Tehnopolis

Ponedeljak, 23.02.2015.

18:30

Microsoft sprema verziju Lumia 635 telefona sa 1GB RAM memorije

Po svemu sudeći, kompanija Microsoft će uskoro objaviti Nokia Lumia 635 telefon sa više RAM memorije nego što je imao prvobitni model.

Izvor: benchmark.rs

Default images
YouTube Printscreen

Nenajavljena verzija ovog popularnog telefona sa 1GB RAM memorije se pojavila u listi proizvoda mađarskog Telenora, da bi kasnije i lista ROM-ova na Microsoftovom serveru takođe potvrdila postojanje novog modela.

Otkriveno je i da će predstojeći uređaj biti dostupan kod velikog broja operatera. Sve u svemu, čini se da Microsoft prestaje da nudi telefone sa 512MB RAM memorije, a najnoviji modeli kompanije iz Redmonda Lumia 435 i Lumia 535 takođe imaju 1GB RAM memorije. Podsetimo, Microsoft je zakazao svoj događaj na Svetskom mobilnom kongresu za 2. mart, a ažurirana Lumia 635 će verovatno tada biti i zvanično predstavljena.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

48 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Planiran državni udar? Hitna reakcija

Nemačka policija je u utorak ujutro sprovela nove racije protiv ekstremno desničarskog pokreta "građani rajha", a osumnjičeni su navodno povezani sa ranijim planom državnog udara.

13:37

11.6.2024.

1 d

Svet

Beže: Naredili su masovnu mobilizaciju

Predsednik Ukrajine Volodimir Zelenski prokomentarisao je rastuću mobilizaciju u Ukrajini i reakciju javnosti, rekavši da Ukrajinci, ako žele da sačuvaju zemlju, moraju da je brane.

21:47

11.6.2024.

1 d

Podeli: