Poslednja izmena u 18:00

Izvor: World Weather Online


Vreme danas

24.10.2014.

Srbija

U Srbiji danas umereno oblačno sa dužim sunčanim intervalima, samo se tokom jutra na krajnjem severu očekuje oblačno sa kišom. Krajem dana i tokom noći slaba kiša očekuje se ponegde u južnim, centralnim i istočnim predelima, a na planinama slab sneg. Pre podne vetar slab, jugoistočni, a posle podne i uveče duvaće severoistočni, na jugu pojačan. Maksimalna temperatura od 9 do 14°C.
Beograd

U Beogradu danas umereno oblačno sa dužim sunčanim intervalima, u toku noći očekuje se pojava slabe kiše. Pre podne vetar vetar slab, jugoistočni, posle podne slab do umeren, severoistočni. Maksimalna temperatura 12°C.

Vreme sutra

25.10.2014.

Srbija

U Srbiji sutra umereno do potpuno oblačno i sveže, ponegde sa slabom kišom, naročito na jugu i istoku zemlje, dok se u brsko-planinskim predelima očekuje slaba susnežica i sneg. U severnoj polovini zemlje duvaće slab do umeren istočni i jugoistočni vetar, a u južnoj umeren, povremeno i jak severoistočni vetar. Minimalna temperatura od 3°C na jugu do 9°C na severu zemlje, maksimalna dnevna od 6°C na jugu i jugoistoku do 12°C na severu Srbije.

Beograd

U Beogradu sutra umereno do potpuno oblačno, hladno i uglavnom suvo, a očekuje se retka pojava veoma slabe kiše. Duvaće slab do umeren istočni i jugoistočni vetar. Minimalna temperatura 7°C, maksimalna dnevna 9°C.

Vreme narednih dana

Srbija

U nedelju umereno oblačno i uglavnom suvo sa dužim sunčanim intervalima. Sledeće sedmice jutra će biti hladna i maglovita, ponegde sa slabim mrazem, tokom dana pretežno sunčano i malo toplije, ali i dalje prohladno za ovo doba godine, samo se na istoku i jugoistoku tokom ponedeljka očekuje umerena oblačnost.

Beograd

U nedelju umereno oblačno i uglavnom suvo sa dužim sunčanim intervalima. Sledeće sedmice jutra će biti hladna i maglovita, tokom dana pretežno sunčano i malo toplije, ali i dalje prohladno za ovo doba godine.