Utorak, 26.05.2015.

11:20

Prodaja Galaxy S6 slabija od očekivane

Izvor: Tanjug

Prodaja Galaxy S6 slabija od oèekivane IMAGE SOURCE
IMAGE DESCRIPTION

80 Komentari

Sortiraj po:

Nenad

pre 8 godina

@mick, ja govorim iz licnog iskustva, meni ti "nedostaci" nisu mane, niti sam video osobu koja nosi po dzepovima baterije i memorijske kartice. A za top telefon od pre 2 god sam i rekao da je u sustini isti kao danasnji top modeli. U sustini si napisao posle isto sto i ja kada procitas lepo.

Milos

pre 8 godina

Ozbiljno sta kazes lose ide prodaja bas se pitam zasto dal je zbog dizajna ili zbog cene.Telefon jeste dobar i lep al ne za 800eu sto je mnogo mnogo je.Za te pare mogu da kupim komp i smart telefon a ne da dam 800 eu za tel, sledece godine podrska kaze max 1 update a neka hvala prosa sam tu skolu sa HTC.

mick

pre 8 godina

@nenad nista nisi u pravu. to sto ti ne koristis sd karticu ne mozes da kazes da nedostatak slota nije mana. to je itekako mana telefona koju ti mozes da ignorises ali takodje ce se naci kupci koji to koriste pa nece kupiti s6 sto utice na prodaju telefona. a iako su nam plate male itekako mozes da imas dobar telefon ali zasto moras da imas najnoviji i da kesiras ogromne pare? lepo cekas ovaj s6 i kupis dogodine ili za 2 godine kada mu lepo padne cena i toliko. sta fali petici i cetvorci da ih sada neko kupi? nista to su odlicni telefoni i sluzice te nekoliko godina sigurno. tehnologija ne napreduje toliko brzo tako da ovogodisnji flegsip moze da potraje lagano 4 godine pre nego sto postane 'neupotrebljiv'...

Kibo stickr

pre 8 godina

Svi su dobrog kvaliteta i softvera, mogucnosti. Stvar ukusa i mogucnosti pojedinca. Imao sam mnogo modela, razlicitog operativnog sistema. Stvar je u tome, kome se sta svidja i koliko ima para.

zoran dj

pre 8 godina

Da nije mozda zbog CENE???
(zoran dj, 26. maj 2015 11:33) Mislim da je prodaja iPhone-a najbolji pokazatelj da cena nije bitna.
(Ikt, 27. maj 2015 08:04)

to je tema za sebe

mihajlo

pre 8 godina

Ugradjena baterija, nema slota za sd karticu, poboljsanja nista brze ili bolje se ne zavrsavaju od Galaxy 4, cena nabijena do ambisa. Sta su ocekivali? Da su korisnici Androida ovce ko sektasi Appla.

Nenad

pre 8 godina

Bateriju do sada od kako kiristim mobilne nikada nisam vadio da bih je kao menjao drugom iz dzepa. Takodje ni sd karticu. Po meni u praksi se dokazalo da su to nebitne funkcije (zamenjivost), mada lepo zvuci u teoriji. Inace, mi sa prosecnom platom od x0.000 dinara ne vredi da raspravljamo o uredjajima koji su vrh ponude u svetu. Za nas je sve to lepo ali cena je za prosecni dzep previsoka i tu se rasprava zavrsava. Srećom, došlo je vreme kada se u mobilni više ne dodaju neke vidljive stvari nego samo stavke na papiru. Najbolji mob od pre 2 godine i najbolji ove godine nisu toliko u praksi razliciti kao sto je bio slucaj kada je napredak bio stvaran.

Rasha

pre 8 godina

Uzeo Meizu MX4 na paket za dinar, kakav samsung kakvi bakraci. Na Antutu 50200 samo baterija malo losija a telefon prelep. Da placam ime...ne pada mi na pamet.

Smrda

pre 8 godina

Fatalne greske samsunga: 1. Izbacili slot za memorijsku karticu, 2. Baterija vise ne moze da se zameni, 3. Cenom nadmasili i Apple. Ne ide.

Opc

pre 8 godina

Imam S3 32gb rutovan i overklokovan na 1.9 ghz, podrzava ama bas svee, ne razumem cemu potreba za boljim? I odakle ljudima vremena i para na ovoj krizi da se igraju po ceo dan sa takvim telefonima? Nekad su deca pikala fudbal na terenima...sad sede na klupicama i igraju igrice....

Vojvodjanin

pre 8 godina

imao sam prilike da se igram sa njim. telefon je zmaj ali..... za te pare ocekivao sam makr osam gb ram memorije... a telefon nije preskuo... vidite prvo koliko kosta jedan fotoaparat tog ranga.... odite vidite koliko kosta kamera tog ranga... cena obicnog tablet uredjaja... i jednog obicnog telefona.... sve preko te sabirne cene odlazi na kvalitet i ime.... a jos ste i jeftinije prosli....

nebo ne postoji

pre 8 godina

kod nas u shopu, a radi se o jednom operateru u prometnom trznom centru, broj prodatih uredjaja je:
galaxy s6 = 0
galaxy s6 edge = 0
iphone 6 = 0
iphone 6+ = 0

Samsungovac

pre 8 godina

Ja sam kupio deset komada, da imam da menjam boje,a i jeftinije je tako. Prodace se i 50 miliona, potrebno je i malo sacekati. Najbolji telefon svih vremena!!!

Ske

pre 8 godina

Oni su za manje od mesec dana, prodali 10 miliona telefona sto kosta kao dve-tri srpske plate.
O cemu pricate bre vi ljudi???? Prodaj ti 10 miliona bilo cega za manje od mesec dana.

Svaka bre cast Samsungu oni su konacno uspeli da naprave kvalitetnu kopiju iPhone-a a to sto u Srbiji treba da se stedi dve godine da bi se takav telefon kupio, to nije njihov problem.

Levo smetalo

pre 8 godina

Apple je povećao veličinu ekrana i kraj priče. To je bila Samsungova glavna prednost, jer sve te silne opcije kojima se hvale neki korisnici Androida, većini korisnika ne znače baš puno.

SAŠA FRANKFURT

pre 8 godina

Koristim vec mesec dana S6 edge, imam i Huawei P7. Samsung radi kao lud, ali iskreno receno preskup je. Model SA 32 GB košta u prodavnicama 849€, dok se u Internet kaficima moze naci od 649€ - 699€. Godinama sam koristio iPhone, sve modele, ali od ovih zadnjih 6 i 6 plus, sam odustao. Obadva modela sam prodao jer nisam mogao da se naviknem na njihovu velicinu. Za mene je iPhone do 5s, 6 i 6 plus me potsecaju na Android Handy. Inace mi nikakav problem nije predstavljalo da se prebacim sa IOS-a na Android, a ova sva prepucavanja su mi nekako decija!

mick

pre 8 godina

telefon je preskup a i imaju neke greske sa staklom. devojci se u torbi ogrebao po sred displeja sam od sebe. inace 2-3 godine s2 nosen na istom mestu nigde ogrebotine na staklu. ne trolujem samo skrecem paznju da ljudi obrate paznju. inace tel je lep i displej je super ali eto...

miki

pre 8 godina

Zašto bih nešto platio duplo skuplje nešto što se zove Samsung. Moj izbor su Lenovo, Alcatel i Huawei modeli premijum karakteristika. Nešto su lošiji od premijum Samsung telefona ali su duplo jeftiniji.

