoj sreci...
19) I ja tebi
20) Pa jeste rekle da volimo tehnologiju???
21) Kavaljeri treba da idu sa damama. Gde nema dama, sta ce kavaljeri?
22) Mi ne volimo dlake svuda i na svakom mestu: po jastucima, carsavima, vesu, podu, tepihu.... Ali necemo vam se zaliti zbog toga. Znate, mi vas prihvatamo takve kakve ste...
23)E ova vam je najbolja od svih. Vama je smesno kad nas ujedete do srzi, ali pamtite ruzne reci????
24) I sta onda? Da pocnemo da osciliramo zajedno?
25) A odakle ti ta kolekcija? Znam da nije od mene.
26) Nemoj samo da trazite i da ga gledamo sa vama.
27) Muskarac nikad ne kasni. On uvek stize kada treba.
28) Nije ni celulit.
29) Koliko para toliko muzike.
30) Ovo zvuci kao hotelska soba...
31) Sta cekamo?
32) Pa mi to i radimo, razume se.
33) Kad budete mogle da idete u setnju a da se ne zove shoping, javite se.
34) Ko se trudi?
35) Poverenje je dvosmerna ulica. Mi ne trazimo paznju, ali trazimo postovanje.

I na kraju, kao pravi dzentlmen, da vam kazem da sve ovo ne shvatate bukvalno, nego bas onako kako biste zelele i mi vas da razumemo.

TERMINATOR

pre 12 godina

Jel Vi to nama sve po spisku? Pa evo ja znam neke momke koji su tako postupali, ma baš ovako kako je navedeno, ali od devojaka su bili brutalno ismejavani, ponižavani i vređani. E zato su ti momci otišli u "ilegalu" jer su za Vas ženski svete, postali OTPISANI. Ja znam da bi mnoge od Vas sada rado želele da vide POVRATAK OTPISANIH, ali mislim da će te na emitovanje tog serijala dobrano sačekati, a pitanje je da li će ikada više i biti emitovan. Takvih momaka više nema, sve se menja pa i dobri ljudi, prihvatite nas takve kakvi smo ili budite same, trećeg nema!!!

SLO

pre 12 godina

Želimo dužu predigru. Volimo i na brzaka, ali su nam draži sveće, muzika, masaža i iznad svega oralni seks.

za moju ovo poslednje i ne važi baš xD da se razumemo, napravi ona uslugo meni ali obrnuto nikako neče =(( xD

Y

pre 12 godina

Strašno!
Znači, smorila sam se na pola. Ne znam o kojim ženama se ovde radi, koga autorica ove brojanice zastupa, ali mene sigurno ne. Mada, liči i na rezultat ženskog kafenisanja na zadatu temu.

Muškarci su toliko jednostavni za razumevanje (da ne kažem upotrebu) da se svo ovo nabrajanje svodi na tragikomično projiciranje.

nekad gospodar,danas sluga

pre 12 godina

pa do pre samo 30 godina muškarci su bili glave,i žena se upravljala prema njihovom raspoloženju.do pre 60 mogao si da radiš šta si hteo sa njom.koji crni uslovi.

pa muškarci,ko nam je kriv,dopustili smo slabijem polu u svim oblastima,da nosi pantalone i pokaže svje pravo lice,kontrolisano hiljadama godina od strane muškaraca.e sad da trpimo..ili da menjamo nešto.

whoiswho

pre 12 godina

Ovo pod tackom 5 (Jedna od najmanje izazovnih stvari jeste da nosite bele čarape) je potpuno bez veze. Recimo kada izadjem na basket ili tenis ja uvek nosim bele carape i jos nisam primetio da je to devojkama bilo odbojno. Drugo je kada se bele carape ne uklapaju uz boju odela i cipela.
Sto se tice ostalog, smatram da svaka veza evoluira i vremenom se sve vise prilagodjavaju jedno drugome sa svim prednostima i manama.

