Od danas počinje da radi sajt Insajder

Danas počinje sa radom internet sajt Insajdera. To znači da su od danas novinari emisije Insajder svakodnevno sa vama, i dok se serijali pripremaju i kada se emituju.

Prikazati ovde celokupan tekst članka

Pošaljite komentar

 1. Prava stvar, treba ih tući činjenicama i što više prezentirati u javnost njihovu gramzljivost i pohlepu. Alarmirati javnost sa nadom da se pretoči u opšti pokret protiv unutrašnje okupacije Srbije od strane nenarodnog režima.
  Niste sami, istina i pravda mora pobediti!
  (barracuda, 22. septembar 2012 22:16)

  # Link komentara

 2. Komentar,ne za sada nemam nikakav komentar ni dobar ni loš,sem jednog " DRAGO MI JE ŠTO STE TU " INSAJDER " pa napre u susret aucajderima. nadam se da će Insajder biti ono što jeste,pravo ogledalo a ne iskrivljena slika u ogledalu kakvu nam serviraju neki drugi.srdačan pozdrav od S.T.
  (Slavica Tepavac, 22. septembar 2012 21:57)

  # Link komentara

B92 IZDVAJA

Kaziprst

Kako će Narodna banka odgovoriti na zahteve MMF-?

5.05.2015. | 19:15 | Komentari: 0

Kako će Narodna banka odgovoriti na zahteve MMF-a. To je samo jedno od pitanja za gošću Kažiprsta, guvernerku Narodne banke Srbije Jorgovanku Tabaković. S njom razgovara Tanja Aleksić.

Šta sve očekuje Bujovševića u RTS-u?

5.05.2015. | 21:47 | Komentari: 0

U Temi dana B92 o izboru Dragana Bujoševića za generalnog direktora RTS-a, kao i o tome šta ga sve očekuje na toj funkciji, razgovaraju član RRA Miloš Rajković i predsednik NUNS-a Vukašin Pavlović.

Gašić tvrdi da je Gojković ubijen.

5.05.2015. | 21:46 | Komentari: 0

Ministar odbrane Bratislav Gašić, u otvorenom pismu ombudsmanu Saši Jankoviću, smrt Predraga Gojkovića pre više od dve decenije nazvao je ubistvom. Međutim, stručnjaci kažu da je istraga slučaja zaključena još 1993. godine.