Zdravlje žene

Zdravlje vagine: Tri preventivna koraka pred letovanje

Neka i vaši intimni delovi tela budu opušteni u egzotičnom letnjem bekstvu tako što ćete preduzeti ove preventivne korake

Ponedeljak, 21.07.2014.

15:46

Izvor: B92

Default images

Podeli:

Spakujte svoju omiljenu zaštitu

Ponesite kondome koje uobičajeno koristite (da, čak i ako ne očekujete akciju). Nećete biti osuđeni na sumnjive proizvode koji vam budu dostupni na aerodromu ili, još gore, suočeni sa iskušenjem da uradite to bez zaštite, ako vam se dogodi neočekivana šema.

Obavezno memorišite kontakt svog ginekologa

Ako dobijete urinarnu infekciju ili primetite neke druge zabrinjavajuće simptome, ovo će vam olakšati stupanje u kontakt sa ginekološkom ordinacijom. Doktorka može da vam da brzinski savet i preporuči terapiju.

Ponesite kremu protiv gljivičnih infekcija

Leškarenje u vlažnom kupaćem kostimu povećava šanse za pojavu gljivične infekcije, zato ponesite kremu koja vam je dostupna i bez lekarskog recepta. Ako osetite neprijatan svrab i pojačan sekret, nećete gubiti vreme na kupovinu lekova, kada možete da uživate pored bazena.

izvor i foto: cosmopolitan; michal marcol/freedigitalphotos.net

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 3

Pogledaj komentare