Sreda, 20.02.2019.

11:32

Mi 9 stiže: Snapdragon 855, 6GB RAM-a, 48MP kamera - 455 dolara FOTO

Izvor: Priredio: Miloš B. Jovanoviæ

Mi 9 stiže: Snapdragon 855, 6GB RAM-a, 48MP kamera - 455 dolara FOTO IMAGE SOURCE
IMAGE DESCRIPTION

91 Komentari

Sortiraj po:

Bobo

pre 5 godina

@trololo: Ne razumeš se u tehniku druže Kineski telefoni imaju isti Snapdragon čip kao telefoni koji nisu kineski, imaju sve isto osim kamere i baterije ali izgleda da su njihove bolje. Razlika je samo što ti plačaš više zato što kupuješ više poznate firme i to je stara fora. Ja imam Huawei P10 ali ja bi probao ovaj nemam komplekse da moram najskuplji da imam ko seljačina a mogu da kupim koji hoću.

miA2

pre 5 godina

Imao ajfone, note Samsung i s6. Skoro ostao bez i jednog telefona. Pre 6 meseci pricam sa ortakom sto uvozi i radi servise i smeje se i kaze samo xiaomi ti valja. Ovo dalje je bacanje para. Ja nisam ni znao za reč xiaomi!? Uzeo mia2 lite, 4gb 64gb interne dual sim. 145e vp cena sa 2god garancije. Leti kako radi, vec me je bolela glava da moram kupovati polovan s7 s8 note8 ili šta već. Više nego što možete zamisliti od telefona! Samo xiaomi dok se ne uobraze pa dignu cenu

blabla

pre 5 godina

Ukratko, jasno se vidi panika ovih sto placaju telefone 1000+ eura jer ih niko vise ne sljivi ni dva posto... Inace, Srbi, uz takav telefon ide i sve ostalo sto ostavlja utisak "elite", dakle dobar i skup auto, stancuga ili kucerina, preskupa odeca, a ako samo nosate skup telefon, verujte mi, niko vam ne zavidi, svi misle da ste kreten (jedni zato sto bacate pare, a drugi zato sto glumite burzuja). Pa vi sad slobodno nastavite... Ali ne zaboravite da ste vi jedini nezadovoljni u celoj prici...

boki

pre 5 godina

imam max 3 a imao pre njega s8 samsung prodao uzeo xiaomi-ja i ostalo mi para rezultat,veci displej baterija mnogo bolja redovno azuriranje radi savrseno,jedino kamera za malo losija ostalo sve bolje...
p.s. a nije da nemam para imam ali na ove izvikane necu da bacam pare kad ne vredi,vozim a6 2012 i rav 4 2015 i tojotu vise nikad nije da je los auto dobar je ali audiju ni prici...

Maltezer

pre 5 godina

"svi bi vi koristili samsung, huawei ili apple da imate para da ih kupite
(beta max, 20. februar 2019 14:10)"

Imao sam Mi A1. Prodao. Kupio Galaxy A8 (2018). Sad gledam da se rešim i kupim Mi A2 Lite 4+64, kakav sam kupio i detetu.
Zašto?
-Nema Samsung applikacija
-Otključavanje otiskom prsta je trenutno, Samsung zna da zakasni po 3-4 sekunde
-Veća baterija, a traje i nesrazmerno duže
-Redovna nadogradnja OS
-Lakši (manja masa)

To što je jeftiniji kod mene nije ni na listi...

trololo

pre 5 godina

ovi sto kazu kako je ovo vrhunski telefon je isto kao kad bi kupio armanijevo odelo i neko ti kaze imao si odelo i u kineskoj robnoj kuci. zna se dobro zasto se kupuje ova marka, a to je sto se nema para. mogli su makar neko manje kinesko ime da mu daju, da ne bude toliko ocigledno

Swedenonline

pre 5 godina

Posle godinu dana mozes da ga prodas za 150 evra...
(kole, 20. februar 2019 13:39)

Kupi ga, imaš 300€ od mene u februaru 2020.
Uslov, da bude fizički i stanju kao sto je sada.

Stara garda

pre 5 godina

Vidim da se vojska ljubitelja Šao-mija namnožila od naših starih vremena, kad smo mi malobrojni nabavljali redmi note preko ko zna kojih kanala.Bio je oko 180-200 e a dobijalo se puno za te pare. Ako, ako, Šao-mi je budućnost. Čak i oni najzadrtiji mrzitelji kineskih marki shvatiće, da plaćanje za logo lopovima iz Samsunga i Apple duplo u odnosu na realnu cenu telefona, jednostavno nema smisla. Moći ćete vi da iznesete Zamzung na sto u kafiću, ali Šao-mi će uvek biti bolji telefon.
To je njihova misija, da budu najbolji.

Фрфљави

pre 5 godina

Ови Срби све знају. Аман баш све! Разумеју се у кошарку, тњнис6, политику, кинеске, јужнокорејске, америчке телефоне, у јапанска аута, у немачки квалитет, аман као што рекох, баш све се разумеју. Овај један прича да не суди о Самсунгу јер ф никада није пробао, помиње да кинеско смеће никада неће узети. Тај Самсунг С7 који користиш, тј планираш још 3-4 године да користиш, можеш још мало па да га, или продаш, тј увалиш неком или сачекаш још који месец и онда дисплеј да замениш који ће те коштати око 130€. Верујем да благе везе немаш да С7 серије имају проблема са дисплејом. Али сви до једнога. Побеле, пожуте, поцрвене. А кинеско смеће... није то за тебе. Префињена је то технологија за тебе, веруј ми.

blabla

pre 5 godina

Posle godinu dana mozes da ga prodas za 150 evra...
(kole, 20. februar 2019 13:39)

Pronadjite mi jedan Mi8 za 150eura. Moze i za 200. Moze i za 250... Pod uslovom da ga uopste nadjete u prodaji polovnog.

blabla

pre 5 godina

svi bi vi koristili samsung, huawei ili apple da imate para da ih kupite, kiselo grozdje pa dizete u nebesa ove jeftine igracke. Kao e super je, samo mu je losija kamera i ekran... samo toliko
(beta max, 20. februar 2019 14:10)

Za kameru ne znam ali ekran nije losiji. A izvini sto mi kamera nije bitna na telefonu. Dokle god je ta jeftina igracka fluidnija od skupih igracaka, ja sam namiren.

kompleksinjo tipa velik

pre 5 godina

@@kompleksinjo
Možeš samo da ih mrziš, ti si i dalje sirotinja a on 1000e ni ne oseti. Znači bolje je biti ovca nego ponosni i ubogi čoban! (bil G, 20. februar 2019 19:18)

Ccccccc! :-)

Ponosni cobani, velika vecina, imaju telefone od 200-300E, voze automobile od 50-ak hiljada i mesecno trose ni sami ne znaju koliko, a mnogi svoj statusni simbol pokusavaju da kupe telefonom od 1000E dok se voze autobusom i prezivljavaju sa 400-500E, ali su korisni - daju vunu u ogromnim kolicinama! :-)

Da se malo razumes u ono o cemu pricas, znao bi da Kinezi vec dugo nisu smece, ni priblizno kao iPhone, i za bilo koju kolicinu novca nude mnogo bolje i vise od bilo kog drugog!

Telefon cije su poslednje 3 generacije apsolutno iste ne zasluzuje komentar, ali zato oni koji kupe svaki sledeci model za po 1000E zasluzuju ozbiljnu dijagnozu!

Jadan ti ako ti oci ispadaju na svakog ko ima telefon od 1000E i ako ti je to merilo bogatstva i uspeha!

YIFY

pre 5 godina

I meni je Mi9 razocarenje, ali ne zbog specifikacija i izgleda jer izgleda odlicno vec zbog dimenzija koje su velike. 158mm je preveliko. Neko je spomenuo Huawei P30, i ja cu sacekati da vidim da li ce oni ostati dosljedni dimenzijama do 150mm

korisnik Huawei-a

pre 5 godina

svi bi vi koristili samsung, huawei ili apple da imate para da ih kupite, kiselo grozdje pa dizete u nebesa ove jeftine igracke. Kao e super je, samo mu je losija kamera i ekran... samo toliko
(beta max, 20. februar 2019 14:10)

Huawei i Samsung imaju jeftinije modele koje većina ljudi može da priušti. Ja imam Huawei p20 lite, moja sestra ima Xiaomi s2, oba rade kao sat. Xiaomi je i malo brži, a razlika u ceni je dupla.

bil G

pre 5 godina

@kompleksinjo
Možeš samo da ih mrziš, ti si i dalje sirotinja a on 1000e ni ne oseti. Znači bolje je biti ovca nego ponosni i ubogi čoban!

Marko G

pre 5 godina

@kompleksinjo
Sto sudis odma o necemu sto nemas pojma?
Imam Samsung Galaxy S7, kupio nakon izlaska S8 (sto znaci nakon deprecijacije). Apple ne bih kupio nikad, to em je smece em je precenjeno. Kupio sam S7 koji cu imati jos 3-4god sigurno i nakon toga opet kupujem premium fon koji ce mi godinama raditi a ne kinesko smece koje moras menjati posle 1-2god max. I nisam pacenik koji gleda telefon kao statusni simbol (to siromasni rade). Svako moze da priusti fon al auto ili stan ne moze tako lako. E sad ko ispada pametan? Ja sto kupujem premium (i to ne odmah kad izadju) na svakih 4-5god ili ti sto kupujes kineska smeca svake 1-2god?

F odeljenje

pre 5 godina

Konacno neko da objasni. Sirotilja najgora nesigurna u sebe pa oce da opravda kupovinu kineskog smeca..
(Marko G, 20. februar 2019 14:49)

Jes, vala, dobro kažeš. Nikad ne bih voleo da sam sirotilja, pa da imam spojenu dnevnu sobu i kuhilju, a životilje da gledam samo na TeVeju, umesto u ZOO vrtovima.. sumljam da bih izdržao tu čamotilju..

Inače nemam ništa protv brenda kao brenda, pa ni protiv Mi9, ali em ne pripadam hibridnoj generaciji sa šakama koje mogu komforno da hendluju ovakve dimenzije (S9 mi je "max"), em nema 3.5 džek, em nije vodootporan, em nema stereo zvučnike, em nema micro SD.. Ja bih ga ipak preskočio..

Ivan

pre 5 godina

Xiaomi mi9 nema 3.5 mm audio dzek, nema stereo zvucnuk (multimedia velika nula ) nema memorijsko prosirenje ,nema fm radio, Nije vodootporan .taj dxomark najvise placaju kinezi Huawei I xiaomi

Nane

pre 5 godina

Vide se poboljšanja na svim poljima u odnosu na Mi 8. Šteta što nije vodootporan. Kod nas će cena biti preko 600 eura (verovatno, dok se svi ugrade).

MSF

pre 5 godina

Ja kupio Huawei P 20 lite za 210 evra preko mreže.

P. S. Komentar nisam kuckao ja. Djeki (ime telefona prim. aut) je uspeo da razazna moju nameru i misli i sam sročio slova. Malo teže mu ide uvijanje sarmi, ali ne odustaje.

Marko

pre 5 godina

Ovo je cena za Kinu, u EU ce biti za 30% visa, naravno vremenom ce padati. Dxo mark sto neki spominju, zaboravite. Za odgovarajuci koverat, mogu da napisu i 120 poena.
Prilicno dobar telefon, ali ipak nije u rangu sa najboljima. Ako gledamo odnos ulozeno-dobijeno, to jeste pri samom vrhu.

posao preko stranke=placen godisnji odmor

pre 5 godina

Ima da zrači kao nuklearna elektrana.(Шомика_ЦЗВ, 20. februar 2019 12:40)Kakav idiotski komentar nekog ko ocigledno nema pojma ni o nuklearnim elektranama ni o telefonima! Nuklearne elektrane NE ZRACE! Njihovi reaktori DA, ali one NE!
(Rumunija '89 je ono sto nam nedostaje, 20. februar 2019 13:14)
@Rumunija ‘89
Nezna se ko je veci pametnjakovic od vas dvoje.

Aca

pre 5 godina

Ovo je telefoncina koja je realno Best buy do 500e. Gorila glass 6, Snapdragon 855 koji je brzi od apple a12 i kirin 980 na antutuu. 6 gb rama...
Senzori od 48 mpx je IMX 586, trenutno najsavremeniji, dok je selfi senzor IMX 576 tako da taj DXo rezultat je vrlo vrlo ocekivan. Mogu samo zamisliti koliko ce Jos sa gcam bolje slike biti. Ko god se imalo razume u telefone i nije pristrasan - reci ce da je ovo bestbuy ukupno gledano.

bgnamcor

pre 5 godina

Suludo je da se komentarise cena sa KP (gde je cist sverc u pitanju) sa cenama u ovlascenim radnja gde se placaju sve dazbine drzavi, prostor, zaposleni... (ne branim nikoga!). 08.03 ce biti otvorena prva MI radnja u Beogradu, pa na jednom mestu mozete da probate i izaberete sta vam se svidja, neka kupuje sta se kome svidja i sta ko sebi moze da priusti i svi srecni i zadovoljni.

Bojan

pre 5 godina

Konacno neko da objasni. Sirotilja najgora nesigurna u sebe pa oce da opravda kupovinu kineskog smeca..
(Marko G, 20. februar 2019 14:49)

Pocophone je postao (bukvalno) svetski hit na medjunarodnom trzistu. To što neko ima vise para od "sirotilje" ne mora da znači da ima manje mozga. U Irskoj (gde zivim) Xiaomi je počeo i zvanično da se prodaje preko Three operatera na ugovor, a ima ih u svakoj ozbiljnijoj radnji u Dablinu za keš.

Ja sam pre nekoliko dana kupio Xiaomi Mi A2 zato što za 200 evra dobijam uredjaj solidne izrade, sa SD660 i Android One operativnim sistemom. Za razliku od ostalih proizvođača sa svojim custom romovima, ovde Google garantuje sigurne apgrejde narednih par godina.

To bukvalno nudi jedino Xiaomi ni trzistu - Motorola i Nokia nude Android One, ali ili je hardver inferiorniji(Nokia) ili izrada (Motorola). Alternativa je Google Pixel, ali on ubija sa cenom. Pošto je supruga kupila Pixel 3 XL, odgovorno tvrdim da nije 4x bolji (iako je 4x skuplji od mog telefona). Da, kamera i ekran jesu bolji, ali posle 2-3 godine oba će biti za kantu, pa vi vidite ko je na kraju više izgubio - sirotlja ili buržuji.

kompleksinjo

pre 5 godina

@Konacno neko da objasni. Sirotilja najgora nesigurna u sebe pa oce da opravda kupovinu kineskog smeca..
(Marko G, 20. februar 2019 14:49)

Mukice, nesigurni u sebe se šišaju kao ovce i to za debele pare, a gotovo sam siguran da spadaš u njih.

A kako? Pa tako što im se prodaje već 3. generacija potpuno istog telefona za hiljadarku, a ko ume da vidi dalje od "jabuke" shvati da je slabiji, i to prilično, od kineskog smeća.

Ali dok je ovaca biće i vune - bitno je da se staviš na sto, naravno, sa ekranom na gore i maskom sa otvorom za jabuku.

Spremi sledećeg somića za 11, da pokažeš klasu… .. a i pamet. :-)

KebaBelvil

pre 5 godina

Od specifikacija su zaboravili custom UI predvidjen za masovno prikupljanje podataka od strane Kineske države. Mislim kome to ne smeta, dobar odnos cene i kvaliteta.

sladoledsmesom

pre 5 godina

svi bi vi koristili samsung, huawei ili apple da imate para da ih kupite, kiselo grozdje pa dizete u nebesa ove jeftine igracke. Kao e super je, samo mu je losija kamera i ekran... samo toliko
(beta max, 20. februar 2019 14:10)

Koji zeljov...

pepo

pre 5 godina

@realno Ovaj telefon snima najbolji video na svetu, i ima medju najboljim kamerama na svetu tako da taj tvoj S7 nema baš šta da traži pored njega

Totem

pre 5 godina

Veliki sam ljubitelj šaomi telefona (imam mi A2) ali šaomi počinje da se kocka sa vodećim proizvođačima ,što ga može skupo koštati u budućnosti po pitanju kamera ,što do sada nije imao toliko naglašeno.
Da objasnim stručnije a da me razumeju i laici :
Šaomi tera glavnu zadnju kameru na bsi cmos što je super ,okidač na 1,7 i popuna svetla na senzor super ali brate gustina piksela na 0.8 mikrona je nedovoljana i sve to pri 48 miliona piksela ?
Prevedeno za laike znači da je kamera ekvivalentna kvalitetu kamera odprilike od 16Mp na aplu ,samsungu i huaweiju ili 12Mp kod htc-a .
Mislim da je ovo veoma rizičan korak šaomija ,pogotovu što ulazi na velika vrata u flegšip svetu.

Max

pre 5 godina

Xiaomi gazi konkuranenciju. Vec sa pocofonom su nadmasili sebe jer nikom nije bilo jasno gde im je zarada. Za 5 godina bice sa Huawei najaci proizvodjaci na svetu. Nije sve sto stize iz kine kao ono iz bloka 45. Godinama su vazili za robove velikih svetskih proizvodjaca svega i svacega sad su nesto preposali nesto smosloli i eto ih kao najaca ekonomija na svetu.

realno

pre 5 godina

Nisam ekspert ali ljudi pola ovih telefona sa 24+ megapiksela pravi gore slike nego moj samsung s7. Cak i a7 samsung koji ima 24 mp isto pravi gore slike tako da ne razumem cemu tih beskonacnih megapiksela...

fmp

pre 5 godina

vrhunski tel... nema vise razlike samsung, huawei, xiaomi sem u ceni a kvalitet bilo kog navedenog je vrhunski... zavisi od klase uredjaja ali xiaomi pogotovo u nizem cenovnom rangu dominira ostali nemaju sta da traze... u premijum svi vrhunski....?

beta max

pre 5 godina

svi bi vi koristili samsung, huawei ili apple da imate para da ih kupite, kiselo grozdje pa dizete u nebesa ove jeftine igracke. Kao e super je, samo mu je losija kamera i ekran... samo toliko

Lale

pre 5 godina

Kinezi preuzimaju tržište... odjednom ce Nemacka da shvati da masa izbeglica mora da napusti Nemacku jer ce biti sve manje radnih mesta jer ce proizvodi iz te zemlje biti sve manje trazeni. Imam HUAWEI više klase radi FANTASTIČNO.

pera puma

pre 5 godina

"A8s koji je izasao pre par meseci vec ima Snapdragon 711, 128 GB, 6 ili 8 GB rom, 6.3 ekran, 3 x zadnju kameru od 48 pxl sa prednjom od 24 Pxl. A kosta max 450 $. 
Uz to ima infiniti-O ekran bez zareza po sredini ekrana."

"Infiniti-o" veliki crni okvir oko izreza za kameru, razlivanje boja oko njega i na krajevima, ista stvar i sa huavei v30 ili kako se već zove, vrv će to bolje biti reseno na S seriji.

Ili Mi mix 3, karamički telefon sa vrhunskom završnom obradom, tu su negde sa A8s, možda samo duplo jači na testovima, uz amoled ekran.

Samsung inače ne kopira Apple (samsung s10e = iphone 10r).

