Poslednja izmena u 00:00

Izvor: WEATHER2UMBRELLA


Vreme danas

31.08.2014.

Srbija

U Srbiji danas pretežno sunčano i toplije. Posle podne i krajem dana na jugu i jugozapadu jači razvoj oblačnosti i pojava lokalnih pljuskova sa grmljavinom. Duvaće slab do umeren, na jugu Banata i jak jugoistočni vetar. Maksimalna temperatura od 26 do 30°C.


Beograd

U Beogradu danas sunčano i toplije. Duvaće umeren jugoistočni vetar. Maksimalna temperatura 27°C.

Vreme sutra

01.09.2014.

Srbija

U Srbiji sutra pretežno sunčano i toplo. Posle podne i uveče ponegde se očekuje razvoj oblačnosti i pojava lokalnih pljuskova sa grmljavinom, naročito u južnim i zapadnim predelima. Duvaće slab do umeren, na jugu Banata pojačan jugoistočni vetar. Minimalna temperatura od 14 do 18°C, maksimalna dnevna od 26 do 30°C.

Beograd

U Beogradu sutra pretežno sunčano i toplo, krajem dana uz razvoj oblačnosti. Duvaće slab do umeren jugoistočni vetar. Minimalna temperatura 17°C, maksimalna dnevna 29°C.

Vreme narednih dana

Srbija

U ponedeljak pre podne u severozapadnim, zapadnim i jugozapadnim, a posle podne i u ostalim predelima jače naoblačenje sa kišom, pljuskovima i grmljavinom, ponegde i sa grmljavinskim nepogodama. Maksimalna temperatura od 22°C na severozapadu do 32°C na jugoistoku zemlje. Od utorka se u svim predelima očekuje umereno do potpuno oblačno i svežije sa kišom, pljsukovima i grmljavinom, ponegde i sa obilnijim padavinama. U košavskom području duvaće jak jugoistočni vetar.

Beograd

U ponedeljak jače naoblačenje, posle podne i uveče sa kišom, pljuskovima i grmljavinom. Od utorka će biti oblačno i svežije sa kišom i pljuskovima. Duvaće umeren, povremeno i pojačan jugoistočni vetar.