Poslednja izmena u 14:00

Izvor: World Weather Online


Vreme danas

27.11.2014.

Srbija

U Srbiji jutro hladno sa slabim i umerenim mrazom, ponegde i maglovito. Tokom dana sa zapada i jugozapada naoblačenje sa slabom kišom, na planinama sa susnežicom i slabim snegom. Duvaće slab do umeren jugoistočni vetar, u košavskom području u pojačanju. Maksimalna temperatura od 3 do 7°C. U Timočkoj i Negotinskoj Krajini oblačno i hladnije sa slabom sipećom kišom i snegom, temperatura oko 0°C.Beograd

U Beogradu sutra hladno sa slabim mrazom, tokom dana postepeno naoblačenje, posle podne i uveče sa slabom kišom. Jugoistočni vetar u pojačanju. Maksimalna temperatura 4°C.

Vreme sutra

28.11.2014.

Srbija

U Srbiji sutra umereno oblačno i toplije, ponegde sa slabom kišom. Duvaće slab do umeren jugoistočni vetar, na jugu Banata povremeno jak. Minimalna temperatura od 2 do 7°C, maksimalna dnevna od 6 do 12°C, na zapadu Srbije do 16°C. U Timočkoj i Negotinskoj Krajini oblačno i hladno, temperatura od -1 do 2°C.

Beograd

U Beogradu sutra umereno oblačno, toplije i uglavnom suvo, uz veoma retku pojavu slabe kiše. Duvaće slab do umeren jugoistočni vetar. Minimalna temperatura 3°C, maksimalna dnevna 11°C.

Vreme narednih dana

Srbija

Narednih dana umereno do potpuno oblačno, ponegde sa kišom. Početkom sledeće sedmice jače naoblačenje sa kišom, u Timočkoj i Negotinskoj Krajini i na planinama sa susnežicom i snegom, a uz pad temperature susnežica i sneg ponegde se očekuju i u nižim predelima. U nedelju i ponedeljak će duvati umeren do jak jugoistočni vetar, u košavskom području i sa olujnim udarima preko 100 km/h. Maksimalna temperatura u subotu od 10 do 16°C, od nedelje u padu. U Timočkoj Krajini biće hladnije, početkom sledeće sedmice temperatura ispod 0°C.

Beograd

Narednih dana umereno do potpuno oblačno, a očekuje se i pojava kiše. Početkom sledeće sedmice jače naoblačenje sa kišom, , a uz pad temperatureočekuje se i pojava susnežice i snega. U nedelju i ponedeljak će duvati jak jugoistočni vetar, povremeno i sa olujnim udarima preko 80 km/h. Maksimalna temperatura u subotu do 12°C, od nedelje u padu.