Poslednja izmena u 01:00 Izvor: World Weather Online

Vreme danas

10.10.2015.

Srbija

Jače naoblačenje koje će tokom ranog jutra zahvatiti južne i centralne predele Srbije, tokom dana proširiće se i na ostale delove zemlje. Očekuje se kiša, a biće i pljuskova. Na jugu se očekuju i pljuskovi sa grmljavinom. Biće i obilnijih padavina, naročito krajem dana i tokom noći, a u većini predela očekuje se da padne od 20 do 40 mm kiše po metru kvadratnom, lokalno i do 50 mm. Duvaće umeren do jak vetar istočnih pravaca, u košavskom području povremeno sa olujnim udarima i do 100 km/h. Maksimalna temperatura od 12 do 17°C.
Beograd

U Beogradu danas jače naoblačenje sa kišom i pljuskovima, krajem dana i tokom noći i sa obilnijim padavinama. Duvaće umerena do jaka košava. Tempertatura bez većeg kolebanja i kretaće se od 12 do 14°C.

Vreme sutra

11.10.2015.

SrbijaBeograd

Vreme narednih dana

Srbija

U nedelju oblačno sa obilnom kišom, na jugu sa pljuskovima i grmljavinom. Temperatura od 10°C na severu do 20°C na jugu Srbije. U ponedeljak pre podne i sredinom dana oblačno sa slabom kišom, posle podne prestanak padavina i razvedravanje. U utorak nakon hladnog i maglovitog jutra, tokom dana pretežno sunčano i malo toplije. U sredu novo naoblačenje sa kišom. U košavskom području duvaće jak jugoistočni vetar..

Beograd