Zdravlje žene

Krenula je na operaciju, a onda je zaplesala...

Pogledajte kako se Debora Kohan pre dvostruke mastektomije kojoj se podvrgnula pre nekoliko dana zabavlja s medicinskim osobljem...

Četvrtak, 07.11.2013.

10:10

Izvor: B92

Default images

Podeli:

Krenula je na operaciju, a onda je zaplesala... Kada se nadjemo u teskim zivotnim situacijama, mnogi od nas skloni su tome da tonu sve dublje i dublje, u nemogucnosti da vide ili pronadju nesto dobro u onome sto se dogadja. A dokaz da je svakoj situaciji u zivotu moguce pristupiti na pozitivan nacin ovih dana je poceo da se siri internetom u vidu snimka koji je objavljen na Jutjubu pod nazivom "Deb's OR Flash Mob". N snimku se vidi kako se Debora, pre dvostruke mastektomije kojoj se podvrgnula pre nekoliko dana, zabavlja s medicinskim osobljem. Debora, inace majka dvoje dece i ginekolog, svoj ples je odrzala u bolnici „Mt. Zion“ u San Francisku, pise Huffington Post. Osim sto je snimila ovaj video, Debora je od svoje porodice i prijatelja trazila da i oni urade isto kako bi mogla da ih gleda kako plesu za vreme svog oporavka: "Imam viziju video montaze koja leci. Nista mi ne donosi vecu radost od navodjenja drugih na ples, pokret, pravo prisustvo u svom telu. Jeste li sa mnom?", napisala je na svojoj stranici. screenshot/youtube Izvor: index.hr index.hr Pogledajte kako se Debora Kohan pre dvostruke mastektomije kojoj se podvrgnula pre nekoliko dana zabavlja s medicinskim osobljem... Pogledajte kako se Debora Kohan pre dvostruke mastektomije kojoj se podvrgnula pre nekoliko dana zabavlja s medicinskim osobljem...

Kada se nađemo u teškim životnim situacijama, mnogi od nas skloni su tome da tonu sve dublje i dublje, u nemogućnosti da vide ili pronađu nešto dobro u onome što se događa.

A dokaz da je svakoj situaciji u životu moguće pristupiti na pozitivan način ovih dana je počeo da se širi internetom u vidu snimka koji je objavljen na Jutjubu pod nazivom "Deb's OR Flash Mob". N snimku se vidi kako se Debora, pre dvostruke mastektomije kojoj se podvrgnula pre nekoliko dana, zabavlja s medicinskim osobljem. Debora, inače majka dvoje dece i ginekolog, svoj ples je održala u bolnici „Mt. Zion“ u San Francisku, piše Huffington Post.

Osim što je snimila ovaj video, Debora je od svoje porodice i prijatelja tražila da i oni urade isto kako bi mogla da ih gleda kako plešu za vreme svog oporavka: "Imam viziju video montaže koja leči. Ništa mi ne donosi veću radost od navođenja drugih na ples, pokret, pravo prisustvo u svom telu. Jeste li sa mnom?", napisala je na svojoj stranici.

Izvor: index.hr

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 2

Pogledaj komentare