Poslednja izmena u 15:00 Izvor: World Weather Online

Vreme danas

04.08.2015.

Srbija

Na severu Srbije i u Mačvi danas pretežno sunčano i veoma toplo. U ostalim predelima promenljivo oblačno, ponegde sa lokalnim pljuskovima i grmljavinom. Duvaće slab do umeren istočni i jugoistočni vetar. Maksimalna temperatura od 28 do 34°C.


Beograd

U Beogradu danas pretežno sunčano i veoma toplo. Duvaće slab do umeren istočni i jugoistočni vetar. Maksimalna temperatura 33°C.

Vreme sutra

05.08.2015.

Srbija

U Srbiji sutra sunčano i veoma toplo. Samo se u južnim i istočnim predelima uz razvoj oblačnosti očekuje pojava lokalnih pljuskova sa grmljavinom, uglavnom u brdsko-planinskim predelima. Duvaće slab do umeren istočni i severoistočni vetar. Minimalna temperatura od 16 do 22°C, maksimalan dnevna od 32 do 36°C.

Beograd

U Beogradu sutra sunčano i veoma toplo. Duvaće slab do umeren istočni i severoistočni vetar. Minimalna temperatura 21°C, maksimalna dnevna 35°C.

Vreme narednih dana

Srbija

Narednih dana sunčano i veoma toplo, samo se na jugu i istoku uz razvoj oblačnosti očekuje pojava lokalnih pljuskova sa grmljavinom, uglavnom u brdsko-planinskim predelima. Maksimalna temperatura biće uglavnom od 33 do 37°C, u toku vikenda za koji stepen svežije.

Beograd