Poslednja izmena u 20:00

Izvor: World Weather Online


Vreme danas

22.12.2014.

Srbija

U Srbiji jutro hladno i sa mrazom, ponegde sa maglom, naročito u kotlinama, dolinama i na visoravnima. Tokom dana biće pretežno sunčano, samo će na području Vojvodine biti umereno oblačno, ali suvo. Duvaće slab do umeren jugozapadni vetar. Maksimalna temperatura od 6 do 12°C.

Beograd

U Beogradu jutro hladno i sa slabim mrazom, tokom dana pretežno sunčano. Duvaće slab do umeren jugozapadni vetar. Maksimalna temperatura 11°C.

Vreme sutra

23.12.2014.

Srbija

U Srbiji sutra jutro hladno, ponegde sa mrazom, a u kotlinama i dolinama sa maglom, tokom dana sunčano i veoma toplo za ovo doba godine. Duvaće slab do umeren jugozapadni vetar. Minimalna temperatura od -4 do 3°C, maksimalna dnevna od 8 do 16°C.

Beograd

U Beogradu sutra sunčano i veoma toplo za ovo doba godine. Duvaće slab do umeren jugozapadni vetar. Minimalna temperatura 3°C, maksimalna dnevna 15°C.

Vreme narednih dana

Srbija

U sredu i četvrtak nakon hladnog i maglovitog jutra, tokom dana sunčano i relativno toplo za ovo doba godine. U noći između četvrtka i petka naoblačenje, pa će u petak i subotu biti oblačno i osetno hladnije sa susnežicom i snegom, jedino će na krajnjem severu biti suvo, u subotu i pretežno vedro. Više padavina očekuje se u centralnim i jugoistočnim predelima. U petak će duvati jak severozapadni vetar, a u subotu će biti u skretanju na jugoistočni, u košavskom području i sa olujnim udarima.

Beograd

U sredu i četvrtak nakon svežeg, u delovima grada i maglovitog jutra, tokom dana sunčano i relativno toplo za ovo doba godine. U noći između četvrtka i petka naoblačenje, pa će u petak i subotu biti oblačno i osetno hladnije sa slabim snegom. U petak će duvati jak severozapadni vetar, a u subotu će biti u skretanju na jugoistočni, uveče i sa olujnim udarima.