Poslednja izmena u 13:00

Izvor: WEATHER2UMBRELLA


Vreme danas

29.08.2014.

Srbija

U Srbiji jutro vedro i hladno, u kotlinama i dolinama sa maglom, tokom dana sunčano i umereno toplo. Vetar slab, istočnih pravaca. Maksimalna temperatura od 23 do 27°C.


Beograd

U Beogradu jutro vedro i hladno, tokom dana sunčano i umereno toplo. Vetar slab, istočnih pravaca. Maksimalna temperatura 25°C.

Vreme sutra

30.08.2014.

Srbija

U Srbiji sutra pretežno sunčano i toplije. Posle podne i krajem dana na jugu i jugozapadu jači razvoj oblačnosti i pojava lokalnih pljuskova sa grmljavinom. Duvaće slab do umeren, na jugu Banata i jak jugoistočni vetar. Minimalna temperatura od 10 do 15°C, maksimalna dnevna od 26 do 30°C.

Beograd

U Beogradu sutra sunčano i toplije. Duvaće umeren jugoistočni vetar. Minimalna temperatura 15°C, maksimalna dnevna 27°C.

Vreme narednih dana

Srbija

U nedelju sunčano, posle podne i uveče na zapadu naoblačenje, ponegde sa pljuskovima i grmljavinom. U ponedeljak pre podne u severozapadnim i zapadnim, a posle podne i uveče i u ostalim predelima jače naoblačenje sa kišom, pljuskovima i grmljavinom. U utorak i sredu promenljivo oblačno sa kišom, pljuskovima i grmljavinom.

Beograd

U nedelju pretežno sunčano, temperatura oko 28°C. U ponedeljak naoblačenje sa kišom, pljuskovima i grmljavinom. U utorak i sredu promenljivo oblačno sa kišom, pljuskovima i grmljavinom.