Uređenje doma

Pao mu kamen sa srca: Upoznao sina nakon 46 godina

U emisiji doktora Fila Mekgroua zastupljene su najrazličitije moguće teme koje se tiču razvoja i funkcionisanja porodice. Ovaj put gost je bio čovek koji je nakon dugih 46 godina konačno upoznao svog sina.

Sreda, 17.12.2014.

16:23

Izvor: B92

Default images

Podeli:

Pre 46 godina Gregova devojka dala je njihovog novorođenog sina na usvajanje bez Gregovog saznanja. Greg je tada još uvek bio tinejdžer, samim tim nemoćan da preduzme bilo šta po tom pitanju, iako je imao želju da sin raste kraj njega. Godinama je bezuspešno pokušavao da pronađe rešenje, i bol zbog izgubljenog sina nastavila je da ga tišti čitav život.

Doktor Fil je saznao za Gregov problem i svesrdno se dao u potragu – sina Vendela uspeo je da pronađe zahvaljujući Troju Danu čija je profesija spajanje ljudi koji su davno izgubili kontakt.

“Jedino što želim za ovaj Božić je da pronađem sina. Vrlo mi je važno da zna da ga nisam napustio. Oduvek sam želeo da bude deo mog života. To bi bio najbolji poklon za Božić”, izjavio je Greg.

Kada je Vendel napokon ušao u studio, Greg nije mogao da zadrži suze.

“Drago mi je što si me tražio. Želim da znaš da ti ništa ne zameram i da se ne osećam napušteno – štaviše, osećam zahvalnost jer sam imao čast da me odgajaju tako divni ljudi. Više ne bih mogao da poželim”, izjavio je Vendel.

Dirljiv susret oca i sina možete pogledati ovde:

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 0

Pogledaj komentare