Aktuelno

Dodela nagrada za najbolje preduzetnice u Srbiji

Udruženje poslovnih žena Srbije će, po osmi put dodeliti nagradu "Cvet uspeha za ženu zmaja 2014“ najboljim preduzetnicama u Srbiji. U konkurenciji je 27 kandidatkinja iz gotovo cele zemlje, a imena nagrađenih dobitnica biće saopštena na najvećoj manifestaciji za promociju ženskog preduzetništva u Srbiji, 29. oktobra 2014. godine u Beogradu.

Petak, 24.10.2014.

10:10

Izvor: B92

Default images

Podeli:

O tome ko će dobiti ovogodišnje priznanje „Cvet uspeha“ odlučivao je stručni žiri, sastavljen od predstavnica UPŽ Srbije, kao i žena na rukovodećim mestima u institucijama relevantnim za razvoj ženskog preduzetništva.

Nagrada se tradicionalno dodeljuje u dve osnovne kategorije: „najevropskija ženska firma“ i ženskom preduzeću za „najbolji model zapošljavanja žena“, kao i jednoj potkategoriji „samozapošljavanje“. Kao i ranijih godina, pored osnovnih, biće dodeljena i specijalna priznanja, kao i posebno priznanje za najuspešniji mentorski par.

„Cvet uspeha za ženu zmaja“ je događaj sa međunarodnom reputacijom. Od 2009. godine na predlog Ministarstva privrede Republike Srbije uvršćen je na zvaničnu agendu obeležavanja Globalne nedelje preduzetništva (SME WEEK ), koju Evropska unija organizuje u više od 40 zemalja.

Na nacionalnom novou, ovaj događaj okupalja ugledne zvanice iz privrednog, političkog, društvenog i medijskog sektora, a ono što je najvažnije, okuplja preduzetnice Srbije.

Priznanje „Cvet uspeha za ženu zmaja“ do sada je dobilo više od 70 žena u Srbiji.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 1

Pogledaj komentare