Шомика_ЦЗВ

pre 5 godina

Kakav idiotski komentar nekog ko ocigledno nema pojma ni o nuklearnim elektranama ni o telefonima! Nuklearne elektrane NE ZRACE! Njihovi reaktori DA, ali one NE!
(Rumunija '89 je ono sto nam nedostaje, 20. februar 2019 13:14)

Istina, ne razumem se o nuklearnim elektranama i njihovim reaktorima, ali mogu da te učim o telefonima.

pepo

pre 5 godina

107 dxomark rating i odlične ostale karakteristike za 450$, i onda će neki jadnik da kupi Galaxy A9 sa Snapdragonom 660 za 500 evra ahhaha

vlada

pre 5 godina

Ti vidiš u budućnost? kupiš za 450€ mi9, za godinu ga prodaš za 200. Ili je možda bolje uzeti note9 za 700, a za godinu ga prodaš za 400? Šta je bolje?
(Lazar, 20. februar 2019 13:21)

Kao prvo, mi9 ce 450e biti samo na kp, ne I u zvanicnim radnjama. A note 9 na istom tom sajtu nov moze I ispod 600e da se nadje. Smesno je porediti cene Xiaomija sa kp, a Samsung ili Huawei od operatera ili prodavnica. Drugo, Xiaomi kao polovan mnogo manje vredi I teze se proda nego Samsung ili Huawei. I razlika nije 10e kao sto neko rece dole vec osetno vise. Ne mislim da je to pravednox ali takva je realnost. a poglrdajte uostalom oglase polovnih Samsuga I Xiaomija. Kojih ima vise, I koji duze vise na oglasima dok se ne prodaju? Ja telefon gledam da prodam posle godinu ipo dana jer se tada po mojoj racunici najvise isplati. I lakse mi je da posle dodam novih 150e I imam ponovo dobar telefon, nego da ga koristim dok valja, a posle 2-2ipo godine placam ceo iznos novog uredjaja. Primera radi- sada s9 nov, sa 2 godine garancije nadjete za oko 460e. Mi 8 je 360. Radije cu dodati tih 100e preko, I za godinu ipo naci kupca bez problema uz neku realnu cenu, nego mi 8, koji istina jeste 98% Samsung nivo, a posle ga prodavati uz veci gubitak+ duzi period prodaje. Ps. Nisam Samsung fan, koristim Huawei, ali s obzirom da si koristio note seriju da poredjenje onda sam se za njih vezao. I mi 9 uopste nije note serija konkurent, vec s serija.

fantom

pre 5 godina

nemas problema sa plej prodavnicom, moji su svi bili kinezi namenjenji kineskom trzistu... nego bojim se preko alija da ce nasi da ti sibnu porez, u zadnje vreme su se okomili...

tedei

pre 5 godina

@vlada
samo u srbiji neko kupuje telefon i razmislja za koliko ce moci da ga proda posle nekog vremena. jako je bitno ako se dobije 10 evra vise... neverovatno

milić

pre 5 godina

@Biba
Koji to svi prelaze na xiaomi, evo ja nebih ni da su poslednji proizvođač na svetu. Možda su i dobri, ali ogadiše mi ga ovi zverovski ovde!

Lazar

pre 5 godina

A posle kad dodje vreme za prodaju niko nece polovan... pa ga prodajes za mnogo manje nego sto vredi
(vlada, 20. februar 2019 12:52)

Ti vidiš u budućnost? kupiš za 450€ mi9, za godinu ga prodaš za 200. Ili je možda bolje uzeti note9 za 700, a za godinu ga prodaš za 400? Šta je bolje?

silver areow

pre 5 godina

sta vredi kad odes u kafic i stavis ga na sto ne moze da se vidi jabuka. isto vazi i za laptipove, jos nisam video da neko donese "obican" laptop u kafic, samo se donosi mac book i oni kao nesto rade uz kaficu, u prevodu vidite me svetli mi jabuka

Rumunija '89 je ono sto nam nedostaje

pre 5 godina

Ima da zrači kao nuklearna elektrana.
(Шомика_ЦЗВ, 20. februar 2019 12:40)

Kakav idiotski komentar nekog ko ocigledno nema pojma ni o nuklearnim elektranama ni o telefonima! Nuklearne elektrane NE ZRACE! Njihovi reaktori DA, ali one NE!

Marko

pre 5 godina

Xiaomi će kako je krenuo, doći glave i Samsungu i Huaweiu..... Nije sporno da Samsung predvodi razvoj i da je najjači, Huawei se trudi da to prati, ali će masi ljudi Xiaomi biti prihvatljiv jer nudi slično za dosta manje novca. Inače su ovde u mi9 ipak trebali da stave jaču bateriju.

DA

pre 5 godina

Ja kao najveci pljuvac kineskih proizvoda igrom slucaja sam dobio na koriscenje Xiaomi mi a2 i raspametio se kakva telefoncina, za toliko malo para. Treba ostaviti predrasude sa strane i probati. Ova kompanija je zaista cudo!

ushi

pre 5 godina

Šaomi Šaomi Šaomi Šaomi Šaomi Šaomi
Šaomi Šaomi Šaomi Šaomi Šaomi Šaomi
Šaomi Šaomi Šaomi Šaomi Šaomi Šaomi
Šaomi Šaomi Šaomi Šaomi Šaomi Šaomi
Šaomi Šaomi Šaomi Šaomi Šaomi Šaomi

Branko

pre 5 godina

Stvarno nisam Xiaomi sektas, ali sam se prebacio sa Huawei P20 na Xiaomi Mi8 i uopste nisam zazalio, mnogo je fluidniji telefon, kamera i baterija su bolje na P20 realno, ali performanse (sto je meni bitnije) dominiraju na Xiaomiju.

C i n i k

pre 5 godina

A8s koji je izasao pre par meseci vec ima Snapdragon 711, 128 GB, 6 ili 8 GB rom, 6.3 ekran, 3 x zadnju kameru od 48 pxl sa prednjom od 24 Pxl. A kosta max 450 $.
Uz to ima infiniti-O ekran bez zareza po sredini ekrana.

Nzn bice zanimljiva ova 2019 kad su telefoni u pitanju jer kinezi lansiraju mesecno na desetine potpuno istih modela samo ih razlicito oznacavaju i svi kostaju skoro isto. Ali ako Apple uskoro ne objavi nesto novo, neki novi model msm da ce da ubrzano da propadaju...

blabla

pre 5 godina

A8s koji je izasao pre par meseci vec ima Snapdragon 711, 128 GB, 6 ili 8 GB rom, 6.3 ekran, 3 x zadnju kameru od 48 pxl sa prednjom od 24 Pxl. A kosta max 450 $.Uz to ima infiniti-O ekran bez zareza po sredini ekrana.Nzn bice zanimljiva ova 2019 kad su telefoni u pitanju jer kinezi lansiraju mesecno na desetine potpuno istih modela samo ih razlicito oznacavaju i svi kostaju skoro isto. Ali ako Apple uskoro ne objavi nesto novo, neki novi model msm da ce da ubrzano da propadaju...
(C i n i k, 20. februar 2019 12:34)

Znaci za iste pare da biram izmedju SD 710 sa LCD ekranom i SD 855 sa AMOLED ekranom? Bas tezak izbor... Tu su negde...

Bane

pre 5 godina

Ko se razbira u kupovinu Xiaomi telefona kod nas, jel može preko Ali expresa, koliko je carina, čuo sam da kineske verzije imaju problem sa Play prodavnicom, itd.?

Ivan

pre 5 godina

Huawei I Xiaomi su trenutno najbolji telefoni u odnosu cena-kvalitet. Ne znam ko je lud da plati duplo vecu cenu za iphone sem izkompleksiranih instagramusa koje se slikaju ispred ogledala na kom MORA da se vidi jabuka.

DA

pre 5 godina

Ja kao najveci pljuvac kineskih proizvoda igrom slucaja sam dobio na koriscenje Xiaomi mi a2 i raspametio se kakva telefoncina, za toliko malo para. Treba ostaviti predrasude sa strane i probati. Ova kompanija je zaista cudo!

blabla

pre 5 godina

A8s koji je izasao pre par meseci vec ima Snapdragon 711, 128 GB, 6 ili 8 GB rom, 6.3 ekran, 3 x zadnju kameru od 48 pxl sa prednjom od 24 Pxl. A kosta max 450 $.Uz to ima infiniti-O ekran bez zareza po sredini ekrana.Nzn bice zanimljiva ova 2019 kad su telefoni u pitanju jer kinezi lansiraju mesecno na desetine potpuno istih modela samo ih razlicito oznacavaju i svi kostaju skoro isto. Ali ako Apple uskoro ne objavi nesto novo, neki novi model msm da ce da ubrzano da propadaju...
(C i n i k, 20. februar 2019 12:34)

Znaci za iste pare da biram izmedju SD 710 sa LCD ekranom i SD 855 sa AMOLED ekranom? Bas tezak izbor... Tu su negde...

silver areow

pre 5 godina

sta vredi kad odes u kafic i stavis ga na sto ne moze da se vidi jabuka. isto vazi i za laptipove, jos nisam video da neko donese "obican" laptop u kafic, samo se donosi mac book i oni kao nesto rade uz kaficu, u prevodu vidite me svetli mi jabuka

tedei

pre 5 godina

@vlada
samo u srbiji neko kupuje telefon i razmislja za koliko ce moci da ga proda posle nekog vremena. jako je bitno ako se dobije 10 evra vise... neverovatno

Ivan

pre 5 godina

Huawei I Xiaomi su trenutno najbolji telefoni u odnosu cena-kvalitet. Ne znam ko je lud da plati duplo vecu cenu za iphone sem izkompleksiranih instagramusa koje se slikaju ispred ogledala na kom MORA da se vidi jabuka.

Rumunija '89 je ono sto nam nedostaje

pre 5 godina

Ima da zrači kao nuklearna elektrana.
(Шомика_ЦЗВ, 20. februar 2019 12:40)

Kakav idiotski komentar nekog ko ocigledno nema pojma ni o nuklearnim elektranama ni o telefonima! Nuklearne elektrane NE ZRACE! Njihovi reaktori DA, ali one NE!

