Utorak, 02.09.2014.

15:43

Najbolje muzičke aplikacije za Android telefone

Izvor: Piše: Saša Petroviæ

Najbolje muzièke aplikacije za Android telefone IMAGE SOURCE
IMAGE DESCRIPTION

60 Komentari

Sortiraj po:

Tiberije

pre 9 godina

Spotify, pandora i Itunes u kombinaciji sa Tune in Radiom pokrivaju sve moguće muzicke sadržaje. Ovo je na IOS pretpostavljam da sve ima i na Androidu

Che

pre 9 godina

Bolji izbor u komentarima nego u clanku.

U mom slucaju playerpro, poweramp, n7player, zavisno od uredjaja.Shazam jedino koristim za prepoznavanje pesama.

i istražite koliko koštaju telefoni koji se naručuju dok stignu u Srbiju

pre 9 godina

Meni se polomilo dugme za volume pa aplikacija mora da ga ima lako dostupno. Tako sam nekako došao do Dub music playera i baš mi se sviđa. Ne zamara vas glupostima, vrlo lepo izgleda (drugačije od većine) i trenutno to koristim. Moj savet je da ga probate, možda baš to tražite ako se još niste skrasili sa nekim od postojećih. Probao sam, verovatno kao i mnogi, sve živo što postoji i sve ima i pluseve i minuseve i mislim da je stvarno to stvar ličnog izbora šta kome odgovara pa neću mnogo ni da davim sa analizama, probajte ih sve i odaberite. Što se tiče streaminga koristim Milk i baš mi se sviđa. Ne birate po stanicama nego žanrovima i muzika je odlična. To sada i mnogo češće koristim jer ko će da skida sve pesme i da onda sluša samo sa telefona?? Volim da me poneka pesma i iznenadi pa mi to više odgovara, naročito što ne moram da gubim vreme sa skidanjem. Koristim i Tunein ali Milk mi je mnogo bolji zbog bržeg izbora odgovarajuće muzike. P. S. Molim B92 za više ovakvih autorskih tekstova gde sami nešto istražujete i bavite se temama u kojima se svi nalazimo, a manje prevodite tekstove sa stranih sajtova... Npr. sledeća tema koji browser koristimo ili kameru ili recimo 5 aplikacija bez kojih ne možemo... Ima milion tema i daj malo pišite i sami i angažujte čitaoce. Dosta više idiotskih prepucavanja na temu Samsung/Apple, verujem da se svima zgadio Tehnopolis od toga.

Oxygen

pre 9 godina

Sve je ovo individualno npr meni za slušanje radija je ubjedljivo najbolji XiiaLive mnogo brži i jednostavniji od TuneIn-a sa mogucnoscu manuelnog unosa stanica, a od muzičkih plejera PlayerPro .

Krdza

pre 9 godina

(xoxo, 05. septembar 2014 00:27)

Ako imas Samsung telefon, mozes n7player kupiti u Samsung apps. Cena je par stotina dinara, nije skup uopste.

Lincoln

pre 9 godina

Kakva žalosna lista, "najbolji muzički plejeri za Android" a da nije pomenut PowerAmp, ubedljivo najbolji plejer koji postoji trenutno. Nije zgoreg malo pribaviti relevantne informacije pre pisanja teksta i stavljanja bombasticnih naslova tipa "najbolji" itd.
Elem, pored gore pomenutog, u stopu ga prate JetAudio Plus i PlayerPro. JetAudio Plus čak daje kvalitetniji zvuk kada se koristi AM3D HD sound effects plug in i to je nešto najkvalitetnije sto sam ja cuo sto se tice reprodukcije muzike sa telefona, naravno uz korišćenje kvalitetnih slušalica tipa Sennheiser, Technics, Sony itd.
Ubuduce, Google "u šake" i prvo uradite domaći zadatak pa onda pišite tekstove.

xoxo

pre 9 godina

Isprobao sam barem 10 različitih audio player-a na Android-u, pošto je default Google-ov player dosta loš player. Zanimljivo je da ovi najpoznatiji programi poput PowerAmp-a, Rocket-a, itd. me uopšte nisu svideli. A onda sam instalirao n7player. Ovaj program je toliko unikatan, ali i funkcionalan da sam skoro pao u nesvest, a ne samo ja. Program je praktično fascinirao i sve moje prijatelje. A onda je istekao trial. Sad bi ga hteo da kupim, a ne mogu jer živim u Srbiji. Na zvaničnom web-sajtu ne postoji mogućnost kupovine, samo preko Google Play-a.

Tako da...

lcd

pre 9 godina

@dule.."Jel zna neko neku aplikaciju za Android, gde mogu da odsečem deo pesme i da stavim da mi bude zvono?"
https://play.google.com/store/apps/details?id=com.ringdroid

Droga NE!

pre 9 godina

Meni je dobar bilo koji player ako može da reprodukuje FLAC format jer mi je kvalitet zvuka na prvom mestu, nebo i zemlja u odnosu na 320kbs mp3. Pošto imam S3 probao sam njegov fabrički plejer, i gle čuda-čita Flac k'o lud, tako da dalje nisam tražio. Probajte! Jeste da jedna pesma zauzima 20-40Mb al' bar su micro sd kartice sada džabe.

dk

pre 9 godina

@Dule Potrazi ringdroid radi sve sto ti zelis i besplatan je. Uglavnom slusam pandoru, nemam puno vremena za slusanje muzike pa mi je to najjednostavnije.

ki111er

pre 9 godina

Jeste powerAmp dobar ali od kad su presli na 2.x ima puno petljanja sa lucky patcher-om i smara me to pa zato koristim JetAudio. Ima sve sto i PowerAmp, pregledan je i veoma prost za rukovanje.
Od muz.programa kod mene je uvek shazam, tunein, mxp layer za video a za kameru HDR+, cinema FX, camera 2 za obradu istih after focus!

Dule

pre 9 godina

Jel zna neko neku aplikaciju za Android, gde mogu da odsečem deo pesme i da stavim da mi bude zvono? Recimo refren odsečem i stavim da mi samo refren bude zvono, a ne cela pesma.

jovan

pre 9 godina

Ne znam da li je neko čuo ili koristio Zplayer koji je po dizajnu kopija Microsoft Zune i njihovog muzičkog player-a za WP. Nema gomilu opcija ali je lep za oko i dosta pouzdan. Naročito lepo izgleda na novijim uređajima koji dopuštaju full screen playback.

Skituljko

pre 9 godina

Najbolji muzicki player ubedljivo POWERAMP,a za slusanje radio stanica (ovo vazi za nisko - budzetne telefone i za verzije androida 2.2.2 - 4.2.2) najbolja aplikacija je "A ONLINE RADIO" mala aplikacija koja zauzima samo 3,6 mb u telefonu,izuzetno prosta laka za rukovanje,a nudi mogucnost slusanja preko 60000 radio stanica iz shoutcast i icecast baze u mp3 i aac formatu.Probajte i necete se pokajati ;)

DaLanik

pre 9 godina

Sce ovo je individualno. Meni je najbolji Square (pise se kao ona trojka za "kub", tako da se lose nalazi na plej storu). Ima savrsen i jednostavan interfejs, meni nista vise ne treba.

Bard

pre 9 godina

Google Music je vredan samo ako si upload-ovao svoju muziku online, pa da slušaš kad imaš wifi, inače ne bezveze, nema nikakvih opcija.

Poweramp je ubedljivo najbolji program za muziku, onda Player Pro. U poređenju sa ova dva, svi ostali prosečni.

Gos'n

pre 9 godina

Autor ocigledno ne slusa muziku redovno. Poweramp i Playerpro da se ne spomenu?! Smesno. Pritom prvi na listi Google Play Music. Ne znam da li iko koristi to?! I gde pise da ne moze da se koristi nesto sto nema da se kupi kod nas? Sve postoji, samo treba traziti.

Debeli Jova

pre 9 godina

"PowerAmp je najbolji muzicki plejer. Naravno, jos uvek nedostupan za nase trziste (ocigledno ne radi kupovina iz Srbije - skoro 400 RSD)..."
(Aleksandar, 4. septembar 2014 11:38)

Odeš na njihov sajt powerampapp.com i kupiš. Trenutna cena 3.99 dolara. Ja ga kupio za 1.99, bio na nekom popustu.
Ne znam zašto ste se svi uhvatili za Google Play. Skoro svaka iole vredna aplikacija se može kupiti na sajtu developera.

Nebojša

pre 9 godina

Vidim mnogi spominju poweramp dobar je ali bar meni bolji je player pro mene ne zanimaju neke fensi opcije koje neću ni koristiti već samo reprodukuja muzike a tu je player pro odličan a kontrole su baš gde treba da budu nema nelogičnosti što ne važi za neke druge plejere a i widget u zaključanom modu ekrana je bolji nego na drugim plejerima koje sam probao.

anonimus

pre 9 godina

Ne verujem da nije spomenut PowerAmp plejer. To je najbolji plejer na android tržištu. Puno sam ih probao, nijedan nema toliko dobrih korisnih funkcija, nijedan nije u toj meri prilagodljiv korisniku kao PowerAmp. Što neko reče kao da pisete o automobilima a ne spominjete Mercedes. Stidite se.

