Poslednja izmena u 13:00 Izvor: World Weather Online

Vreme danas

24.05.2015.

Srbija

U Srbiji danas promenljivo oblačno sa kišom, pljuskovima i grmljavinom. Duvaće slab do umeren severni i severozapadni vetar. Maksimalna temperatura od 20 do 26°C. Krajem dana i tokom noći očekuju se obilniji pljuskovi sa grmljavinom, a ponegde i grmljavinske nepogode sa olujnim vetrom i sa više od 30 mm kiše u kratkom periodu.


Beograd

U Beogradu danas promenljivo oblačno sa kišom, pljuskovima i grmljavinom. Duvaće slab do umeren severni i severozapadni vetar. Maksimalna temperatura 22°C. Krajem dana i tokom noći se očekuju obilniji pljuskovi sa grmljavinom.

Vreme sutra

25.05.2015.

Srbija

U Srbiji sutra promenljivo oblačno sa kišom, pljuskovima i grmljavinom. Duvaće slab do umeren jugozapadni vetar. Minimalna temperatura od 11 do 17°C, maksimalna dnevna od 18 do 25°C.


Beograd

U Beogradu sutra promenljivo oblačno sa kišom, pljuskovima i grmljavinom, ali se očekuju povremeno i sunčani intervali. Duvaće slab do umeren jugozapadni vetar. Minimalna temperatura 14°C, maksimalna dnevna 22°C.

Vreme narednih dana

Srbija

U utorak i sredu umereno do potpuno oblačno i veoma sveže sa kišom, pljuskovima i grmljavinom. Duvaće pojačan severozapadni vetar. U četvrtak promenljivo oblačno, još ponegde na jugu i jugoistoku sa slabom kišom. U petak pretežno sunčano i malo toplije.

Beograd