Poslednja izmena u 23:00

Izvor: WEATHER2UMBRELLA


Vreme danas

24.04.2014.

Srbija

U Srbiji danas pretežno oblačno sa kišom, pljuskovima i grmljavinom. Očekuju se i obilnije padavine. Duvaće slab do umeren severoistočni vetar, na jugu Banata jak istočni. Maksimalna temperatura od 15 do 20°C.

Beograd

U Beogradu danas pretežno oblačno sa kišom, pljuskovima i grmljavinom. Duvaće slab do umeren severoistočni vetar. Maksimalna temperatura 18°C.

Vreme sutra

25.04.2014.

Srbija

U Srbiji sutra umereno do potpuno oblačno sa kišom i pljuskovima, posle podne u severnim, centralnim i jugoistočnim predelima prestanak padavina i smanjenje oblačnosti. Duvaće slab do umeren, u košavskom području jak jugoistočni vetar. Minimalna temperatura od 10 do 15°C, maksimalna dnevna od 15 do 20°C.

Beograd

U Beogradu sutra pre podne umereno do potpuno oblačno sa kišom, posle podne prestanak padavina i smanjenje oblačnosti. Duvaće umeren do jak jugoistočni vetar. Minimalna temperatura 14°C, maksimalna dnevna 18°C.

Vreme narednih dana

Srbija

Za vikend u severnim i istočnim predelima umereno oblačno i uglavnom suvo sa sunčanim intervalima, u ostalim predelima pretežno oblačno sa kišom, pljuskovima i grmljavinom. U košavskom području duvaće umeren do jak jugoistočni vetar, na jugu Banata sa olujnim udarima. U ponedeljak i utorak promenljivo oblačno, umereno toplo i sparno sa lokalnim pljuskovima i grmljavinom, a ponegde se očekuju i kratkotrajne vremenske nepogode.

Beograd

U Beogradu za vikend umereno oblačno i uglavnom suvo sa sunčanim intervalima, uz umeren do jak jugoistočni vetar. Samo se u subotu posle podne očekuje pojava slabe kiše. U ponedeljak i utorak promenljivo oblačno, umereno toplo i sparno sa lokalnim pljuskovima i grmljavinom.