Star Stuff

pre 9 godina

Ja uglavnom koristim Deadbeef player (da bi radio mora da se instalira i Deadbeef plugins ili kako se već zove). Jedini od svih (koje sam probao) koji može da pusta cele foldere, što je korisno za slušanje albuma ako kolekcija nije idealno sređena (a koja je?). Ima bolji ekvilajzer od svih koje sam video što je jako korisno jer zvuk koji telefon podrazumevano daje je pravi užas. Još je i besplatan a ja izbegavam da instaliram pirate osim ako ne moram.
Vidim da se ovde spominju neki meni nepoznati plejeri. Moraću da ih probam. Da li neki od njih pusta foldere?

Milos

pre 9 godina

Pandora radio je za mene najbolja al ne pokriva Evropu ja mislim samo SAD i jos nekoliko zemalja. Tune in kad se uzelim srpske muzike! Pozdrav

Nebojša

pre 9 godina

Može li neko da mi odgovori dali mu radi kupovina aplikacija na play storeu pre nekoliko dana je ovde pisalo da će biti dostupno u narednih nekoliko sati a ja i dalje ne vidim aplikacije koje se kupuju samo besplatne.

Aleksandar

pre 9 godina

Ahhahhh. Pa gde vade ove informacije. PowerAmp je najbolji muzicki plejer. Naravno, jos uvek nedostupan za nase trziste (ocigledno ne radi kupovina iz Srbije - skoro 400 RSD), ali dok ne bude originala dostupnih za nase trziste i placanja, bice piratizovan koji sljaka za sve ne-pare.

Radoznali Perica®™

pre 9 godina

Vrlo interesantan i šarenolik tekst, a i izbor je zanimljiv. Koristim android 4 god i probao sam gomilu programa i opet nisam sve sa ove liste. Srećom veliki je izbor i uvek se nađe ono što vam odgovara... (trenutni izbor su mi Rocket player, Maven player,

EU Citizen

pre 9 godina

Dug članak, ali bez mnogo pametnog i korisnog :)) Elem, u mojoj dosadašnjoj Android karijeri, bez obzira na ograničenja u kvalitetu koje telefoni i BT slušalice nameću (ja se trudim da koristim kvalitetan hardware, obično Sennheiser jer mi njihov zvuk najviše odgovara, mada sam probao i druge firme, ali, naravno, razlika u odnosu na zvuk u kućnim uslovima se uvek oseća, kao i razlika između kabla i bežičnog prenosa, iako nešto manje), za moj ukus su se odličnim zvukom i obiljem opcija za prilagođavanje izdvojili PlayerPro od firme BlastOn i Neutron, oba u plaćenim verzijama, a za audioknjige koristim MortPlayer Audiobooks, s tim što tu moram da napomenem (iako je nezahvalno kuditi besplatan program, i zahvalan sam njegovom autoru što i to postoji, jer ima dosta plaćenih programa koji su osetno gori) da se, za razliku od ovih prethodnih, koji su prvoklasno i profesionalno odrađeni, radi o prosečnom programu kome definitivno nedostaje još opcija za kastomizaciju, čija je glavna vrlina to što je prosto najbolji od svih loših ili prosečnih audiobook plejera na tržištu, a dobrog nema, niti ijedan od klasičnih plejera koje sam probao (a probao sam desetine, jer su mi muzika i audioknjige bitni), bez obzira što neki zaista nude veliku količinu opcija, može da se prilagodi tako da igra ulogu audiobook plejera sa svim mogućnostima koje bih ja voleo da imam.

Debeli Jova

pre 9 godina

"PowerAmp je najbolji muzicki plejer. Naravno, jos uvek nedostupan za nase trziste (ocigledno ne radi kupovina iz Srbije - skoro 400 RSD)..."
(Aleksandar, 4. septembar 2014 11:38)

Odeš na njihov sajt powerampapp.com i kupiš. Trenutna cena 3.99 dolara. Ja ga kupio za 1.99, bio na nekom popustu.
Ne znam zašto ste se svi uhvatili za Google Play. Skoro svaka iole vredna aplikacija se može kupiti na sajtu developera.

Nebojša

pre 9 godina

Može li neko da mi odgovori dali mu radi kupovina aplikacija na play storeu pre nekoliko dana je ovde pisalo da će biti dostupno u narednih nekoliko sati a ja i dalje ne vidim aplikacije koje se kupuju samo besplatne.

Gos'n

pre 9 godina

Autor ocigledno ne slusa muziku redovno. Poweramp i Playerpro da se ne spomenu?! Smesno. Pritom prvi na listi Google Play Music. Ne znam da li iko koristi to?! I gde pise da ne moze da se koristi nesto sto nema da se kupi kod nas? Sve postoji, samo treba traziti.

anonimus

pre 9 godina

Ne verujem da nije spomenut PowerAmp plejer. To je najbolji plejer na android tržištu. Puno sam ih probao, nijedan nema toliko dobrih korisnih funkcija, nijedan nije u toj meri prilagodljiv korisniku kao PowerAmp. Što neko reče kao da pisete o automobilima a ne spominjete Mercedes. Stidite se.