Brrrrr

pre 8 godina

Sto pre prihvatite realnost da je IPhone bolji telefon, tin pre ce vam biti lakse, a ne da terate inat.
(Matador, 26. maj 2015 16:48)

Malo onih koji kupuju android razmatraju uopšte iphone jer su razlike u os-u nebo i zemlja tako da kakve veze bi imalo ako bi iphone bio bolji a realno ni nije bolji ali i da jeste oni što hoće android uzeće android bez obzira na iphone
vidim većini je promaklo da niko ne kaže da je prodaja slaba već da je manja od očekivane možda su jednostavno imali prevelika očekivanja ipak tek je prošlo mesec dana rano je još.

Aca

pre 8 godina

pa kad izbacuju novi flagship telefon svakih 5-6 meseci,isto kao i apple
(trojka iz bloka, 26. maj 2015 14:20)

Apple izbacuje svake godine u septembru novi model.Kako si ti utvrdio da je to svakih 5-6 meseci.

kole

pre 8 godina

zaigrali su se na statusni simbol, prevideli su da se mobilni vecim delom dana nalazi u dzepu a ne kao automobili, garderoba, parfemi... zasto bi onda izdvajali ogromne pare za nesto sto je popularno 3-4 meseca po izlasku na trziste i a niko vise ne obraca paznju kakav mobilni koristim (s4).

MarkBL

pre 8 godina

Da krenuli sa manjom pocetnom cijenom, mozda bi i prodali vise...ovako je preskup, u bilo kojoj varijanti da izaberes. Trenutno 600 EUR za osnovni model, pa do 850 EUR za Edge.

unutrasnjost

pre 8 godina

Ne znam kako i da li ke zaista toliko dobar, ali prvi utisak je fenomenalan. Pricam o edge modelu. Vrlo krstko sam mogao da se upoznajem sa uredjajem ali se meni bas dopada.

realan

pre 8 godina

naravno da je slabija prodaja kad ste pola iskopirali Iphone, a tu spada memorija gde nema mogucnosti da se ubaci memorijska kartica, baterija je u sklopu telefona kao na Iphone-u ne moze da se zameni.. Da sad imam tih 700 evra koliko kosta S6 ja bi pre dao 350-400 evra za S5 i dodao oko 100-150 za televizor nego da bacim pare na ovu glupost.. Da je lep dizajn- jeste, ali lose odradjeno.. Ako ovakav bude i S7 vi cete polako, ali sigurno da propadnete sto se tice mobilnih telefona...

nije bitno

pre 8 godina

Nista cudno, bar ne meni. Ako pogledate sve nove modele (s6, m9, g4) niko tu nista novo, usudio bi se cak reci i poboljsano, nije pokazao. Isti procesori, isti ekrani, iste kamere, jedino onaj edge koncept izgleda zanimljivo, ali nakon 2 dana postane smor. Cak sta vise ukidaju neke funkcije (baterija koja moze da se izvadi, sd slot). Ali naravno svi ocekuju istu cifru od 700$ bez poreza. Ako vec izbacujes kopiju proslogodisnjeg modela smanji makar malo cenu, al jok...

cvrle jedanaesterac

pre 8 godina

Da je dobar, dobar je, meni lično pored Note 4 jedini Samsung smatrphone da mi se baš sviđa, ali nikako sebi ne mogu opravdati ovako visoku cijenu, pa kod nas je u slobodnoj prodaji 700 eura za osnovni model. Neka fala.

Igor

pre 8 godina

Kad kažu "slabija od očekivane", dođe mi da povratim. Znamo da su očekivanja ovakvih kompanija uvek nenormalna, naročito je tako u Samsungu gde su nerealni ciljevi postali standardna politika kompanije. Menjaju ljude na po 6 meseci, to nije odlika zdravih firmi.

bogda

pre 8 godina

Uopšte me ne čudi. Hteli su da "preotmu" iPhone korisnike, a ne shvataju da oni koji koriste iPhone neće prelaziti na Samsung zbog ekrana nebulozno visoke rezolucije, bežičnog punjenja ili malo bolje kamere.
Sa druge strane oterali su verne Samsung korisnike izbacivanjem microSD slota, izmenljive baterije itd. Zaboravili su osnovno pravilo prodaje da je deset puta lakše zadržati starog kupca nego naći novog.
Na kraju su (makar u Srbiji) stavili da je "obični" S6 skuplji od iPhone-a. O Edge neću ni da govorim.
I posle što loše ide prodaja?

Dragan

pre 8 godina

Briga me sto se slabije prodaje,vazno mi je da je to jedini flagship telefon koji ima 3G ili 4G video pozive preko mreze. Jedini je to zadrzao sto su svi izbacili zeleci da koristimo aplikacije i internet.Ko zna sta se krije iza tog izbacivanja, sigurno neki spijunski program jer se provajderima mobilne telefonije isplati da telefoni imaju tu opciju.

kicko

pre 8 godina

Da je cena do 500eur,kupio bih ga odmah,dam stari i doplatim pa i ajd nekako...a ovako , 700eur i vise za telefon,malo morgen. kad izadje s8 razmislicu o s6 edge.

BB korisnik

pre 8 godina

Besmislena su prepucavanja na relaciji IOS - Android. Svako ima pravo da bira sta mu je volja. Sto se mene tice jos sam na BB ali ima iskustva sa oba sistema. Mogu da kapiram da neko ko ima manji budzet kupi nekog jeftinog androida ali posto S 6 kosta kao i Iphone 6 ne razumem one koje izaberu Samsung. Nebo i zemlja.

ls

pre 8 godina

Pa kad bombardujete modelima kao ludi. Ljudi ni ne stignu da izgustiraju prethodni model, da ga razbiju, izgube itd, vi im vec plasirate novi model, koji ima jednu ili dve inovacije na sebi, ali zato ima cenu tri puta vecu. Napravite nesto sto se stvarno razlikuje, sto se ne vidja na ostalim modelima, a ne da prepakujete nesto u novu ambalazu, posolite i gas na trziste.

