Poslednja izmena u 13:00

Izvor: World Weather Online


Vreme danas

06.03.2015.

Srbija

U Srbiji danas oblačno i prohladno sa kišom, susnežicom i snegom. Obilnije snežne padavine očekuju se u centralnim, južnim i u brdsko-planinskim predelima, a očekuje se i pojava snežnih nanosa i mećave. Znatno manje padavina i uglavnom suvog vremena biće na severu Vojvodine, a posle podne i uveče potpuni prestanak padavina i smanjenje oblačnosti, a potom i u ostalim delovima severne Srbije. Duvaće slab do umeren severni vetar, na severu Vojvodine i na planinama jak. Maksimalna temperatura od 1°C na jugu do 9°C na krajnjem severu Srbije.


Beograd

U Beogradu danas oblačno sa kišom, susnežicom i slabim snegom. Uveče prestanak padavina. Duvaće slab do umeren severni vetar. Maksimalna temperatura 4°C.

Vreme sutra

07.03.2015.

Srbija

U Srbiji sutra oblačno sa susnežicom i snegom, uglavnom u centralnim i južnim predelima, a u brdsko-planinskim predelima očekuje se veća količina padavina. Na severu će biti suvo, a na severu Vojvodine i pretežno vedro. Duvaće slab do umeren severoistočni vetar, na jugu Srbije i na planinama povremeno i jak. Minimalna temperatura od -2 do 2°C, maksimalna dnevna od 1°C na jugu do 10°C na krajnjem severu Srbije.

Beograd

U Beogradu sutra promenljivo oblačno, a biće uslova za slabu kišu, tokom večeri i susnežicu. Duvaće slab do umeren severoistočni vetar, uveče u skretanju na jugozapadni. Minimalna temperatura 0°C, maksimalna dnevna 6°C.

Vreme narednih dana

Srbija

U nedelju na severu suvo, u centralnim i južnim predelima promenljivo oblačno sa susnežicom i slabim snegom. Početkom i sredinom sledeće sedmice biće promenljivo oblačno, malo toplije i uglavnom suvo, temperatura u porastu.

Beograd

Narednih dana biće promenljivo oblačno i uglavnom suvo, samo se u nedelju uveče očekuje pojava slabe kiše i snega. Temperatura narednih dana u porastu.