Poslednja izmena u 22:00

Izvor: World Weather Online


Vreme danas

22.11.2014.

Srbija

U Srbiji se u subotu u brdsko-planinskim predelima očekuje pretežno sunčano, dok će u ostalim predelima magle i niske oblačnosti biti tokom većeg dela dana. Vetar slab, promenljivog pravca. Maksimalna temperatura od 5 do 9°C.Beograd

U Beogradu danas tmurno i suvo sa niskom oblačnoću tokom celog dana. Vetar slab, istočni. Maksimalna temperatura 7°C.

Vreme sutra

23.11.2014.

Srbija

U Srbiji se u nedelju magla i niska oblačnost očekuju tokom većeg dela dana, naročito u nizijama i na severu zemlje, dok će u brdsko-planinskim predelima biti pretežno sunčano. Vetar slab, istočni i severoistočni. Minimalna temperatura od -2 do 5°C, maksimalna dnevna od 5 do 10°C.

Beograd

U Beogradu sutra tmurno i maglivito sa niskom oblačnošću. Vetar slab, istočni i severoistočni. Minimalna temperatura 5°C, maksimalna dnevna 7°C.

Vreme narednih dana

Srbija

Do sredine sledeće sedmice biće suvo. Jutra će biti hladna sa slabim mrazem, tokom dana maksimalna temperatura biće u granicama prosečnih vrednosti za kraj novembra. U ponedeljak će u košavskom području duvati pojačan jugoistočni vetar, na jugu Banata sa jakim udarima. U četvrtak jače naoblačenje sa slabom kišom, košava u pojačanju, na jugu Banata biće olujnih udara.

Beograd

Do sredine sledeće sedmice biće suvo. Jutra će biti hladna sa slabim mrazem, tokom dana maksimalna temperatura biće u granicama prosečnih vrednosti za kraj novembra. U ponedeljak će duvati pojačan jugoistočni vetar U četvrtak jače naoblačenje sa slabom kišom, košava u pojačanju.