Utorak, 07.10.2014.

19:43

Apple iPhone: Nakon "bendgatea" stiže "hairgate"

Izvor: Independent

Apple iPhone: Nakon "bendgatea" stiže "hairgate" IMAGE SOURCE
IMAGE DESCRIPTION

91 Komentari

Sortiraj po:

zoki

pre 9 godina

Zmićko, legendo, ponovo si objasnio. Onaj deo oko kompenzacije ti je ubitacan, ali ono za revoluciju... ne znam...mozda. Pozdrav od Zokija. PS. Nasmej se jednom, na kvarno.

zoran dj

pre 9 godina

Resenje: kupite Samsung. Interface je itekako lep i mnogo vise dobijemo i za manje para u odnosu na iPhone koji nabudzi cenu a pruza mnogo manje.
(momo, 08. oktobar 2014 18:02)

na ovom svetu postoje i drugi proizvodjaci

Mare

pre 9 godina

Meni je galaxy mini znao da pocupa zuluf, pa se nisam nesto previse ljutio na njega. Telefon vec godinama sluzi, promenio par vlasnika u porodici, bio jedno vreme gps samo u kolima, a sad sluzi kao drugi telefon. Nece da crkne.

neutralni felsh

pre 9 godina

Imam iPhone 6 Plus vec deset dana i uzivam. Ranije sam imala iPhone 4 i obozavam ga. Moj partner ima iPhone 6 i prezadovoljan je. Apple proizvodi su najblizi savrsenstvu. Ne verujte lazima.
(Ema, 08. oktobar 2014 16:56)


ah kakav mastovit sklop recenice:
vec peti put citam koment i cudim se ;)

momo

pre 9 godina

Resenje: kupite Samsung. Interface je itekako lep i mnogo vise dobijemo i za manje para u odnosu na iPhone koji nabudzi cenu a pruza mnogo manje.

Ema

pre 9 godina

Imam iPhone 6 Plus vec deset dana i uzivam. Ranije sam imala iPhone 4 i obozavam ga. Moj partner ima iPhone 6 i prezadovoljan je. Apple proizvodi su najblizi savrsenstvu. Ne verujte lazima.

alex

pre 9 godina

@Trezvenjak
Pazi , meni telefon ne sluzi za igru vec da radi sta mu je posao. Mozda je tebi uzivanje da ga podesavas svakog dana , meni podesavanje sme i mora da traje pola sata do sat vremena i posle toga je predmet koji ima upotrebnu funkciju. Koristim / koristio sam gotovo sve platforme ( izuzev android-a) sto poslovno sto privatno , android je jedina platforma koju u zivotu ne zelim da vidim u rukama. Procitaj jos jednom svoj tekst ispod koja je procedura da prebacis samo imenik . Gde su aplikacije i podesavanja? Pa ja mislim da se vi sa androidima zezate po 3 dana pre nego sto ga i ako ga ikad dovedete u radno stanje. Nije ni cudo sto vam se svaki cas koce. Jednostavno nezavrsena platforma. O da - nemam Gmail niti zelim da ga imam ( kao ni Apple mail ) jer koristim jednu istu adresu vec 15 godina i tako zelim i da ostane. Svasta - praviti mail adresu da podesis telefon. Ovakve gluposti mogu samo korisnicima androida da uvale:))

Vana

pre 9 godina

Ovo je takva glupost da ja ne verujem sta im sve smesta konkurencija. Imam 6 vec 10ak dana i nemam nikakvih problema, telefon je savrsen. Ali se slazem da je prilicno skup za ove uslove, ja sam imala srecu da ga dobijem preko ugovora koji nije papren.

bolimebaszanik

pre 9 godina

@pametnjakovic
Sve si promasio. Ali sve. Do te mere da je cak suprotno u odnosu na to sta naprica. Kvalitet nokie pre i sada je nebo i zemlja ali u korist novih nokia. Samsungov kvalitet je bukvalno ostao isti ali su podigli cene na premium nivo. Iphonei 4 i 5 (i s verzije istih) jesu veoma kvalitetno izradjeni telefoni ali dzaba jer kad ti ispadnu na beton u vecini slucajeva si se pozdravio sa telefonom, a to naravno da jeste bitna stavka u izradi telefona. Niti jeadn drugi telefon se ne rapada kao iphone 4 i 5 ali ni priblizno i zato NIKAKO ne mogu biti najkvalitetnije izradjeni telefoni. Dakle oni jesu top kvalitet sto se izrade tice ali je industrijski dizajn zestoko zakazao (naravno, ne mislim zapravo da je zakazao jer gde ces lepseg nacina da osiguras prodaju jos mnogo uredjaja vise nego sto bi inace bio slucaj)

novosadjan

pre 9 godina

(zmitjkoe, 8. oktobar 2014 00:16)

Zmijko, nemoj samo o histeriji, a ti si prvi koji koristi neke epitete "najbolji ikada", "najprodavaniji" ikada i pre nego sto se bilo sta desi. Takodje, veoma cesto histericno i burno reagujes u vezi svega. Budimo ljudi, iako smo Srbi :D Previse se mnogo vas opterecuje oko nebitnih gluposti.

Trezvenjak

pre 9 godina

@Alex: Android je nesto sa cemu se mozes igrati kako god hoces! Da prebacis imenik sa S2 u S4, to bi bilo na 3 nacina a ne da kucas rucno. Udjes u imenik u podesavanjima izaberes opciju Export Contacts i kliknes da ih prebacis na memorijsku karticu, taj fajl ubacis u S4 preko kompa, udjes u opcije imenika, Import from SD i to je to. Drugi nacin je instaliras Kies na racunaru, bekapujes kontakte iz S2 u formatu CSV, ulogujes se u gmail, odaberes Contacts, import from file, odaberes CSV i pojavi ti se sve samo u S4. Da si bio pametan kao sto nisi, kontakte si trebao da cuvas i upisujes odmah na google contact nalogu u S2 i da imenik bude sinhronizovan. Kad kupis novi tel, sve sto trebas da radis jeste da se ulogijes sa mailom iz S2 u S4. Ne znam kako sudite o necemu sto ne znate! Za pismene postoji youtube pa kucate sta vam treba u How to stilu! Retardiranost...

novosadjan

pre 9 godina

(loodak011, 8. oktobar 2014 01:26)

Ja sam moju xperiu active bacao sa metar i po vise puta, licem na dole, bez fabricke nalepnice koju sam (budala) odlepio. Samo mi se okrnjio aluminijum oko stakla, staklo neogrebano. Probao sam sad malopre da ga savijem iz sve snage, ne mogu ni da ga mrdnem. To je fon koji je nov kostao oko 150 evara. moze pod vodu, mozes da ga bacas, mozes da ga nosis po dzepovima sa kljucevima itd, ima dragontrail staklo. Steta sto je jadan CPU i RAM pa je sada prakticno samo telefon i mp3 player/storage, ali mi i dalje ne treba nista vise od toga, ekran je i dalje ok rez i velicine. Ko god vidi fon pita sto ne uzmem neki bolji, ali meni ovaj i dalje radi posao. Koristim eventualno neke prakticne aplikacije tipa Parking manijak, flashlight i slicno. Za sve ostalo imam ozbiljnu desktop masinu. Ionako smo svi vecinu dana na kompovima, da se ne lazemo. Tako da je "brz bolje jace" samo pomodarstvo.

