Poslednja izmena u 11:00

Izvor: World Weather Online


Vreme danas

26.01.2015.

Srbija

U Srbiji danas oblačno sa snegom, dok se više padavina očekuje na severu i zapadu Srbije i to tokom prepodneva. U ostalim predelima slab sneg. Duvaće slab do umeren zapadni i severozapadni vetar. Maksimalna temperatura od 1 do 4°C.
Beograd

U Beogradu danas oblačno sa snegom, a više padavina očekuje se tokom prepodneva. Duvaće slab do umeren zapadni i severozapadni vetar. Maksimalna temperatura 2°C.

Vreme sutra

27.01.2015.

Srbija

U Srbiji sutra promenljivo oblačno sa susnežicom i snegom, naročito krajem dana i tokom noći, a u južnim i centralnim predelima očekuje se i veća količina padavina. Na severu će biti uglavnom suvo, posle podne i uveče ponegde sa slabim snegom. Vetar slab, severozapadni. Minimalna temperatura od -1 do 2°C, maksimalna dnevna od 1 do 4°C.


Beograd

U Beogradu sutra promenljivo oblačno, posle podne se očekuje pojava slabog snega. Vetar slab, severozapadni. Minimalna temperatura 1°C, maksimalna dnevna 3°C.

Vreme narednih dana

Srbija

U sredu promenljivo oblačno, ponegde sa snegom, a biće uslova i za maglu i nisku oblačnost tokom celog dana. Na severu uglavnom suvo. Maksimalna temperatura od 1 do 5°C. U četvrtak pojačanje jugoistočnog vetra, a biće i sunčanih intervala. Temperatura u porastu. Tokom noći novo naoblačennje, pa će u petak i subotu biti oblačno, toplije i vetrovito sa kišom, na planinama sa susnežicom i snegom. U petak će duvati umeren do jak jugoistočni vetar, u košavskom području sa olujnim udarima i preko 100 km/h, uveče u slabljenju.

Beograd

U sredu promenljivo oblačno i sa ređom pojavom slabog snega, a biće uslova i za maglu i nisku oblačnost tokom celog dana. Maksimalna temperatura do3°C. U četvrtak pojačanje jugoistočnog vetra, a biće i sunčanih intervala. Temperatura u porastu. Tokom noći novo naoblačennje, pa će u petak i subotu biti oblačno, toplije i vetrovito sa kišom, U petak će duvati jak jugoistočni vetar, povremeno sa olujnim udarima preko 80 km/h, uveče u slabljenju.