Poslednja izmena u 08:00

Izvor: WEATHER2UMBRELLA


Vreme danas

02.04.2015.

Srbija

U Srbiji jutro vedro i hladno, ponegde i sa slabim mrazem. Tokom dana pretežno sunčano, u severnim predelima uz postepeno povećanje oblačnosti. Uveče u severnim, a tokom noći i u ostalim predelima jače prolazno naoblačenje sa kišom i pljuskovima, na planinama sa snegom. Duvaće umeren do pojačan, povremeno i jak zapadni vetar. Maksimalna temperatura od 12 do 16°C.


Beograd

U Beogradu danas pretežno sunčano, uz postepeno povećanje oblačnosti, uveče i tokom noći sa kišom. Duvaće umeren do pojačan zapadni vetar. Maksimalna temperatura 14°C.

Vreme sutra

03.04.2015.

Srbija

U Srbiji sutra promenljivo oblačno, prohladno i uglavnom suvo, ponegde sa slabom kišom, u brdsko-planinskim predelima sa susnežicom i slabim snegom. U Bačkoj, Sremu, u Timočkoj Krajini i na zapadu Srbije biće pretežno sunčano. Duvaće umeren do jak severozapadni vetar, uveče u slabljenju. Minimalna temperatura od 1 do 5°C, maksimalna dnevna od 8 do 12°C.

Beograd

U Beogradu sutra promenljivo oblačno, prohladno i uglavnom suvo. Duvaće umeren do jak severozapadni vetar, uveče u slabljenju. Minimalna temperatura 3°C, maksimalna dnevna 11°C.

Vreme narednih dana

Srbija

U subotu jutro vedro i hladno, ponegde sa slabim mrazem. Pre podne pretežno sunčano, posle podne postepeno povećanje oblačnosti, a uveče i tokom noći na severu i zapadu sa slabom kišom. U nedelju oblačno i hladnije sa kišom, u brdsko-planinskim predelima sa susnežicom i snegom. U Vojvodini će biti uglavnom suvo. Uveče u severnim, a tokom ponedeljka i u ostalim predelima razvedravanje. U utorak promenljivo oblačno i malo toplije, ponegde sa slabom kišom.

Beograd

U subotu jutro vedro i hladno. Pre podne pretežno sunčano, posle podne postepeno povećanje oblačnosti, a uveče i tokom noći sa slabom kišom. U nedelju oblačno i hladnije sa slabom kišom. U ponedeljak razvedravanje. U utorak promenljivo oblačno i malo toplije.