Bazz

pre 12 godina

Stigao do pola i smorio se... Moram da prokomentarisem stavku br. 1:

Odakle li vam samo ideja da se muskarci loze na plastiku? Drage moje dame, sto ste prirodnije i spontanije, to ste nam i lepse ;). To sto cu ja pogledati drugu, ne znaci da cu odmah skociti na nju, na sred ulice. Zaista se trudim da diskretnije "zveram" u druge devojke kada sam u pratnji svoje (ako vec moram da zveram :D).

Inace, krajnje je zanimljivo da se pola ovih stavki protivureci sa prethodnim tekstovima objavljenim na ovom sajtu... Izgleda da pisci ovih "uputa" nemaju pojma o odnosu muskarca i zene.

gmbh

pre 12 godina

Ovakvi tekstovi samo pospesuju generalizaciju i stereotipizaciju, koje jako negativno uticu na odnos izmedju ljudi. Jeste da moze statistika da se izvodi, racuna radi, ali, razmislite, ne zabavljate se sa statistikom, vec sa osobom, a svaka je posebna i jedinstvena. Jadni oni koji prema ovakvim tekstovima kroje svoj zivot.
I, da, ja bas volim da musko nosi bele sportske carape (ne uz odelo, naravno). Bele carape od cistog pamuka se iskuvavaju i onda mnogo manje smrde :D

Boxi

pre 12 godina

Dobio ja jutros befel od moje devojke da "obvezatno" pročitam ovo "sočinjenije". Mi, znate, povremeno diskutujemo o tekstovima objavljenim na ovim stranicama sajta, i ti razgovori, u zavisnosti od inspirativnosti teme, umeju biti i svađalački oštri ali i veoma korisni. OD mnostva napabirčenih tekstova kojim ste nas zasipali u poslednje vreme, ovaj je jedan od boljih. Iskreno rečeno, nemam ja ama baš ništa protiv niti jedne stavke od ovih pobrojanih (ali-ipak/što je previše-previše-je) 35. Mislim i verujem da imam čulo za sve ovde navedeno i u svemu navedenom sam prepoznao neku situaciju iz ličnog iskustva u muško-ženskim odnosima na koju sam reagovao ispravno i vodeci računa o njoj. Ono što ovde nije navedeno, a bitno je dodati, je nerealno očekivanje žena da u svakoj situaciji i svakom trenutku vi, kao muškarac, imate apsolutno pravovremenu, gotovo munjevitu i uz to ispravnu reakciju na svaki njen postavljeni zahtev-stav-očekivanje. Znate, drage moje dame, i mi, nemarni muskarci, ponekad imamo loš dan, probleme koje nas muče, karatki gubitak samopouzdanja, ili nam je prosto RAM memorija zauzeta nekim u tom trenutku za nas bitnim stvarima i mislima. Nema muškarca koji se u nekom trenutku nije susreo sa onim "biraj: utakmica sa društvom ili ja" momentom ...ili njenim, oh, uvek nepogrešivim osećanjem, da me više interesuje surfovanje netom, nego ona... Koliko god ih voleli, sa koliko god ih komplimenata, pažnje i nežnosti obasipali, zene će u nekom trenutku, iz nekog razloga osetiti potrebu da vas provere, preslišaju vaša osećanja, i iznova i iznova utvrdjuju koliko su vam privlačne,itd, itd ... Svakodnevno ih hvalite i komplimentirajte i videćete - već sutradan će se resetovati, sve receno zaboraviti i tražiti novu i novu porciju istog, ali jednom, uh, samo jednom se izrazite nezgrapno, i samo u jednom trenu budite van koncentracije i aludirajte na to da bi, ipak, mogla malo, samo malkice da povede racuna o svojoj figuri... vi ste se zaglibili u živo blato višemesecnog dokazivanja da je volite, da vam je lepa i privlačna, da neželite ni jednu drugu pored nje ...i, i pored svega, nikada, ali nikada vam to neće zaboraviti ... I, da dodam, da mi je neko, pod pretnjom povišice plate od 200 % dao u zadatak da sam smislim "35 stvari koje muskarci zele da one razumeju", priznajem da ne bih uspeo. Drage moje dame, za vas imam samo jedan savet sažet u akronimu : KISS.. Keep it short and simple .

