Poslednja izmena u 12:00 Izvor: World Weather Online

Vreme danas

04.09.2015.

Srbija

U Srbiji danas sunčano i dalje veoma toplo za ovo doba godine. Krajem dana i tokom noći u Vojvodini se uz jači razvoj oblačnosti ponegde očekuju lokalni pljuskovi sa grmljavinom. Duvaće slab do umeren jugozapadni vetar, do kraja dana u skretanju na severozapadni. Maksimalna temperatura od 30°C u severozapadnim do 36°C u jugoistočnim i istočnim predelima Srbije.
Beograd

U Beogradu danas sunčano i tropski toplo. Duvaće slab do umeren jugoazapdni vetar, do kraja dana u skretanju na severozapadni. Maksimalna temperatura 34°C.

Vreme sutra

05.09.2015.

Srbija

U Srbiji sutra postepeno povećanje oblačnosti. Jače naoblačenje iz severnih i zapadnih predela Vojvodine tokom dana i do večeri proširiće se i na ostale predele i doneće kišu, pljuskove, grmljavinu, osetniji pad temperature i pojavu lokalnih grmljavinskih nepogoda sa gradom, olujnim vetrom i obilnijim pljuskovima. Na jugu i istoku tokom većeg dela dana biće pretežno sunčano i tropksi toplo, tokom noći uz pogoršanje. Duvaće umeren do pojačan jugozapadni vetar, do večeri u skretanju na pojačan severozapadni. Minimalna temperatura od 15 do 21°C, maksimalna dnevna od 21°C na krajnjem severozapadu do 36°C na jugoistoku Srbije.

Beograd

U Beogradu sutra postepeno povećanje oblačnosti. Biće i dalje veoma toplo. Posle podne i uveče jače naoblačenje i osveženje sa kišom, pljuskovima i grmljavinom, a u delovima grada biće uslova i za grmljavinske nepogode. Duvaće umeren jugozapadni vetar i do večeri će biti u skretanju na severozapadni. Minimalna temperatura 20°C, maksimalna dnevna 30°C, krajem dana u osetnijem padu.

Vreme narednih dana

Srbija

Narednih dana osetno svežije za 10 do 15 stepeni. U nedelju na severu prestanak padavina i razvedravanje, u ostalim predelima oblačno sa kišom i pljuskovima. Duvaće umeren do jak severozapadni vetar. U ponedeljak i utorak nakon gladnog, ponegde i maglovitog jutra, tokom dana sunčano, samo još na jugu sa nešto više oblačnosti. U sredu prolazno naoblačenje, ponegde sa slabom kišom.

Beograd