Paradox

pre 8 godina

S6 cena 600 evra. S6 Edge 1200 evra. Ko je lud da kupi S6 kada meni kao expertu mobilnog telefona i dalje S3 nema potrebu za boljim hardwerom jer mi radi savrseno! Ne treba mi jaca kamera, ne treba mi kvalitetniji ekran. Zapravo, meni kao programeru treba veci ekran, takodje istog kvaliteta. Dakle, super Amoled koji ima Galaxy Note 3 ili 4. Tu prestaje svaka potreba za jacom masinom. Svi skuplji telefoni od Galaxy-a S3 su samo ljudski luksuz po meni i pohlepa, tojest zudnja za boljim. Samo 5% korisnika visoko skupih telefona imaju potrebu da kupe toliko skup i jak telefon da bi stvarno imali korist od hardwera! Ostalih 95% ga koriste za Viber, Facebook, igrice, selfije, sms poruke a najredje pozive, a stvarni razlog je kupovina zbog prestiza, da se pohvale luksuzom! Meni bi odgovarao naravno, ali i nemam potrebu. Kupicu Note 3 uskoro samo zbog ekrana.

Joda junior

pre 8 godina

Nadam se da polako prolazi hype oko mobilnih telefona. Da su se ljudi zasitili od kupovine novih uredjaja. Da su konacno ukapirali da im se nista kvalitativno ne menja, samo dizajn kao u modnoj industriji - kao nova marama ili esarpa. Stvarno ne mogu da ukapiram ljude koji po svaku cenu kupuju nove telefone.

Glas razuma

pre 8 godina

Ja lično mislim da će oni sami sebe da "ubiju" sa trenutnom poslovnom filozofijom... Ako sada neko napravi analizu da će proći kao NOKIA - ne bi me uopšte začudilo. Naime, svakih 6 meseci (ili koliko već...) novi modeli (i to ne jedan - već ne znam ni ja koliko - 7,8 minimum...) - na već zasićenom tržištu je poslovni harikiri. Zašto? Pa tako sami sebi "uzimate" kupce jer oni neće hteti da non-stop kupuju telefone koji izlaze kao na štanc mašini. Ne želim ni jednog trenutka da kažem da dovodim u sumnju kvalitet SAMSUNG telefona i proizvoda - jednostavno naglašavam suludo postavljenu poslovnu filozofiju naročito u oblasti mobilnih telefona. Možda ako budu hteli u bliskoj budućnosti (ali lično u to ne verujem) da snize drastično cene u odnosu na sve konkurente pa da za 200-300Eura kupite njihov najskuplji telefon i osvojite komplet tržište... Drugačije ne znam kako... Oni tamo kao da uopšte ne znaju šta će da rade... Neverovatno... P.S. Prijatelj koji radi za domaću mobilnu kompaniju (neću da imenujem) mi se žali da ne znaju uopšte šta da rade sa S4 i S5 Samsungom...? Zato sada kada je S6 izašao - oni i ne poručuju velike količine već minimum, minimuma... Šta da rade sa njima posle 2 meseca a zarobili su pare...? Samsung - cirkus.
Pozdrav svima

Kobaja Grande

pre 8 godina

...I bice sve slabija. Ne ide premijum-hardver sa besplatnim operativnim sistemom.
Hteli to da priznaju sebi ili ne, likovi iz Samsunga morace da porade na sopstvenom operativnom sistemu.
Ovako - ubise ih jeftini android Kinezi. Zasto bi prosecan korisnik placao S6 600-700EUR, ako vec za 100-150 moze imati telefon koji ima 95% funkcija Samsungovog S6?

kurajber

pre 8 godina

Samsung S6 edge je nesumnjivo ove godine najzanimljiviji i najbolji telefon ove godine, ali, uvek ima ono ali. Ubija ga cena. Samsung pripada android svetu gde su cene od 50€ pa na više. Sa cenom od 130 hiljada koliko kosta kod operatera ili oko 860€ koliko košta kod drugih uvoznika malo je onih koji ce se odluciti za kupovinu je imate sijaset drugih telefona naročito kineskih proizvođača koji jeste da su slabiji za 30% ali i kostaju 3 puta manje. Kod android korisnika je izrazajnija kalkulacija ulozeno - dobijeno i Samsung se tu ne moze takmičiti sa kompanijom Apple. Ta kalkulacija kod korisnika iPhona je potpuno nepoznata. Samsung je napravio ogroman iskorak u kvaliteti izrade i sa svojim softverom sa kojim oprema te uređaje ali sa cenom mora prvenstveno da bude konkurentan ostalim android uređajima a ne da sa takmiči sa Apple kompanijom. Kad Apple sa svojim cenama bude daleko iznad svih drugih past ce i njima prodaja.

ssssss

pre 8 godina

Mozda ovo jeste najbolji Samsung do sada, ali nece vise ni svako da da 1000 evra za telefon, pa i da ima tih para. Samo u Srbiji je bitnije da imas S6 ili jabuku nego leba da jedes...

Nebojša

pre 8 godina

Ima vremena potrudili su se za ove telefone sumnjam da će podbaciti prodaja jer su kupci dobili upravo ono što su tražili premijum telefon u premijum pakovanju.

bogda

pre 8 godina

Uopšte me ne čudi. Hteli su da "preotmu" iPhone korisnike, a ne shvataju da oni koji koriste iPhone neće prelaziti na Samsung zbog ekrana nebulozno visoke rezolucije, bežičnog punjenja ili malo bolje kamere.
Sa druge strane oterali su verne Samsung korisnike izbacivanjem microSD slota, izmenljive baterije itd. Zaboravili su osnovno pravilo prodaje da je deset puta lakše zadržati starog kupca nego naći novog.
Na kraju su (makar u Srbiji) stavili da je "obični" S6 skuplji od iPhone-a. O Edge neću ni da govorim.
I posle što loše ide prodaja?

ssssss

pre 8 godina

Mozda ovo jeste najbolji Samsung do sada, ali nece vise ni svako da da 1000 evra za telefon, pa i da ima tih para. Samo u Srbiji je bitnije da imas S6 ili jabuku nego leba da jedes...

MarkBL

pre 8 godina

Da krenuli sa manjom pocetnom cijenom, mozda bi i prodali vise...ovako je preskup, u bilo kojoj varijanti da izaberes. Trenutno 600 EUR za osnovni model, pa do 850 EUR za Edge.

Kobaja Grande

pre 8 godina

...I bice sve slabija. Ne ide premijum-hardver sa besplatnim operativnim sistemom.
Hteli to da priznaju sebi ili ne, likovi iz Samsunga morace da porade na sopstvenom operativnom sistemu.
Ovako - ubise ih jeftini android Kinezi. Zasto bi prosecan korisnik placao S6 600-700EUR, ako vec za 100-150 moze imati telefon koji ima 95% funkcija Samsungovog S6?

nije bitno

pre 8 godina

Nista cudno, bar ne meni. Ako pogledate sve nove modele (s6, m9, g4) niko tu nista novo, usudio bi se cak reci i poboljsano, nije pokazao. Isti procesori, isti ekrani, iste kamere, jedino onaj edge koncept izgleda zanimljivo, ali nakon 2 dana postane smor. Cak sta vise ukidaju neke funkcije (baterija koja moze da se izvadi, sd slot). Ali naravno svi ocekuju istu cifru od 700$ bez poreza. Ako vec izbacujes kopiju proslogodisnjeg modela smanji makar malo cenu, al jok...

cvrle jedanaesterac

pre 8 godina

Da je dobar, dobar je, meni lično pored Note 4 jedini Samsung smatrphone da mi se baš sviđa, ali nikako sebi ne mogu opravdati ovako visoku cijenu, pa kod nas je u slobodnoj prodaji 700 eura za osnovni model. Neka fala.

nebo ne postoji

pre 8 godina

kod nas u shopu, a radi se o jednom operateru u prometnom trznom centru, broj prodatih uredjaja je:
galaxy s6 = 0
galaxy s6 edge = 0
iphone 6 = 0
iphone 6+ = 0

Aca

pre 8 godina

pa kad izbacuju novi flagship telefon svakih 5-6 meseci,isto kao i apple
(trojka iz bloka, 26. maj 2015 14:20)

Apple izbacuje svake godine u septembru novi model.Kako si ti utvrdio da je to svakih 5-6 meseci.

Paradox

pre 8 godina

S6 cena 600 evra. S6 Edge 1200 evra. Ko je lud da kupi S6 kada meni kao expertu mobilnog telefona i dalje S3 nema potrebu za boljim hardwerom jer mi radi savrseno! Ne treba mi jaca kamera, ne treba mi kvalitetniji ekran. Zapravo, meni kao programeru treba veci ekran, takodje istog kvaliteta. Dakle, super Amoled koji ima Galaxy Note 3 ili 4. Tu prestaje svaka potreba za jacom masinom. Svi skuplji telefoni od Galaxy-a S3 su samo ljudski luksuz po meni i pohlepa, tojest zudnja za boljim. Samo 5% korisnika visoko skupih telefona imaju potrebu da kupe toliko skup i jak telefon da bi stvarno imali korist od hardwera! Ostalih 95% ga koriste za Viber, Facebook, igrice, selfije, sms poruke a najredje pozive, a stvarni razlog je kupovina zbog prestiza, da se pohvale luksuzom! Meni bi odgovarao naravno, ali i nemam potrebu. Kupicu Note 3 uskoro samo zbog ekrana.

Igor

pre 8 godina

Kad kažu "slabija od očekivane", dođe mi da povratim. Znamo da su očekivanja ovakvih kompanija uvek nenormalna, naročito je tako u Samsungu gde su nerealni ciljevi postali standardna politika kompanije. Menjaju ljude na po 6 meseci, to nije odlika zdravih firmi.

kurajber

pre 8 godina

Samsung S6 edge je nesumnjivo ove godine najzanimljiviji i najbolji telefon ove godine, ali, uvek ima ono ali. Ubija ga cena. Samsung pripada android svetu gde su cene od 50€ pa na više. Sa cenom od 130 hiljada koliko kosta kod operatera ili oko 860€ koliko košta kod drugih uvoznika malo je onih koji ce se odluciti za kupovinu je imate sijaset drugih telefona naročito kineskih proizvođača koji jeste da su slabiji za 30% ali i kostaju 3 puta manje. Kod android korisnika je izrazajnija kalkulacija ulozeno - dobijeno i Samsung se tu ne moze takmičiti sa kompanijom Apple. Ta kalkulacija kod korisnika iPhona je potpuno nepoznata. Samsung je napravio ogroman iskorak u kvaliteti izrade i sa svojim softverom sa kojim oprema te uređaje ali sa cenom mora prvenstveno da bude konkurentan ostalim android uređajima a ne da sa takmiči sa Apple kompanijom. Kad Apple sa svojim cenama bude daleko iznad svih drugih past ce i njima prodaja.

Joda junior

pre 8 godina

Nadam se da polako prolazi hype oko mobilnih telefona. Da su se ljudi zasitili od kupovine novih uredjaja. Da su konacno ukapirali da im se nista kvalitativno ne menja, samo dizajn kao u modnoj industriji - kao nova marama ili esarpa. Stvarno ne mogu da ukapiram ljude koji po svaku cenu kupuju nove telefone.

ls

pre 8 godina

Pa kad bombardujete modelima kao ludi. Ljudi ni ne stignu da izgustiraju prethodni model, da ga razbiju, izgube itd, vi im vec plasirate novi model, koji ima jednu ili dve inovacije na sebi, ali zato ima cenu tri puta vecu. Napravite nesto sto se stvarno razlikuje, sto se ne vidja na ostalim modelima, a ne da prepakujete nesto u novu ambalazu, posolite i gas na trziste.

kicko

pre 8 godina

Da je cena do 500eur,kupio bih ga odmah,dam stari i doplatim pa i ajd nekako...a ovako , 700eur i vise za telefon,malo morgen. kad izadje s8 razmislicu o s6 edge.

Brrrrr

pre 8 godina

Sto pre prihvatite realnost da je IPhone bolji telefon, tin pre ce vam biti lakse, a ne da terate inat.
(Matador, 26. maj 2015 16:48)

Malo onih koji kupuju android razmatraju uopšte iphone jer su razlike u os-u nebo i zemlja tako da kakve veze bi imalo ako bi iphone bio bolji a realno ni nije bolji ali i da jeste oni što hoće android uzeće android bez obzira na iphone
vidim većini je promaklo da niko ne kaže da je prodaja slaba već da je manja od očekivane možda su jednostavno imali prevelika očekivanja ipak tek je prošlo mesec dana rano je još.

BB korisnik

pre 8 godina

Besmislena su prepucavanja na relaciji IOS - Android. Svako ima pravo da bira sta mu je volja. Sto se mene tice jos sam na BB ali ima iskustva sa oba sistema. Mogu da kapiram da neko ko ima manji budzet kupi nekog jeftinog androida ali posto S 6 kosta kao i Iphone 6 ne razumem one koje izaberu Samsung. Nebo i zemlja.

