Poslednja izmena u 16:00

Izvor: WEATHER2UMBRELLA


Vreme danas

24.07.2014.

Srbija

U Srbiji danas pretežno sunčano i malo toplije, samo se ponegde u centralnim i južnim predelima uz promenljivu oblačnost očekuje ređa pojava kratkotrajnih pljuskova sa grmljavinom. Duvaće slab do umeren zapadni i severozapadni vetar. Maksimalna temperatura od 25 do 30°C.


.

Beograd

U Beogradu danas pretežno sunčano i malo toplije. Vetar slab, zapadni i severozapadni. Maksimalna temperatura 29°C.

Vreme sutra

25.07.2014.

Srbija

U Srbiji sutra pretežno sunčano, samo se u južnim i zapadnim predelima posle podne očekuje promenljivo oblačno, ponegde sa lokalnim pljuskovima i grmljavinom. Vetar slab, severni. Minimalna temperatura od 14 do 19°C, maksimalna dnevna od 26 do 32°C.

Beograd

U Beogradu sutra pretežno sunčano i toplo. Vetar slab, severni. Minimalna temperatura 18°C, maksimalna dnevna 30°C.

Vreme narednih dana

Srbija

U subotu pretežno sunčano, samo se ponegde uz promenljivu oblačnost očekuje veoma retka pojava kratkotrajnih pljuskova sa grmljavinom. Od nedelje u svim predelima promenljivo oblačno, sparno i nestabilno sa lokalnim pljuskovima i grmljavinom, a ponegde se očekuje i pojava lokalnih grmljavinskih nepogoda sa gradom, olujnim vetrom i obilnijim pljuskovima.

Beograd

U Beogradu u subotu pretežno sunčano. Od nedelje promenljivo oblačno, sparno i nestabilno sa lokalnim pljuskovima i grmljavinom, a u delovima grada očekuje se i pojava lokalnih grmljavinskih nepogoda sa gradom, olujnim vetrom i obilnijim pljuskovima.