Milos

pre 9 godina

Pandora radio je za mene najbolja al ne pokriva Evropu ja mislim samo SAD i jos nekoliko zemalja. Tune in kad se uzelim srpske muzike! Pozdrav

Bard

pre 9 godina

Google Music je vredan samo ako si upload-ovao svoju muziku online, pa da slušaš kad imaš wifi, inače ne bezveze, nema nikakvih opcija.

Poweramp je ubedljivo najbolji program za muziku, onda Player Pro. U poređenju sa ova dva, svi ostali prosečni.

Nebojša

pre 9 godina

Vidim mnogi spominju poweramp dobar je ali bar meni bolji je player pro mene ne zanimaju neke fensi opcije koje neću ni koristiti već samo reprodukuja muzike a tu je player pro odličan a kontrole su baš gde treba da budu nema nelogičnosti što ne važi za neke druge plejere a i widget u zaključanom modu ekrana je bolji nego na drugim plejerima koje sam probao.

Droga NE!

pre 9 godina

Meni je dobar bilo koji player ako može da reprodukuje FLAC format jer mi je kvalitet zvuka na prvom mestu, nebo i zemlja u odnosu na 320kbs mp3. Pošto imam S3 probao sam njegov fabrički plejer, i gle čuda-čita Flac k'o lud, tako da dalje nisam tražio. Probajte! Jeste da jedna pesma zauzima 20-40Mb al' bar su micro sd kartice sada džabe.

i istražite koliko koštaju telefoni koji se naručuju dok stignu u Srbiju

pre 9 godina

Meni se polomilo dugme za volume pa aplikacija mora da ga ima lako dostupno. Tako sam nekako došao do Dub music playera i baš mi se sviđa. Ne zamara vas glupostima, vrlo lepo izgleda (drugačije od većine) i trenutno to koristim. Moj savet je da ga probate, možda baš to tražite ako se još niste skrasili sa nekim od postojećih. Probao sam, verovatno kao i mnogi, sve živo što postoji i sve ima i pluseve i minuseve i mislim da je stvarno to stvar ličnog izbora šta kome odgovara pa neću mnogo ni da davim sa analizama, probajte ih sve i odaberite. Što se tiče streaminga koristim Milk i baš mi se sviđa. Ne birate po stanicama nego žanrovima i muzika je odlična. To sada i mnogo češće koristim jer ko će da skida sve pesme i da onda sluša samo sa telefona?? Volim da me poneka pesma i iznenadi pa mi to više odgovara, naročito što ne moram da gubim vreme sa skidanjem. Koristim i Tunein ali Milk mi je mnogo bolji zbog bržeg izbora odgovarajuće muzike. P. S. Molim B92 za više ovakvih autorskih tekstova gde sami nešto istražujete i bavite se temama u kojima se svi nalazimo, a manje prevodite tekstove sa stranih sajtova... Npr. sledeća tema koji browser koristimo ili kameru ili recimo 5 aplikacija bez kojih ne možemo... Ima milion tema i daj malo pišite i sami i angažujte čitaoce. Dosta više idiotskih prepucavanja na temu Samsung/Apple, verujem da se svima zgadio Tehnopolis od toga.

EU Citizen

pre 9 godina

Dug članak, ali bez mnogo pametnog i korisnog :)) Elem, u mojoj dosadašnjoj Android karijeri, bez obzira na ograničenja u kvalitetu koje telefoni i BT slušalice nameću (ja se trudim da koristim kvalitetan hardware, obično Sennheiser jer mi njihov zvuk najviše odgovara, mada sam probao i druge firme, ali, naravno, razlika u odnosu na zvuk u kućnim uslovima se uvek oseća, kao i razlika između kabla i bežičnog prenosa, iako nešto manje), za moj ukus su se odličnim zvukom i obiljem opcija za prilagođavanje izdvojili PlayerPro od firme BlastOn i Neutron, oba u plaćenim verzijama, a za audioknjige koristim MortPlayer Audiobooks, s tim što tu moram da napomenem (iako je nezahvalno kuditi besplatan program, i zahvalan sam njegovom autoru što i to postoji, jer ima dosta plaćenih programa koji su osetno gori) da se, za razliku od ovih prethodnih, koji su prvoklasno i profesionalno odrađeni, radi o prosečnom programu kome definitivno nedostaje još opcija za kastomizaciju, čija je glavna vrlina to što je prosto najbolji od svih loših ili prosečnih audiobook plejera na tržištu, a dobrog nema, niti ijedan od klasičnih plejera koje sam probao (a probao sam desetine, jer su mi muzika i audioknjige bitni), bez obzira što neki zaista nude veliku količinu opcija, može da se prilagodi tako da igra ulogu audiobook plejera sa svim mogućnostima koje bih ja voleo da imam.