Marko

pre 5 godina

Xiaomi će kako je krenuo, doći glave i Samsungu i Huaweiu..... Nije sporno da Samsung predvodi razvoj i da je najjači, Huawei se trudi da to prati, ali će masi ljudi Xiaomi biti prihvatljiv jer nudi slično za dosta manje novca. Inače su ovde u mi9 ipak trebali da stave jaču bateriju.

ushi

pre 5 godina

Šaomi Šaomi Šaomi Šaomi Šaomi Šaomi
Šaomi Šaomi Šaomi Šaomi Šaomi Šaomi
Šaomi Šaomi Šaomi Šaomi Šaomi Šaomi
Šaomi Šaomi Šaomi Šaomi Šaomi Šaomi
Šaomi Šaomi Šaomi Šaomi Šaomi Šaomi

Branko

pre 5 godina

Stvarno nisam Xiaomi sektas, ali sam se prebacio sa Huawei P20 na Xiaomi Mi8 i uopste nisam zazalio, mnogo je fluidniji telefon, kamera i baterija su bolje na P20 realno, ali performanse (sto je meni bitnije) dominiraju na Xiaomiju.

fantom

pre 5 godina

nemas problema sa plej prodavnicom, moji su svi bili kinezi namenjenji kineskom trzistu... nego bojim se preko alija da ce nasi da ti sibnu porez, u zadnje vreme su se okomili...

Lazar

pre 5 godina

A posle kad dodje vreme za prodaju niko nece polovan... pa ga prodajes za mnogo manje nego sto vredi
(vlada, 20. februar 2019 12:52)

Ti vidiš u budućnost? kupiš za 450€ mi9, za godinu ga prodaš za 200. Ili je možda bolje uzeti note9 za 700, a za godinu ga prodaš za 400? Šta je bolje?

Bojan

pre 5 godina

Konacno neko da objasni. Sirotilja najgora nesigurna u sebe pa oce da opravda kupovinu kineskog smeca..
(Marko G, 20. februar 2019 14:49)

Pocophone je postao (bukvalno) svetski hit na medjunarodnom trzistu. To što neko ima vise para od "sirotilje" ne mora da znači da ima manje mozga. U Irskoj (gde zivim) Xiaomi je počeo i zvanično da se prodaje preko Three operatera na ugovor, a ima ih u svakoj ozbiljnijoj radnji u Dablinu za keš.

Ja sam pre nekoliko dana kupio Xiaomi Mi A2 zato što za 200 evra dobijam uredjaj solidne izrade, sa SD660 i Android One operativnim sistemom. Za razliku od ostalih proizvođača sa svojim custom romovima, ovde Google garantuje sigurne apgrejde narednih par godina.

To bukvalno nudi jedino Xiaomi ni trzistu - Motorola i Nokia nude Android One, ali ili je hardver inferiorniji(Nokia) ili izrada (Motorola). Alternativa je Google Pixel, ali on ubija sa cenom. Pošto je supruga kupila Pixel 3 XL, odgovorno tvrdim da nije 4x bolji (iako je 4x skuplji od mog telefona). Da, kamera i ekran jesu bolji, ali posle 2-3 godine oba će biti za kantu, pa vi vidite ko je na kraju više izgubio - sirotlja ili buržuji.

Max

pre 5 godina

Xiaomi gazi konkuranenciju. Vec sa pocofonom su nadmasili sebe jer nikom nije bilo jasno gde im je zarada. Za 5 godina bice sa Huawei najaci proizvodjaci na svetu. Nije sve sto stize iz kine kao ono iz bloka 45. Godinama su vazili za robove velikih svetskih proizvodjaca svega i svacega sad su nesto preposali nesto smosloli i eto ih kao najaca ekonomija na svetu.

kompleksinjo

pre 5 godina

@Konacno neko da objasni. Sirotilja najgora nesigurna u sebe pa oce da opravda kupovinu kineskog smeca..
(Marko G, 20. februar 2019 14:49)

Mukice, nesigurni u sebe se šišaju kao ovce i to za debele pare, a gotovo sam siguran da spadaš u njih.

A kako? Pa tako što im se prodaje već 3. generacija potpuno istog telefona za hiljadarku, a ko ume da vidi dalje od "jabuke" shvati da je slabiji, i to prilično, od kineskog smeća.

Ali dok je ovaca biće i vune - bitno je da se staviš na sto, naravno, sa ekranom na gore i maskom sa otvorom za jabuku.

Spremi sledećeg somića za 11, da pokažeš klasu… .. a i pamet. :-)

C i n i k

pre 5 godina

A8s koji je izasao pre par meseci vec ima Snapdragon 711, 128 GB, 6 ili 8 GB rom, 6.3 ekran, 3 x zadnju kameru od 48 pxl sa prednjom od 24 Pxl. A kosta max 450 $.
Uz to ima infiniti-O ekran bez zareza po sredini ekrana.

Nzn bice zanimljiva ova 2019 kad su telefoni u pitanju jer kinezi lansiraju mesecno na desetine potpuno istih modela samo ih razlicito oznacavaju i svi kostaju skoro isto. Ali ako Apple uskoro ne objavi nesto novo, neki novi model msm da ce da ubrzano da propadaju...

realno

pre 5 godina

Nisam ekspert ali ljudi pola ovih telefona sa 24+ megapiksela pravi gore slike nego moj samsung s7. Cak i a7 samsung koji ima 24 mp isto pravi gore slike tako da ne razumem cemu tih beskonacnih megapiksela...

Stara garda

pre 5 godina

Vidim da se vojska ljubitelja Šao-mija namnožila od naših starih vremena, kad smo mi malobrojni nabavljali redmi note preko ko zna kojih kanala.Bio je oko 180-200 e a dobijalo se puno za te pare. Ako, ako, Šao-mi je budućnost. Čak i oni najzadrtiji mrzitelji kineskih marki shvatiće, da plaćanje za logo lopovima iz Samsunga i Apple duplo u odnosu na realnu cenu telefona, jednostavno nema smisla. Moći ćete vi da iznesete Zamzung na sto u kafiću, ali Šao-mi će uvek biti bolji telefon.
To je njihova misija, da budu najbolji.

sladoledsmesom

pre 5 godina

svi bi vi koristili samsung, huawei ili apple da imate para da ih kupite, kiselo grozdje pa dizete u nebesa ove jeftine igracke. Kao e super je, samo mu je losija kamera i ekran... samo toliko
(beta max, 20. februar 2019 14:10)

Koji zeljov...

Aca

pre 5 godina

Ovo je telefoncina koja je realno Best buy do 500e. Gorila glass 6, Snapdragon 855 koji je brzi od apple a12 i kirin 980 na antutuu. 6 gb rama...
Senzori od 48 mpx je IMX 586, trenutno najsavremeniji, dok je selfi senzor IMX 576 tako da taj DXo rezultat je vrlo vrlo ocekivan. Mogu samo zamisliti koliko ce Jos sa gcam bolje slike biti. Ko god se imalo razume u telefone i nije pristrasan - reci ce da je ovo bestbuy ukupno gledano.

beta max

pre 5 godina

svi bi vi koristili samsung, huawei ili apple da imate para da ih kupite, kiselo grozdje pa dizete u nebesa ove jeftine igracke. Kao e super je, samo mu je losija kamera i ekran... samo toliko

pepo

pre 5 godina

107 dxomark rating i odlične ostale karakteristike za 450$, i onda će neki jadnik da kupi Galaxy A9 sa Snapdragonom 660 za 500 evra ahhaha

kompleksinjo tipa velik

pre 5 godina

@@kompleksinjo
Možeš samo da ih mrziš, ti si i dalje sirotinja a on 1000e ni ne oseti. Znači bolje je biti ovca nego ponosni i ubogi čoban! (bil G, 20. februar 2019 19:18)

Ccccccc! :-)

Ponosni cobani, velika vecina, imaju telefone od 200-300E, voze automobile od 50-ak hiljada i mesecno trose ni sami ne znaju koliko, a mnogi svoj statusni simbol pokusavaju da kupe telefonom od 1000E dok se voze autobusom i prezivljavaju sa 400-500E, ali su korisni - daju vunu u ogromnim kolicinama! :-)

Da se malo razumes u ono o cemu pricas, znao bi da Kinezi vec dugo nisu smece, ni priblizno kao iPhone, i za bilo koju kolicinu novca nude mnogo bolje i vise od bilo kog drugog!

Telefon cije su poslednje 3 generacije apsolutno iste ne zasluzuje komentar, ali zato oni koji kupe svaki sledeci model za po 1000E zasluzuju ozbiljnu dijagnozu!

Jadan ti ako ti oci ispadaju na svakog ko ima telefon od 1000E i ako ti je to merilo bogatstva i uspeha!

korisnik Huawei-a

pre 5 godina

svi bi vi koristili samsung, huawei ili apple da imate para da ih kupite, kiselo grozdje pa dizete u nebesa ove jeftine igracke. Kao e super je, samo mu je losija kamera i ekran... samo toliko
(beta max, 20. februar 2019 14:10)

Huawei i Samsung imaju jeftinije modele koje većina ljudi može da priušti. Ja imam Huawei p20 lite, moja sestra ima Xiaomi s2, oba rade kao sat. Xiaomi je i malo brži, a razlika u ceni je dupla.

bgnamcor

pre 5 godina

Suludo je da se komentarise cena sa KP (gde je cist sverc u pitanju) sa cenama u ovlascenim radnja gde se placaju sve dazbine drzavi, prostor, zaposleni... (ne branim nikoga!). 08.03 ce biti otvorena prva MI radnja u Beogradu, pa na jednom mestu mozete da probate i izaberete sta vam se svidja, neka kupuje sta se kome svidja i sta ko sebi moze da priusti i svi srecni i zadovoljni.

fmp

pre 5 godina

vrhunski tel... nema vise razlike samsung, huawei, xiaomi sem u ceni a kvalitet bilo kog navedenog je vrhunski... zavisi od klase uredjaja ali xiaomi pogotovo u nizem cenovnom rangu dominira ostali nemaju sta da traze... u premijum svi vrhunski....?

blabla

pre 5 godina

Posle godinu dana mozes da ga prodas za 150 evra...
(kole, 20. februar 2019 13:39)

Pronadjite mi jedan Mi8 za 150eura. Moze i za 200. Moze i za 250... Pod uslovom da ga uopste nadjete u prodaji polovnog.

milić

pre 5 godina

@Biba
Koji to svi prelaze na xiaomi, evo ja nebih ni da su poslednji proizvođač na svetu. Možda su i dobri, ali ogadiše mi ga ovi zverovski ovde!

MSF

pre 5 godina

Ja kupio Huawei P 20 lite za 210 evra preko mreže.

