Poslednja izmena u 13:00

Izvor: World Weather Online


Vreme danas

01.11.2014.

Srbija

U Srbij tokom jutra maglovito, tokom dana umereno do potpuno oblačno i uglavnom suvo. Vetar slab, promenljivog pravca. Maksimalna temperatura od 8 do 12°C.


Beograd

U Beogradu tokom jutra u pojedinim delovima grada pojava magle, tokom dana umereno do potpuno oblačno i uglavnom suvo, Vetar slab, promenljivog pravca. Maksimalna temperatura 11°C.

Vreme sutra

02.11.2014.

Srbija

U Srbiji sutra jutro sveže, ponegde i maglovito, tokom dana se u većini predela očekuje zadržavanje magle i niske oblačnosti, dok će u brdsko-planinskim predelima biti pretežno sunčano. Vetar slab, jugoistočni, uveče u košavskom području u pojačanju. Minimalna temperatura od 3 do 7°C, u pojedinim kotlinama oko 0°C, maksimalna dnevna od 8 do 14°C.

Beograd

U Beogradu se sutra očekuje niska oblačnost, a u delovima grada biće sumaglice i magle. Vetar slab, jugoistočni. Minimalna temperatura 7°C, maksimalna dnevna 11°C.

Vreme narednih dana

Srbija

Narednih dana pretežno sunčano i osetno toplije, maksimalna temperatura sredinom sedmice ponegde i do čak 20°C. U košavskom području duvače umeren do jak jugoistočni vetar, na jugu Banata i sa olujnim udarima. U četvrtak se očekuje postepeno povećanje oblačnosti.

Beograd

Narednih dana pretežno sunčano i osetno toplije, maksimalna temperatura sredinom sedmice i do 18°C. Duvače umeren do jak jugoistočni vetar. U četvrtak se očekuje postepeno povećanje oblačnosti.