Radoznali Perica®™

pre 9 godina

Vrlo interesantan i šarenolik tekst, a i izbor je zanimljiv. Koristim android 4 god i probao sam gomilu programa i opet nisam sve sa ove liste. Srećom veliki je izbor i uvek se nađe ono što vam odgovara... (trenutni izbor su mi Rocket player, Maven player,

Lincoln

pre 9 godina

Kakva žalosna lista, "najbolji muzički plejeri za Android" a da nije pomenut PowerAmp, ubedljivo najbolji plejer koji postoji trenutno. Nije zgoreg malo pribaviti relevantne informacije pre pisanja teksta i stavljanja bombasticnih naslova tipa "najbolji" itd.
Elem, pored gore pomenutog, u stopu ga prate JetAudio Plus i PlayerPro. JetAudio Plus čak daje kvalitetniji zvuk kada se koristi AM3D HD sound effects plug in i to je nešto najkvalitetnije sto sam ja cuo sto se tice reprodukcije muzike sa telefona, naravno uz korišćenje kvalitetnih slušalica tipa Sennheiser, Technics, Sony itd.
Ubuduce, Google "u šake" i prvo uradite domaći zadatak pa onda pišite tekstove.

Aleksandar

pre 9 godina

Ahhahhh. Pa gde vade ove informacije. PowerAmp je najbolji muzicki plejer. Naravno, jos uvek nedostupan za nase trziste (ocigledno ne radi kupovina iz Srbije - skoro 400 RSD), ali dok ne bude originala dostupnih za nase trziste i placanja, bice piratizovan koji sljaka za sve ne-pare.

xoxo

pre 9 godina

Isprobao sam barem 10 različitih audio player-a na Android-u, pošto je default Google-ov player dosta loš player. Zanimljivo je da ovi najpoznatiji programi poput PowerAmp-a, Rocket-a, itd. me uopšte nisu svideli. A onda sam instalirao n7player. Ovaj program je toliko unikatan, ali i funkcionalan da sam skoro pao u nesvest, a ne samo ja. Program je praktično fascinirao i sve moje prijatelje. A onda je istekao trial. Sad bi ga hteo da kupim, a ne mogu jer živim u Srbiji. Na zvaničnom web-sajtu ne postoji mogućnost kupovine, samo preko Google Play-a.

Tako da...

Dule

pre 9 godina

Jel zna neko neku aplikaciju za Android, gde mogu da odsečem deo pesme i da stavim da mi bude zvono? Recimo refren odsečem i stavim da mi samo refren bude zvono, a ne cela pesma.

ki111er

pre 9 godina

Jeste powerAmp dobar ali od kad su presli na 2.x ima puno petljanja sa lucky patcher-om i smara me to pa zato koristim JetAudio. Ima sve sto i PowerAmp, pregledan je i veoma prost za rukovanje.
Od muz.programa kod mene je uvek shazam, tunein, mxp layer za video a za kameru HDR+, cinema FX, camera 2 za obradu istih after focus!

Che

pre 9 godina

Bolji izbor u komentarima nego u clanku.

U mom slucaju playerpro, poweramp, n7player, zavisno od uredjaja.Shazam jedino koristim za prepoznavanje pesama.

Skituljko

pre 9 godina

Najbolji muzicki player ubedljivo POWERAMP,a za slusanje radio stanica (ovo vazi za nisko - budzetne telefone i za verzije androida 2.2.2 - 4.2.2) najbolja aplikacija je "A ONLINE RADIO" mala aplikacija koja zauzima samo 3,6 mb u telefonu,izuzetno prosta laka za rukovanje,a nudi mogucnost slusanja preko 60000 radio stanica iz shoutcast i icecast baze u mp3 i aac formatu.Probajte i necete se pokajati ;)

dk

pre 9 godina

@Dule Potrazi ringdroid radi sve sto ti zelis i besplatan je. Uglavnom slusam pandoru, nemam puno vremena za slusanje muzike pa mi je to najjednostavnije.

lcd

pre 9 godina

@dule.."Jel zna neko neku aplikaciju za Android, gde mogu da odsečem deo pesme i da stavim da mi bude zvono?"
https://play.google.com/store/apps/details?id=com.ringdroid

Oxygen

pre 9 godina

Sve je ovo individualno npr meni za slušanje radija je ubjedljivo najbolji XiiaLive mnogo brži i jednostavniji od TuneIn-a sa mogucnoscu manuelnog unosa stanica, a od muzičkih plejera PlayerPro .