Glas razuma

pre 8 godina

Ja lično mislim da će oni sami sebe da "ubiju" sa trenutnom poslovnom filozofijom... Ako sada neko napravi analizu da će proći kao NOKIA - ne bi me uopšte začudilo. Naime, svakih 6 meseci (ili koliko već...) novi modeli (i to ne jedan - već ne znam ni ja koliko - 7,8 minimum...) - na već zasićenom tržištu je poslovni harikiri. Zašto? Pa tako sami sebi "uzimate" kupce jer oni neće hteti da non-stop kupuju telefone koji izlaze kao na štanc mašini. Ne želim ni jednog trenutka da kažem da dovodim u sumnju kvalitet SAMSUNG telefona i proizvoda - jednostavno naglašavam suludo postavljenu poslovnu filozofiju naročito u oblasti mobilnih telefona. Možda ako budu hteli u bliskoj budućnosti (ali lično u to ne verujem) da snize drastično cene u odnosu na sve konkurente pa da za 200-300Eura kupite njihov najskuplji telefon i osvojite komplet tržište... Drugačije ne znam kako... Oni tamo kao da uopšte ne znaju šta će da rade... Neverovatno... P.S. Prijatelj koji radi za domaću mobilnu kompaniju (neću da imenujem) mi se žali da ne znaju uopšte šta da rade sa S4 i S5 Samsungom...? Zato sada kada je S6 izašao - oni i ne poručuju velike količine već minimum, minimuma... Šta da rade sa njima posle 2 meseca a zarobili su pare...? Samsung - cirkus.
Pozdrav svima

realan

pre 8 godina

naravno da je slabija prodaja kad ste pola iskopirali Iphone, a tu spada memorija gde nema mogucnosti da se ubaci memorijska kartica, baterija je u sklopu telefona kao na Iphone-u ne moze da se zameni.. Da sad imam tih 700 evra koliko kosta S6 ja bi pre dao 350-400 evra za S5 i dodao oko 100-150 za televizor nego da bacim pare na ovu glupost.. Da je lep dizajn- jeste, ali lose odradjeno.. Ako ovakav bude i S7 vi cete polako, ali sigurno da propadnete sto se tice mobilnih telefona...

Levo smetalo

pre 8 godina

Apple je povećao veličinu ekrana i kraj priče. To je bila Samsungova glavna prednost, jer sve te silne opcije kojima se hvale neki korisnici Androida, većini korisnika ne znače baš puno.

miki

pre 8 godina

Zašto bih nešto platio duplo skuplje nešto što se zove Samsung. Moj izbor su Lenovo, Alcatel i Huawei modeli premijum karakteristika. Nešto su lošiji od premijum Samsung telefona ali su duplo jeftiniji.

mick

pre 8 godina

telefon je preskup a i imaju neke greske sa staklom. devojci se u torbi ogrebao po sred displeja sam od sebe. inace 2-3 godine s2 nosen na istom mestu nigde ogrebotine na staklu. ne trolujem samo skrecem paznju da ljudi obrate paznju. inace tel je lep i displej je super ali eto...

kole

pre 8 godina

zaigrali su se na statusni simbol, prevideli su da se mobilni vecim delom dana nalazi u dzepu a ne kao automobili, garderoba, parfemi... zasto bi onda izdvajali ogromne pare za nesto sto je popularno 3-4 meseca po izlasku na trziste i a niko vise ne obraca paznju kakav mobilni koristim (s4).

SAŠA FRANKFURT

pre 8 godina

Koristim vec mesec dana S6 edge, imam i Huawei P7. Samsung radi kao lud, ali iskreno receno preskup je. Model SA 32 GB košta u prodavnicama 849€, dok se u Internet kaficima moze naci od 649€ - 699€. Godinama sam koristio iPhone, sve modele, ali od ovih zadnjih 6 i 6 plus, sam odustao. Obadva modela sam prodao jer nisam mogao da se naviknem na njihovu velicinu. Za mene je iPhone do 5s, 6 i 6 plus me potsecaju na Android Handy. Inace mi nikakav problem nije predstavljalo da se prebacim sa IOS-a na Android, a ova sva prepucavanja su mi nekako decija!

Smrda

pre 8 godina

Fatalne greske samsunga: 1. Izbacili slot za memorijsku karticu, 2. Baterija vise ne moze da se zameni, 3. Cenom nadmasili i Apple. Ne ide.

Nenad

pre 8 godina

Bateriju do sada od kako kiristim mobilne nikada nisam vadio da bih je kao menjao drugom iz dzepa. Takodje ni sd karticu. Po meni u praksi se dokazalo da su to nebitne funkcije (zamenjivost), mada lepo zvuci u teoriji. Inace, mi sa prosecnom platom od x0.000 dinara ne vredi da raspravljamo o uredjajima koji su vrh ponude u svetu. Za nas je sve to lepo ali cena je za prosecni dzep previsoka i tu se rasprava zavrsava. Srećom, došlo je vreme kada se u mobilni više ne dodaju neke vidljive stvari nego samo stavke na papiru. Najbolji mob od pre 2 godine i najbolji ove godine nisu toliko u praksi razliciti kao sto je bio slucaj kada je napredak bio stvaran.

Opc

pre 8 godina

Imam S3 32gb rutovan i overklokovan na 1.9 ghz, podrzava ama bas svee, ne razumem cemu potreba za boljim? I odakle ljudima vremena i para na ovoj krizi da se igraju po ceo dan sa takvim telefonima? Nekad su deca pikala fudbal na terenima...sad sede na klupicama i igraju igrice....

Dragan

pre 8 godina

Briga me sto se slabije prodaje,vazno mi je da je to jedini flagship telefon koji ima 3G ili 4G video pozive preko mreze. Jedini je to zadrzao sto su svi izbacili zeleci da koristimo aplikacije i internet.Ko zna sta se krije iza tog izbacivanja, sigurno neki spijunski program jer se provajderima mobilne telefonije isplati da telefoni imaju tu opciju.

mihajlo

pre 8 godina

Ugradjena baterija, nema slota za sd karticu, poboljsanja nista brze ili bolje se ne zavrsavaju od Galaxy 4, cena nabijena do ambisa. Sta su ocekivali? Da su korisnici Androida ovce ko sektasi Appla.

unutrasnjost

pre 8 godina

Ne znam kako i da li ke zaista toliko dobar, ali prvi utisak je fenomenalan. Pricam o edge modelu. Vrlo krstko sam mogao da se upoznajem sa uredjajem ali se meni bas dopada.

Samsungovac

pre 8 godina

Ja sam kupio deset komada, da imam da menjam boje,a i jeftinije je tako. Prodace se i 50 miliona, potrebno je i malo sacekati. Najbolji telefon svih vremena!!!

Nebojša

pre 8 godina

Ima vremena potrudili su se za ove telefone sumnjam da će podbaciti prodaja jer su kupci dobili upravo ono što su tražili premijum telefon u premijum pakovanju.

Ske

pre 8 godina

Oni su za manje od mesec dana, prodali 10 miliona telefona sto kosta kao dve-tri srpske plate.
O cemu pricate bre vi ljudi???? Prodaj ti 10 miliona bilo cega za manje od mesec dana.

Svaka bre cast Samsungu oni su konacno uspeli da naprave kvalitetnu kopiju iPhone-a a to sto u Srbiji treba da se stedi dve godine da bi se takav telefon kupio, to nije njihov problem.

Kibo stickr

pre 8 godina

Svi su dobrog kvaliteta i softvera, mogucnosti. Stvar ukusa i mogucnosti pojedinca. Imao sam mnogo modela, razlicitog operativnog sistema. Stvar je u tome, kome se sta svidja i koliko ima para.

Vojvodjanin

pre 8 godina

imao sam prilike da se igram sa njim. telefon je zmaj ali..... za te pare ocekivao sam makr osam gb ram memorije... a telefon nije preskuo... vidite prvo koliko kosta jedan fotoaparat tog ranga.... odite vidite koliko kosta kamera tog ranga... cena obicnog tablet uredjaja... i jednog obicnog telefona.... sve preko te sabirne cene odlazi na kvalitet i ime.... a jos ste i jeftinije prosli....

Milos

pre 8 godina

Ozbiljno sta kazes lose ide prodaja bas se pitam zasto dal je zbog dizajna ili zbog cene.Telefon jeste dobar i lep al ne za 800eu sto je mnogo mnogo je.Za te pare mogu da kupim komp i smart telefon a ne da dam 800 eu za tel, sledece godine podrska kaze max 1 update a neka hvala prosa sam tu skolu sa HTC.

zoran dj

pre 8 godina

Da nije mozda zbog CENE???
(zoran dj, 26. maj 2015 11:33) Mislim da je prodaja iPhone-a najbolji pokazatelj da cena nije bitna.
(Ikt, 27. maj 2015 08:04)

to je tema za sebe

mick

pre 8 godina

@nenad nista nisi u pravu. to sto ti ne koristis sd karticu ne mozes da kazes da nedostatak slota nije mana. to je itekako mana telefona koju ti mozes da ignorises ali takodje ce se naci kupci koji to koriste pa nece kupiti s6 sto utice na prodaju telefona. a iako su nam plate male itekako mozes da imas dobar telefon ali zasto moras da imas najnoviji i da kesiras ogromne pare? lepo cekas ovaj s6 i kupis dogodine ili za 2 godine kada mu lepo padne cena i toliko. sta fali petici i cetvorci da ih sada neko kupi? nista to su odlicni telefoni i sluzice te nekoliko godina sigurno. tehnologija ne napreduje toliko brzo tako da ovogodisnji flegsip moze da potraje lagano 4 godine pre nego sto postane 'neupotrebljiv'...

Rasha

pre 8 godina

Uzeo Meizu MX4 na paket za dinar, kakav samsung kakvi bakraci. Na Antutu 50200 samo baterija malo losija a telefon prelep. Da placam ime...ne pada mi na pamet.

Nenad

pre 8 godina

@mick, ja govorim iz licnog iskustva, meni ti "nedostaci" nisu mane, niti sam video osobu koja nosi po dzepovima baterije i memorijske kartice. A za top telefon od pre 2 god sam i rekao da je u sustini isti kao danasnji top modeli. U sustini si napisao posle isto sto i ja kada procitas lepo.

Ske

pre 8 godina

Oni su za manje od mesec dana, prodali 10 miliona telefona sto kosta kao dve-tri srpske plate.
O cemu pricate bre vi ljudi???? Prodaj ti 10 miliona bilo cega za manje od mesec dana.

Svaka bre cast Samsungu oni su konacno uspeli da naprave kvalitetnu kopiju iPhone-a a to sto u Srbiji treba da se stedi dve godine da bi se takav telefon kupio, to nije njihov problem.

realan

pre 8 godina

naravno da je slabija prodaja kad ste pola iskopirali Iphone, a tu spada memorija gde nema mogucnosti da se ubaci memorijska kartica, baterija je u sklopu telefona kao na Iphone-u ne moze da se zameni.. Da sad imam tih 700 evra koliko kosta S6 ja bi pre dao 350-400 evra za S5 i dodao oko 100-150 za televizor nego da bacim pare na ovu glupost.. Da je lep dizajn- jeste, ali lose odradjeno.. Ako ovakav bude i S7 vi cete polako, ali sigurno da propadnete sto se tice mobilnih telefona...

Kobaja Grande

pre 8 godina

...I bice sve slabija. Ne ide premijum-hardver sa besplatnim operativnim sistemom.
Hteli to da priznaju sebi ili ne, likovi iz Samsunga morace da porade na sopstvenom operativnom sistemu.
Ovako - ubise ih jeftini android Kinezi. Zasto bi prosecan korisnik placao S6 600-700EUR, ako vec za 100-150 moze imati telefon koji ima 95% funkcija Samsungovog S6?

SAŠA FRANKFURT

pre 8 godina

Koristim vec mesec dana S6 edge, imam i Huawei P7. Samsung radi kao lud, ali iskreno receno preskup je. Model SA 32 GB košta u prodavnicama 849€, dok se u Internet kaficima moze naci od 649€ - 699€. Godinama sam koristio iPhone, sve modele, ali od ovih zadnjih 6 i 6 plus, sam odustao. Obadva modela sam prodao jer nisam mogao da se naviknem na njihovu velicinu. Za mene je iPhone do 5s, 6 i 6 plus me potsecaju na Android Handy. Inace mi nikakav problem nije predstavljalo da se prebacim sa IOS-a na Android, a ova sva prepucavanja su mi nekako decija!

Samsungovac

pre 8 godina

Ja sam kupio deset komada, da imam da menjam boje,a i jeftinije je tako. Prodace se i 50 miliona, potrebno je i malo sacekati. Najbolji telefon svih vremena!!!

Paradox

pre 8 godina

S6 cena 600 evra. S6 Edge 1200 evra. Ko je lud da kupi S6 kada meni kao expertu mobilnog telefona i dalje S3 nema potrebu za boljim hardwerom jer mi radi savrseno! Ne treba mi jaca kamera, ne treba mi kvalitetniji ekran. Zapravo, meni kao programeru treba veci ekran, takodje istog kvaliteta. Dakle, super Amoled koji ima Galaxy Note 3 ili 4. Tu prestaje svaka potreba za jacom masinom. Svi skuplji telefoni od Galaxy-a S3 su samo ljudski luksuz po meni i pohlepa, tojest zudnja za boljim. Samo 5% korisnika visoko skupih telefona imaju potrebu da kupe toliko skup i jak telefon da bi stvarno imali korist od hardwera! Ostalih 95% ga koriste za Viber, Facebook, igrice, selfije, sms poruke a najredje pozive, a stvarni razlog je kupovina zbog prestiza, da se pohvale luksuzom! Meni bi odgovarao naravno, ali i nemam potrebu. Kupicu Note 3 uskoro samo zbog ekrana.

Vojvodjanin

pre 8 godina

imao sam prilike da se igram sa njim. telefon je zmaj ali..... za te pare ocekivao sam makr osam gb ram memorije... a telefon nije preskuo... vidite prvo koliko kosta jedan fotoaparat tog ranga.... odite vidite koliko kosta kamera tog ranga... cena obicnog tablet uredjaja... i jednog obicnog telefona.... sve preko te sabirne cene odlazi na kvalitet i ime.... a jos ste i jeftinije prosli....

Dragan

pre 8 godina

Briga me sto se slabije prodaje,vazno mi je da je to jedini flagship telefon koji ima 3G ili 4G video pozive preko mreze. Jedini je to zadrzao sto su svi izbacili zeleci da koristimo aplikacije i internet.Ko zna sta se krije iza tog izbacivanja, sigurno neki spijunski program jer se provajderima mobilne telefonije isplati da telefoni imaju tu opciju.