P. S. Komentar nisam kuckao ja. Djeki (ime telefona prim. aut) je uspeo da razazna moju nameru i misli i sam sročio slova. Malo teže mu ide uvijanje sarmi, ali ne odustaje.

Фрфљави

pre 5 godina

Ови Срби све знају. Аман баш све! Разумеју се у кошарку, тњнис6, политику, кинеске, јужнокорејске, америчке телефоне, у јапанска аута, у немачки квалитет, аман као што рекох, баш све се разумеју. Овај један прича да не суди о Самсунгу јер ф никада није пробао, помиње да кинеско смеће никада неће узети. Тај Самсунг С7 који користиш, тј планираш још 3-4 године да користиш, можеш још мало па да га, или продаш, тј увалиш неком или сачекаш још који месец и онда дисплеј да замениш који ће те коштати око 130€. Верујем да благе везе немаш да С7 серије имају проблема са дисплејом. Али сви до једнога. Побеле, пожуте, поцрвене. А кинеско смеће... није то за тебе. Префињена је то технологија за тебе, веруј ми.

Nane

pre 5 godina

Vide se poboljšanja na svim poljima u odnosu na Mi 8. Šteta što nije vodootporan. Kod nas će cena biti preko 600 eura (verovatno, dok se svi ugrade).

Bane

pre 5 godina

Ko se razbira u kupovinu Xiaomi telefona kod nas, jel može preko Ali expresa, koliko je carina, čuo sam da kineske verzije imaju problem sa Play prodavnicom, itd.?

vlada

pre 5 godina

Ti vidiš u budućnost? kupiš za 450€ mi9, za godinu ga prodaš za 200. Ili je možda bolje uzeti note9 za 700, a za godinu ga prodaš za 400? Šta je bolje?
(Lazar, 20. februar 2019 13:21)

Kao prvo, mi9 ce 450e biti samo na kp, ne I u zvanicnim radnjama. A note 9 na istom tom sajtu nov moze I ispod 600e da se nadje. Smesno je porediti cene Xiaomija sa kp, a Samsung ili Huawei od operatera ili prodavnica. Drugo, Xiaomi kao polovan mnogo manje vredi I teze se proda nego Samsung ili Huawei. I razlika nije 10e kao sto neko rece dole vec osetno vise. Ne mislim da je to pravednox ali takva je realnost. a poglrdajte uostalom oglase polovnih Samsuga I Xiaomija. Kojih ima vise, I koji duze vise na oglasima dok se ne prodaju? Ja telefon gledam da prodam posle godinu ipo dana jer se tada po mojoj racunici najvise isplati. I lakse mi je da posle dodam novih 150e I imam ponovo dobar telefon, nego da ga koristim dok valja, a posle 2-2ipo godine placam ceo iznos novog uredjaja. Primera radi- sada s9 nov, sa 2 godine garancije nadjete za oko 460e. Mi 8 je 360. Radije cu dodati tih 100e preko, I za godinu ipo naci kupca bez problema uz neku realnu cenu, nego mi 8, koji istina jeste 98% Samsung nivo, a posle ga prodavati uz veci gubitak+ duzi period prodaje. Ps. Nisam Samsung fan, koristim Huawei, ali s obzirom da si koristio note seriju da poredjenje onda sam se za njih vezao. I mi 9 uopste nije note serija konkurent, vec s serija.

blabla

pre 5 godina

svi bi vi koristili samsung, huawei ili apple da imate para da ih kupite, kiselo grozdje pa dizete u nebesa ove jeftine igracke. Kao e super je, samo mu je losija kamera i ekran... samo toliko
(beta max, 20. februar 2019 14:10)

Za kameru ne znam ali ekran nije losiji. A izvini sto mi kamera nije bitna na telefonu. Dokle god je ta jeftina igracka fluidnija od skupih igracaka, ja sam namiren.

Maltezer

pre 5 godina

"svi bi vi koristili samsung, huawei ili apple da imate para da ih kupite
(beta max, 20. februar 2019 14:10)"

Imao sam Mi A1. Prodao. Kupio Galaxy A8 (2018). Sad gledam da se rešim i kupim Mi A2 Lite 4+64, kakav sam kupio i detetu.
Zašto?
-Nema Samsung applikacija
-Otključavanje otiskom prsta je trenutno, Samsung zna da zakasni po 3-4 sekunde
-Veća baterija, a traje i nesrazmerno duže
-Redovna nadogradnja OS
-Lakši (manja masa)

To što je jeftiniji kod mene nije ni na listi...

blabla

pre 5 godina

Ukratko, jasno se vidi panika ovih sto placaju telefone 1000+ eura jer ih niko vise ne sljivi ni dva posto... Inace, Srbi, uz takav telefon ide i sve ostalo sto ostavlja utisak "elite", dakle dobar i skup auto, stancuga ili kucerina, preskupa odeca, a ako samo nosate skup telefon, verujte mi, niko vam ne zavidi, svi misle da ste kreten (jedni zato sto bacate pare, a drugi zato sto glumite burzuja). Pa vi sad slobodno nastavite... Ali ne zaboravite da ste vi jedini nezadovoljni u celoj prici...

Lale

pre 5 godina

Kinezi preuzimaju tržište... odjednom ce Nemacka da shvati da masa izbeglica mora da napusti Nemacku jer ce biti sve manje radnih mesta jer ce proizvodi iz te zemlje biti sve manje trazeni. Imam HUAWEI više klase radi FANTASTIČNO.

Totem

pre 5 godina

Veliki sam ljubitelj šaomi telefona (imam mi A2) ali šaomi počinje da se kocka sa vodećim proizvođačima ,što ga može skupo koštati u budućnosti po pitanju kamera ,što do sada nije imao toliko naglašeno.
Da objasnim stručnije a da me razumeju i laici :
Šaomi tera glavnu zadnju kameru na bsi cmos što je super ,okidač na 1,7 i popuna svetla na senzor super ali brate gustina piksela na 0.8 mikrona je nedovoljana i sve to pri 48 miliona piksela ?
Prevedeno za laike znači da je kamera ekvivalentna kvalitetu kamera odprilike od 16Mp na aplu ,samsungu i huaweiju ili 12Mp kod htc-a .
Mislim da je ovo veoma rizičan korak šaomija ,pogotovu što ulazi na velika vrata u flegšip svetu.

posao preko stranke=placen godisnji odmor

pre 5 godina

Ima da zrači kao nuklearna elektrana.(Шомика_ЦЗВ, 20. februar 2019 12:40)Kakav idiotski komentar nekog ko ocigledno nema pojma ni o nuklearnim elektranama ni o telefonima! Nuklearne elektrane NE ZRACE! Njihovi reaktori DA, ali one NE!
(Rumunija '89 je ono sto nam nedostaje, 20. februar 2019 13:14)
@Rumunija ‘89
Nezna se ko je veci pametnjakovic od vas dvoje.

pepo

pre 5 godina

@realno Ovaj telefon snima najbolji video na svetu, i ima medju najboljim kamerama na svetu tako da taj tvoj S7 nema baš šta da traži pored njega

bil G

pre 5 godina

@kompleksinjo
Možeš samo da ih mrziš, ti si i dalje sirotinja a on 1000e ni ne oseti. Znači bolje je biti ovca nego ponosni i ubogi čoban!

Шомика_ЦЗВ

pre 5 godina

Kakav idiotski komentar nekog ko ocigledno nema pojma ni o nuklearnim elektranama ni o telefonima! Nuklearne elektrane NE ZRACE! Njihovi reaktori DA, ali one NE!
(Rumunija '89 je ono sto nam nedostaje, 20. februar 2019 13:14)

Istina, ne razumem se o nuklearnim elektranama i njihovim reaktorima, ali mogu da te učim o telefonima.

pera puma

pre 5 godina

"A8s koji je izasao pre par meseci vec ima Snapdragon 711, 128 GB, 6 ili 8 GB rom, 6.3 ekran, 3 x zadnju kameru od 48 pxl sa prednjom od 24 Pxl. A kosta max 450 $. 
Uz to ima infiniti-O ekran bez zareza po sredini ekrana."

"Infiniti-o" veliki crni okvir oko izreza za kameru, razlivanje boja oko njega i na krajevima, ista stvar i sa huavei v30 ili kako se već zove, vrv će to bolje biti reseno na S seriji.

Ili Mi mix 3, karamički telefon sa vrhunskom završnom obradom, tu su negde sa A8s, možda samo duplo jači na testovima, uz amoled ekran.

Samsung inače ne kopira Apple (samsung s10e = iphone 10r).

YIFY

pre 5 godina

I meni je Mi9 razocarenje, ali ne zbog specifikacija i izgleda jer izgleda odlicno vec zbog dimenzija koje su velike. 158mm je preveliko. Neko je spomenuo Huawei P30, i ja cu sacekati da vidim da li ce oni ostati dosljedni dimenzijama do 150mm

KebaBelvil

pre 5 godina

Od specifikacija su zaboravili custom UI predvidjen za masovno prikupljanje podataka od strane Kineske države. Mislim kome to ne smeta, dobar odnos cene i kvaliteta.

Marko

pre 5 godina

Ovo je cena za Kinu, u EU ce biti za 30% visa, naravno vremenom ce padati. Dxo mark sto neki spominju, zaboravite. Za odgovarajuci koverat, mogu da napisu i 120 poena.
Prilicno dobar telefon, ali ipak nije u rangu sa najboljima. Ako gledamo odnos ulozeno-dobijeno, to jeste pri samom vrhu.

Swedenonline

pre 5 godina

Posle godinu dana mozes da ga prodas za 150 evra...
(kole, 20. februar 2019 13:39)

Kupi ga, imaš 300€ od mene u februaru 2020.
Uslov, da bude fizički i stanju kao sto je sada.

Ivan

pre 5 godina

Xiaomi mi9 nema 3.5 mm audio dzek, nema stereo zvucnuk (multimedia velika nula ) nema memorijsko prosirenje ,nema fm radio, Nije vodootporan .taj dxomark najvise placaju kinezi Huawei I xiaomi

F odeljenje

pre 5 godina

Konacno neko da objasni. Sirotilja najgora nesigurna u sebe pa oce da opravda kupovinu kineskog smeca..
(Marko G, 20. februar 2019 14:49)

Jes, vala, dobro kažeš. Nikad ne bih voleo da sam sirotilja, pa da imam spojenu dnevnu sobu i kuhilju, a životilje da gledam samo na TeVeju, umesto u ZOO vrtovima.. sumljam da bih izdržao tu čamotilju..