Miki

pre 9 godina

@Gagi990,

ja imam para da kupim sad ne 1 nego 100 komada iphone 6 ali jednostavno ne zelim da bacam pare na smece od telefona. Drugi prave i bolje i kvalitetnije i jos za manje novca. Moj izbor je Blackberry.

novosadjan

pre 9 godina

(Gagi990, 7. oktobar 2014 19:58)

Sve se slazem, ali ova tvoja prva recenica je "kako biti fanboy: 101". Kakva infantilnost, "mrze ga jer ne mogu da ga kupe". Ne brini, ako imaju za Note, imaju i za iPhone. ima nas koji imamo para da ga kupimo, ali nam ne treba, nismo nalozena deca i ne patimo od tih decijih bolesti "moram da imam". Zreo covek uglavnom razmislja sta mu je potrebno i prema tome se postavlja iz ekonomskog ugla.

aca

pre 9 godina

Ne mogu da verujem kakve gluposti dospevaju medju sekcije naizgled ozbiljnih vesti. Vrh neverice kad se neciji tvit od 3 retvita i 8 favorita uzme kao povod za pisanje vesti.

Washington

pre 9 godina

Ovaj prvi tip je ćelav i izbrijan! Kako mu onda telefon čupa dlake? Oće čovek izgleda da se ogrebe od Epla za transplantaciju kose :-)
(3-phase cretin, 07. oktobar 2014 21:37)

Pa sta ako je na profilnoj slici celav? Moja profilna nije menjana 3 godine. Imao sam i bradu i kosu i bio sam skoro celav u to vreme. Nece covek menjat sliku kad mu kosa poraste.

Eto namesteno je definitvno! To Srbin kaze za svaki dogadjaj na planeti.

aaaaa

pre 9 godina

bZvz, svejedno ga nikad necu kupiti i ovako, zato sto je americko djubre, jednostavno kada su amerikanci znali da naprave dobar uredjaj, pa nikad!! zna se odakle se kupuje tehnika, kina, koreja, japan, odakle kupuju kola, nemacka, odakle se kupuju sportski motori, japanac, odakle satovi, svajcarac, itd, prosta matematika! sve ostalo je prodaja magle, i kupovina patenata i delova od ovih firmi, a i ove firme zele to da bi napravili konkurentno trziste sa proizvodima koji ne mogu nikad da im budi konkurentni u praksi, jer svi oni koriste zastarele, prevazidjene delove..

loodak011

pre 9 godina

ljudi...ovo za savijanje je smesno...pa ja imam sada sgs2. pa kad bih ga natego kao batica na snimku...posle bih mogao samo metlom da ga pokupim! isto je i sa s3,s4... vi sto ismevate,ako smete uzmite telefone koje imate pa nategnite i snimajte. svo do jednog bi ostali bez telefona! mozda bi sony prezoveo..ovo ostalo bi popucalo ko od sale!! manite se corava posla...batica nasao nacin kako da zaradi malo na netu preko broja pregleda na yt.

Pametnjakovic

pre 9 godina

Cinjenica je da svi proizvodjaci vremenom od kvaliteta prelaze na nekvalitet i povecavaju cenu svog uredjaja. Uporedite na primer Iphone 4s i recimo Samsung s5. Razlika je ogromna. Iphone je tada napravio izuzetno kvalitetan telefon, koji ga je i probio ovako daleko, a moderan samsung je parce plastike. Naveo bih ja i neke starije kvalitetne samsunge, ali jedino mi na pamet padaju sgh preklop modeli iz 2005-6. Pa setite se samo kako je nekada Nokia bila kvalitetna, mogao si da joj radis sta oces, nista joj ne bi falilo. A danas? Ne drzi bas toliko.
Mnogi brendovi su se povukli sa trzista telefona jer nisu zeleli da zrtvuju kvalitet. Primer za to je Simens. Pravili su vrhunske kvalitetne telefone, ali su onda odustali od te price. Jer nisu zeleli da imaju plastikanere, a nisu mogli ni da takvima izadju na crtu sa konkurentnom cenom. Tvrdim da je poslednji kvalitetan telefon iphone 5s. Nakon njega, nijedan proizvodjac nije izasao sa telefon tako kvalitetne izrade, a takvih mogucnosti.

Laganeze

pre 9 godina

Ja ne znam kakve su ovo gluposti. I ovi likovi sa tvitovima, vrati ga u servis uzmi pare nazad i cuti. Ovo postade kao ledeni izazov, sad ce Ceda objavit neki tvit.

zmitjkoe

pre 9 godina

Sta je Eplu sve ovo trebalo? Ovakva blamaza, cupa za bradu i za kosu, kao da drzis majmuna na uvetu, a ne telefon. Ovakvu provalu nisam skoro cuo, pricas telefonom, a on ti udari vaspitnu iza uva, pa se sve pusis. Ha, ha, ha, Zmicko brate, reci da ovo nije istina.
(zoki, 7. oktobar 2014 20:47)

Sta je istina svako odlucuje za sebe, to sam bar naucio na ovom forumu. Svi "usvajaju istinu" u skladu sa rezolucijom svog razuma i zivotnim iskustvom. I pri slabim rezolucijama ovde se nazire parodija na medijsku histeriju "Bandgate" oko iPhone 6 Plus. Obrati paznju na celavog i cosavog koji je ispao zrtva depiliranja. Sva ova dirigovana anti Apple kampanja je potpuno besmislena jer iPhone 6 ce biti najprodavaniji smartfon ikada

alex

pre 9 godina

@EU Citizen

Procitaj zadnji Samsungov finansijski izvestaj, pa ces mozda i ukapirati nesto.
Samsung premium proizvodjac? Kao prvo premium firma ne dozvoljava da im hardware brzo zastari ( sto je slucaj sa gotovo svim android telefonima) jer se na taj nacin gubi poverenje korisnika. Znas zasto je Blackberry propao - upravo zbog ovih stvari , cim izadje nova verzija OS prestane podrska za stare modele. Ukoliko si kupio telefon u pogresno vreme za par meseci si posedovao model sa kojim nisi mogao nista vise. Paralela sa iPhone 4S - model izbacen 2011 je pre mesec dana dobio isti software kao i najnoviji model , kao i neke funkcije koje nikad nije imao ( u skaldu sa hardware mogucnostima). Prelazak sa starog na novi telefon- pola do sat vremena posla pri cemu sve aplikacije i vecina podesavanja budu automatski prenesene na novi model. Samsung? Kada je supruga kupila S4 trebao sam da prebacim ono osnovno - telefonski imenik - nije bilo moguce jer tool koji ovo omogucava nije bio kompatibilan za S2 i S4 . Svih 170 imena sam morao rucno da prebacujem. Takvu firme nikad u zivotu ne zelim da vidim. Nikako da ukapirate da dajete previse para za te Samsung krseve za ono sto vam se pruza. Gomila para za telefon da bih ga posle root-ovao i napravio koliko toliko prihvatljivim za rad? Kupujete isto tako nov auto pa posle ubacijete novi motor u njih? Za kraj - NFC chip i placanje niti je nesto novo ali do danas nije docekao nikakvu siru primenu. Na nacin na koji to radi Apple hoce.

Nenad-EU

pre 9 godina

Mogu samo da ih mrze. Razbijaju se od prodaje dok Samsung kao vodeći proizvođač Android telefona, ne može dva meseca da počne sa prodajom predstavljenog telefona.

Ђорђе

pre 9 godina

A najveci problem je taj sto se usljed velike potraznje nigdje ne moze kupiti. Sta bi mnogi drugi dali da imaju slicne probleme kao Apple, da im se telefoni krive i cupaju dlake iz kose. Inace, moja 6-ica meni ne cupa dlake iz kose ili brade, kao ni nosa, a koristim je sada ce mjesec dana.

PPeca@SER

pre 9 godina

Najzesce je sto je ovaj na prvoj slici i celav i obrijan! Pa koje dlake mu onda to cupa iPhone? Ne zelim ni da zamisljam...
(Vladimir, 07. oktobar 2014 21:50)

Pa zato i jeste celav, sve mu pocupao iPhone :)

Mozda su zato i napravili savitljivi model... da moze i ono "Majstore, ajde malo tu iza uva" :D

A+B+C

pre 9 godina

Ne znam da li je tome doprineo izostanak safirnog stakla u kombinaciji sa novim dizajnom + nemogućnost testiranja uređaja u realnim uslovima ili nešto četvrto... Sve u svemu od Apple-a se to nije očekivalo. Mada, ako pogledamo unazad svaki model je pratio neki problem koji se pre ili kasnije otkloni ili se mi naviknemo :-)

guja

pre 9 godina

Hrđavom ajfonu i dlake smetaju. Jel su ovi normalni. A i vi što objavljujete , a boga mi i mi što čitamo, pa još komentiramo.

micifu

pre 9 godina

dkazano je dacima falinku i dase savija na odredjenom mestu.a ovo je glupost koja moze malo da iritira.daleko od toga daxih branim,radujem se sto imaju glupe probleme.samo zato sto su stvorili sektu koja veruje da su uredjaji bogom dani i savrseni sve viae "dlaka u jajetu" ce da isplivavaju.kad se oni spuste na zemlju niko vise nece da ih pljuje.svaka akcija ima reakciju.ajfon sekta je stvorila samsung sektu

Komšija

pre 9 godina

Cekaj malo, pa ovaj prvi je celav plus nema ni bradu :D
(Vladimir, 07. oktobar 2014 21:22)
------------
Ma on je takav posle upotrebe iPhone 6 plus. Sad tek kontam šta je ovo plus, to je da dobijete I funkciju depilatora.

EU Citizen

pre 9 godina

Interesantno je kakve sve gluposti smetaju Apple-ovčicama i kakve sve budalaste stvari uspevaju da naprave sa telefonom koji je, verovatno, ništa bolje i ništa slabije odrađen i spakovan od bilo kog drugog premium uređaja u toj klasi, glavno da im nikako ne smeta to što je operativni sistem sada već naprosto neverovatno primitivan i ograničen i to što ih kompanija za čije su spravice dali povelike pare (iako manje nego za najbolje Samsunge, ipak se zna ko je pravi globalni lider :)) ) maltretira stupidnim rešenjima bez mogućnosti za izbor i prilagođavanje na svakom koraku, samo kada sve (to jest, uglavnom, telefoniranje, slanje poruka i možda fotkanje i postovanje po nekog selfija :)) ) ide tako brzo i glatko (što je, naravno, takođe, ništa brže i ništa sporije od bilo kog drugog premium uređaja u toj klasi, samo je cena u slobodi i fleksibilnosti jeziva :))) ), i ovčice imaju tako orgastičko "korisničko iskustvo", koje, eto, kvari samo to nevaljalo čupkanje za dlačice :))

3-phase cretin

pre 9 godina

Ovaj prvi tip je ćelav i izbrijan! Kako mu onda telefon čupa dlake? Oće čovek izgleda da se ogrebe od Epla za transplantaciju kose :-)

Aco

pre 9 godina

Kod mene je usled koriscenja ovog telefona doslo do povecanja broja eritrocita u krvi, salim se nemam Ajfon. Koja drama nastade oko njega.

zoki

pre 9 godina

Sta je Eplu sve ovo trebalo? Ovakva blamaza, cupa za bradu i za kosu, kao da drzis majmuna na uvetu, a ne telefon. Ovakvu provalu nisam skoro cuo, pricas telefonom, a on ti udari vaspitnu iza uva, pa se sve pusis. Ha, ha, ha, Zmicko brate, reci da ovo nije istina. Pozdrav svima od Zokija. P.S. E, nisam se skoro ovako nasmejao, da nam zivi Epl sto godina.

SK

pre 9 godina

Sada je potpuno jasno da je sve ovo maslo konkurencije ili Apple hejtera. Na to su sada svi poceli da ukazuju, ismavaju te ljude koji postuju ove gluposti i drago mi je. Cisto da se vidi koliko su jadni. Potraznja za sesticama je ogromna i o takvoj prodaji ostali mogu samo da sanjaju. Zato i pokusavaju da i ph bilo kako ostete sa ovakvim "skandalima". Bruka!

Gagi990

pre 9 godina

Ovo sve pisu ljudi koji pate sto nemaju iPhone i koji mrze iPhone.Iskreno imamNokiu Lu.iu 1520 nemam para za iPhone 6 Plus ali da imam kupii bih ga rado.Pa neka i pocupa mi dlake.Sta bi rekli za Note 4 onda koji ima prostora da se stavi vizitka izmedju ivica metala i ekrana.Smesni ste vise.

Gagi990

pre 9 godina

Ovo sve pisu ljudi koji pate sto nemaju iPhone i koji mrze iPhone.Iskreno imamNokiu Lu.iu 1520 nemam para za iPhone 6 Plus ali da imam kupii bih ga rado.Pa neka i pocupa mi dlake.Sta bi rekli za Note 4 onda koji ima prostora da se stavi vizitka izmedju ivica metala i ekrana.Smesni ste vise.

SK

pre 9 godina

Sada je potpuno jasno da je sve ovo maslo konkurencije ili Apple hejtera. Na to su sada svi poceli da ukazuju, ismavaju te ljude koji postuju ove gluposti i drago mi je. Cisto da se vidi koliko su jadni. Potraznja za sesticama je ogromna i o takvoj prodaji ostali mogu samo da sanjaju. Zato i pokusavaju da i ph bilo kako ostete sa ovakvim "skandalima". Bruka!

zoki

pre 9 godina

Sta je Eplu sve ovo trebalo? Ovakva blamaza, cupa za bradu i za kosu, kao da drzis majmuna na uvetu, a ne telefon. Ovakvu provalu nisam skoro cuo, pricas telefonom, a on ti udari vaspitnu iza uva, pa se sve pusis. Ha, ha, ha, Zmicko brate, reci da ovo nije istina. Pozdrav svima od Zokija. P.S. E, nisam se skoro ovako nasmejao, da nam zivi Epl sto godina.

Aco

pre 9 godina

Kod mene je usled koriscenja ovog telefona doslo do povecanja broja eritrocita u krvi, salim se nemam Ajfon. Koja drama nastade oko njega.

