Uređenje doma

Ovu majku šokiralo je ono što je zatekla u sandučetu

Triš la Forti iz Kvinslenda (Australija), koja živi sa suprugom i sinom, zatekla je prošle nedelje neobičnu cedulju u svom poštanskom sandučetu...

Utorak, 28.10.2014.

11:01

Izvor: B92

Default images

Podeli:

“Vama možda ne smeta da slušate plakanje svog deteta po ceo dan svaki dan, ali mi smo već umorni od toga”, pisalo je u poruci.

Gospođa La Forti slikala je cedulju i postavila sliku na Fejsbuk uputivši susedima kritiku: “Hvala. Kao da već nije dovoljno teško biti roditelj, nego moramo da dobijamo i 'podršku' svojih komšija”.

“Niste čak imali hrabrosti ni da zakucate na vrata, ostavili ste cedulju na kojoj niste ni svoje ime potpisali, još manje adresu ili broj stana”, žali se Triš.

“Za vašu informaciju, naša beba ne 'plače po ceo dan'... plače kada ne želi da ide na spavanje, kada mu menjam pelenu, kada viknem 'Ne!' jer ne želim da ga razmazim ili ga pustim da jurca po stanu kao mahnit”, objašnjava ljutita majka.

Triš je dobila veliku podršku, a njena poruka dospela je u sve delove sveta.

“Naši susedi rekli su da nikada nisu čuli bebu kako plače”, zaključila je gospođa La Forti.

Da li i vama smeta plač komšijske dece i kako reagujete na to?

Foto: freeimages.com

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.