BB korisnik

pre 8 godina

Besmislena su prepucavanja na relaciji IOS - Android. Svako ima pravo da bira sta mu je volja. Sto se mene tice jos sam na BB ali ima iskustva sa oba sistema. Mogu da kapiram da neko ko ima manji budzet kupi nekog jeftinog androida ali posto S 6 kosta kao i Iphone 6 ne razumem one koje izaberu Samsung. Nebo i zemlja.

Levo smetalo

pre 8 godina

Apple je povećao veličinu ekrana i kraj priče. To je bila Samsungova glavna prednost, jer sve te silne opcije kojima se hvale neki korisnici Androida, većini korisnika ne znače baš puno.

Opc

pre 8 godina

Imam S3 32gb rutovan i overklokovan na 1.9 ghz, podrzava ama bas svee, ne razumem cemu potreba za boljim? I odakle ljudima vremena i para na ovoj krizi da se igraju po ceo dan sa takvim telefonima? Nekad su deca pikala fudbal na terenima...sad sede na klupicama i igraju igrice....

Glas razuma

pre 8 godina

Ja lično mislim da će oni sami sebe da "ubiju" sa trenutnom poslovnom filozofijom... Ako sada neko napravi analizu da će proći kao NOKIA - ne bi me uopšte začudilo. Naime, svakih 6 meseci (ili koliko već...) novi modeli (i to ne jedan - već ne znam ni ja koliko - 7,8 minimum...) - na već zasićenom tržištu je poslovni harikiri. Zašto? Pa tako sami sebi "uzimate" kupce jer oni neće hteti da non-stop kupuju telefone koji izlaze kao na štanc mašini. Ne želim ni jednog trenutka da kažem da dovodim u sumnju kvalitet SAMSUNG telefona i proizvoda - jednostavno naglašavam suludo postavljenu poslovnu filozofiju naročito u oblasti mobilnih telefona. Možda ako budu hteli u bliskoj budućnosti (ali lično u to ne verujem) da snize drastično cene u odnosu na sve konkurente pa da za 200-300Eura kupite njihov najskuplji telefon i osvojite komplet tržište... Drugačije ne znam kako... Oni tamo kao da uopšte ne znaju šta će da rade... Neverovatno... P.S. Prijatelj koji radi za domaću mobilnu kompaniju (neću da imenujem) mi se žali da ne znaju uopšte šta da rade sa S4 i S5 Samsungom...? Zato sada kada je S6 izašao - oni i ne poručuju velike količine već minimum, minimuma... Šta da rade sa njima posle 2 meseca a zarobili su pare...? Samsung - cirkus.
Pozdrav svima

bogda

pre 8 godina

Uopšte me ne čudi. Hteli su da "preotmu" iPhone korisnike, a ne shvataju da oni koji koriste iPhone neće prelaziti na Samsung zbog ekrana nebulozno visoke rezolucije, bežičnog punjenja ili malo bolje kamere.
Sa druge strane oterali su verne Samsung korisnike izbacivanjem microSD slota, izmenljive baterije itd. Zaboravili su osnovno pravilo prodaje da je deset puta lakše zadržati starog kupca nego naći novog.
Na kraju su (makar u Srbiji) stavili da je "obični" S6 skuplji od iPhone-a. O Edge neću ni da govorim.
I posle što loše ide prodaja?

unutrasnjost

pre 8 godina

Ne znam kako i da li ke zaista toliko dobar, ali prvi utisak je fenomenalan. Pricam o edge modelu. Vrlo krstko sam mogao da se upoznajem sa uredjajem ali se meni bas dopada.

nije bitno

pre 8 godina

Nista cudno, bar ne meni. Ako pogledate sve nove modele (s6, m9, g4) niko tu nista novo, usudio bi se cak reci i poboljsano, nije pokazao. Isti procesori, isti ekrani, iste kamere, jedino onaj edge koncept izgleda zanimljivo, ali nakon 2 dana postane smor. Cak sta vise ukidaju neke funkcije (baterija koja moze da se izvadi, sd slot). Ali naravno svi ocekuju istu cifru od 700$ bez poreza. Ako vec izbacujes kopiju proslogodisnjeg modela smanji makar malo cenu, al jok...

Brrrrr

pre 8 godina

Sto pre prihvatite realnost da je IPhone bolji telefon, tin pre ce vam biti lakse, a ne da terate inat.
(Matador, 26. maj 2015 16:48)

Malo onih koji kupuju android razmatraju uopšte iphone jer su razlike u os-u nebo i zemlja tako da kakve veze bi imalo ako bi iphone bio bolji a realno ni nije bolji ali i da jeste oni što hoće android uzeće android bez obzira na iphone
vidim većini je promaklo da niko ne kaže da je prodaja slaba već da je manja od očekivane možda su jednostavno imali prevelika očekivanja ipak tek je prošlo mesec dana rano je još.

mick

pre 8 godina

telefon je preskup a i imaju neke greske sa staklom. devojci se u torbi ogrebao po sred displeja sam od sebe. inace 2-3 godine s2 nosen na istom mestu nigde ogrebotine na staklu. ne trolujem samo skrecem paznju da ljudi obrate paznju. inace tel je lep i displej je super ali eto...

ssssss

pre 8 godina

Mozda ovo jeste najbolji Samsung do sada, ali nece vise ni svako da da 1000 evra za telefon, pa i da ima tih para. Samo u Srbiji je bitnije da imas S6 ili jabuku nego leba da jedes...

Nebojša

pre 8 godina

Ima vremena potrudili su se za ove telefone sumnjam da će podbaciti prodaja jer su kupci dobili upravo ono što su tražili premijum telefon u premijum pakovanju.

kurajber

pre 8 godina

Samsung S6 edge je nesumnjivo ove godine najzanimljiviji i najbolji telefon ove godine, ali, uvek ima ono ali. Ubija ga cena. Samsung pripada android svetu gde su cene od 50€ pa na više. Sa cenom od 130 hiljada koliko kosta kod operatera ili oko 860€ koliko košta kod drugih uvoznika malo je onih koji ce se odluciti za kupovinu je imate sijaset drugih telefona naročito kineskih proizvođača koji jeste da su slabiji za 30% ali i kostaju 3 puta manje. Kod android korisnika je izrazajnija kalkulacija ulozeno - dobijeno i Samsung se tu ne moze takmičiti sa kompanijom Apple. Ta kalkulacija kod korisnika iPhona je potpuno nepoznata. Samsung je napravio ogroman iskorak u kvaliteti izrade i sa svojim softverom sa kojim oprema te uređaje ali sa cenom mora prvenstveno da bude konkurentan ostalim android uređajima a ne da sa takmiči sa Apple kompanijom. Kad Apple sa svojim cenama bude daleko iznad svih drugih past ce i njima prodaja.