Alfa

pre 12 godina

da mi neka nabroji ovih 35 stvari samo bi je sacekalo na kraju jedno STFU & GTFO... to sam sto jesam, prihvati ili plivaj dalje...

ne slušajte je i samo maksimalno oštro

pre 12 godina

@ nekad gospodar,danas sluga
da, treba menjati nešto...otkad sam shvatio motivacionu podlogu žena, uopšte ne uzimam za ozbiljno bilo šta što kažu ili urade jer je velika verovatnoća da ne govore ono što misle, ili rade nešto namerno da bi meni kao stavile do znanja, insinuiraju svoju atraktivnost u očima drugih, kako bi meni, jeli, nabili ljubomoru i to da navodno moram da je držim ko malo vode na dlanu, da je ne bi drugi uzeo...zbog tih stvari ostavljam ih kad mi dune, i nijedna mi ništa od toga što se ponašam kao da ne postoje, osim u eksplicitnim situacijama, nije to zamerila, već kao prava životinja, još me više želela. Ali nikad mi nisu oprostile one prema kojima sam bio kulturan i kojima sam posvećivao pažnju, ali nisam bio pun love i nisam ih ignorisao. Moja preporuka je...

iskusan

pre 12 godina

Osnovni problem nije u tome što mi muškarci smatramo da je u redu da budemo smrdljivi, nemarni prema sebi i vama i sve ostalo što je pobrojano...problem je što vi devojke stavljate ove zahteve ispred suštinskih ljudskih kvaliteta. Očekujete da vam neko bude poput robe koja treba da miriše, da je izazovna, da je seksi, zanimljiva, platežno sposobna...i ako neko zadovoljava ove vaše štiklirane zahteve bačene na papir, taj je ok...ili će biti ok u početku dok mu ne zamerite da je suviše dobar prema vama. To što ovaj spisak ne reflektuje čoveka u suštini, već samo pojavni oblik i neke navike, izgleda vama ne ulazi u glavu, jer šta znači voleti nekog nezavisno od ovih trivijalnosti - vi nemate pojma. Ovaj spisak upravo reflektuje trivijalnost ljubavnog odnosa kako ga žene vide, možemo se mi buniti i negodovati, ali takve ste uglavnom. Zato neka vas ne čudi kad su muškarci prema vama nepristupačni ili prosti i nemarni. To što vi sebe volite da posmatrate kao sofisticirane ribe pune performansi i kvaliteta koje se od "savremene žene očekuju", znajte da od pravog muškarca takav stav prema njemu samom ne možete očekivati, a pogotovo ne da to rade vama za “ljubav”.

oty

pre 12 godina

spisako ko spisak..ok je ,moze,ne mora ali preporucljivo je..
Sto rece -pa i da je 135-:
- Vecina stavki predstavljaju nacin zivljenja ..
Zato se ne zanosite sa glupim izjavama ...-itd.
Na stranu i tih 35 pomalo povrsno nabacanih stavki.
ALI - najzanimljiviji deo su svakako pojedini komentari (necim izazvanih ) pojedinih ,nazovimo - muskih primeraka-
Cast izuzecima ali uglavnom ..Zalosno,plitko,ograniceno,ogorceno,nezrelo.
Ne znamo godiste ovih ogorcenih ratobornih bistrih - muskarcina- ali nadam se ,iskreno se nadam da ne prelaze brojku od 15-20..samo tom intelektualnom nivou bi takvi komentari mogli da prodju ..eto da im se odbiju na neiskustvo itd.
Ako je drugacije..zalosno.
Knjigicu u ruke(za pocetak Muskarci su sa Marsa ,zene su sa Venere-Dzon Grej)i pici u krug jedno 200 puta
pa opet ispocetka..mozda se nesto korisno i nakalemi na tu pustos nekad zvanu um.
P.S.I da ne bude zabune -otvoris knjigu i citas recenicu po recenicu..no no trcis sa njom u krug.: ))