Inače nemam ništa protv brenda kao brenda, pa ni protiv Mi9, ali em ne pripadam hibridnoj generaciji sa šakama koje mogu komforno da hendluju ovakve dimenzije (S9 mi je "max"), em nema 3.5 džek, em nije vodootporan, em nema stereo zvučnike, em nema micro SD.. Ja bih ga ipak preskočio..

trololo

pre 5 godina

ovi sto kazu kako je ovo vrhunski telefon je isto kao kad bi kupio armanijevo odelo i neko ti kaze imao si odelo i u kineskoj robnoj kuci. zna se dobro zasto se kupuje ova marka, a to je sto se nema para. mogli su makar neko manje kinesko ime da mu daju, da ne bude toliko ocigledno

Marko G

pre 5 godina

@kompleksinjo
Sto sudis odma o necemu sto nemas pojma?
Imam Samsung Galaxy S7, kupio nakon izlaska S8 (sto znaci nakon deprecijacije). Apple ne bih kupio nikad, to em je smece em je precenjeno. Kupio sam S7 koji cu imati jos 3-4god sigurno i nakon toga opet kupujem premium fon koji ce mi godinama raditi a ne kinesko smece koje moras menjati posle 1-2god max. I nisam pacenik koji gleda telefon kao statusni simbol (to siromasni rade). Svako moze da priusti fon al auto ili stan ne moze tako lako. E sad ko ispada pametan? Ja sto kupujem premium (i to ne odmah kad izadju) na svakih 4-5god ili ti sto kupujes kineska smeca svake 1-2god?

boki

pre 5 godina

imam max 3 a imao pre njega s8 samsung prodao uzeo xiaomi-ja i ostalo mi para rezultat,veci displej baterija mnogo bolja redovno azuriranje radi savrseno,jedino kamera za malo losija ostalo sve bolje...
p.s. a nije da nemam para imam ali na ove izvikane necu da bacam pare kad ne vredi,vozim a6 2012 i rav 4 2015 i tojotu vise nikad nije da je los auto dobar je ali audiju ni prici...

miA2

pre 5 godina

Imao ajfone, note Samsung i s6. Skoro ostao bez i jednog telefona. Pre 6 meseci pricam sa ortakom sto uvozi i radi servise i smeje se i kaze samo xiaomi ti valja. Ovo dalje je bacanje para. Ja nisam ni znao za reč xiaomi!? Uzeo mia2 lite, 4gb 64gb interne dual sim. 145e vp cena sa 2god garancije. Leti kako radi, vec me je bolela glava da moram kupovati polovan s7 s8 note8 ili šta već. Više nego što možete zamisliti od telefona! Samo xiaomi dok se ne uobraze pa dignu cenu

Bobo

pre 5 godina

@trololo: Ne razumeš se u tehniku druže Kineski telefoni imaju isti Snapdragon čip kao telefoni koji nisu kineski, imaju sve isto osim kamere i baterije ali izgleda da su njihove bolje. Razlika je samo što ti plačaš više zato što kupuješ više poznate firme i to je stara fora. Ja imam Huawei P10 ali ja bi probao ovaj nemam komplekse da moram najskuplji da imam ko seljačina a mogu da kupim koji hoću.

beta max

pre 5 godina

svi bi vi koristili samsung, huawei ili apple da imate para da ih kupite, kiselo grozdje pa dizete u nebesa ove jeftine igracke. Kao e super je, samo mu je losija kamera i ekran... samo toliko

milić

pre 5 godina

@Biba
Koji to svi prelaze na xiaomi, evo ja nebih ni da su poslednji proizvođač na svetu. Možda su i dobri, ali ogadiše mi ga ovi zverovski ovde!

Marko G

pre 5 godina

@kompleksinjo
Sto sudis odma o necemu sto nemas pojma?
Imam Samsung Galaxy S7, kupio nakon izlaska S8 (sto znaci nakon deprecijacije). Apple ne bih kupio nikad, to em je smece em je precenjeno. Kupio sam S7 koji cu imati jos 3-4god sigurno i nakon toga opet kupujem premium fon koji ce mi godinama raditi a ne kinesko smece koje moras menjati posle 1-2god max. I nisam pacenik koji gleda telefon kao statusni simbol (to siromasni rade). Svako moze da priusti fon al auto ili stan ne moze tako lako. E sad ko ispada pametan? Ja sto kupujem premium (i to ne odmah kad izadju) na svakih 4-5god ili ti sto kupujes kineska smeca svake 1-2god?

C i n i k

pre 5 godina

A8s koji je izasao pre par meseci vec ima Snapdragon 711, 128 GB, 6 ili 8 GB rom, 6.3 ekran, 3 x zadnju kameru od 48 pxl sa prednjom od 24 Pxl. A kosta max 450 $.
Uz to ima infiniti-O ekran bez zareza po sredini ekrana.

Nzn bice zanimljiva ova 2019 kad su telefoni u pitanju jer kinezi lansiraju mesecno na desetine potpuno istih modela samo ih razlicito oznacavaju i svi kostaju skoro isto. Ali ako Apple uskoro ne objavi nesto novo, neki novi model msm da ce da ubrzano da propadaju...

ushi

pre 5 godina

Šaomi Šaomi Šaomi Šaomi Šaomi Šaomi
Šaomi Šaomi Šaomi Šaomi Šaomi Šaomi
Šaomi Šaomi Šaomi Šaomi Šaomi Šaomi
Šaomi Šaomi Šaomi Šaomi Šaomi Šaomi
Šaomi Šaomi Šaomi Šaomi Šaomi Šaomi

Rumunija '89 je ono sto nam nedostaje

pre 5 godina

Ima da zrači kao nuklearna elektrana.
(Шомика_ЦЗВ, 20. februar 2019 12:40)

Kakav idiotski komentar nekog ko ocigledno nema pojma ni o nuklearnim elektranama ni o telefonima! Nuklearne elektrane NE ZRACE! Njihovi reaktori DA, ali one NE!

vlada

pre 5 godina

Ti vidiš u budućnost? kupiš za 450€ mi9, za godinu ga prodaš za 200. Ili je možda bolje uzeti note9 za 700, a za godinu ga prodaš za 400? Šta je bolje?
(Lazar, 20. februar 2019 13:21)

Kao prvo, mi9 ce 450e biti samo na kp, ne I u zvanicnim radnjama. A note 9 na istom tom sajtu nov moze I ispod 600e da se nadje. Smesno je porediti cene Xiaomija sa kp, a Samsung ili Huawei od operatera ili prodavnica. Drugo, Xiaomi kao polovan mnogo manje vredi I teze se proda nego Samsung ili Huawei. I razlika nije 10e kao sto neko rece dole vec osetno vise. Ne mislim da je to pravednox ali takva je realnost. a poglrdajte uostalom oglase polovnih Samsuga I Xiaomija. Kojih ima vise, I koji duze vise na oglasima dok se ne prodaju? Ja telefon gledam da prodam posle godinu ipo dana jer se tada po mojoj racunici najvise isplati. I lakse mi je da posle dodam novih 150e I imam ponovo dobar telefon, nego da ga koristim dok valja, a posle 2-2ipo godine placam ceo iznos novog uredjaja. Primera radi- sada s9 nov, sa 2 godine garancije nadjete za oko 460e. Mi 8 je 360. Radije cu dodati tih 100e preko, I za godinu ipo naci kupca bez problema uz neku realnu cenu, nego mi 8, koji istina jeste 98% Samsung nivo, a posle ga prodavati uz veci gubitak+ duzi period prodaje. Ps. Nisam Samsung fan, koristim Huawei, ali s obzirom da si koristio note seriju da poredjenje onda sam se za njih vezao. I mi 9 uopste nije note serija konkurent, vec s serija.

silver areow

pre 5 godina

sta vredi kad odes u kafic i stavis ga na sto ne moze da se vidi jabuka. isto vazi i za laptipove, jos nisam video da neko donese "obican" laptop u kafic, samo se donosi mac book i oni kao nesto rade uz kaficu, u prevodu vidite me svetli mi jabuka

Bane

pre 5 godina

Ko se razbira u kupovinu Xiaomi telefona kod nas, jel može preko Ali expresa, koliko je carina, čuo sam da kineske verzije imaju problem sa Play prodavnicom, itd.?

KebaBelvil

pre 5 godina

Od specifikacija su zaboravili custom UI predvidjen za masovno prikupljanje podataka od strane Kineske države. Mislim kome to ne smeta, dobar odnos cene i kvaliteta.

Шомика_ЦЗВ

pre 5 godina

Kakav idiotski komentar nekog ko ocigledno nema pojma ni o nuklearnim elektranama ni o telefonima! Nuklearne elektrane NE ZRACE! Njihovi reaktori DA, ali one NE!
(Rumunija '89 je ono sto nam nedostaje, 20. februar 2019 13:14)

Istina, ne razumem se o nuklearnim elektranama i njihovim reaktorima, ali mogu da te učim o telefonima.

trololo

pre 5 godina

ovi sto kazu kako je ovo vrhunski telefon je isto kao kad bi kupio armanijevo odelo i neko ti kaze imao si odelo i u kineskoj robnoj kuci. zna se dobro zasto se kupuje ova marka, a to je sto se nema para. mogli su makar neko manje kinesko ime da mu daju, da ne bude toliko ocigledno

Ivan

pre 5 godina

Xiaomi mi9 nema 3.5 mm audio dzek, nema stereo zvucnuk (multimedia velika nula ) nema memorijsko prosirenje ,nema fm radio, Nije vodootporan .taj dxomark najvise placaju kinezi Huawei I xiaomi

YIFY

pre 5 godina

I meni je Mi9 razocarenje, ali ne zbog specifikacija i izgleda jer izgleda odlicno vec zbog dimenzija koje su velike. 158mm je preveliko. Neko je spomenuo Huawei P30, i ja cu sacekati da vidim da li ce oni ostati dosljedni dimenzijama do 150mm

Ivan

pre 5 godina

Huawei I Xiaomi su trenutno najbolji telefoni u odnosu cena-kvalitet. Ne znam ko je lud da plati duplo vecu cenu za iphone sem izkompleksiranih instagramusa koje se slikaju ispred ogledala na kom MORA da se vidi jabuka.

realno

pre 5 godina

Nisam ekspert ali ljudi pola ovih telefona sa 24+ megapiksela pravi gore slike nego moj samsung s7. Cak i a7 samsung koji ima 24 mp isto pravi gore slike tako da ne razumem cemu tih beskonacnih megapiksela...

