Google Maps savetuje kada je najbolje vreme za polazak na put

Google Maps je jedna od onih aplikacija koju biste morali da imate na telefonu kada krenete na put, pošto može da bude od velike pomoći korisnicima kada treba naći određenu ulicu ili izbeći saobraćajne gužve.

Izvor: theverge.com
Podeli
Thinkstock
Thinkstock

Nova nadogradnja Google Mapsa korisnika savetuje i kada je najbolje vreme da krene na željeni put. Opcija je trenutno dostupna samo za korisnike Android uređaja.

Uz podatke o očekivanom vremenu dolaska i udaljenosti do željene lokacije, pojavljuje se i nova koja savetuje korisnika u koje vreme bi trebalo da krene.

Aplikacija vreme računa na osnovu podataka o saobraćaju. Opcija nije baš potpuno precizna, jer ako vas savetuje da krenete pola sata ranije, ne kaže i koliko ćete vremena uštedeti.

Zvaničnici Google-a još nisu saopštili kada će nova opcija biti dostupna i korisnicima iOS uređaja.

Prati B92 na Viberu

Vesti

Sa ovim aplikacijama vaše letnje fotografije dobiće novi sjaj

Leto i godišnji odmori za mnoge znače putovanja, zabavu, druženja i priliku za gomilu uspomena i fotografija koje će rado deliti na Instagramu i drugim društvenim mrežama. Ako želite da vaše fotografije dođu još više do izražaja ili da izvučete ono najbolje iz svog fotografskog talenta, probajte neke od ovih aplikacija.

Vesti četvrtak 20.07. 08:30 Komentara: 5
strana 1 od 1636 idi na stranu