Aktuelno

Astro: svaki dan u nedelji ima svoje značenje

Svaka sedmica predstavlja ciklus u kojem se oslikava ritam prirode i planeta. U astrologiji stoji za svaki dan u sedmici jedna planeta, koji ima uticaj na taj dan. Zbog toga svaki dan u sedmici ima svoju moć i kvalitet, pa i magiju, koja utiče na vaš život – dan po dan.

Sreda, 07.08.2013.

16:40

Izvor: Ljepota

Default images

Podeli:

Astro: svaki dan u nedelji ima svoje znacenje Ponedeljak – dan Meseca Prvi dan u nedelji je pogodan narocito za rituale plodnosti i zaceca. Ovaj dan je takodje pogodan za odluke prema osecanju, jer vas Mesec ponedeljkom cini osecajnim. Utorak – dan Marsa Drugi dan u nedelji je pun energije. Utorkom trgujte. Puni ste elana ovim danom, aktivni ste i pokazujete sportske ambicije. Utorkom je seksualna energija najveca. Ako zelite da izmenite vasu ishranu – utorak je pravi dan za to. Sreda – dan Merkura Sredom u prvom planu stoje komunikacija, razgovori i kreativnost. Ali oprez: radi se samo o idejama, ne i o cvrstim odlukama. U miru mozete kovati planove i mozete to slobodno razmenjivati sa vasim prijateljima, ali imajte na umu, ne donosite konacne odluke. Cetvrtak – dan Jupitera Cetvrtkom naginjete rasipnistvu. Ako izlazite iz kuce, imajte na umu da ne potrosite previse novca. Cetvrtkom imate najbistriju intuiciju, tako da je ovaj dan idealan za meditaciju. Petak – dan Venere Zelite li da se vencate? Uradite to petkom, jer on je tradicionalno bio dan vencanja. Ovaj dan je pogodan za ljubav, pa je dobar za sve usamljene. Petog dana u nedelji poci ce vam za rukom flertovanje i zavodjenje. Moze se desiti i novo partnerstvo u pravi cas. Subota – dan Saturna Nesto sto je zapoceto subotom cesto se moze oduziti, jer se sestim danom u nedelji obicno ne dovrsavaju poslovi. Ali sa druge strane, ovaj dan vam daje strpljenje i istrajnost. Prijateljstva i poslovi, sklopljeni ovim danom, obicno imaju dobar ishod. Nedelja – dan Sunca Nedeljom probudite vase stvaralacke sposobnosti i sakupite energiju za celu nedelju. Uz to, odmarajte i opustajte se, zabavljajte se samo prijatnim stvarima. izvor i foto: ljepota; cosmobc/flickr.com Ljepota Svaka sedmica predstavlja ciklus u kojem se oslikava ritam prirode i planeta. U astrologiji stoji za svaki dan u sedmici jedna planeta, koji ima uticaj na taj dan. Zbog toga svaki dan u sedmici ima svoju moc i kvalitet, pa i magiju, koja utice na vas zivot – dan po dan. Svaka sedmica predstavlja ciklus u kojem se oslikava ritam prirode i planeta.

Ponedeljak – dan Meseca

Prvi dan u nedelji je pogodan naročito za rituale plodnosti i začeća. Ovaj dan je takođe pogodan za odluke prema osećanju, jer vas Mesec ponedeljkom čini osećajnim.

Utorak – dan Marsa

Drugi dan u nedelji je pun energije. Utorkom trgujte. Puni ste elana ovim danom, aktivni ste i pokazujete sportske ambicije. Utorkom je seksualna energija najveća. Ako želite da izmenite vašu ishranu – utorak je pravi dan za to.

Sreda – dan Merkura

Sredom u prvom planu stoje komunikacija, razgovori i kreativnost. Ali oprez: radi se samo o idejama, ne i o čvrstim odlukama. U miru možete kovati planove i možete to slobodno razmenjivati sa vašim prijateljima, ali imajte na umu, ne donosite konačne odluke.

Četvrtak – dan Jupitera

Četvrtkom naginjete rasipništvu. Ako izlazite iz kuće, imajte na umu da ne potrošite previše novca. Četvrtkom imate najbistriju intuiciju, tako da je ovaj dan idealan za meditaciju.

Petak – dan Venere

Želite li da se venčate? Uradite to petkom, jer on je tradicionalno bio dan venčanja. Ovaj dan je pogodan za ljubav, pa je dobar za sve usamljene. Petog dana u nedelji poći će vam za rukom flertovanje i zavođenje. Može se desiti i novo partnerstvo u pravi čas.

Subota – dan Saturna

Nešto što je započeto subotom često se može odužiti, jer se šestim danom u nedelji obično ne dovršavaju poslovi. Ali sa druge strane, ovaj dan vam daje strpljenje i istrajnost. Prijateljstva i poslovi, sklopljeni ovim danom, obično imaju dobar ishod.

Nedelja – dan Sunca

Nedeljom probudite vaše stvaralačke sposobnosti i sakupite energiju za celu nedelju. Uz to, odmarajte i opuštajte se, zabavljajte se samo prijatnim stvarima.

izvor i foto: ljepota; cosmobc/flickr.com

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 6

Pogledaj komentare