Star Stuff

pre 9 godina

Ja uglavnom koristim Deadbeef player (da bi radio mora da se instalira i Deadbeef plugins ili kako se već zove). Jedini od svih (koje sam probao) koji može da pusta cele foldere, što je korisno za slušanje albuma ako kolekcija nije idealno sređena (a koja je?). Ima bolji ekvilajzer od svih koje sam video što je jako korisno jer zvuk koji telefon podrazumevano daje je pravi užas. Još je i besplatan a ja izbegavam da instaliram pirate osim ako ne moram.
Vidim da se ovde spominju neki meni nepoznati plejeri. Moraću da ih probam. Da li neki od njih pusta foldere?

Tiberije

pre 9 godina

Spotify, pandora i Itunes u kombinaciji sa Tune in Radiom pokrivaju sve moguće muzicke sadržaje. Ovo je na IOS pretpostavljam da sve ima i na Androidu

DaLanik

pre 9 godina

Sce ovo je individualno. Meni je najbolji Square (pise se kao ona trojka za "kub", tako da se lose nalazi na plej storu). Ima savrsen i jednostavan interfejs, meni nista vise ne treba.

jovan

pre 9 godina

Ne znam da li je neko čuo ili koristio Zplayer koji je po dizajnu kopija Microsoft Zune i njihovog muzičkog player-a za WP. Nema gomilu opcija ali je lep za oko i dosta pouzdan. Naročito lepo izgleda na novijim uređajima koji dopuštaju full screen playback.

Krdza

pre 9 godina

(xoxo, 05. septembar 2014 00:27)

Ako imas Samsung telefon, mozes n7player kupiti u Samsung apps. Cena je par stotina dinara, nije skup uopste.

EU Citizen

pre 9 godina

Dug članak, ali bez mnogo pametnog i korisnog :)) Elem, u mojoj dosadašnjoj Android karijeri, bez obzira na ograničenja u kvalitetu koje telefoni i BT slušalice nameću (ja se trudim da koristim kvalitetan hardware, obično Sennheiser jer mi njihov zvuk najviše odgovara, mada sam probao i druge firme, ali, naravno, razlika u odnosu na zvuk u kućnim uslovima se uvek oseća, kao i razlika između kabla i bežičnog prenosa, iako nešto manje), za moj ukus su se odličnim zvukom i obiljem opcija za prilagođavanje izdvojili PlayerPro od firme BlastOn i Neutron, oba u plaćenim verzijama, a za audioknjige koristim MortPlayer Audiobooks, s tim što tu moram da napomenem (iako je nezahvalno kuditi besplatan program, i zahvalan sam njegovom autoru što i to postoji, jer ima dosta plaćenih programa koji su osetno gori) da se, za razliku od ovih prethodnih, koji su prvoklasno i profesionalno odrađeni, radi o prosečnom programu kome definitivno nedostaje još opcija za kastomizaciju, čija je glavna vrlina to što je prosto najbolji od svih loših ili prosečnih audiobook plejera na tržištu, a dobrog nema, niti ijedan od klasičnih plejera koje sam probao (a probao sam desetine, jer su mi muzika i audioknjige bitni), bez obzira što neki zaista nude veliku količinu opcija, može da se prilagodi tako da igra ulogu audiobook plejera sa svim mogućnostima koje bih ja voleo da imam.

Aleksandar

pre 9 godina

Ahhahhh. Pa gde vade ove informacije. PowerAmp je najbolji muzicki plejer. Naravno, jos uvek nedostupan za nase trziste (ocigledno ne radi kupovina iz Srbije - skoro 400 RSD), ali dok ne bude originala dostupnih za nase trziste i placanja, bice piratizovan koji sljaka za sve ne-pare.

anonimus

pre 9 godina

Ne verujem da nije spomenut PowerAmp plejer. To je najbolji plejer na android tržištu. Puno sam ih probao, nijedan nema toliko dobrih korisnih funkcija, nijedan nije u toj meri prilagodljiv korisniku kao PowerAmp. Što neko reče kao da pisete o automobilima a ne spominjete Mercedes. Stidite se.

Gos'n

pre 9 godina

Autor ocigledno ne slusa muziku redovno. Poweramp i Playerpro da se ne spomenu?! Smesno. Pritom prvi na listi Google Play Music. Ne znam da li iko koristi to?! I gde pise da ne moze da se koristi nesto sto nema da se kupi kod nas? Sve postoji, samo treba traziti.

Droga NE!

pre 9 godina

Meni je dobar bilo koji player ako može da reprodukuje FLAC format jer mi je kvalitet zvuka na prvom mestu, nebo i zemlja u odnosu na 320kbs mp3. Pošto imam S3 probao sam njegov fabrički plejer, i gle čuda-čita Flac k'o lud, tako da dalje nisam tražio. Probajte! Jeste da jedna pesma zauzima 20-40Mb al' bar su micro sd kartice sada džabe.