Aca

pre 8 godina

pa kad izbacuju novi flagship telefon svakih 5-6 meseci,isto kao i apple
(trojka iz bloka, 26. maj 2015 14:20)

Apple izbacuje svake godine u septembru novi model.Kako si ti utvrdio da je to svakih 5-6 meseci.

Rasha

pre 8 godina

Uzeo Meizu MX4 na paket za dinar, kakav samsung kakvi bakraci. Na Antutu 50200 samo baterija malo losija a telefon prelep. Da placam ime...ne pada mi na pamet.

Joda junior

pre 8 godina

Nadam se da polako prolazi hype oko mobilnih telefona. Da su se ljudi zasitili od kupovine novih uredjaja. Da su konacno ukapirali da im se nista kvalitativno ne menja, samo dizajn kao u modnoj industriji - kao nova marama ili esarpa. Stvarno ne mogu da ukapiram ljude koji po svaku cenu kupuju nove telefone.

nebo ne postoji

pre 8 godina

kod nas u shopu, a radi se o jednom operateru u prometnom trznom centru, broj prodatih uredjaja je:
galaxy s6 = 0
galaxy s6 edge = 0
iphone 6 = 0
iphone 6+ = 0

miki

pre 8 godina

Zašto bih nešto platio duplo skuplje nešto što se zove Samsung. Moj izbor su Lenovo, Alcatel i Huawei modeli premijum karakteristika. Nešto su lošiji od premijum Samsung telefona ali su duplo jeftiniji.

ls

pre 8 godina

Pa kad bombardujete modelima kao ludi. Ljudi ni ne stignu da izgustiraju prethodni model, da ga razbiju, izgube itd, vi im vec plasirate novi model, koji ima jednu ili dve inovacije na sebi, ali zato ima cenu tri puta vecu. Napravite nesto sto se stvarno razlikuje, sto se ne vidja na ostalim modelima, a ne da prepakujete nesto u novu ambalazu, posolite i gas na trziste.

Igor

pre 8 godina

Kad kažu "slabija od očekivane", dođe mi da povratim. Znamo da su očekivanja ovakvih kompanija uvek nenormalna, naročito je tako u Samsungu gde su nerealni ciljevi postali standardna politika kompanije. Menjaju ljude na po 6 meseci, to nije odlika zdravih firmi.

MarkBL

pre 8 godina

Da krenuli sa manjom pocetnom cijenom, mozda bi i prodali vise...ovako je preskup, u bilo kojoj varijanti da izaberes. Trenutno 600 EUR za osnovni model, pa do 850 EUR za Edge.

kole

pre 8 godina

zaigrali su se na statusni simbol, prevideli su da se mobilni vecim delom dana nalazi u dzepu a ne kao automobili, garderoba, parfemi... zasto bi onda izdvajali ogromne pare za nesto sto je popularno 3-4 meseca po izlasku na trziste i a niko vise ne obraca paznju kakav mobilni koristim (s4).

kicko

pre 8 godina

Da je cena do 500eur,kupio bih ga odmah,dam stari i doplatim pa i ajd nekako...a ovako , 700eur i vise za telefon,malo morgen. kad izadje s8 razmislicu o s6 edge.

cvrle jedanaesterac

pre 8 godina

Da je dobar, dobar je, meni lično pored Note 4 jedini Samsung smatrphone da mi se baš sviđa, ali nikako sebi ne mogu opravdati ovako visoku cijenu, pa kod nas je u slobodnoj prodaji 700 eura za osnovni model. Neka fala.

Smrda

pre 8 godina

Fatalne greske samsunga: 1. Izbacili slot za memorijsku karticu, 2. Baterija vise ne moze da se zameni, 3. Cenom nadmasili i Apple. Ne ide.

mihajlo

pre 8 godina

Ugradjena baterija, nema slota za sd karticu, poboljsanja nista brze ili bolje se ne zavrsavaju od Galaxy 4, cena nabijena do ambisa. Sta su ocekivali? Da su korisnici Androida ovce ko sektasi Appla.

Milos

pre 8 godina

Ozbiljno sta kazes lose ide prodaja bas se pitam zasto dal je zbog dizajna ili zbog cene.Telefon jeste dobar i lep al ne za 800eu sto je mnogo mnogo je.Za te pare mogu da kupim komp i smart telefon a ne da dam 800 eu za tel, sledece godine podrska kaze max 1 update a neka hvala prosa sam tu skolu sa HTC.

zoran dj

pre 8 godina

Da nije mozda zbog CENE???
(zoran dj, 26. maj 2015 11:33) Mislim da je prodaja iPhone-a najbolji pokazatelj da cena nije bitna.
(Ikt, 27. maj 2015 08:04)

to je tema za sebe

Kibo stickr

pre 8 godina

Svi su dobrog kvaliteta i softvera, mogucnosti. Stvar ukusa i mogucnosti pojedinca. Imao sam mnogo modela, razlicitog operativnog sistema. Stvar je u tome, kome se sta svidja i koliko ima para.

Nenad

pre 8 godina

Bateriju do sada od kako kiristim mobilne nikada nisam vadio da bih je kao menjao drugom iz dzepa. Takodje ni sd karticu. Po meni u praksi se dokazalo da su to nebitne funkcije (zamenjivost), mada lepo zvuci u teoriji. Inace, mi sa prosecnom platom od x0.000 dinara ne vredi da raspravljamo o uredjajima koji su vrh ponude u svetu. Za nas je sve to lepo ali cena je za prosecni dzep previsoka i tu se rasprava zavrsava. Srećom, došlo je vreme kada se u mobilni više ne dodaju neke vidljive stvari nego samo stavke na papiru. Najbolji mob od pre 2 godine i najbolji ove godine nisu toliko u praksi razliciti kao sto je bio slucaj kada je napredak bio stvaran.

mick

pre 8 godina

@nenad nista nisi u pravu. to sto ti ne koristis sd karticu ne mozes da kazes da nedostatak slota nije mana. to je itekako mana telefona koju ti mozes da ignorises ali takodje ce se naci kupci koji to koriste pa nece kupiti s6 sto utice na prodaju telefona. a iako su nam plate male itekako mozes da imas dobar telefon ali zasto moras da imas najnoviji i da kesiras ogromne pare? lepo cekas ovaj s6 i kupis dogodine ili za 2 godine kada mu lepo padne cena i toliko. sta fali petici i cetvorci da ih sada neko kupi? nista to su odlicni telefoni i sluzice te nekoliko godina sigurno. tehnologija ne napreduje toliko brzo tako da ovogodisnji flegsip moze da potraje lagano 4 godine pre nego sto postane 'neupotrebljiv'...

Nenad

pre 8 godina

@mick, ja govorim iz licnog iskustva, meni ti "nedostaci" nisu mane, niti sam video osobu koja nosi po dzepovima baterije i memorijske kartice. A za top telefon od pre 2 god sam i rekao da je u sustini isti kao danasnji top modeli. U sustini si napisao posle isto sto i ja kada procitas lepo.