3-phase cretin

pre 9 godina

Ovaj prvi tip je ćelav i izbrijan! Kako mu onda telefon čupa dlake? Oće čovek izgleda da se ogrebe od Epla za transplantaciju kose :-)

EU Citizen

pre 9 godina

Interesantno je kakve sve gluposti smetaju Apple-ovčicama i kakve sve budalaste stvari uspevaju da naprave sa telefonom koji je, verovatno, ništa bolje i ništa slabije odrađen i spakovan od bilo kog drugog premium uređaja u toj klasi, glavno da im nikako ne smeta to što je operativni sistem sada već naprosto neverovatno primitivan i ograničen i to što ih kompanija za čije su spravice dali povelike pare (iako manje nego za najbolje Samsunge, ipak se zna ko je pravi globalni lider :)) ) maltretira stupidnim rešenjima bez mogućnosti za izbor i prilagođavanje na svakom koraku, samo kada sve (to jest, uglavnom, telefoniranje, slanje poruka i možda fotkanje i postovanje po nekog selfija :)) ) ide tako brzo i glatko (što je, naravno, takođe, ništa brže i ništa sporije od bilo kog drugog premium uređaja u toj klasi, samo je cena u slobodi i fleksibilnosti jeziva :))) ), i ovčice imaju tako orgastičko "korisničko iskustvo", koje, eto, kvari samo to nevaljalo čupkanje za dlačice :))

micifu

pre 9 godina

dkazano je dacima falinku i dase savija na odredjenom mestu.a ovo je glupost koja moze malo da iritira.daleko od toga daxih branim,radujem se sto imaju glupe probleme.samo zato sto su stvorili sektu koja veruje da su uredjaji bogom dani i savrseni sve viae "dlaka u jajetu" ce da isplivavaju.kad se oni spuste na zemlju niko vise nece da ih pljuje.svaka akcija ima reakciju.ajfon sekta je stvorila samsung sektu

Trezvenjak

pre 9 godina

@Alex: Android je nesto sa cemu se mozes igrati kako god hoces! Da prebacis imenik sa S2 u S4, to bi bilo na 3 nacina a ne da kucas rucno. Udjes u imenik u podesavanjima izaberes opciju Export Contacts i kliknes da ih prebacis na memorijsku karticu, taj fajl ubacis u S4 preko kompa, udjes u opcije imenika, Import from SD i to je to. Drugi nacin je instaliras Kies na racunaru, bekapujes kontakte iz S2 u formatu CSV, ulogujes se u gmail, odaberes Contacts, import from file, odaberes CSV i pojavi ti se sve samo u S4. Da si bio pametan kao sto nisi, kontakte si trebao da cuvas i upisujes odmah na google contact nalogu u S2 i da imenik bude sinhronizovan. Kad kupis novi tel, sve sto trebas da radis jeste da se ulogijes sa mailom iz S2 u S4. Ne znam kako sudite o necemu sto ne znate! Za pismene postoji youtube pa kucate sta vam treba u How to stilu! Retardiranost...

novosadjan

pre 9 godina

(Gagi990, 7. oktobar 2014 19:58)

Sve se slazem, ali ova tvoja prva recenica je "kako biti fanboy: 101". Kakva infantilnost, "mrze ga jer ne mogu da ga kupe". Ne brini, ako imaju za Note, imaju i za iPhone. ima nas koji imamo para da ga kupimo, ali nam ne treba, nismo nalozena deca i ne patimo od tih decijih bolesti "moram da imam". Zreo covek uglavnom razmislja sta mu je potrebno i prema tome se postavlja iz ekonomskog ugla.

novosadjan

pre 9 godina

(loodak011, 8. oktobar 2014 01:26)

Ja sam moju xperiu active bacao sa metar i po vise puta, licem na dole, bez fabricke nalepnice koju sam (budala) odlepio. Samo mi se okrnjio aluminijum oko stakla, staklo neogrebano. Probao sam sad malopre da ga savijem iz sve snage, ne mogu ni da ga mrdnem. To je fon koji je nov kostao oko 150 evara. moze pod vodu, mozes da ga bacas, mozes da ga nosis po dzepovima sa kljucevima itd, ima dragontrail staklo. Steta sto je jadan CPU i RAM pa je sada prakticno samo telefon i mp3 player/storage, ali mi i dalje ne treba nista vise od toga, ekran je i dalje ok rez i velicine. Ko god vidi fon pita sto ne uzmem neki bolji, ali meni ovaj i dalje radi posao. Koristim eventualno neke prakticne aplikacije tipa Parking manijak, flashlight i slicno. Za sve ostalo imam ozbiljnu desktop masinu. Ionako smo svi vecinu dana na kompovima, da se ne lazemo. Tako da je "brz bolje jace" samo pomodarstvo.

Miki

pre 9 godina

@Gagi990,

ja imam para da kupim sad ne 1 nego 100 komada iphone 6 ali jednostavno ne zelim da bacam pare na smece od telefona. Drugi prave i bolje i kvalitetnije i jos za manje novca. Moj izbor je Blackberry.

aca

pre 9 godina

Ne mogu da verujem kakve gluposti dospevaju medju sekcije naizgled ozbiljnih vesti. Vrh neverice kad se neciji tvit od 3 retvita i 8 favorita uzme kao povod za pisanje vesti.

loodak011

pre 9 godina

ljudi...ovo za savijanje je smesno...pa ja imam sada sgs2. pa kad bih ga natego kao batica na snimku...posle bih mogao samo metlom da ga pokupim! isto je i sa s3,s4... vi sto ismevate,ako smete uzmite telefone koje imate pa nategnite i snimajte. svo do jednog bi ostali bez telefona! mozda bi sony prezoveo..ovo ostalo bi popucalo ko od sale!! manite se corava posla...batica nasao nacin kako da zaradi malo na netu preko broja pregleda na yt.

neutralni felsh

pre 9 godina

Imam iPhone 6 Plus vec deset dana i uzivam. Ranije sam imala iPhone 4 i obozavam ga. Moj partner ima iPhone 6 i prezadovoljan je. Apple proizvodi su najblizi savrsenstvu. Ne verujte lazima.
(Ema, 08. oktobar 2014 16:56)


ah kakav mastovit sklop recenice:
vec peti put citam koment i cudim se ;)

Ema

pre 9 godina

Imam iPhone 6 Plus vec deset dana i uzivam. Ranije sam imala iPhone 4 i obozavam ga. Moj partner ima iPhone 6 i prezadovoljan je. Apple proizvodi su najblizi savrsenstvu. Ne verujte lazima.

PPeca@SER

pre 9 godina

Najzesce je sto je ovaj na prvoj slici i celav i obrijan! Pa koje dlake mu onda to cupa iPhone? Ne zelim ni da zamisljam...
(Vladimir, 07. oktobar 2014 21:50)

Pa zato i jeste celav, sve mu pocupao iPhone :)

Mozda su zato i napravili savitljivi model... da moze i ono "Majstore, ajde malo tu iza uva" :D

alex

pre 9 godina

@EU Citizen

Procitaj zadnji Samsungov finansijski izvestaj, pa ces mozda i ukapirati nesto.
Samsung premium proizvodjac? Kao prvo premium firma ne dozvoljava da im hardware brzo zastari ( sto je slucaj sa gotovo svim android telefonima) jer se na taj nacin gubi poverenje korisnika. Znas zasto je Blackberry propao - upravo zbog ovih stvari , cim izadje nova verzija OS prestane podrska za stare modele. Ukoliko si kupio telefon u pogresno vreme za par meseci si posedovao model sa kojim nisi mogao nista vise. Paralela sa iPhone 4S - model izbacen 2011 je pre mesec dana dobio isti software kao i najnoviji model , kao i neke funkcije koje nikad nije imao ( u skaldu sa hardware mogucnostima). Prelazak sa starog na novi telefon- pola do sat vremena posla pri cemu sve aplikacije i vecina podesavanja budu automatski prenesene na novi model. Samsung? Kada je supruga kupila S4 trebao sam da prebacim ono osnovno - telefonski imenik - nije bilo moguce jer tool koji ovo omogucava nije bio kompatibilan za S2 i S4 . Svih 170 imena sam morao rucno da prebacujem. Takvu firme nikad u zivotu ne zelim da vidim. Nikako da ukapirate da dajete previse para za te Samsung krseve za ono sto vam se pruza. Gomila para za telefon da bih ga posle root-ovao i napravio koliko toliko prihvatljivim za rad? Kupujete isto tako nov auto pa posle ubacijete novi motor u njih? Za kraj - NFC chip i placanje niti je nesto novo ali do danas nije docekao nikakvu siru primenu. Na nacin na koji to radi Apple hoce.

zmitjkoe

pre 9 godina

Sta je Eplu sve ovo trebalo? Ovakva blamaza, cupa za bradu i za kosu, kao da drzis majmuna na uvetu, a ne telefon. Ovakvu provalu nisam skoro cuo, pricas telefonom, a on ti udari vaspitnu iza uva, pa se sve pusis. Ha, ha, ha, Zmicko brate, reci da ovo nije istina.
(zoki, 7. oktobar 2014 20:47)

Sta je istina svako odlucuje za sebe, to sam bar naucio na ovom forumu. Svi "usvajaju istinu" u skladu sa rezolucijom svog razuma i zivotnim iskustvom. I pri slabim rezolucijama ovde se nazire parodija na medijsku histeriju "Bandgate" oko iPhone 6 Plus. Obrati paznju na celavog i cosavog koji je ispao zrtva depiliranja. Sva ova dirigovana anti Apple kampanja je potpuno besmislena jer iPhone 6 ce biti najprodavaniji smartfon ikada

Washington

pre 9 godina

Ovaj prvi tip je ćelav i izbrijan! Kako mu onda telefon čupa dlake? Oće čovek izgleda da se ogrebe od Epla za transplantaciju kose :-)
(3-phase cretin, 07. oktobar 2014 21:37)

Pa sta ako je na profilnoj slici celav? Moja profilna nije menjana 3 godine. Imao sam i bradu i kosu i bio sam skoro celav u to vreme. Nece covek menjat sliku kad mu kosa poraste.

Eto namesteno je definitvno! To Srbin kaze za svaki dogadjaj na planeti.

Nenad-EU

pre 9 godina

Mogu samo da ih mrze. Razbijaju se od prodaje dok Samsung kao vodeći proizvođač Android telefona, ne može dva meseca da počne sa prodajom predstavljenog telefona.

aaaaa

pre 9 godina

bZvz, svejedno ga nikad necu kupiti i ovako, zato sto je americko djubre, jednostavno kada su amerikanci znali da naprave dobar uredjaj, pa nikad!! zna se odakle se kupuje tehnika, kina, koreja, japan, odakle kupuju kola, nemacka, odakle se kupuju sportski motori, japanac, odakle satovi, svajcarac, itd, prosta matematika! sve ostalo je prodaja magle, i kupovina patenata i delova od ovih firmi, a i ove firme zele to da bi napravili konkurentno trziste sa proizvodima koji ne mogu nikad da im budi konkurentni u praksi, jer svi oni koriste zastarele, prevazidjene delove..

Vana

pre 9 godina

Ovo je takva glupost da ja ne verujem sta im sve smesta konkurencija. Imam 6 vec 10ak dana i nemam nikakvih problema, telefon je savrsen. Ali se slazem da je prilicno skup za ove uslove, ja sam imala srecu da ga dobijem preko ugovora koji nije papren.

Ђорђе

pre 9 godina

A najveci problem je taj sto se usljed velike potraznje nigdje ne moze kupiti. Sta bi mnogi drugi dali da imaju slicne probleme kao Apple, da im se telefoni krive i cupaju dlake iz kose. Inace, moja 6-ica meni ne cupa dlake iz kose ili brade, kao ni nosa, a koristim je sada ce mjesec dana.

novosadjan

pre 9 godina

(zmitjkoe, 8. oktobar 2014 00:16)

Zmijko, nemoj samo o histeriji, a ti si prvi koji koristi neke epitete "najbolji ikada", "najprodavaniji" ikada i pre nego sto se bilo sta desi. Takodje, veoma cesto histericno i burno reagujes u vezi svega. Budimo ljudi, iako smo Srbi :D Previse se mnogo vas opterecuje oko nebitnih gluposti.

Komšija

pre 9 godina

Cekaj malo, pa ovaj prvi je celav plus nema ni bradu :D
(Vladimir, 07. oktobar 2014 21:22)
------------
Ma on je takav posle upotrebe iPhone 6 plus. Sad tek kontam šta je ovo plus, to je da dobijete I funkciju depilatora.

guja

pre 9 godina

Hrđavom ajfonu i dlake smetaju. Jel su ovi normalni. A i vi što objavljujete , a boga mi i mi što čitamo, pa još komentiramo.

A+B+C

pre 9 godina

Ne znam da li je tome doprineo izostanak safirnog stakla u kombinaciji sa novim dizajnom + nemogućnost testiranja uređaja u realnim uslovima ili nešto četvrto... Sve u svemu od Apple-a se to nije očekivalo. Mada, ako pogledamo unazad svaki model je pratio neki problem koji se pre ili kasnije otkloni ili se mi naviknemo :-)

alex

pre 9 godina

@Trezvenjak
Pazi , meni telefon ne sluzi za igru vec da radi sta mu je posao. Mozda je tebi uzivanje da ga podesavas svakog dana , meni podesavanje sme i mora da traje pola sata do sat vremena i posle toga je predmet koji ima upotrebnu funkciju. Koristim / koristio sam gotovo sve platforme ( izuzev android-a) sto poslovno sto privatno , android je jedina platforma koju u zivotu ne zelim da vidim u rukama. Procitaj jos jednom svoj tekst ispod koja je procedura da prebacis samo imenik . Gde su aplikacije i podesavanja? Pa ja mislim da se vi sa androidima zezate po 3 dana pre nego sto ga i ako ga ikad dovedete u radno stanje. Nije ni cudo sto vam se svaki cas koce. Jednostavno nezavrsena platforma. O da - nemam Gmail niti zelim da ga imam ( kao ni Apple mail ) jer koristim jednu istu adresu vec 15 godina i tako zelim i da ostane. Svasta - praviti mail adresu da podesis telefon. Ovakve gluposti mogu samo korisnicima androida da uvale:))

momo

pre 9 godina

Resenje: kupite Samsung. Interface je itekako lep i mnogo vise dobijemo i za manje para u odnosu na iPhone koji nabudzi cenu a pruza mnogo manje.

bolimebaszanik

pre 9 godina

@pametnjakovic
Sve si promasio. Ali sve. Do te mere da je cak suprotno u odnosu na to sta naprica. Kvalitet nokie pre i sada je nebo i zemlja ali u korist novih nokia. Samsungov kvalitet je bukvalno ostao isti ali su podigli cene na premium nivo. Iphonei 4 i 5 (i s verzije istih) jesu veoma kvalitetno izradjeni telefoni ali dzaba jer kad ti ispadnu na beton u vecini slucajeva si se pozdravio sa telefonom, a to naravno da jeste bitna stavka u izradi telefona. Niti jeadn drugi telefon se ne rapada kao iphone 4 i 5 ali ni priblizno i zato NIKAKO ne mogu biti najkvalitetnije izradjeni telefoni. Dakle oni jesu top kvalitet sto se izrade tice ali je industrijski dizajn zestoko zakazao (naravno, ne mislim zapravo da je zakazao jer gde ces lepseg nacina da osiguras prodaju jos mnogo uredjaja vise nego sto bi inace bio slucaj)

Laganeze

pre 9 godina

Ja ne znam kakve su ovo gluposti. I ovi likovi sa tvitovima, vrati ga u servis uzmi pare nazad i cuti. Ovo postade kao ledeni izazov, sad ce Ceda objavit neki tvit.

Pametnjakovic

pre 9 godina

Cinjenica je da svi proizvodjaci vremenom od kvaliteta prelaze na nekvalitet i povecavaju cenu svog uredjaja. Uporedite na primer Iphone 4s i recimo Samsung s5. Razlika je ogromna. Iphone je tada napravio izuzetno kvalitetan telefon, koji ga je i probio ovako daleko, a moderan samsung je parce plastike. Naveo bih ja i neke starije kvalitetne samsunge, ali jedino mi na pamet padaju sgh preklop modeli iz 2005-6. Pa setite se samo kako je nekada Nokia bila kvalitetna, mogao si da joj radis sta oces, nista joj ne bi falilo. A danas? Ne drzi bas toliko.
Mnogi brendovi su se povukli sa trzista telefona jer nisu zeleli da zrtvuju kvalitet. Primer za to je Simens. Pravili su vrhunske kvalitetne telefone, ali su onda odustali od te price. Jer nisu zeleli da imaju plastikanere, a nisu mogli ni da takvima izadju na crtu sa konkurentnom cenom. Tvrdim da je poslednji kvalitetan telefon iphone 5s. Nakon njega, nijedan proizvodjac nije izasao sa telefon tako kvalitetne izrade, a takvih mogucnosti.

Mare

pre 9 godina

Meni je galaxy mini znao da pocupa zuluf, pa se nisam nesto previse ljutio na njega. Telefon vec godinama sluzi, promenio par vlasnika u porodici, bio jedno vreme gps samo u kolima, a sad sluzi kao drugi telefon. Nece da crkne.

zoran dj

pre 9 godina

Resenje: kupite Samsung. Interface je itekako lep i mnogo vise dobijemo i za manje para u odnosu na iPhone koji nabudzi cenu a pruza mnogo manje.
(momo, 08. oktobar 2014 18:02)

na ovom svetu postoje i drugi proizvodjaci

zoki

pre 9 godina

Zmićko, legendo, ponovo si objasnio. Onaj deo oko kompenzacije ti je ubitacan, ali ono za revoluciju... ne znam...mozda. Pozdrav od Zokija. PS. Nasmej se jednom, na kvarno.

Gagi990

pre 9 godina

Ovo sve pisu ljudi koji pate sto nemaju iPhone i koji mrze iPhone.Iskreno imamNokiu Lu.iu 1520 nemam para za iPhone 6 Plus ali da imam kupii bih ga rado.Pa neka i pocupa mi dlake.Sta bi rekli za Note 4 onda koji ima prostora da se stavi vizitka izmedju ivica metala i ekrana.Smesni ste vise.

EU Citizen

pre 9 godina

Interesantno je kakve sve gluposti smetaju Apple-ovčicama i kakve sve budalaste stvari uspevaju da naprave sa telefonom koji je, verovatno, ništa bolje i ništa slabije odrađen i spakovan od bilo kog drugog premium uređaja u toj klasi, glavno da im nikako ne smeta to što je operativni sistem sada već naprosto neverovatno primitivan i ograničen i to što ih kompanija za čije su spravice dali povelike pare (iako manje nego za najbolje Samsunge, ipak se zna ko je pravi globalni lider :)) ) maltretira stupidnim rešenjima bez mogućnosti za izbor i prilagođavanje na svakom koraku, samo kada sve (to jest, uglavnom, telefoniranje, slanje poruka i možda fotkanje i postovanje po nekog selfija :)) ) ide tako brzo i glatko (što je, naravno, takođe, ništa brže i ništa sporije od bilo kog drugog premium uređaja u toj klasi, samo je cena u slobodi i fleksibilnosti jeziva :))) ), i ovčice imaju tako orgastičko "korisničko iskustvo", koje, eto, kvari samo to nevaljalo čupkanje za dlačice :))

micifu

pre 9 godina

dkazano je dacima falinku i dase savija na odredjenom mestu.a ovo je glupost koja moze malo da iritira.daleko od toga daxih branim,radujem se sto imaju glupe probleme.samo zato sto su stvorili sektu koja veruje da su uredjaji bogom dani i savrseni sve viae "dlaka u jajetu" ce da isplivavaju.kad se oni spuste na zemlju niko vise nece da ih pljuje.svaka akcija ima reakciju.ajfon sekta je stvorila samsung sektu

SK

pre 9 godina

Sada je potpuno jasno da je sve ovo maslo konkurencije ili Apple hejtera. Na to su sada svi poceli da ukazuju, ismavaju te ljude koji postuju ove gluposti i drago mi je. Cisto da se vidi koliko su jadni. Potraznja za sesticama je ogromna i o takvoj prodaji ostali mogu samo da sanjaju. Zato i pokusavaju da i ph bilo kako ostete sa ovakvim "skandalima". Bruka!

Miki

pre 9 godina

@Gagi990,

ja imam para da kupim sad ne 1 nego 100 komada iphone 6 ali jednostavno ne zelim da bacam pare na smece od telefona. Drugi prave i bolje i kvalitetnije i jos za manje novca. Moj izbor je Blackberry.

zoki

pre 9 godina

Sta je Eplu sve ovo trebalo? Ovakva blamaza, cupa za bradu i za kosu, kao da drzis majmuna na uvetu, a ne telefon. Ovakvu provalu nisam skoro cuo, pricas telefonom, a on ti udari vaspitnu iza uva, pa se sve pusis. Ha, ha, ha, Zmicko brate, reci da ovo nije istina. Pozdrav svima od Zokija. P.S. E, nisam se skoro ovako nasmejao, da nam zivi Epl sto godina.

momo

pre 9 godina

Resenje: kupite Samsung. Interface je itekako lep i mnogo vise dobijemo i za manje para u odnosu na iPhone koji nabudzi cenu a pruza mnogo manje.

3-phase cretin

pre 9 godina

Ovaj prvi tip je ćelav i izbrijan! Kako mu onda telefon čupa dlake? Oće čovek izgleda da se ogrebe od Epla za transplantaciju kose :-)

Ema

pre 9 godina

Imam iPhone 6 Plus vec deset dana i uzivam. Ranije sam imala iPhone 4 i obozavam ga. Moj partner ima iPhone 6 i prezadovoljan je. Apple proizvodi su najblizi savrsenstvu. Ne verujte lazima.