Bard

pre 9 godina

Google Music je vredan samo ako si upload-ovao svoju muziku online, pa da slušaš kad imaš wifi, inače ne bezveze, nema nikakvih opcija.

Poweramp je ubedljivo najbolji program za muziku, onda Player Pro. U poređenju sa ova dva, svi ostali prosečni.

Dule

pre 9 godina

Jel zna neko neku aplikaciju za Android, gde mogu da odsečem deo pesme i da stavim da mi bude zvono? Recimo refren odsečem i stavim da mi samo refren bude zvono, a ne cela pesma.

Skituljko

pre 9 godina

Najbolji muzicki player ubedljivo POWERAMP,a za slusanje radio stanica (ovo vazi za nisko - budzetne telefone i za verzije androida 2.2.2 - 4.2.2) najbolja aplikacija je "A ONLINE RADIO" mala aplikacija koja zauzima samo 3,6 mb u telefonu,izuzetno prosta laka za rukovanje,a nudi mogucnost slusanja preko 60000 radio stanica iz shoutcast i icecast baze u mp3 i aac formatu.Probajte i necete se pokajati ;)

Radoznali Perica®™

pre 9 godina

Vrlo interesantan i šarenolik tekst, a i izbor je zanimljiv. Koristim android 4 god i probao sam gomilu programa i opet nisam sve sa ove liste. Srećom veliki je izbor i uvek se nađe ono što vam odgovara... (trenutni izbor su mi Rocket player, Maven player,

Nebojša

pre 9 godina

Može li neko da mi odgovori dali mu radi kupovina aplikacija na play storeu pre nekoliko dana je ovde pisalo da će biti dostupno u narednih nekoliko sati a ja i dalje ne vidim aplikacije koje se kupuju samo besplatne.

Debeli Jova

pre 9 godina

"PowerAmp je najbolji muzicki plejer. Naravno, jos uvek nedostupan za nase trziste (ocigledno ne radi kupovina iz Srbije - skoro 400 RSD)..."
(Aleksandar, 4. septembar 2014 11:38)

Odeš na njihov sajt powerampapp.com i kupiš. Trenutna cena 3.99 dolara. Ja ga kupio za 1.99, bio na nekom popustu.
Ne znam zašto ste se svi uhvatili za Google Play. Skoro svaka iole vredna aplikacija se može kupiti na sajtu developera.

DaLanik

pre 9 godina

Sce ovo je individualno. Meni je najbolji Square (pise se kao ona trojka za "kub", tako da se lose nalazi na plej storu). Ima savrsen i jednostavan interfejs, meni nista vise ne treba.

jovan

pre 9 godina

Ne znam da li je neko čuo ili koristio Zplayer koji je po dizajnu kopija Microsoft Zune i njihovog muzičkog player-a za WP. Nema gomilu opcija ali je lep za oko i dosta pouzdan. Naročito lepo izgleda na novijim uređajima koji dopuštaju full screen playback.

Nebojša

pre 9 godina

Vidim mnogi spominju poweramp dobar je ali bar meni bolji je player pro mene ne zanimaju neke fensi opcije koje neću ni koristiti već samo reprodukuja muzike a tu je player pro odličan a kontrole su baš gde treba da budu nema nelogičnosti što ne važi za neke druge plejere a i widget u zaključanom modu ekrana je bolji nego na drugim plejerima koje sam probao.

ki111er

pre 9 godina

Jeste powerAmp dobar ali od kad su presli na 2.x ima puno petljanja sa lucky patcher-om i smara me to pa zato koristim JetAudio. Ima sve sto i PowerAmp, pregledan je i veoma prost za rukovanje.
Od muz.programa kod mene je uvek shazam, tunein, mxp layer za video a za kameru HDR+, cinema FX, camera 2 za obradu istih after focus!

dk

pre 9 godina

@Dule Potrazi ringdroid radi sve sto ti zelis i besplatan je. Uglavnom slusam pandoru, nemam puno vremena za slusanje muzike pa mi je to najjednostavnije.

