Poslednja izmena u 13:00

Izvor: WEATHER2UMBRELLA


Vreme danas

28.03.2015.

Srbija

U Srbiji danas oblačno i hladno sa kišom, u brdsko-planinskim predelima sa susnežicom i snegom. Očekuje se i veća količina padavina. Duvaće umeren do jak severozapadni vetar. Maksimalna temperatura od 8 do 12°C. Uveče i tokom noći na severozapadu prestanak padavina i smanjenje oblačnosti.


Beograd

U Beogradu danas oblačno i hladno sa kišom. Duvaće umeren do jak severozapadni vetar. Očekuje se i veća količina padavina. Maksimalna temperatura 9°C.

Vreme sutra

29.03.2015.

Srbija

Na severu Srbije sutra pretežno sunčano, u ostalim predelima tokom jutra i dela prepodneva promenljivo oblačno, još ponegde sa slabom kišom, na planinama sa snegom, tokom dana prestanak padavina i smanjenje oblačnosti. Duvaće umeren, na istoku Srbije i jak severozapadni vetar, uveče u slabljenju i skretanju na zapadni i jugozapadni. Minimalna temperatura od 4 do 8°C, maksimalna dnevna od 10 do 15°C.

Beograd

U Beogradu sutra pretežno sunčano, samo se tokom jutra očekuje nešto više oblačnosti, ali će biti uglavnom suvo. Duvaće umeren severozapadni vetar, uveče u slabljenju i skretanju na zapadni i jugozapadni. Minimalna temperatura 6°C, maksimalna dnevna 14°C.

Vreme narednih dana

Srbija

U ponedeljak novo prolazno naoblačenje, posle podne i uveče sa kišom. U utorak promenljivo oblačno, ponegde sa slabom kišom, a uveče i u noći ka sredi jače naoblačenje sa kišom, pljuskovima i grmljavinom. U sredu postepeni prestanak padavina i razvedravanje. U četvrtak promenljivo oblačno, ponegde sa kišom i lokalnim pljuskovima sa grmljavinom.

Beograd

U ponedeljak novo prolazno naoblačenje, posle podne i uveče sa kišom. U utorak promenljivo oblačno, uveče i u noći ka sredi jače naoblačenje sa kišom, pljuskovima i grmljavinom. U sredu postepeni prestanak padavina i razvedravanje. U četvrtak promenljivo oblačno, ponegde sa kišom i lokalnim pljuskovima.