Poslednja izmena u 11:00

Izvor: WEATHER2UMBRELLA


Vreme danas

16.09.2014.

Srbija

U Srbiji danas umereno do potpuno oblačno sa kišom, pljuskovima i grmljavinom. Na krajnjem severu biće uglavnom suvo. Duvaće slab do umeren istočni i severoistočni vetar. Maksimalna temperatura od 20 do 24°C.

Beograd

U Beogradu danas umereno do potpuno oblačno sa kišom i pljuskovima. Duvaće slab do umeren istočni i severoistočni vetar. Maksimalna temperatura 22°C.

Vreme sutra

17.09.2014.

Srbija

U Srbiji sutra umereno do potpuno oblačno sa kišom, ponegde sa pljuskovima i grmljavinom. Duvaće slab do umeren istočni vetar. Minimalna temperatura od 14 do 18°C, maksimalna dnevna od 20 do 24°C.

Beograd

U Beogradu sutra umereno do potpuno oblačno sa kišom i pljuskovima. Duvaće slab do umeren istočni vetar. Minimalna temperatura 17°C, maksimalna dnevna 23°C.

Vreme narednih dana

Srbija

Narednih dana promenljivo oblačno i toplije sa kišom, pljuskovima i grmljavinom, uglavnom u centralnim, južnim i zapadnim predelima, dok će na severu biti uglavnom suvo. Početkom sledeće sedmice biće i sunčanih intervala. Maksimalna temperatura u nedelju od 20 do 26°C, a od ponedeljka toplije, maksimalna temperatura do 28°C.

Beograd

U Beogradu narednih dana promenljivo oblačno i uglavnom suvo, a početkom sledeće sedmice sa sunčanim intervalima i toplije. Maksimalna temperatura u nedelju oko 25°C, a od ponedeljka toplije.