Ubuntu i zvanično u Srbiji

Jedan od najvećih distributera računarske opreme u Srbiji – Ewe Comp potpisao je ugovor o saradnji sa kompanijom Canonical i postao prvi legalni partner i zastupnik za Ubuntu GNU/Linux distribuciju za tržište Srbije.

Izvor: B92

Četvrtak, 04.10.2007.

17:26

Default images

U okviru Ewe Comp posluje i maloprodajni lanac List Computers, a svi računari List Computers, kao i Nomak računari čiji je Ewe Comp distributer za Srbiju isporučuju se sa preinstaliranim i podešenim Ubuntu Linuxom. Pored osnovne instalacije i kompletnog podešavanja u paketu dolaze i dodatni servisi poput Beryla, a korisnicima je obezbeđena i tehnička podrška. Sve informacije o Ubuntu partnerima se nalaze na zvaničnoj Canonical web adresi http://webapps.ubuntu.com/partners/system/, dok se dodatne informacije o Ewe Comp nalaze na www.ewe.co.yu. Računari sa instaliranim i podešenim Ubuntu Linuxom mogu se kupiti u svim List Computers prodavnicama, kao i preko Internet prezentacije www.list.co.yu dok se Nomak računari prodaju kod ovlašćenih dilera čiji se spisak nalazi na www.nomakpc.com.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

35 Komentari

Možda vas zanima

Podeli: