Aktuelno

Kako da narednoj godini budete uspešniji na poslu?

Svi žele da se dobro pokažu u karijeri koju su izabrali. Kada ste uspešni u tome šta radite, srećniji ste i zarađujete više novca. Sledeći saveti će vam pomoći da postignete svoje ciljeve.

Utorak, 31.12.2013.

10:59

Izvor: B92

Default images

Podeli:

Kako da narednoj godini budete uspesniji na poslu? 1. Izaberite karijeru koju volite Ukoliko radite nesto u cemu uzivate, logicno je da cete biti srecniji i da cete se vise truditi. Samim tim cete biti i uspesniji. 2. Budite ambiciozni Ako zelite da napredujete, morate da imate ambicije. One vas vode ka necem boljem. Ambicije postavljaju ciljeve koje treba da ostvarite. 3. Ne stvarajte neprijatelje Stvaranje neprijatelja na poslu nije pametan potez. To vam moze sabotirati karijeru. Nemoguce je da se sa svima na poslu slazete, ali isto tako ne trebate ni da stvarate neprijatelje. 4. Postujte sefa Ne mozete ocekivati uspeh na poslu ukoliko niste u dobrim odnosima sa sefom. Ne morate biti najbolji prijatelji, ali medju vama treba da vlada uzajamno postovanje. 5. Budite tacni Dolazite na posao na vreme. Kada kasnite odajete los utisak, kao da posao ne dozivljavate ozbiljno i da ga ne cenite dovoljno. 6. Strpljenje Uspeh ne dolazi preko noci. Najbolje je da se trudite i budete strpljivi. Neko ce sigurno morati da primeti vas napor i uspeh. Foto: stockimages/FreeDigitalPhotos.net Super zena Svi zele da se dobro pokazu u karijeri koju su izabrali. Kada ste uspesni u tome sta radite, srecniji ste i zaradjujete vise novca. Sledeci saveti ce vam pomoci da postignete svoje ciljeve. Svi zele da se dobro pokazu u karijeri koju su izabrali. Kada ste uspesni u tome sta radite, srecniji ste i zaradjujete vise novca. Sledeci saveti ce vam pomoci da postignete svoje ciljeve.

1. Izaberite karijeru koju volite

Ukoliko radite nešto u čemu uživate, logično je da ćete biti srećniji i da ćete se više truditi. Samim tim ćete biti i uspešniji.

2. Budite ambiciozni

Ako želite da napredujete, morate da imate ambicije. One vas vode ka nečem boljem. Ambicije postavljaju ciljeve koje treba da ostvarite.

3. Ne stvarajte neprijatelje

Stvaranje neprijatelja na poslu nije pametan potez. To vam može sabotirati karijeru. Nemoguće je da se sa svima na poslu slažete, ali isto tako ne trebate ni da stvarate neprijatelje.

4. Poštujte šefa

Ne možete očekivati uspeh na poslu ukoliko niste u dobrim odnosima sa šefom. Ne morate biti najbolji prijatelji, ali među vama treba da vlada uzajamno poštovanje.

5. Budite tačni

Dolazite na posao na vreme. Kada kasnite odajete loš utisak, kao da posao ne doživljavate ozbiljno i da ga ne cenite dovoljno.

6. Strpljenje

Uspeh ne dolazi preko noći. Najbolje je da se trudite i budete strpljivi. Neko će sigurno morati da primeti vaš napor i uspeh.

Foto: stockimages/FreeDigitalPhotos.net

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 0

Pogledaj komentare