F odeljenje

pre 5 godina

Konacno neko da objasni. Sirotilja najgora nesigurna u sebe pa oce da opravda kupovinu kineskog smeca..
(Marko G, 20. februar 2019 14:49)

Jes, vala, dobro kažeš. Nikad ne bih voleo da sam sirotilja, pa da imam spojenu dnevnu sobu i kuhilju, a životilje da gledam samo na TeVeju, umesto u ZOO vrtovima.. sumljam da bih izdržao tu čamotilju..

Inače nemam ništa protv brenda kao brenda, pa ni protiv Mi9, ali em ne pripadam hibridnoj generaciji sa šakama koje mogu komforno da hendluju ovakve dimenzije (S9 mi je "max"), em nema 3.5 džek, em nije vodootporan, em nema stereo zvučnike, em nema micro SD.. Ja bih ga ipak preskočio..

bil G

pre 5 godina

@kompleksinjo
Možeš samo da ih mrziš, ti si i dalje sirotinja a on 1000e ni ne oseti. Znači bolje je biti ovca nego ponosni i ubogi čoban!

Lazar

pre 5 godina

A posle kad dodje vreme za prodaju niko nece polovan... pa ga prodajes za mnogo manje nego sto vredi
(vlada, 20. februar 2019 12:52)

Ti vidiš u budućnost? kupiš za 450€ mi9, za godinu ga prodaš za 200. Ili je možda bolje uzeti note9 za 700, a za godinu ga prodaš za 400? Šta je bolje?

Lale

pre 5 godina

Kinezi preuzimaju tržište... odjednom ce Nemacka da shvati da masa izbeglica mora da napusti Nemacku jer ce biti sve manje radnih mesta jer ce proizvodi iz te zemlje biti sve manje trazeni. Imam HUAWEI više klase radi FANTASTIČNO.

boki

pre 5 godina

imam max 3 a imao pre njega s8 samsung prodao uzeo xiaomi-ja i ostalo mi para rezultat,veci displej baterija mnogo bolja redovno azuriranje radi savrseno,jedino kamera za malo losija ostalo sve bolje...
p.s. a nije da nemam para imam ali na ove izvikane necu da bacam pare kad ne vredi,vozim a6 2012 i rav 4 2015 i tojotu vise nikad nije da je los auto dobar je ali audiju ni prici...

DA

pre 5 godina

Ja kao najveci pljuvac kineskih proizvoda igrom slucaja sam dobio na koriscenje Xiaomi mi a2 i raspametio se kakva telefoncina, za toliko malo para. Treba ostaviti predrasude sa strane i probati. Ova kompanija je zaista cudo!

Max

pre 5 godina

Xiaomi gazi konkuranenciju. Vec sa pocofonom su nadmasili sebe jer nikom nije bilo jasno gde im je zarada. Za 5 godina bice sa Huawei najaci proizvodjaci na svetu. Nije sve sto stize iz kine kao ono iz bloka 45. Godinama su vazili za robove velikih svetskih proizvodjaca svega i svacega sad su nesto preposali nesto smosloli i eto ih kao najaca ekonomija na svetu.

pera puma

pre 5 godina

"A8s koji je izasao pre par meseci vec ima Snapdragon 711, 128 GB, 6 ili 8 GB rom, 6.3 ekran, 3 x zadnju kameru od 48 pxl sa prednjom od 24 Pxl. A kosta max 450 $. 
Uz to ima infiniti-O ekran bez zareza po sredini ekrana."

"Infiniti-o" veliki crni okvir oko izreza za kameru, razlivanje boja oko njega i na krajevima, ista stvar i sa huavei v30 ili kako se već zove, vrv će to bolje biti reseno na S seriji.

Ili Mi mix 3, karamički telefon sa vrhunskom završnom obradom, tu su negde sa A8s, možda samo duplo jači na testovima, uz amoled ekran.

Samsung inače ne kopira Apple (samsung s10e = iphone 10r).

tedei

pre 5 godina

@vlada
samo u srbiji neko kupuje telefon i razmislja za koliko ce moci da ga proda posle nekog vremena. jako je bitno ako se dobije 10 evra vise... neverovatno

Stara garda

pre 5 godina

Vidim da se vojska ljubitelja Šao-mija namnožila od naših starih vremena, kad smo mi malobrojni nabavljali redmi note preko ko zna kojih kanala.Bio je oko 180-200 e a dobijalo se puno za te pare. Ako, ako, Šao-mi je budućnost. Čak i oni najzadrtiji mrzitelji kineskih marki shvatiće, da plaćanje za logo lopovima iz Samsunga i Apple duplo u odnosu na realnu cenu telefona, jednostavno nema smisla. Moći ćete vi da iznesete Zamzung na sto u kafiću, ali Šao-mi će uvek biti bolji telefon.
To je njihova misija, da budu najbolji.

pepo

pre 5 godina

@realno Ovaj telefon snima najbolji video na svetu, i ima medju najboljim kamerama na svetu tako da taj tvoj S7 nema baš šta da traži pored njega

Totem

pre 5 godina

Veliki sam ljubitelj šaomi telefona (imam mi A2) ali šaomi počinje da se kocka sa vodećim proizvođačima ,što ga može skupo koštati u budućnosti po pitanju kamera ,što do sada nije imao toliko naglašeno.
Da objasnim stručnije a da me razumeju i laici :
Šaomi tera glavnu zadnju kameru na bsi cmos što je super ,okidač na 1,7 i popuna svetla na senzor super ali brate gustina piksela na 0.8 mikrona je nedovoljana i sve to pri 48 miliona piksela ?
Prevedeno za laike znači da je kamera ekvivalentna kvalitetu kamera odprilike od 16Mp na aplu ,samsungu i huaweiju ili 12Mp kod htc-a .
Mislim da je ovo veoma rizičan korak šaomija ,pogotovu što ulazi na velika vrata u flegšip svetu.

Marko

pre 5 godina

Xiaomi će kako je krenuo, doći glave i Samsungu i Huaweiu..... Nije sporno da Samsung predvodi razvoj i da je najjači, Huawei se trudi da to prati, ali će masi ljudi Xiaomi biti prihvatljiv jer nudi slično za dosta manje novca. Inače su ovde u mi9 ipak trebali da stave jaču bateriju.

Aca

pre 5 godina

Ovo je telefoncina koja je realno Best buy do 500e. Gorila glass 6, Snapdragon 855 koji je brzi od apple a12 i kirin 980 na antutuu. 6 gb rama...
Senzori od 48 mpx je IMX 586, trenutno najsavremeniji, dok je selfi senzor IMX 576 tako da taj DXo rezultat je vrlo vrlo ocekivan. Mogu samo zamisliti koliko ce Jos sa gcam bolje slike biti. Ko god se imalo razume u telefone i nije pristrasan - reci ce da je ovo bestbuy ukupno gledano.

MSF

pre 5 godina

Ja kupio Huawei P 20 lite za 210 evra preko mreže.

P. S. Komentar nisam kuckao ja. Djeki (ime telefona prim. aut) je uspeo da razazna moju nameru i misli i sam sročio slova. Malo teže mu ide uvijanje sarmi, ali ne odustaje.

Фрфљави

pre 5 godina

Ови Срби све знају. Аман баш све! Разумеју се у кошарку, тњнис6, политику, кинеске, јужнокорејске, америчке телефоне, у јапанска аута, у немачки квалитет, аман као што рекох, баш све се разумеју. Овај један прича да не суди о Самсунгу јер ф никада није пробао, помиње да кинеско смеће никада неће узети. Тај Самсунг С7 који користиш, тј планираш још 3-4 године да користиш, можеш још мало па да га, или продаш, тј увалиш неком или сачекаш још који месец и онда дисплеј да замениш који ће те коштати око 130€. Верујем да благе везе немаш да С7 серије имају проблема са дисплејом. Али сви до једнога. Побеле, пожуте, поцрвене. А кинеско смеће... није то за тебе. Префињена је то технологија за тебе, веруј ми.

Branko

pre 5 godina

Stvarno nisam Xiaomi sektas, ali sam se prebacio sa Huawei P20 na Xiaomi Mi8 i uopste nisam zazalio, mnogo je fluidniji telefon, kamera i baterija su bolje na P20 realno, ali performanse (sto je meni bitnije) dominiraju na Xiaomiju.

sladoledsmesom

pre 5 godina

svi bi vi koristili samsung, huawei ili apple da imate para da ih kupite, kiselo grozdje pa dizete u nebesa ove jeftine igracke. Kao e super je, samo mu je losija kamera i ekran... samo toliko
(beta max, 20. februar 2019 14:10)

Koji zeljov...

kompleksinjo

pre 5 godina

@Konacno neko da objasni. Sirotilja najgora nesigurna u sebe pa oce da opravda kupovinu kineskog smeca..
(Marko G, 20. februar 2019 14:49)

Mukice, nesigurni u sebe se šišaju kao ovce i to za debele pare, a gotovo sam siguran da spadaš u njih.

A kako? Pa tako što im se prodaje već 3. generacija potpuno istog telefona za hiljadarku, a ko ume da vidi dalje od "jabuke" shvati da je slabiji, i to prilično, od kineskog smeća.

Ali dok je ovaca biće i vune - bitno je da se staviš na sto, naravno, sa ekranom na gore i maskom sa otvorom za jabuku.

