Poslednja izmena u 13:00

Izvor: World Weather Online


Vreme danas

20.12.2014.

Srbija

U Srbiji tokom jutra u kotlinama i dolinama maglovito, tokom dana u svim predelima pretežno umereno oblačno i toplo za ovo doba godine. Duvaće slab do umeren zapadni i jugozapadni vetar, uveče u skretanju na južni. Maksimalna temperatura od 10 do 15°C. U toku noći na severu naoblačenje sa kišom.
Beograd

U Beogradu danas pretežno umereno oblačno i toplo za ovo doba godine. Duvaće slab do umeren zapadni i jugozapadni vetar, uveče u skretanju na južni. Maksimalna temperatura 12°C.

Vreme sutra

21.12.2014.

Srbija

U Srbiji tokom jutra i prepodneva prolazno naoblačenje sa kišom, u brdsko-planinskim predelima sa snegom, a susnežica i pljuskovi snega ponegde se očekuju i u nižim predelima. Već tokom prepodneva u severnim, a sredinom dana i posle podne i u ostalim predelima prestanak padavina i razvedravanje, pa će biti sunčano. Duvaće umeren do jak severozapadni vetar, ponegde povremeno i sa olujnim udarima, uveče u slabljenju. Minimalna temperatura od 0 do 5°C, maksmalna dnevna od 5 do 9°C.

Beograd

U Beogradu sutra tokom jutra prolazno naoblačenje sa kišom. Već tokom prepodneva prestanak padavina i razvedravanje, pa će sredinom dana i posle podne biti sunčano. Duvaće umeren do jak severozapadni vetar. Minimalna temperatura 3°C, maksimalna dnevna 7°C.

Vreme narednih dana

Srbija

Narednih dana jutra će biti sveža i maglovita, ponegde sa mrazom, naročito u ponedlejak, kada će jutarnja temperatura biti od -5 do 0°C. Tokom dana pretežno sunčano i dalje relativno toplo za ovo doba godine. Maksimalna temperatura narednih dana biće iznad 10°C, ponegde i do čak 15°C.

Beograd

Narednih dana jutra će biti sveža i maglovita. Tokom dana pretežno sunčano i dalje relativno toplo za ovo doba godine. Maksimalna temperatura narednih dana biće iznad 10°C.