Poslednja izmena u 09:00

Izvor: World Weather Online


Vreme danas

03.03.2015.

Srbija

U Srbiji danas pretežno sunčano i malo svežije, ali relativno toplo za ovo doba godine, samo se na jugu i jugoistoku tokom jutra očekuje oblačno sa kišom, na višim planinama sa susnežicom i snegom. Duvaće umeren do jak severozapadni vetar, uveče u slabljenju. Maksimalna temperatura od 10 do 15°C.


Beograd

U Beogradu danas pretežno sunčano. Duvaće umeren do pojačan severozapadni vetar Maksimalna temperatura 12°C.

Vreme sutra

04.03.2015.

Srbija

U Srbiji sutra jutro uglavnom vedro i prohladno sa slabim mrazem, ponegde i sa maglom. Tokom dana biće suvo, povremeno i sa sunčanim intervalima. Posle podne i uveče u severozapadnim i zapadnim, a tokom noći i u ostalim predelima jače naoblačenje sa kišom, na planinama sa snegom. Duvaće slab do umeren jugoistočni vetar, uveče u skretanju na istočni i severoistočni. Minimalna temperatura od -2 do 2°C, maksimalna dnevna od 8°C u severozapadnim do 15°C u severoistočnim predelima.

Beograd

U Beogradu sutra jutro uglavnom vedro i prohlačdno, u delovima grada i sa maglom, tokom dana suvo, povremeno sa sunčanim intervalima. Kasnije posle podne i uveče naoblačenje sa kišom. Duvaće slab do umeren jugoistočni vetar, uveče u skretanju na severoistočni. Minimalna temperatura 1°C, maksimalna dnevna 11°C.

Vreme narednih dana

Srbija

Beograd