Spremi sledećeg somića za 11, da pokažeš klasu… .. a i pamet. :-)

pepo

pre 5 godina

107 dxomark rating i odlične ostale karakteristike za 450$, i onda će neki jadnik da kupi Galaxy A9 sa Snapdragonom 660 za 500 evra ahhaha

Bojan

pre 5 godina

Konacno neko da objasni. Sirotilja najgora nesigurna u sebe pa oce da opravda kupovinu kineskog smeca..
(Marko G, 20. februar 2019 14:49)

Pocophone je postao (bukvalno) svetski hit na medjunarodnom trzistu. To što neko ima vise para od "sirotilje" ne mora da znači da ima manje mozga. U Irskoj (gde zivim) Xiaomi je počeo i zvanično da se prodaje preko Three operatera na ugovor, a ima ih u svakoj ozbiljnijoj radnji u Dablinu za keš.

Ja sam pre nekoliko dana kupio Xiaomi Mi A2 zato što za 200 evra dobijam uredjaj solidne izrade, sa SD660 i Android One operativnim sistemom. Za razliku od ostalih proizvođača sa svojim custom romovima, ovde Google garantuje sigurne apgrejde narednih par godina.

To bukvalno nudi jedino Xiaomi ni trzistu - Motorola i Nokia nude Android One, ali ili je hardver inferiorniji(Nokia) ili izrada (Motorola). Alternativa je Google Pixel, ali on ubija sa cenom. Pošto je supruga kupila Pixel 3 XL, odgovorno tvrdim da nije 4x bolji (iako je 4x skuplji od mog telefona). Da, kamera i ekran jesu bolji, ali posle 2-3 godine oba će biti za kantu, pa vi vidite ko je na kraju više izgubio - sirotlja ili buržuji.

Maltezer

pre 5 godina

"svi bi vi koristili samsung, huawei ili apple da imate para da ih kupite
(beta max, 20. februar 2019 14:10)"

Imao sam Mi A1. Prodao. Kupio Galaxy A8 (2018). Sad gledam da se rešim i kupim Mi A2 Lite 4+64, kakav sam kupio i detetu.
Zašto?
-Nema Samsung applikacija
-Otključavanje otiskom prsta je trenutno, Samsung zna da zakasni po 3-4 sekunde
-Veća baterija, a traje i nesrazmerno duže
-Redovna nadogradnja OS
-Lakši (manja masa)

To što je jeftiniji kod mene nije ni na listi...

blabla

pre 5 godina

A8s koji je izasao pre par meseci vec ima Snapdragon 711, 128 GB, 6 ili 8 GB rom, 6.3 ekran, 3 x zadnju kameru od 48 pxl sa prednjom od 24 Pxl. A kosta max 450 $.Uz to ima infiniti-O ekran bez zareza po sredini ekrana.Nzn bice zanimljiva ova 2019 kad su telefoni u pitanju jer kinezi lansiraju mesecno na desetine potpuno istih modela samo ih razlicito oznacavaju i svi kostaju skoro isto. Ali ako Apple uskoro ne objavi nesto novo, neki novi model msm da ce da ubrzano da propadaju...
(C i n i k, 20. februar 2019 12:34)

Znaci za iste pare da biram izmedju SD 710 sa LCD ekranom i SD 855 sa AMOLED ekranom? Bas tezak izbor... Tu su negde...

korisnik Huawei-a

pre 5 godina

svi bi vi koristili samsung, huawei ili apple da imate para da ih kupite, kiselo grozdje pa dizete u nebesa ove jeftine igracke. Kao e super je, samo mu je losija kamera i ekran... samo toliko
(beta max, 20. februar 2019 14:10)

Huawei i Samsung imaju jeftinije modele koje većina ljudi može da priušti. Ja imam Huawei p20 lite, moja sestra ima Xiaomi s2, oba rade kao sat. Xiaomi je i malo brži, a razlika u ceni je dupla.

blabla

pre 5 godina

Ukratko, jasno se vidi panika ovih sto placaju telefone 1000+ eura jer ih niko vise ne sljivi ni dva posto... Inace, Srbi, uz takav telefon ide i sve ostalo sto ostavlja utisak "elite", dakle dobar i skup auto, stancuga ili kucerina, preskupa odeca, a ako samo nosate skup telefon, verujte mi, niko vam ne zavidi, svi misle da ste kreten (jedni zato sto bacate pare, a drugi zato sto glumite burzuja). Pa vi sad slobodno nastavite... Ali ne zaboravite da ste vi jedini nezadovoljni u celoj prici...

fmp

pre 5 godina

vrhunski tel... nema vise razlike samsung, huawei, xiaomi sem u ceni a kvalitet bilo kog navedenog je vrhunski... zavisi od klase uredjaja ali xiaomi pogotovo u nizem cenovnom rangu dominira ostali nemaju sta da traze... u premijum svi vrhunski....?

Marko

pre 5 godina

Ovo je cena za Kinu, u EU ce biti za 30% visa, naravno vremenom ce padati. Dxo mark sto neki spominju, zaboravite. Za odgovarajuci koverat, mogu da napisu i 120 poena.
Prilicno dobar telefon, ali ipak nije u rangu sa najboljima. Ako gledamo odnos ulozeno-dobijeno, to jeste pri samom vrhu.

blabla

pre 5 godina

svi bi vi koristili samsung, huawei ili apple da imate para da ih kupite, kiselo grozdje pa dizete u nebesa ove jeftine igracke. Kao e super je, samo mu je losija kamera i ekran... samo toliko
(beta max, 20. februar 2019 14:10)

Za kameru ne znam ali ekran nije losiji. A izvini sto mi kamera nije bitna na telefonu. Dokle god je ta jeftina igracka fluidnija od skupih igracaka, ja sam namiren.

Swedenonline

pre 5 godina

Posle godinu dana mozes da ga prodas za 150 evra...
(kole, 20. februar 2019 13:39)

Kupi ga, imaš 300€ od mene u februaru 2020.
Uslov, da bude fizički i stanju kao sto je sada.

kompleksinjo tipa velik

pre 5 godina

@@kompleksinjo
Možeš samo da ih mrziš, ti si i dalje sirotinja a on 1000e ni ne oseti. Znači bolje je biti ovca nego ponosni i ubogi čoban! (bil G, 20. februar 2019 19:18)

Ccccccc! :-)

Ponosni cobani, velika vecina, imaju telefone od 200-300E, voze automobile od 50-ak hiljada i mesecno trose ni sami ne znaju koliko, a mnogi svoj statusni simbol pokusavaju da kupe telefonom od 1000E dok se voze autobusom i prezivljavaju sa 400-500E, ali su korisni - daju vunu u ogromnim kolicinama! :-)

Da se malo razumes u ono o cemu pricas, znao bi da Kinezi vec dugo nisu smece, ni priblizno kao iPhone, i za bilo koju kolicinu novca nude mnogo bolje i vise od bilo kog drugog!

Telefon cije su poslednje 3 generacije apsolutno iste ne zasluzuje komentar, ali zato oni koji kupe svaki sledeci model za po 1000E zasluzuju ozbiljnu dijagnozu!

Jadan ti ako ti oci ispadaju na svakog ko ima telefon od 1000E i ako ti je to merilo bogatstva i uspeha!

fantom

pre 5 godina

nemas problema sa plej prodavnicom, moji su svi bili kinezi namenjenji kineskom trzistu... nego bojim se preko alija da ce nasi da ti sibnu porez, u zadnje vreme su se okomili...

bgnamcor

pre 5 godina

Suludo je da se komentarise cena sa KP (gde je cist sverc u pitanju) sa cenama u ovlascenim radnja gde se placaju sve dazbine drzavi, prostor, zaposleni... (ne branim nikoga!). 08.03 ce biti otvorena prva MI radnja u Beogradu, pa na jednom mestu mozete da probate i izaberete sta vam se svidja, neka kupuje sta se kome svidja i sta ko sebi moze da priusti i svi srecni i zadovoljni.

posao preko stranke=placen godisnji odmor

pre 5 godina

Ima da zrači kao nuklearna elektrana.(Шомика_ЦЗВ, 20. februar 2019 12:40)Kakav idiotski komentar nekog ko ocigledno nema pojma ni o nuklearnim elektranama ni o telefonima! Nuklearne elektrane NE ZRACE! Njihovi reaktori DA, ali one NE!
(Rumunija '89 je ono sto nam nedostaje, 20. februar 2019 13:14)
@Rumunija ‘89
Nezna se ko je veci pametnjakovic od vas dvoje.

Nane

pre 5 godina

Vide se poboljšanja na svim poljima u odnosu na Mi 8. Šteta što nije vodootporan. Kod nas će cena biti preko 600 eura (verovatno, dok se svi ugrade).

blabla

pre 5 godina

Posle godinu dana mozes da ga prodas za 150 evra...
(kole, 20. februar 2019 13:39)

Pronadjite mi jedan Mi8 za 150eura. Moze i za 200. Moze i za 250... Pod uslovom da ga uopste nadjete u prodaji polovnog.

miA2

pre 5 godina

Imao ajfone, note Samsung i s6. Skoro ostao bez i jednog telefona. Pre 6 meseci pricam sa ortakom sto uvozi i radi servise i smeje se i kaze samo xiaomi ti valja. Ovo dalje je bacanje para. Ja nisam ni znao za reč xiaomi!? Uzeo mia2 lite, 4gb 64gb interne dual sim. 145e vp cena sa 2god garancije. Leti kako radi, vec me je bolela glava da moram kupovati polovan s7 s8 note8 ili šta već. Više nego što možete zamisliti od telefona! Samo xiaomi dok se ne uobraze pa dignu cenu

Bobo

pre 5 godina

@trololo: Ne razumeš se u tehniku druže Kineski telefoni imaju isti Snapdragon čip kao telefoni koji nisu kineski, imaju sve isto osim kamere i baterije ali izgleda da su njihove bolje. Razlika je samo što ti plačaš više zato što kupuješ više poznate firme i to je stara fora. Ja imam Huawei P10 ali ja bi probao ovaj nemam komplekse da moram najskuplji da imam ko seljačina a mogu da kupim koji hoću.