alex

pre 9 godina

@EU Citizen

Procitaj zadnji Samsungov finansijski izvestaj, pa ces mozda i ukapirati nesto.
Samsung premium proizvodjac? Kao prvo premium firma ne dozvoljava da im hardware brzo zastari ( sto je slucaj sa gotovo svim android telefonima) jer se na taj nacin gubi poverenje korisnika. Znas zasto je Blackberry propao - upravo zbog ovih stvari , cim izadje nova verzija OS prestane podrska za stare modele. Ukoliko si kupio telefon u pogresno vreme za par meseci si posedovao model sa kojim nisi mogao nista vise. Paralela sa iPhone 4S - model izbacen 2011 je pre mesec dana dobio isti software kao i najnoviji model , kao i neke funkcije koje nikad nije imao ( u skaldu sa hardware mogucnostima). Prelazak sa starog na novi telefon- pola do sat vremena posla pri cemu sve aplikacije i vecina podesavanja budu automatski prenesene na novi model. Samsung? Kada je supruga kupila S4 trebao sam da prebacim ono osnovno - telefonski imenik - nije bilo moguce jer tool koji ovo omogucava nije bio kompatibilan za S2 i S4 . Svih 170 imena sam morao rucno da prebacujem. Takvu firme nikad u zivotu ne zelim da vidim. Nikako da ukapirate da dajete previse para za te Samsung krseve za ono sto vam se pruza. Gomila para za telefon da bih ga posle root-ovao i napravio koliko toliko prihvatljivim za rad? Kupujete isto tako nov auto pa posle ubacijete novi motor u njih? Za kraj - NFC chip i placanje niti je nesto novo ali do danas nije docekao nikakvu siru primenu. Na nacin na koji to radi Apple hoce.

aaaaa

pre 9 godina

bZvz, svejedno ga nikad necu kupiti i ovako, zato sto je americko djubre, jednostavno kada su amerikanci znali da naprave dobar uredjaj, pa nikad!! zna se odakle se kupuje tehnika, kina, koreja, japan, odakle kupuju kola, nemacka, odakle se kupuju sportski motori, japanac, odakle satovi, svajcarac, itd, prosta matematika! sve ostalo je prodaja magle, i kupovina patenata i delova od ovih firmi, a i ove firme zele to da bi napravili konkurentno trziste sa proizvodima koji ne mogu nikad da im budi konkurentni u praksi, jer svi oni koriste zastarele, prevazidjene delove..

zmitjkoe

pre 9 godina

Sta je Eplu sve ovo trebalo? Ovakva blamaza, cupa za bradu i za kosu, kao da drzis majmuna na uvetu, a ne telefon. Ovakvu provalu nisam skoro cuo, pricas telefonom, a on ti udari vaspitnu iza uva, pa se sve pusis. Ha, ha, ha, Zmicko brate, reci da ovo nije istina.
(zoki, 7. oktobar 2014 20:47)

Sta je istina svako odlucuje za sebe, to sam bar naucio na ovom forumu. Svi "usvajaju istinu" u skladu sa rezolucijom svog razuma i zivotnim iskustvom. I pri slabim rezolucijama ovde se nazire parodija na medijsku histeriju "Bandgate" oko iPhone 6 Plus. Obrati paznju na celavog i cosavog koji je ispao zrtva depiliranja. Sva ova dirigovana anti Apple kampanja je potpuno besmislena jer iPhone 6 ce biti najprodavaniji smartfon ikada

alex

pre 9 godina

@Trezvenjak
Pazi , meni telefon ne sluzi za igru vec da radi sta mu je posao. Mozda je tebi uzivanje da ga podesavas svakog dana , meni podesavanje sme i mora da traje pola sata do sat vremena i posle toga je predmet koji ima upotrebnu funkciju. Koristim / koristio sam gotovo sve platforme ( izuzev android-a) sto poslovno sto privatno , android je jedina platforma koju u zivotu ne zelim da vidim u rukama. Procitaj jos jednom svoj tekst ispod koja je procedura da prebacis samo imenik . Gde su aplikacije i podesavanja? Pa ja mislim da se vi sa androidima zezate po 3 dana pre nego sto ga i ako ga ikad dovedete u radno stanje. Nije ni cudo sto vam se svaki cas koce. Jednostavno nezavrsena platforma. O da - nemam Gmail niti zelim da ga imam ( kao ni Apple mail ) jer koristim jednu istu adresu vec 15 godina i tako zelim i da ostane. Svasta - praviti mail adresu da podesis telefon. Ovakve gluposti mogu samo korisnicima androida da uvale:))

Ђорђе

pre 9 godina

A najveci problem je taj sto se usljed velike potraznje nigdje ne moze kupiti. Sta bi mnogi drugi dali da imaju slicne probleme kao Apple, da im se telefoni krive i cupaju dlake iz kose. Inace, moja 6-ica meni ne cupa dlake iz kose ili brade, kao ni nosa, a koristim je sada ce mjesec dana.

loodak011

pre 9 godina

ljudi...ovo za savijanje je smesno...pa ja imam sada sgs2. pa kad bih ga natego kao batica na snimku...posle bih mogao samo metlom da ga pokupim! isto je i sa s3,s4... vi sto ismevate,ako smete uzmite telefone koje imate pa nategnite i snimajte. svo do jednog bi ostali bez telefona! mozda bi sony prezoveo..ovo ostalo bi popucalo ko od sale!! manite se corava posla...batica nasao nacin kako da zaradi malo na netu preko broja pregleda na yt.

novosadjan

pre 9 godina

(loodak011, 8. oktobar 2014 01:26)

Ja sam moju xperiu active bacao sa metar i po vise puta, licem na dole, bez fabricke nalepnice koju sam (budala) odlepio. Samo mi se okrnjio aluminijum oko stakla, staklo neogrebano. Probao sam sad malopre da ga savijem iz sve snage, ne mogu ni da ga mrdnem. To je fon koji je nov kostao oko 150 evara. moze pod vodu, mozes da ga bacas, mozes da ga nosis po dzepovima sa kljucevima itd, ima dragontrail staklo. Steta sto je jadan CPU i RAM pa je sada prakticno samo telefon i mp3 player/storage, ali mi i dalje ne treba nista vise od toga, ekran je i dalje ok rez i velicine. Ko god vidi fon pita sto ne uzmem neki bolji, ali meni ovaj i dalje radi posao. Koristim eventualno neke prakticne aplikacije tipa Parking manijak, flashlight i slicno. Za sve ostalo imam ozbiljnu desktop masinu. Ionako smo svi vecinu dana na kompovima, da se ne lazemo. Tako da je "brz bolje jace" samo pomodarstvo.

Nenad-EU

pre 9 godina

Mogu samo da ih mrze. Razbijaju se od prodaje dok Samsung kao vodeći proizvođač Android telefona, ne može dva meseca da počne sa prodajom predstavljenog telefona.

Vana

pre 9 godina

Ovo je takva glupost da ja ne verujem sta im sve smesta konkurencija. Imam 6 vec 10ak dana i nemam nikakvih problema, telefon je savrsen. Ali se slazem da je prilicno skup za ove uslove, ja sam imala srecu da ga dobijem preko ugovora koji nije papren.

Pametnjakovic

pre 9 godina

Cinjenica je da svi proizvodjaci vremenom od kvaliteta prelaze na nekvalitet i povecavaju cenu svog uredjaja. Uporedite na primer Iphone 4s i recimo Samsung s5. Razlika je ogromna. Iphone je tada napravio izuzetno kvalitetan telefon, koji ga je i probio ovako daleko, a moderan samsung je parce plastike. Naveo bih ja i neke starije kvalitetne samsunge, ali jedino mi na pamet padaju sgh preklop modeli iz 2005-6. Pa setite se samo kako je nekada Nokia bila kvalitetna, mogao si da joj radis sta oces, nista joj ne bi falilo. A danas? Ne drzi bas toliko.
Mnogi brendovi su se povukli sa trzista telefona jer nisu zeleli da zrtvuju kvalitet. Primer za to je Simens. Pravili su vrhunske kvalitetne telefone, ali su onda odustali od te price. Jer nisu zeleli da imaju plastikanere, a nisu mogli ni da takvima izadju na crtu sa konkurentnom cenom. Tvrdim da je poslednji kvalitetan telefon iphone 5s. Nakon njega, nijedan proizvodjac nije izasao sa telefon tako kvalitetne izrade, a takvih mogucnosti.

novosadjan

pre 9 godina

(Gagi990, 7. oktobar 2014 19:58)

Sve se slazem, ali ova tvoja prva recenica je "kako biti fanboy: 101". Kakva infantilnost, "mrze ga jer ne mogu da ga kupe". Ne brini, ako imaju za Note, imaju i za iPhone. ima nas koji imamo para da ga kupimo, ali nam ne treba, nismo nalozena deca i ne patimo od tih decijih bolesti "moram da imam". Zreo covek uglavnom razmislja sta mu je potrebno i prema tome se postavlja iz ekonomskog ugla.

neutralni felsh

pre 9 godina

Imam iPhone 6 Plus vec deset dana i uzivam. Ranije sam imala iPhone 4 i obozavam ga. Moj partner ima iPhone 6 i prezadovoljan je. Apple proizvodi su najblizi savrsenstvu. Ne verujte lazima.
(Ema, 08. oktobar 2014 16:56)


ah kakav mastovit sklop recenice:
vec peti put citam koment i cudim se ;)

PPeca@SER

pre 9 godina

Najzesce je sto je ovaj na prvoj slici i celav i obrijan! Pa koje dlake mu onda to cupa iPhone? Ne zelim ni da zamisljam...
(Vladimir, 07. oktobar 2014 21:50)

Pa zato i jeste celav, sve mu pocupao iPhone :)

Mozda su zato i napravili savitljivi model... da moze i ono "Majstore, ajde malo tu iza uva" :D

Washington

pre 9 godina

Ovaj prvi tip je ćelav i izbrijan! Kako mu onda telefon čupa dlake? Oće čovek izgleda da se ogrebe od Epla za transplantaciju kose :-)
(3-phase cretin, 07. oktobar 2014 21:37)

Pa sta ako je na profilnoj slici celav? Moja profilna nije menjana 3 godine. Imao sam i bradu i kosu i bio sam skoro celav u to vreme. Nece covek menjat sliku kad mu kosa poraste.

Eto namesteno je definitvno! To Srbin kaze za svaki dogadjaj na planeti.

aca

pre 9 godina

Ne mogu da verujem kakve gluposti dospevaju medju sekcije naizgled ozbiljnih vesti. Vrh neverice kad se neciji tvit od 3 retvita i 8 favorita uzme kao povod za pisanje vesti.

Trezvenjak

pre 9 godina

@Alex: Android je nesto sa cemu se mozes igrati kako god hoces! Da prebacis imenik sa S2 u S4, to bi bilo na 3 nacina a ne da kucas rucno. Udjes u imenik u podesavanjima izaberes opciju Export Contacts i kliknes da ih prebacis na memorijsku karticu, taj fajl ubacis u S4 preko kompa, udjes u opcije imenika, Import from SD i to je to. Drugi nacin je instaliras Kies na racunaru, bekapujes kontakte iz S2 u formatu CSV, ulogujes se u gmail, odaberes Contacts, import from file, odaberes CSV i pojavi ti se sve samo u S4. Da si bio pametan kao sto nisi, kontakte si trebao da cuvas i upisujes odmah na google contact nalogu u S2 i da imenik bude sinhronizovan. Kad kupis novi tel, sve sto trebas da radis jeste da se ulogijes sa mailom iz S2 u S4. Ne znam kako sudite o necemu sto ne znate! Za pismene postoji youtube pa kucate sta vam treba u How to stilu! Retardiranost...

guja

pre 9 godina

Hrđavom ajfonu i dlake smetaju. Jel su ovi normalni. A i vi što objavljujete , a boga mi i mi što čitamo, pa još komentiramo.

A+B+C

pre 9 godina

Ne znam da li je tome doprineo izostanak safirnog stakla u kombinaciji sa novim dizajnom + nemogućnost testiranja uređaja u realnim uslovima ili nešto četvrto... Sve u svemu od Apple-a se to nije očekivalo. Mada, ako pogledamo unazad svaki model je pratio neki problem koji se pre ili kasnije otkloni ili se mi naviknemo :-)

bolimebaszanik

pre 9 godina

@pametnjakovic
Sve si promasio. Ali sve. Do te mere da je cak suprotno u odnosu na to sta naprica. Kvalitet nokie pre i sada je nebo i zemlja ali u korist novih nokia. Samsungov kvalitet je bukvalno ostao isti ali su podigli cene na premium nivo. Iphonei 4 i 5 (i s verzije istih) jesu veoma kvalitetno izradjeni telefoni ali dzaba jer kad ti ispadnu na beton u vecini slucajeva si se pozdravio sa telefonom, a to naravno da jeste bitna stavka u izradi telefona. Niti jeadn drugi telefon se ne rapada kao iphone 4 i 5 ali ni priblizno i zato NIKAKO ne mogu biti najkvalitetnije izradjeni telefoni. Dakle oni jesu top kvalitet sto se izrade tice ali je industrijski dizajn zestoko zakazao (naravno, ne mislim zapravo da je zakazao jer gde ces lepseg nacina da osiguras prodaju jos mnogo uredjaja vise nego sto bi inace bio slucaj)

Aco

pre 9 godina

Kod mene je usled koriscenja ovog telefona doslo do povecanja broja eritrocita u krvi, salim se nemam Ajfon. Koja drama nastade oko njega.

Komšija

pre 9 godina

Cekaj malo, pa ovaj prvi je celav plus nema ni bradu :D
(Vladimir, 07. oktobar 2014 21:22)
------------
Ma on je takav posle upotrebe iPhone 6 plus. Sad tek kontam šta je ovo plus, to je da dobijete I funkciju depilatora.

novosadjan

pre 9 godina

(zmitjkoe, 8. oktobar 2014 00:16)

Zmijko, nemoj samo o histeriji, a ti si prvi koji koristi neke epitete "najbolji ikada", "najprodavaniji" ikada i pre nego sto se bilo sta desi. Takodje, veoma cesto histericno i burno reagujes u vezi svega. Budimo ljudi, iako smo Srbi :D Previse se mnogo vas opterecuje oko nebitnih gluposti.

zoran dj

pre 9 godina

Resenje: kupite Samsung. Interface je itekako lep i mnogo vise dobijemo i za manje para u odnosu na iPhone koji nabudzi cenu a pruza mnogo manje.
(momo, 08. oktobar 2014 18:02)

na ovom svetu postoje i drugi proizvodjaci

zoki

pre 9 godina

Zmićko, legendo, ponovo si objasnio. Onaj deo oko kompenzacije ti je ubitacan, ali ono za revoluciju... ne znam...mozda. Pozdrav od Zokija. PS. Nasmej se jednom, na kvarno.

Laganeze

pre 9 godina

Ja ne znam kakve su ovo gluposti. I ovi likovi sa tvitovima, vrati ga u servis uzmi pare nazad i cuti. Ovo postade kao ledeni izazov, sad ce Ceda objavit neki tvit.

Mare

pre 9 godina

Meni je galaxy mini znao da pocupa zuluf, pa se nisam nesto previse ljutio na njega. Telefon vec godinama sluzi, promenio par vlasnika u porodici, bio jedno vreme gps samo u kolima, a sad sluzi kao drugi telefon. Nece da crkne.