Star Stuff

pre 9 godina

Ja uglavnom koristim Deadbeef player (da bi radio mora da se instalira i Deadbeef plugins ili kako se već zove). Jedini od svih (koje sam probao) koji može da pusta cele foldere, što je korisno za slušanje albuma ako kolekcija nije idealno sređena (a koja je?). Ima bolji ekvilajzer od svih koje sam video što je jako korisno jer zvuk koji telefon podrazumevano daje je pravi užas. Još je i besplatan a ja izbegavam da instaliram pirate osim ako ne moram.
Vidim da se ovde spominju neki meni nepoznati plejeri. Moraću da ih probam. Da li neki od njih pusta foldere?

lcd

pre 9 godina

@dule.."Jel zna neko neku aplikaciju za Android, gde mogu da odsečem deo pesme i da stavim da mi bude zvono?"
https://play.google.com/store/apps/details?id=com.ringdroid

Lincoln

pre 9 godina

Kakva žalosna lista, "najbolji muzički plejeri za Android" a da nije pomenut PowerAmp, ubedljivo najbolji plejer koji postoji trenutno. Nije zgoreg malo pribaviti relevantne informacije pre pisanja teksta i stavljanja bombasticnih naslova tipa "najbolji" itd.
Elem, pored gore pomenutog, u stopu ga prate JetAudio Plus i PlayerPro. JetAudio Plus čak daje kvalitetniji zvuk kada se koristi AM3D HD sound effects plug in i to je nešto najkvalitetnije sto sam ja cuo sto se tice reprodukcije muzike sa telefona, naravno uz korišćenje kvalitetnih slušalica tipa Sennheiser, Technics, Sony itd.
Ubuduce, Google "u šake" i prvo uradite domaći zadatak pa onda pišite tekstove.

Krdza

pre 9 godina

(xoxo, 05. septembar 2014 00:27)

Ako imas Samsung telefon, mozes n7player kupiti u Samsung apps. Cena je par stotina dinara, nije skup uopste.

i istražite koliko koštaju telefoni koji se naručuju dok stignu u Srbiju

pre 9 godina

Meni se polomilo dugme za volume pa aplikacija mora da ga ima lako dostupno. Tako sam nekako došao do Dub music playera i baš mi se sviđa. Ne zamara vas glupostima, vrlo lepo izgleda (drugačije od većine) i trenutno to koristim. Moj savet je da ga probate, možda baš to tražite ako se još niste skrasili sa nekim od postojećih. Probao sam, verovatno kao i mnogi, sve živo što postoji i sve ima i pluseve i minuseve i mislim da je stvarno to stvar ličnog izbora šta kome odgovara pa neću mnogo ni da davim sa analizama, probajte ih sve i odaberite. Što se tiče streaminga koristim Milk i baš mi se sviđa. Ne birate po stanicama nego žanrovima i muzika je odlična. To sada i mnogo češće koristim jer ko će da skida sve pesme i da onda sluša samo sa telefona?? Volim da me poneka pesma i iznenadi pa mi to više odgovara, naročito što ne moram da gubim vreme sa skidanjem. Koristim i Tunein ali Milk mi je mnogo bolji zbog bržeg izbora odgovarajuće muzike. P. S. Molim B92 za više ovakvih autorskih tekstova gde sami nešto istražujete i bavite se temama u kojima se svi nalazimo, a manje prevodite tekstove sa stranih sajtova... Npr. sledeća tema koji browser koristimo ili kameru ili recimo 5 aplikacija bez kojih ne možemo... Ima milion tema i daj malo pišite i sami i angažujte čitaoce. Dosta više idiotskih prepucavanja na temu Samsung/Apple, verujem da se svima zgadio Tehnopolis od toga.

Milos

pre 9 godina

Pandora radio je za mene najbolja al ne pokriva Evropu ja mislim samo SAD i jos nekoliko zemalja. Tune in kad se uzelim srpske muzike! Pozdrav

xoxo

pre 9 godina

Isprobao sam barem 10 različitih audio player-a na Android-u, pošto je default Google-ov player dosta loš player. Zanimljivo je da ovi najpoznatiji programi poput PowerAmp-a, Rocket-a, itd. me uopšte nisu svideli. A onda sam instalirao n7player. Ovaj program je toliko unikatan, ali i funkcionalan da sam skoro pao u nesvest, a ne samo ja. Program je praktično fascinirao i sve moje prijatelje. A onda je istekao trial. Sad bi ga hteo da kupim, a ne mogu jer živim u Srbiji. Na zvaničnom web-sajtu ne postoji mogućnost kupovine, samo preko Google Play-a.

Tako da...

Oxygen

pre 9 godina

Sve je ovo individualno npr meni za slušanje radija je ubjedljivo najbolji XiiaLive mnogo brži i jednostavniji od TuneIn-a sa mogucnoscu manuelnog unosa stanica, a od muzičkih plejera PlayerPro .

Che

pre 9 godina

Bolji izbor u komentarima nego u clanku.

U mom slucaju playerpro, poweramp, n7player, zavisno od uredjaja.Shazam jedino koristim za prepoznavanje pesama.

Tiberije

pre 9 godina

Spotify, pandora i Itunes u kombinaciji sa Tune in Radiom pokrivaju sve moguće muzicke sadržaje. Ovo je na IOS pretpostavljam da sve ima i na Androidu