Hearthstone Reward set nestao iz kolekcija

Večeras je Hearthstone igrače zadesio poprilično neprijatan bag. Karte Captain’s Parrot i Old Murk-Eye, koje su deo Reward seta, a koje se dobijaju kada sakupite sve Murloke/Pirate iz Basic/Classic setova, su mnogim igračima jednostavno nestale iz kolekcija.

Tehnopolis

Izvor: B92

Četvrtak, 05.05.2016.

20:54

Hearthstone Reward set nestao iz kolekcija

Ovaj bag verovatno ima veze sa time da je danas istekao rok za dobijanje ovih karata sakupljanjem Murloka i Pirata, jer će ove karte od danas moći da se dobiju isključivo kraftovanjem, ali će isto tako od danas biti moguće pretvoriti ih u dust ukoliko ih već posedujete. Trenuto igračima kojima nedostaju ove karte u kolekciji stoji da ih mogu kraftovati, iako su ih već posedovali.

Da podsetimo, Blizzard je rešio da Reward set ne bude validan u Standardu, najverovatnije zbog Old Murk-Eye i OTK komboa sa Anyfin Can Happen.

Blizzard je na Twitteru objavio da su svesni problema sa nestajanjem Reward karata, i da rade na njegovom rešavanju.

izvor: klanrur.rs

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

10 Komentari

Možda vas zanima

Društvo

Stiže novi "pakao"; Spremite se

Kao u prvih 15 dana aprila, ovaj mesec će se završiti natprosečnim temperaturama. Prema najavi RHMZ u nedelju i do prve polovine naredne sedmice temperature će dostići letnje vrednosti.

7:21

26.4.2024.

13 h

Podeli: